Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Α δλδ 1 στα 5 χρονια δλδ περιπου...σφιξαμε σας λεωωωω...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

και οτι θα παρουμε αριστερο εξτρεμ ειπε και ολοι λεγανε δε θα ερθει και τσουπ, ιβανουσεκ.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Μου αρέσει που μεταφέρετε και πληροφορίες κάποιοι ήδη με τα φίλτρα ή τα θέλω τα δικά σας.. επειδη λοιπόν πρωτη φορά στη ζωή μου έτυχε να δω Ραγκατση σημερα.. ΠΟΤΕ δεν είπε οτι ο Ζαφείρης είναι κλεισμένος. Είπε " αυτό που είπαν στην πιάτσα αυτοί που έβγαλαν πρώτοι την είδηση" και ότι αυτό που αυτός εμαθε από άτομο που εμπιστεύεται είναι ότι ο Γιωργης είναι Τσεχία (που δείχνει στον παίκτη ότι τον θέλεις πολύ) και ότι πολλοί νυν και πρωην ΠΑΟΚ παικτες κανανε ψηστηρι στον μικρο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με "¨ΕΚΛΕΙΣΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ".. δλδ ρε παιδια οκ αλλα επειδή δεν τα βλέπουμε όλοι όλα, να ξέρουμε ποιος είπε τι τουλαχιστον.
manolios

Δημοσίευση από manolios »

Μόλις είπε ο ράγκα οτι 15 αυγουστου το μεσημέρι θα είναι εδώ ο ζαφείρης
τωρα μούφα δεν ξέρω
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Αν σκέφτονται αντικατάσταση του Καμαρά με τον Ζαφείρη προφανώς βγάζει νόημα, είναι upgrade, και δεν θα γκρινιάξω και πάρα πολύ.

Ωστόσο εγώ θα ήθελα τον Μαντύ στην ομάδα, είναι ένας παίκτης που πάντα βρίσκει τον τρόπο να προσφέρει και θεωρώ ότι έχει αδικήθεί από την τακτική προσέγιση του Λουτσέσκου και το γεγονός ότι έπαιζε ουσιαστικά μόνος στο κέντρο όλη την περσινή σεζόν. Παραμένει αξιόπιστος σαν βασικός, από τους κορυφαίους μέσους στην Σούπερλιγκ, και τεράστια πολυτέλεια να μπορείς να τον φέρεις από τον πάγκο στα μεγάλα παιχνίδια.

Θα προτιμούσα αποχώρηση του Οζντόεφ, που δεν είναι κακός, αλλά σίγουρα δεν βγάζει τα λεφτά του.

Μειτε - Ζαφείρης - Καμαρά είναι τριάδα πρωταθλητισμού, με έναν ακόμη καλό για αλλαγή του Μειτέ θα γίνει χαμός.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
TylerDurden, Jim_Chatz
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Τρία πραγματάκια από μένα

1. Αμφισβητώ τα 5 μύρια για τον Maksimovic, απλά επικαλούνται ένα δημοσίευμα τούρκικου λογαριασμού. Στο τέλος θα δούμε μάνα 2.5 + κάνα μπόνους

2. Καλό σημάδι η σημερινή ησυχία για Ζαφείρη, δεν θα αργήσει το Done Deal

3. Κάτω τα χέρια από τον Μαντί
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 12):
TylerDurden, MikeStr4, DamoN, Logistis, Iggy Pop, Jim_Chatz, Maedhros4, margas, black_star_ninja, magdy and 2 more users
icue

Δημοσίευση από icue »

manolios έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:13 Μόλις είπε ο ράγκα οτι 15 αυγουστου το μεσημέρι θα είναι εδώ ο ζαφείρης
τωρα μούφα δεν ξέρω
Εχει διακοπη το πρωταθλημα Τσεχιας; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

epitropos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:12 Μου αρέσει που μεταφέρετε και πληροφορίες κάποιοι ήδη με τα φίλτρα ή τα θέλω τα δικά σας.. επειδη λοιπόν πρωτη φορά στη ζωή μου έτυχε να δω Ραγκατση σημερα.. ΠΟΤΕ δεν είπε οτι ο Ζαφείρης είναι κλεισμένος. Είπε " αυτό που είπαν στην πιάτσα αυτοί που έβγαλαν πρώτοι την είδηση" και ότι αυτό που αυτός εμαθε από άτομο που εμπιστεύεται είναι ότι ο Γιωργης είναι Τσεχία (που δείχνει στον παίκτη ότι τον θέλεις πολύ) και ότι πολλοί νυν και πρωην ΠΑΟΚ παικτες κανανε ψηστηρι στον μικρο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με "¨ΕΚΛΕΙΣΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ".. δλδ ρε παιδια οκ αλλα επειδή δεν τα βλέπουμε όλοι όλα, να ξέρουμε ποιος είπε τι τουλαχιστον.
Είπε ότι είναι κλεισμένος

Είπε επί λέξη: αυτοί που έβγαλαν την είδηση για Ζαφείρη και Γιώργη, είπαν πως η υπόθεση είναι τελειωμένη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pa0ki την Δευ 11 Αύγ 2025, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Pa0ki for the post:
Dio-4
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Μαντί έχει επιθετικές αρετές που δεν τις έχει κανένα άλλο χαφ. Δεν είναι ανταγωνιστικός του Ζαφείρη, αλλά μάλλον συμπληρωματικός.
Meite - Zafeiris - Camara και μπροστά Delias - Giakoum - Andrijia
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:21
manolios έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:13 Μόλις είπε ο ράγκα οτι 15 αυγουστου το μεσημέρι θα είναι εδώ ο ζαφείρης
τωρα μούφα δεν ξέρω
Γιατι να εχει διακοπη. Τωρα ξεκινησε.Η Σλαβια εχει αγωνα το Σαββατο
icue

Δημοσίευση από icue »

spiridoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:26
icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:21
τωρα μούφα δεν ξέρω
Γιατι να εχει διακοπη. Τωρα ξεκινησε.Η Σλαβια εχει αγωνα το Σαββατο
Λεω μηπως θα ερθει για Δεκαπενταυγουστο διακοπες.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ε αν μας είπε ότι είναι κλεισμένος τι άλλο να πει?
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
black death, Dimpatra
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Να μας πει γτ δν τον ανακοινωνουμε
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Εγώ πιστεύω ότι όντως ο παίκτης είναι κλεισμένος (ή σχεδόν) απλά για να επισημοποιηθεί περιμένουμε την Σλάβια να κλείσει τον αντικαταστάτη του Ζαφ.

Ίσως για να κατευναστουν οι οπαδοί των Τσέχων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Δευ 11 Αύγ 2025, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”