Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Odi »

Grimson4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:56 Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ?
Είπε η ΠΑΕ ότι έγιναν 3-4 συναντήσεις ; Ποτε ;

Ενα μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε δυο πλευρές δεν μπορεί να συντάσσεται από τη μια και να προσπαθεί να επιβληθεί η υπογραφή..
These users thanked the author Odi for the post (total 3):
embuji, adam04, tsario73
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Αυτοι του ΑΣ χανουν οποιο δικιο εχουν με την ανικανοτητα τους στην επικοινωνια. Στην συνολικη εικονα βλεπω οτι και οι δυο πλευρες εχουν παιξει λαθος το παιχνιδι, αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο.

Ωστοσο δεν βλεπω κανεναν ικανο να σκεφτει σωστα και να κανει τις σωστες κινησεις για συμπλευση. Αυτο μου δειχνει οτι είτε οπως λενε πολλοι εχουν αποφασισει οτι δεν θελουν τον Σαββιδη και λειτουργουν σαν γραφειο τυπου του Μυστακιδη, ή απλα ειναι οντως τοσο ακαταλληλοι και δεν ξερουν πως να το χειριστουν.
These users thanked the author Kaizen for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, TylerDurden
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:55
embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:49
Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:46 Εγώ καταλαβαίνω ότι ο ιβαν έχει προβάδισμα για το γήπεδο πάντως.
Δεν εχουν συμφωνησει σε τιποτα δεσμευτικο με τον Μυστακιδη.
Ο Ιβαν εχει το πανω χερι για το γηπεδο αν και εφοσον εμφανισει τα κεφαλαια.
Και αυτα που ειπανε για το χαρτι το οποιο πηγε η ΠΑΕ εκει δεν υπογραφεται με τιποτα.

Γενικα παροτι προσπαθησαν πολυ οι (((δημοσιογραφοι))) ο ΑΣ αδικο δεν εχει. Απλα διαχειριστηκε την κατασταση σκατα.
Κάτσε λίγο γιατί χωρίς να λέω ότι έχεις άδικο το proof of funds ΔΕΝ είναι εγγύηση..αύριο μπορεί να μην υπάρχουν..και για τον Ιβαν και για τον Μυστακίδη..εγγυητική από την άλλη μπορεί να βγει απ' ότι λένε μόνο αν φτάσουμε στο στάδιο πριν την έναρξη του έργου..άρα δεν υπάρχει γκρέμισμα πριν την εγγυητική και αυτό είπε και η ΠΑΕ ..άρα αν απλά έλεγαν πως κύριοι σε 1 μήνα θέλω να έχει γίνει η εταιρία και σε 16 μήνες το αργότερο να υπάρχει πλάνο και εγγυητική αλλιώς δεν παιρνεται τίποτα θα ήταν καλυμμένοι...έτσι και αλλιώς και ο Μυστακίδης να το πάρει τα έργα θα πάνε πίσω...
Νομιζω οτι και απο τον Σαββιδη proof of funds ζητανε απο μερος ομως που δε θα κινδυνεψουν να δεσμευτουν τα κεφαλαια. Εγγυητικη θα υπογραψουν εφοσον γινει η συμβαση.
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ?
These users thanked the author Grimson4 for the post:
Azrael
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:51
Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:49 @embuji η κυρία είπε πως ο ΑΣ στην πρόταση της ΠΑΕ δεν θα χει κανέναν λόγο στο ποιοι θα μπουν στην εταιρία ειδικού σκοπού και αυτό δεν είναι δεκτό..άρα στην εταιρία ειδικού σκοπού του Μυστακίδη η είχε λόγο στο ποιοι μπήκαν άρα είναι προχωρημένο το θέμα και όχι απλά ένα συμφωνητικό ότι θέλεις θέλω έλα να κάτσουμε να συζητήσουμε το πώς..η και με αυτόν δεν μπορεί να προχωρήσει..
Αδερφε το οτι εκανε ο Μυστακιδης αυτη την στιγμη ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Δεν εχει παρει το εργο. Ας βαλει μεσα Τον τραμπ και τον πουτιν. ΣΤΑ @@@ ΜΑΣ. Αυτο θα μας νοιαξει ΑΝ παρει το εργο το οποιο ΑΝ ο Ιβαν δειξει τα κεφαλαια ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ. Και θα παει ακλαυτη η εταιρια ειδικου σκοπου.
Δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω αδερφέ...στον έναν αυτό το θέμα είναι κόκκινη γραμμή και στον άλλον όχι;γιατί αν φύγει ο Ιβάν αύριο και το δώσουν στον Μυστακίδη πάλι θα υπάρχει το εμπόδιο.η εκεί δεν μας πειράζει;αρα η έχει πάρει το έργο τουλάχιστον στα λόγια η και εκεί δεν θα γίνει τίποτα γιατί δεν θα τα βρίσκει με τον ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Γερασίμου έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:56 Παλικάρια, για όσους δεν είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ζωντανά την συνέντευξη τύπου της "μάνας" του ΠΑΟΚ, υπάρχουν αυτά που ειπώθηκαν γραμμένα κάπου, ώστε να τα δούμε με την ησυχία μας;
Μέχρι τώρα πάντως και από αυτά που διάβασα στο εδώ forum, κόντεψα να πάθω ΑΕΕ με αυτούς του ΑΣ.
Λογικα θα μπορεις να το δεις και αργοτερα σε βιντεο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:57
icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:55 Αν δηλαδη το μνημονιο ηταν ακριβως οπως το ηθελε ο ΑΣ, ο Πουτιν θα αναιρουσε τα καπιταλ κοντρολ και η ΕΕ δεν θα εβαζε μπλοκα σε μετακινηση κεφαλαιων;

