20-21 ήταν όταν τον πήραμε και δώσαμε και κανένα μύριοΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:55Εμείς δεν πήραμε από εκεί νέο και φερέλπιδα, αλλά ώριμο, χωρίς καμιά προοπτική βελτίωσης. Γι αυτό και ήταν φθηνός.Panostas1995 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:52Γιατί από το καλό μας σκάουτινγκ πήγαμε πήραμε έναν Νίλσεν Περέιρα....pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:50 Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
Αφού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι αγορές της Νορβηγίας, Σουηδίας έχουν διαμαντάκια, γιατί δεν κοιτάμε προς τα εκεί για στόχους σε καλή ηλικία? Και η Κλαμπ Μπριζ σταθερά ψωνίζει από εκεί.
Πριν δύο χρόνια πχ αν το κάναμε τώρα θα είχαμε εμείς τον Ζαφείρη με αγορά 1 εκατομμυρίου, τόσο κόστισε στην Σλάβια, αντί για έναν μέτριο 30άρη Οζντόεφ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Dimitris_L4
κ ενα πουλι ο Περειρα...theo111 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 09:03Ο Νασπεργκ Νορβηγός δεν ήταν;pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:50 Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
Αφού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι αγορές της Νορβηγίας, Σουηδίας έχουν διαμαντάκια, γιατί δεν κοιτάμε προς τα εκεί για στόχους σε καλή ηλικία? Και η Κλαμπ Μπριζ σταθερά ψωνίζει από εκεί.
Πριν δύο χρόνια πχ αν το κάναμε τώρα θα είχαμε εμείς τον Ζαφείρη με αγορά 1 εκατομμυρίου, τόσο κόστισε στην Σλάβια, αντί για έναν μέτριο 30άρη Οζντόεφ
-
Ο νασμπεργκ για τα 200χιλιαρικα που έπαιρνε μια χαρά ήταν απλά δεν έκανε για τον ΠΑΟΚtheo111 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 09:03Ο Νασπεργκ Νορβηγός δεν ήταν;pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:50 Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
- sourmenetes
- Moderator
Κάτι μπέρδεψα.. ΧάχαχαχαDimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:49Παντα 2 ηταν..!!!!sourmenetes έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:45
Γίνανε 2 τα μικρά;;Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50 Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ βρεθηκαν..εχει κ φωτο στο προφιλ του κλπ κλπ...
Πρωτον θελω να πω τεραστιο μπραβο στα στελεχη της ΠΑΕ που ανελαβαν αυτο το κονσεπτ.
Δευτερον στον Ιβαν που το προσπαθει
Τριτον...Ρε μλκ Ζαφειρη τι τρελα κουβαλας κ θες να ερθεις τοσο πολυ..
Αντε τελιωνετε κ εταξα μπλουζα στα μικρα Ζαφειρη κ Ντελια...
Να σου ζήσουν αδελφέ!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- Dimitris_L4
- loukas karadimos
τι εχουμε τραβηξει ρε μλκες μουDimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 09:11κ ενα πουλι ο Περειρα...theo111 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 09:03Ο Νασπεργκ Νορβηγός δεν ήταν;pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:50 Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
να βλεπεις τον περειρα να μην πετυχαινει ελεφαντα στα δυο μετρα στον βολο σε ξερο 0-0
αυτος ο λαος δεν αξιζει Ζαφειρη μονο, να επανελθει στην αγωνιστικη δραση ο Ζινταν και ο Ροναλντο αξιζει
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- Dimitris_L4
Ως Χαλκιδικιώτης δεν μπορώ παρά να συμφωνήσωpisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48 Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 11 Αύγ 2025, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
παρτους τα μυαλα προεδρε , ξερεις ποιους ..... απιστοι θωμαδες θα πιστεψετε τωρα
αντε ρε μυστακιδη κανε ενα δωρο στον ΠΑΟΚ χωσε μια 15 ρα να παρουμε ακομα κανενα παικταρα ,
παραδειγμα προς μιμηση οι σλαβιανοι πραγινοι που βρηκαν το παικταρα εκει στην νορβηγια , οργωστε οι δικοι μας τον πλανητη βρε να βρειτε 10 ζαφειρηδες
λοκονγκα reload ...... τρομερο διδυμο με ζαφειρη και τριδυμο με μειτε
τσαλοφ ακομα ρε αγορι μου????
αντε ρε μυστακιδη κανε ενα δωρο στον ΠΑΟΚ χωσε μια 15 ρα να παρουμε ακομα κανενα παικταρα ,
παραδειγμα προς μιμηση οι σλαβιανοι πραγινοι που βρηκαν το παικταρα εκει στην νορβηγια , οργωστε οι δικοι μας τον πλανητη βρε να βρειτε 10 ζαφειρηδες
λοκονγκα reload ...... τρομερο διδυμο με ζαφειρη και τριδυμο με μειτε
τσαλοφ ακομα ρε αγορι μου????
