Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Lokongka ως δανεικος θα ερθει?
η ζενιτ ποσα να δινει για τσαλοφπειτε μια λογικη τιμη. 5? Μαντι για λατσιο? 8?
λεω λογικες τιμες?
λεω λογικες τιμες?
Για Μάντι λογική η τιμή.dev έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:35 Lokongka ως δανεικος θα ερθει?
λεω λογικες τιμες?
Για Τσαλοφ πιστεύω όσο ήρθε. 3 εκατομμύρια και γεια σας
-
Λογικα θα το πε επειδη στις 14 ειναι ο επαναληπτικόςmanolios έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:13 Μόλις είπε ο ράγκα οτι 15 αυγουστου το μεσημέρι θα είναι εδώ ο ζαφείρης
τωρα μούφα δεν ξέρω
Εγω τον Τσαλοφ και δανεικο τον εδινα πισω στην Ρωσια αν ηταν το εμποδιο για να ερθει ενα καλυτερο φορ.
Ο Στέργιος Αναστασίαδης γράφει ότι η παλιά τους δόξα ο Σμιτσερ, έκανε δηλώσεις σε κανάλι κ προτρέπει τον Ζαφ να μείνει μισή ή μια χρονιά και θα βρει πολύ καλύτερες προτάσεις..
Από την άλλη κ γω θεωρώ καλό σημάδι να μη κουνηθεί φύλλο σήμερα.. Ίσως να είναι η μέρα που θα ψαχτουν για αντικατάσταση...
Από την άλλη κ γω θεωρώ καλό σημάδι να μη κουνηθεί φύλλο σήμερα.. Ίσως να είναι η μέρα που θα ψαχτουν για αντικατάσταση...
Και γιατί η Ζενίτ να θέλει τον Τσαλοφ; Μόνο αυτόν έχουμε;dev έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:35 Lokongka ως δανεικος θα ερθει?
λεω λογικες τιμες?
Αυτοι δεν εχουν Τσεχο Σαμπρακο να βγει να πει ποσο ποναει που ο Ζαφειρης θα μεινει στασιμος εκει και οτι πρεπει να ανοιξει τα φτερα του;
Και στην περίπτωση του Τσάλωφ είχαν βγει καμία 50ρια παλαιμαχοι που τον προέτρεπαν να μη φύγειtzo_1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:39 Ο Στέργιος Αναστασίαδης γράφει ότι η παλιά τους δόξα ο Σμιτσερ, έκανε δηλώσεις σε κανάλι κ προτρέπει τον Ζαφ να μείνει μισή ή μια χρονιά και θα βρει πολύ καλύτερες προτάσεις..
Ισως θα επρεπε να τους ακουσουμε αυτουςtolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:41Και στην περίπτωση του Τσάλωφ είχαν βγει καμία 50ρια παλαιμαχοι που τον προέτρεπαν να μη φύγειtzo_1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:39 Ο Στέργιος Αναστασίαδης γράφει ότι η παλιά τους δόξα ο Σμιτσερ, έκανε δηλώσεις σε κανάλι κ προτρέπει τον Ζαφ να μείνει μισή ή μια χρονιά και θα βρει πολύ καλύτερες προτάσεις..

Εγώ για να πω την αμαρτία μου, αν έρθει ο Ζαφείρης και είναι να φύγει κάποιο χαφ, θα προτιμούσα να μείνει ο Οζντόεφ και όχι ο Καμαρά. Ο Οζντόεφ μου φέρνει ότι νοιώθει περισσότερο, ο Καμαρά μερικές φορές μου θυμίζει παιδάκι που παίζει στην αλάνα με τους φίλους του. Άσε που τέτοια φάτσα να σκοράρει στο οπαπ αρένα και να πανηγυρίζει μπροστά στους χαρτινους δεν θα ξαναβρούμε
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- burbu, giaxxo, Unpsofable78
Το θέμα είναι να τους άκουγε ο Τσάλωφicue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:44Ισως θα επρεπε να τους ακουσουμε αυτουςtolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:41Και στην περίπτωση του Τσάλωφ είχαν βγει καμία 50ρια παλαιμαχοι που τον προέτρεπαν να μη φύγειtzo_1926 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:39 Ο Στέργιος Αναστασίαδης γράφει ότι η παλιά τους δόξα ο Σμιτσερ, έκανε δηλώσεις σε κανάλι κ προτρέπει τον Ζαφ να μείνει μισή ή μια χρονιά και θα βρει πολύ καλύτερες προτάσεις..
Από την άλλη κ γω θεωρώ καλό σημάδι να μη κουνηθεί φύλλο σήμερα.. Ίσως να είναι η μέρα που θα ψαχτουν για αντικατάσταση...![]()

- Montrealiotis
Ρε πείτε τι γίνετε με τον Ζαφείρη οι έχοντες πληροφόρηση. Ο παραλογισμός στο άλλο τοπικ δεν παλεύεται