Κάτσε μην τα δεσμεύσει η ευ ένωση όπως πρώτα μας ενημέρωσε ο ψεκ χθεςMaklaz έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 09:46Έλεγαν δεν έχει λεφτά και τα γνωστά, τώρα θα λένε που βρήκε τα λεφτά και θα ψάχνουν φαντάσματα.eorptol1 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 09:44 αυτη η κακη ΠΑΕ και ο στυγνος επιχειρηματιας Ιβαν δεν αφηνουν επιχειρηματα στα τρολ που εμφανιστηκαν απο τις 16 ιουνιου και μετα ,ε κατι αλλο θα βρουν![]()
![]()
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- WeWillRockYou
Με νύχια και με δόντια προσπαθώ να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου μέχρι τις ανακοινώσεις, αλλά σαν να βλέπω να επανέρχεται λίγο η τρέλα μας 

- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 8):
- margas, paoki19, eorptol1, theo111, Dimitris_L4, theo G4, st4this, paok apo epilogi
Και έχουμε και τον Μιζερογλου να λέει δένε έχει κλείσει 100% αλλά μένει το τελικό οκ.
Είναι πολύ κοντά.
Είναι πολύ κοντά.
Δεν ξέρω αν ισχύει
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη του δενυπαρχεισαλιο4 του
Σαββιδημπουλο4 του παναθαεχεισξεφυγει και των υπολοίπων
- These users thanked the author DamoN for the post (total 7):
- burbu, tolis14, Dimitris_L4, Kabamaru11, paok apo epilogi, thanos-xanthi, Unpsofable78
Εδώ και 7 μέρες όταν έφτασε στα αυτιά μου είπα αποκλείεται. Εμάς βρήκατε; Παίζεται με τον πόνο μας;
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε.
Σήμερα είναι μια μέρα πρωτίστως ιστορική
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε.
Σήμερα είναι μια μέρα πρωτίστως ιστορική
@Aye4 για πες μας την άποψη σου για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚDamoN έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:00 Δεν ξέρω αν ισχύει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τρί 12 Αύγ 2025, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author burbu for the post (total 4):
- DamoN, Dimitris_L4, paok apo epilogi, Unpsofable78
παναθαεχεισξεφυγει4DamoN έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:00 Δεν ξέρω αν ισχύει
Εμένα μου έχει λείψει και εκείνη η ψυχή ο Charislad. Αιτουμαι επίσημα την άρση του ban του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Τρί 12 Αύγ 2025, 10:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να πω κάτι και για τους ανησυχούντες λογιστές. Από την αγορά για να πάρεις λεφτά πρέπει και να δώσεις τα ανάλογα λεφτά. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν μπαίνει σε άλλο επίπεδο ροών πλέον
- These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
- PAOKevolution, margas, embuji, eorptol1
Θα περιμένω για να πανηγυρίσω.
Δε μπορώ να το κάνω με αρθρο που το υπογράφει άνθρωπος - σίγουρα κυκλοθυμικός - που ονομάζεται Δημήτρης Μητσαρας.
Κάπου ωπα.
Δε μπορώ να το κάνω με αρθρο που το υπογράφει άνθρωπος - σίγουρα κυκλοθυμικός - που ονομάζεται Δημήτρης Μητσαρας.
Κάπου ωπα.
- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 7):
- ToMousiTouCrespo, smoothcriminal1926, theo G4, navigator11, Σουριναμέζος, st4this, paok apo epilogi
- Dimitris_L4
Ναι αδερφε περιμενε εσυ σημερα να εμφανιστουν...Απο Πεμπτη ανναποκλειστουμε παλι ..σαν τα σκουληκια μετα τη βροχη...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 5):
- eorptol1, nkoss, Azrael, paok apo epilogi, Unpsofable78
- Panx Romana
Δήλωση κυριαρχίας από Σαββίδη .
Δήλωση στον ανταγωνισμό ότι τώρα ξεκινάει η νέα εποχή
Δήλωση στους αμφισβητίες μέσα στον οργανισμό ( κι εγώ ήμουν ένας από αυτούς αν δείτε και την πρώτη μου ανάρτηση εδώ μέσα ότι κούρασε η μεταγραφική πολιτική του Ιβάν Σαββίδη)
Πάμε να τα γαμησουμε όλα
Δήλωση στον ανταγωνισμό ότι τώρα ξεκινάει η νέα εποχή
Δήλωση στους αμφισβητίες μέσα στον οργανισμό ( κι εγώ ήμουν ένας από αυτούς αν δείτε και την πρώτη μου ανάρτηση εδώ μέσα ότι κούρασε η μεταγραφική πολιτική του Ιβάν Σαββίδη)
Πάμε να τα γαμησουμε όλα
- These users thanked the author Panx Romana for the post (total 3):
- Dimitris_L4, margas, paok apo epilogi
-
Τα σαλιγκάρια
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- DamoN
-
Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή για ένα και μοναδικό λόγο
οπότε τον είδα στην Εθνική ήταν ανύπαρκτος
Είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός που δεν ξέρω καν αν ξεκινήσει οπότε βασικός
Καλά για το ποσό που ακούγεται δεν υπάρχει ειλικρινά δηλαδή
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις τρεις αργεντινούς απ’ τη Μποκα κάι την Ριβερ πλέιτ που το φυσάνε το τόπι
(Προσοχή να μην πάθουμε σαν την περίπτωση Μπακασέτα... ότι είναι έλληνας δεν λέει κάτι)
οπότε τον είδα στην Εθνική ήταν ανύπαρκτος
Είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός που δεν ξέρω καν αν ξεκινήσει οπότε βασικός
Καλά για το ποσό που ακούγεται δεν υπάρχει ειλικρινά δηλαδή
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις τρεις αργεντινούς απ’ τη Μποκα κάι την Ριβερ πλέιτ που το φυσάνε το τόπι
(Προσοχή να μην πάθουμε σαν την περίπτωση Μπακασέτα... ότι είναι έλληνας δεν λέει κάτι)
- Panx Romana