'Αιντε σιγά σιγά να ξεκινήσουν οι πληροφορίες και σήμερα. ΄Αρχισαν να ξυπνούν οι επισκέπτες βλέπω από κάτω, ώρα να ξυπνήσουν και οι ρεπόρτερς.
- These users thanked the author nkoss for the post:
- Dimitris_L4
- Kabamaru11
Καλημερα απο την εξωτικη Χαλκιδικη (οχι Καλλικρατεια).
Αυτον τον Λοκονγκα,οσο τον εβλεπα σε βιντεο χθες,δεν μου εκανε κλικ,δεν ειδα κατι που ειπα ΑΥΤΟΣ ναι ειναι χαφαρα,ειδα οτι εχει κ σταθερα τραυματισμους.Επισης σε λιγους μηνες γινεται 26,δεν ειναι να πεις ταλεντο.Θα προτιμουσα τον λιγο μεγαλυτερο του Γκλεν η ακομα κ τον Μακουμπου που χασαμε.Δεν μου λεει κατι που ο ASL επαιξε σε Αρσεναλ κ Σεβιλλη,η καριερα του ειναι σε σταθερη εδω κ χρονια πτωση.
Αυτον τον Λοκονγκα,οσο τον εβλεπα σε βιντεο χθες,δεν μου εκανε κλικ,δεν ειδα κατι που ειπα ΑΥΤΟΣ ναι ειναι χαφαρα,ειδα οτι εχει κ σταθερα τραυματισμους.Επισης σε λιγους μηνες γινεται 26,δεν ειναι να πεις ταλεντο.Θα προτιμουσα τον λιγο μεγαλυτερο του Γκλεν η ακομα κ τον Μακουμπου που χασαμε.Δεν μου λεει κατι που ο ASL επαιξε σε Αρσεναλ κ Σεβιλλη,η καριερα του ειναι σε σταθερη εδω κ χρονια πτωση.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- theo G4, vasgias
Lokonga στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Παικταράς, μη λέτε ότι θέλετε
Μακάρι να πάρουμε ΚΑΙ τους 2
Μακάρι να πάρουμε ΚΑΙ τους 2
- These users thanked the author janellsis for the post (total 2):
- margas, dionisisbasi
από ξενο site https://www.footasse.com/actualite/merc ... anois.html
Μεταγραφικό παράθυρο: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για παίκτη της Σεντ Ετιέν
Δημοσιεύτηκε στις: Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2025 στις 9:00 π.μ. δημοσιεύτηκε από τον José Garcia
Ο Μπενζαμέν Μπουχουάρι προσελκύει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του ενόψει των πλέι οφ του Europa League.
Μπενιαμίν ΜΠΟΥΣΟΥΑΡΙ
Διαβάστε επίσης:
Το μέλλον του Μπενζαμέν Μπουχουάρι στην Σεντ-Ετιέν φαίνεται να απέχει πολύ από τον Φορέζ. Έχοντας μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από τις αρχές του καλοκαιριού και επίσημα ταλαιπωρημένος από τραυματισμό στην πλάτη, ο 23χρονος Μαροκινός μέσος δεν βρίσκεται πλέον στα σχέδια του Έιρικ Χόρνελαντ. Αναζητώντας ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή ενόψει του επαναληπτικού αγώνα των πλέι οφ του Europa League εναντίον της Βόλφσμπεργκ, ο ελληνικός σύλλογος ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι το όνομα του Μπενζαμέν Μπουχουάρι. Ο Μπουχουάρι, με αξία περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt, θα μπορούσε να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν, εάν οι διαπραγματεύσεις είναι επιτυχείς. Σύμφωνα με το Sport24 στην Ελλάδα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξετάζει μια γρήγορη επίθεση για να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό.
Μεταγραφικό παράθυρο: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για παίκτη της Σεντ Ετιέν
Δημοσιεύτηκε στις: Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2025 στις 9:00 π.μ. δημοσιεύτηκε από τον José Garcia
Ο Μπενζαμέν Μπουχουάρι προσελκύει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του ενόψει των πλέι οφ του Europa League.
Μπενιαμίν ΜΠΟΥΣΟΥΑΡΙ
Διαβάστε επίσης:
Το μέλλον του Μπενζαμέν Μπουχουάρι στην Σεντ-Ετιέν φαίνεται να απέχει πολύ από τον Φορέζ. Έχοντας μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από τις αρχές του καλοκαιριού και επίσημα ταλαιπωρημένος από τραυματισμό στην πλάτη, ο 23χρονος Μαροκινός μέσος δεν βρίσκεται πλέον στα σχέδια του Έιρικ Χόρνελαντ. Αναζητώντας ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή ενόψει του επαναληπτικού αγώνα των πλέι οφ του Europa League εναντίον της Βόλφσμπεργκ, ο ελληνικός σύλλογος ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι το όνομα του Μπενζαμέν Μπουχουάρι. Ο Μπουχουάρι, με αξία περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ στο Transfermarkt, θα μπορούσε να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν, εάν οι διαπραγματεύσεις είναι επιτυχείς. Σύμφωνα με το Sport24 στην Ελλάδα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξετάζει μια γρήγορη επίθεση για να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό.
