Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Κανενα κλιμα δεν χαλας Odi, την επιλογη τους απλα να μαθουν να την λενε στα ισια χωρςι σαλτσουλες
- These users thanked the author george188 for the post:
- Dimitrisou
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Καθε λεξη της δικηγορου ταφοπλακα
Λυπαμαι που το λεω
Λυπαμαι που το λεω
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- Eagle1980
Απο οτι ξερω η ΠΑΕ ειπε οτι για να αρχισει το εργο θα δωσει εγγυητικη επιστολη. Αρα που ειναι το προβλημα?
- These users thanked the author CCCP for the post:
- Unpsofable78
- WestBlock4
Ειναι λαθος άνθρωποι στις θέσεις αυτες. Συμφωνώ επι 1000.Kabamaru11 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 12:54 Θελω να δω τις αντιδρασεις των Σ.Φ.
Για τον μη οργανωμενο κοσμο,πιστευω πως το 90% ειναι με Ιβαν.
Δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο,παραιτηση του Δ.Σ. χθες κιολας.Ειναι επικινδυνοι,υποκριτες κ σιγουρα δεν ειναι ΠΑΟΚ,ειδικα ο καθηγητης μαθηματικων/παραγωγος/ινφλουενσερ.
Αλλα αυτα με τις εγγυήσεις και την αποζημίωση σε περίπτωση μαλακιας πρεπει να διευκρινίστουν απο τη παε
- ToMousiTouCrespo
ρε συ @Odi συνέντευξη τυπου του "Θεσσαλονικεύς" βλέπουμε. αν εσένα σε αντιπροσωπεύει αυτό το καρακιτσαριο δικαίωμα σου αλλά η ταμπακιέρα είναι το πραξικόπημα που συμβαίνει.
- These users thanked the author ToMousiTouCrespo for the post (total 3):
- Azrael, eorptol1, Unpsofable78
-
Μόνο που ισχυρίζονται, ότι η δηλωση ΚΚ ειναι η αιτία που ξεκίνησε όλο αυτό το πανηγύρι,
επιβεβαιώνει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους
επιβεβαιώνει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Δευ 11 Αύγ 2025, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 11):
- Azrael, Dimitrisou, eorptol1, Fawkes, TylerDurden, panta, PAOKpanta, potamda, Dimpatra, paok apo epilogi and one more user
Η παε δηλωσε οτι θα δωσει εγγυητική πριν ξεκινησουν τα εργα. ΠΡΙΝ παιδια οχι αφου κατεδαφιστεί η τουμπα
-
Φίλε αυτά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε εμείς εδώ..αλλά σίγουρα θα υπήρχαν τρόποι να διευθετηθούν..το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΣ το χει χάσει ,χειρίστηκε την κατάσταση τραγικά και τώρα φωνάζει κι από πάνω .ο κόσμος για αυτό είναι στα κάγκελα .Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 12:53 Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που γκρεμιστεί το γήπεδο και παγώσουν τα κεφάλαια για το νέο γήπεδο;
Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος λογικά, χωρίς ΠΑΟΚομετρο. Ευχαριστώ.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Unpsofable78
Υποτίθεται ότι 1ο το μνημόνιο προέκυψε μετά από διαβούλευση και 2ο ακόμα και όταν το πήραν στα χέρια τους, τους ζήτησαν διορθώσεις. Στο τέλος βέβαια το είχαν διαβάσει μόνο 3 άτομα.
Ρε παιδιά μια ερώτηση κάνω πολύ απλή.
Αφήστε το ποιος μιλάει και πως το λέει.
Είναι αλήθεια αυτό που λένε , ναι ή όχι;
Εγώ δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω, μπορεί κάποιος να πει αν έχουν δίκιο;
Αφήστε το ποιος μιλάει και πως το λέει.
Είναι αλήθεια αυτό που λένε , ναι ή όχι;
Εγώ δεν είμαι δικηγόρος για να ξέρω, μπορεί κάποιος να πει αν έχουν δίκιο;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Περί Συνδέσεων.
Καθόλου δεν με νοιάζει τι θέση θα πάρουν, είναι ευρέως γνωστό πλέον πως κάθε ΣΦ εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα.
Νομίζω φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα της Τούμπας.
Καθόλου δεν με νοιάζει τι θέση θα πάρουν, είναι ευρέως γνωστό πλέον πως κάθε ΣΦ εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα.
Νομίζω φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα της Τούμπας.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 3):
- Grimson4, Dimitrisou, Unpsofable78
Αν ακουσα καλα ζητησαν απο τον Σαββιδη το ιδιο εγγραφο οτι υπαρχουν καπου τα λεφτα. Αλλα ταυτοχρονα ειπε ο μορφονιος οτι θα ειναι δεσμευμενα. Στο proof of funds δεν υπαρχει καμια δεσμευση. Δηλαδη δυο μηνες περασαν και ακουμε τις ιδιες μαλακιες.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- anaximandros4, panta, Unpsofable78
Αυτά που λέει η δικηγόρος αναιρούν την εμπιστευτικότητα. Εμπιστευτικότητα σε τι αφού δεν υπάρχει κάτι;
- These users thanked the author Thax for the post (total 3):
- eorptol1, potamda, Unpsofable78
Μα δεν είναι βασικά αυτά ; Αν δεν υπάρχουν ημερομηνίες και ρήτρα διαφυγής πως θα εξασφαλιστεί ο ΑΣ;Dimitrisou έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 12:56Φίλε αυτά δεν μπορούμε να τα ξέρουμε εμείς εδώ..αλλά σίγουρα θα υπήρχαν τρόποι να διευθετηθούν..το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΣ το χει χάσει ,χειρίστηκε την κατάσταση τραγικά και τώρα φωνάζει κι από πάνω .ο κόσμος για αυτό είναι στα κάγκελα .Odi έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 12:53 Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που γκρεμιστεί το γήπεδο και παγώσουν τα κεφάλαια για το νέο γήπεδο;
Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος λογικά, χωρίς ΠΑΟΚομετρο. Ευχαριστώ.
Αν όλοι οι δικηγόροι δεν συμφωνούν στην υπογραφή δεν είναι ένδειξη ότι κάτι πάει στραβά ;
Ρωτάω, δεν ξέρω.