Κοιταξε να δεις εγω προσωπικα δεν εχω κανεναν νταλκα να υπερασπιστω κανεναν. Εγω αυτο που θελω παντα ειναι να βγαινουν στην φορα πραγματα που θα οδηγουν σε απαντησεις. Δεν με απασχολει αν μου ειναι αρεστες ή δυσάρεστες αρκει να ειναι απαντησεις. Ο ΑΣ ειχε ολο τον χρονο να μας αναλυσει τι ακριβως εγινε. Να τους ξεβρακωσουν πως να στο πω αλλιως.joshua έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:26 Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου δικαιολογουνται οι απαιτησεις για τα χρονοδιαγραμματα. Εγω βλεπω ενα παιχνιδι εντυπωσεων και απο τις δυο πλευρες χωρις πραγματικη διαθεση για να βρεθει λυση. Χρησιμοποιουν απλα το συναισθημα του κοσμου για να δικαιολογηθουν.
Να μας πουνε οτι ζητησαμε αυτα και αυτα στην ταδε συναντηση και μας βρισανε. Θελαμε να συναντηθουμε και δεν σηκωναν τα τηλεφωνα. Υποθετικα σεναρια λεω τωρα. Να αναγκαστει η ΠΑΕ να βγει να διαψευσει. Και απο εκει να καταλαβουμε τι ισχυει και τι οχι. Παραδειγμα αυτο το απειλητικο email εγω προσωπικα αρνουμαι να δεχτω οτι ειναι αυτο που εβγαλε η ΠΑΕ. Δεν το χωραει το μυαλο μου. Αν δεν το διαψευσει ομως ο ΑΣ, σημαινει οτι οντως αυτο ηταν.
Αντι για αυτο ειχαμε ξεσπασματα για το ποιος ειμαι εγω και απο ποτε ειμαι εδω, ποτε κανει εκπομπη ο αλλος, μια γεωπολιτικη αναλυση της κακιας ωρας και ταυτοχρονα κομπλιμεντα για το IQ των δημοσιογραφων αλλα και γελακια οταν ρωτουσαν κατι σαν να ειναι ηταν οι χαζοι που δεν καταλαβαιναν.