Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
και οτι θα παρουμε αριστερο εξτρεμ ειπε και ολοι λεγανε δε θα ερθει και τσουπ, ιβανουσεκ.
Μου αρέσει που μεταφέρετε και πληροφορίες κάποιοι ήδη με τα φίλτρα ή τα θέλω τα δικά σας.. επειδη λοιπόν πρωτη φορά στη ζωή μου έτυχε να δω Ραγκατση σημερα.. ΠΟΤΕ δεν είπε οτι ο Ζαφείρης είναι κλεισμένος. Είπε " αυτό που είπαν στην πιάτσα αυτοί που έβγαλαν πρώτοι την είδηση" και ότι αυτό που αυτός εμαθε από άτομο που εμπιστεύεται είναι ότι ο Γιωργης είναι Τσεχία (που δείχνει στον παίκτη ότι τον θέλεις πολύ) και ότι πολλοί νυν και πρωην ΠΑΟΚ παικτες κανανε ψηστηρι στον μικρο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με "¨ΕΚΛΕΙΣΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ".. δλδ ρε παιδια οκ αλλα επειδή δεν τα βλέπουμε όλοι όλα, να ξέρουμε ποιος είπε τι τουλαχιστον.
Μόλις είπε ο ράγκα οτι 15 αυγουστου το μεσημέρι θα είναι εδώ ο ζαφείρης
τωρα μούφα δεν ξέρω
τωρα μούφα δεν ξέρω
Αν σκέφτονται αντικατάσταση του Καμαρά με τον Ζαφείρη προφανώς βγάζει νόημα, είναι upgrade, και δεν θα γκρινιάξω και πάρα πολύ.
Ωστόσο εγώ θα ήθελα τον Μαντύ στην ομάδα, είναι ένας παίκτης που πάντα βρίσκει τον τρόπο να προσφέρει και θεωρώ ότι έχει αδικήθεί από την τακτική προσέγιση του Λουτσέσκου και το γεγονός ότι έπαιζε ουσιαστικά μόνος στο κέντρο όλη την περσινή σεζόν. Παραμένει αξιόπιστος σαν βασικός, από τους κορυφαίους μέσους στην Σούπερλιγκ, και τεράστια πολυτέλεια να μπορείς να τον φέρεις από τον πάγκο στα μεγάλα παιχνίδια.
Θα προτιμούσα αποχώρηση του Οζντόεφ, που δεν είναι κακός, αλλά σίγουρα δεν βγάζει τα λεφτά του.
Μειτε - Ζαφείρης - Καμαρά είναι τριάδα πρωταθλητισμού, με έναν ακόμη καλό για αλλαγή του Μειτέ θα γίνει χαμός.
Ωστόσο εγώ θα ήθελα τον Μαντύ στην ομάδα, είναι ένας παίκτης που πάντα βρίσκει τον τρόπο να προσφέρει και θεωρώ ότι έχει αδικήθεί από την τακτική προσέγιση του Λουτσέσκου και το γεγονός ότι έπαιζε ουσιαστικά μόνος στο κέντρο όλη την περσινή σεζόν. Παραμένει αξιόπιστος σαν βασικός, από τους κορυφαίους μέσους στην Σούπερλιγκ, και τεράστια πολυτέλεια να μπορείς να τον φέρεις από τον πάγκο στα μεγάλα παιχνίδια.
Θα προτιμούσα αποχώρηση του Οζντόεφ, που δεν είναι κακός, αλλά σίγουρα δεν βγάζει τα λεφτά του.