Τι συζηταμε πραγματικα δεν καταλαβαινω.
Αν ήταν όπως έπρεπε το μνημόνιο, πάλι θα ζητούσαν απόδειξη ύπαρξης κεφαλαίων εκτός Ρωσίας.
Το οποιο ειναι κενο χαρτι ομως γιατι δεν ειναι δεσμευτικο. Μονο η εγγυητικη ειναι δευσμευτικη. Αυτα για τον Πουτιν και την ΕΕ δεν τα λεω εγω για να μην μπερδευομαστε. Ο Λιακοπουλος που εχουν εκει τα ειπε, αρα ειναι θεση του ΑΣ.
These users thanked the author icue for the post:
Unpsofable78
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:55
embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:49
Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:46 Εγώ καταλαβαίνω ότι ο ιβαν έχει προβάδισμα για το γήπεδο πάντως.
Δεν εχουν συμφωνησει σε τιποτα δεσμευτικο με τον Μυστακιδη.
Ο Ιβαν εχει το πανω χερι για το γηπεδο αν και εφοσον εμφανισει τα κεφαλαια.
Και αυτα που ειπανε για το χαρτι το οποιο πηγε η ΠΑΕ εκει δεν υπογραφεται με τιποτα.

Γενικα παροτι προσπαθησαν πολυ οι (((δημοσιογραφοι))) ο ΑΣ αδικο δεν εχει. Απλα διαχειριστηκε την κατασταση σκατα.
Κάτσε λίγο γιατί χωρίς να λέω ότι έχεις άδικο το proof of funds ΔΕΝ είναι εγγύηση..αύριο μπορεί να μην υπάρχουν..και για τον Ιβαν και για τον Μυστακίδη..εγγυητική από την άλλη μπορεί να βγει απ' ότι λένε μόνο αν φτάσουμε στο στάδιο πριν την έναρξη του έργου..άρα δεν υπάρχει γκρέμισμα πριν την εγγυητική και αυτό είπε και η ΠΑΕ ..άρα αν απλά έλεγαν πως κύριοι σε 1 μήνα θέλω να έχει γίνει η εταιρία και σε 16 μήνες το αργότερο να υπάρχει πλάνο και εγγυητική αλλιώς δεν παιρνεται τίποτα θα ήταν καλυμμένοι...έτσι και αλλιώς και ο Μυστακίδης να το πάρει τα έργα θα πάνε πίσω...
δεν νομίζω οτι δίνεται η εντύπωση οτι αυτή η τριπλέτα έχει κάτσει σοβαρά να διαβάσει το κείμενο του mou που πρότεινε η ΠΑΕ ώστε να το εγκρίνουν οι του ΑΣ , γι'αυτό και έχουμε διαρκώς τσιτάτα παρά απαντήσεις ουσίας
dev

Δημοσίευση από dev »

ο ΑΣ ειπε πολυ απλα πραγματα.

εγγυησεις αλλιως δεν υπογραφουμε.