Μειτε - Ζαφείρης - Καμαρά είναι τριάδα πρωταθλητισμού, με έναν ακόμη καλό για αλλαγή του Μειτέ θα γίνει χαμός.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
- TylerDurden, Jim_Chatz
- Σουριναμέζος
Τρία πραγματάκια από μένα
1. Αμφισβητώ τα 5 μύρια για τον Maksimovic, απλά επικαλούνται ένα δημοσίευμα τούρκικου λογαριασμού. Στο τέλος θα δούμε μάνα 2.5 + κάνα μπόνους
2. Καλό σημάδι η σημερινή ησυχία για Ζαφείρη, δεν θα αργήσει το Done Deal
3. Κάτω τα χέρια από τον Μαντί
1. Αμφισβητώ τα 5 μύρια για τον Maksimovic, απλά επικαλούνται ένα δημοσίευμα τούρκικου λογαριασμού. Στο τέλος θα δούμε μάνα 2.5 + κάνα μπόνους
2. Καλό σημάδι η σημερινή ησυχία για Ζαφείρη, δεν θα αργήσει το Done Deal
3. Κάτω τα χέρια από τον Μαντί
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 12):
- TylerDurden, MikeStr4, DamoN, Logistis, Iggy Pop, Jim_Chatz, Maedhros4, margas, black_star_ninja, magdy and 2 more users
Εχει διακοπη το πρωταθλημα Τσεχιας;manolios έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:13 Μόλις είπε ο ράγκα οτι 15 αυγουστου το μεσημέρι θα είναι εδώ ο ζαφείρης
τωρα μούφα δεν ξέρω

Είπε ότι είναι κλεισμένοςepitropos έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:12 Μου αρέσει που μεταφέρετε και πληροφορίες κάποιοι ήδη με τα φίλτρα ή τα θέλω τα δικά σας.. επειδη λοιπόν πρωτη φορά στη ζωή μου έτυχε να δω Ραγκατση σημερα.. ΠΟΤΕ δεν είπε οτι ο Ζαφείρης είναι κλεισμένος. Είπε " αυτό που είπαν στην πιάτσα αυτοί που έβγαλαν πρώτοι την είδηση" και ότι αυτό που αυτός εμαθε από άτομο που εμπιστεύεται είναι ότι ο Γιωργης είναι Τσεχία (που δείχνει στον παίκτη ότι τον θέλεις πολύ) και ότι πολλοί νυν και πρωην ΠΑΟΚ παικτες κανανε ψηστηρι στον μικρο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με "¨ΕΚΛΕΙΣΕ Ή ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ".. δλδ ρε παιδια οκ αλλα επειδή δεν τα βλέπουμε όλοι όλα, να ξέρουμε ποιος είπε τι τουλαχιστον.
Είπε επί λέξη: αυτοί που έβγαλαν την είδηση για Ζαφείρη και Γιώργη, είπαν πως η υπόθεση είναι τελειωμένη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pa0ki την Δευ 11 Αύγ 2025, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Μαντί έχει επιθετικές αρετές που δεν τις έχει κανένα άλλο χαφ. Δεν είναι ανταγωνιστικός του Ζαφείρη, αλλά μάλλον συμπληρωματικός.
Meite - Zafeiris - Camara και μπροστά Delias - Giakoum - Andrijia
Meite - Zafeiris - Camara και μπροστά Delias - Giakoum - Andrijia
-
Γιατι να εχει διακοπη. Τωρα ξεκινησε.Η Σλαβια εχει αγωνα το Σαββατο
Λεω μηπως θα ερθει για Δεκαπενταυγουστο διακοπες.spiridoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:26Γιατι να εχει διακοπη. Τωρα ξεκινησε.Η Σλαβια εχει αγωνα το Σαββατο
- Dimitris_L4
ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
- Σουριναμέζος
Ε αν μας είπε ότι είναι κλεισμένος τι άλλο να πει?
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- black death, Dimpatra
- Dimitris_L4
Εγώ πιστεύω ότι όντως ο παίκτης είναι κλεισμένος (ή σχεδόν) απλά για να επισημοποιηθεί περιμένουμε την Σλάβια να κλείσει τον αντικαταστάτη του Ζαφ.
Ίσως για να κατευναστουν οι οπαδοί των Τσέχων
Ίσως για να κατευναστουν οι οπαδοί των Τσέχων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Δευ 11 Αύγ 2025, 19:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.