τελος κυριοι.
These users thanked the author dev for the post:
embuji
Thax

Δημοσίευση από Thax »

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:51
Thax έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:48 ​Σε αυτό που έχει δίκαιο ο εκπρόσωπος είναι πως καμιά κατεδάφιση της Τούμπας χωρίς σοβαρές εγγυήσεις. Μην γίνουμε ΑΕΚ.
Ποιες ειναι οι σοβαρες εγγυησεις; Η εγγυητικη που θα βγει πριν πεσει εστω και ενα τουβλο δεν αρκει;
Προφανώς αρκεί αλλά αυτό ας το πουν οι δικηγόροι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Άρα η ΠΑΕ τελικά δίνει λιγότερα λεφτά στον ΑΣ από αυτά που ορίζει ο νόμος;
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:58
Grimson4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:56 Odi εγώ ξέρω ότι όταν 2 πλευρές θελουν να κάνουν κάτι κάθονται και γράφουν μαζί το μνημόνιο.Η παε μας είπε ότι πρην παει το μνημόνιο έγιναν 3 η 4 συναντήσεις και συμφώνησαν σε όλα.τωρα γιατί ολα αυτά? Και αντε δεν θελαν να το υπογράψουν γιατί δεν ξανά έκατσαν στο τραπέζι και φτάσαμε έως εδω ?
Είπε η ΠΑΕ ότι έγιναν 3-4 συναντήσεις ; Ποτε ;

Ενα μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε δυο πλευρές δεν μπορεί να συντάσσεται από τη μια και να προσπαθεί να επιβληθεί η υπογραφή..
Δεν ξέρω ημερομηνίες αλλά αυτό ειπώθηκε και από τον αγγελο ότι πριν πάνε το μνημόνιο είχαν συναντήσεις
These users thanked the author Grimson4 for the post (total 2):
Casual, panta
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Αν δεν ήταν ξεφτυλισμένοι και στημένοι, θα είχε νόημα η όλη κουβέντα για τα έγγραφα και τις πρακτικές της ΠΑΕ.
Όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει -και δικαίως- τον κόσμο στο πλευρό του Ιβάν, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι με τον ΑΣ, με την προϋπόθεση αυτός να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και μόνο.

Πραγματικό κρίμα για τον ΠΑΟΚ όλο αυτό που συμβαίνει.
These users thanked the author Napoli4 for the post (total 12):
Dimitrisou, Σουριναμέζος, zissos, thanasakiss4, Montrealiotis, ABOLEYTOI, makedonas1926, PAOKevolution, trouman, Ιάσονας and 2 more users
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:59
embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:51
Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:49 @embuji η κυρία είπε πως ο ΑΣ στην πρόταση της ΠΑΕ δεν θα χει κανέναν λόγο στο ποιοι θα μπουν στην εταιρία ειδικού σκοπού και αυτό δεν είναι δεκτό..άρα στην εταιρία ειδικού σκοπού του Μυστακίδη η είχε λόγο στο ποιοι μπήκαν άρα είναι προχωρημένο το θέμα και όχι απλά ένα συμφωνητικό ότι θέλεις θέλω έλα να κάτσουμε να συζητήσουμε το πώς..η και με αυτόν δεν μπορεί να προχωρήσει..
Αδερφε το οτι εκανε ο Μυστακιδης αυτη την στιγμη ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Δεν εχει παρει το εργο. Ας βαλει μεσα Τον τραμπ και τον πουτιν. ΣΤΑ @@@ ΜΑΣ. Αυτο θα μας νοιαξει ΑΝ παρει το εργο το οποιο ΑΝ ο Ιβαν δειξει τα κεφαλαια ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ. Και θα παει ακλαυτη η εταιρια ειδικου σκοπου.
Δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω αδερφέ...στον έναν αυτό το θέμα είναι κόκκινη γραμμή και στον άλλον όχι;γιατί αν φύγει ο Ιβάν αύριο και το δώσουν στον Μυστακίδη πάλι θα υπάρχει το εμπόδιο.η εκεί δεν μας πειράζει;αρα η έχει πάρει το έργο τουλάχιστον στα λόγια η και εκεί δεν θα γίνει τίποτα γιατί δεν θα τα βρίσκει με τον ΑΣ.
Μα ο Μυστακιδης εχει κανει το proof of funds. Ο Ιβαν θα μπορουσε να κανε και αυτος μια εταιρια ειδικου σκοπου δεν τον σταματαει κανεις. Το οτι εκανε μια ειδικου σκοπου δεν λεει κατι απο μονο του. Ας την κανει και ο Ιβαν να την χαιρεται.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:52 Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:

1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.

Ένας δεν βρέθηκε να ρωτήσει το προφανές.

Ζητάν από τον Ιβάν να δείξει τα κεφάλαια.

Πόσα είναι τα κεφάλαια που απαιτούνται για το γήπεδο, πόσα θα έρθουν από το κρατική χρηματοδότηση και πόσα θα χρειαστεί να βάλει ο Ιβάν;

Υπάρχει περίπτωση να αποφασίσουν ακριβές ποσό μέχρι τα Χριστούγεννα;

Αντε και τα έχει - να τους δείξει πόσα;
These users thanked the author gika for the post (total 2):
panta, Josey Wales
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”