Αν με ρωτούσε κάποιος πριν 2-3 εβδομάδες τι είδους χαφ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, ο πρώτος που θα μου ερχόταν στο μυαλό σαν παράδειγμα είναι ο Ζαφείρης. Από την πρώτη φορά που τον είδα πριν κανα χρόνο να παίζει με την Εθνική είχα πει "γιατί να μην έχουμε εμείς ένα τέτοιο πιτσιρικά". Οπότε χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την αξία του, κανω κάποιες σκέψεις που μου δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά.
Όπως εμείς πέρυσι λέγαμε γιατί να θέλει να φύγει ο Ντέλιας για μια ομάδα σαν την Σαλτσμπουργκ, έτσι κάνω την αντίστροφη σκέψη για τον Ζαφείρη. Τι πρόοδο βλέπει στο να αφήσει την Σλάβια για να έρθει στον ΠΑΟΚ? ΟΚ, είναι ο τριπλασιασμος τον αποδοχών.
Αλλά, καλή ηλικια έχει και potential υψηλό. Ετοιμος παικτης για να παιξει σε πολλες μικρομεσαίες των μεγάλων πρωταθλημάτων.
Πραγματικά, τι είναι αυτό που τον κάνει να κοιτάζει ΠΑΟΚ και Ελλάδα αντί για Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία κτλ?
Στην τελική δεν είναι παικτης μεγαλωμένος στην Ελλάδα.
Ρητορικά ερωτηματα που πραγματικά δεν ξέρω τις απαντήσεις.
Δεν πιστευω πως 23 χρονων ποδοσφαιριστης δεν έχει το motivation περαιτέρω ανάδειξης, αλλά πραγματικά ποιο είναι το step front για τον ίδιο σε αυτήν την περιπτωση?
Όπως εμείς πέρυσι λέγαμε γιατί να θέλει να φύγει ο Ντέλιας για μια ομάδα σαν την Σαλτσμπουργκ, έτσι κάνω την αντίστροφη σκέψη για τον Ζαφείρη. Τι πρόοδο βλέπει στο να αφήσει την Σλάβια για να έρθει στον ΠΑΟΚ? ΟΚ, είναι ο τριπλασιασμος τον αποδοχών.
Αλλά, καλή ηλικια έχει και potential υψηλό. Ετοιμος παικτης για να παιξει σε πολλες μικρομεσαίες των μεγάλων πρωταθλημάτων.
Πραγματικά, τι είναι αυτό που τον κάνει να κοιτάζει ΠΑΟΚ και Ελλάδα αντί για Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία κτλ?
Δεν πιστευω πως 23 χρονων ποδοσφαιριστης δεν έχει το motivation περαιτέρω ανάδειξης, αλλά πραγματικά ποιο είναι το step front για τον ίδιο σε αυτήν την περιπτωση?
- Jean Valjean
pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48 Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.

Μπορεί να είχε ξεχάσει το πορτοφολι του και να μην του έφτανε η βενζινη.
- Jean Valjean
Κανείς δεν ξέρει παρά μόνον ο ίδιος.ramboutla έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 09:54 Αν με ρωτούσε κάποιος πριν 2-3 εβδομάδες τι είδους χαφ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, ο πρώτος που θα μου ερχόταν στο μυαλό σαν παράδειγμα είναι ο Ζαφείρης. Από την πρώτη φορά που τον είδα πριν κανα χρόνο να παίζει με την Εθνική είχα πει "γιατί να μην έχουμε εμείς ένα τέτοιο πιτσιρικά". Οπότε χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την αξία του, κανω κάποιες σκέψεις που μου δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά.
Μπορεί να μην γίνεται συχνά αλλά συμβαίνει κάποιες φορές να επιλέγει κανείς με βάση το περιβάλλον, τους συναδέλφους-συμπαίκτες, τον προπονητή και αυτό που ονομάζουμε συνθήκες εργασίας, "κλίμα" κλπ. Επιλέγει βεβαίως έτσι όταν κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις του ικανοποιούνται όπως η χρηματική αμοιβή.
Εξάλλου δεν τον πηραν δα και τα χρόνια, 22 είναι ακόμη.
Επιπλέον αν από τον ΠΑΟΚ κάνει το επόμενο βήμα αυτός που θα τον αγοράσει θα πρέπει να αυξήσει αρκετά την αμοιβή που θα έχει στον ΠΑΟΚ και όχι τα 500 χιλ. που παίρνει με το παρόν συμβόλαιο στη Σλάβια.
Δεν βλέπω πώς θα βγει χαμένος από αυτό το ντηλ.
Ισχύει προφανώς αυτό που γράφεις όμως ο Ζαφείρης μπορεί να έχει σχεδιάσει αλλιώς στο μυαλό του τα βήματα της καριέρας του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Δευ 11 Αύγ 2025, 10:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Dimitris_L4
Κανενας δικος μας ινσαιντερ δεν ξυπνησε να μας πει τι κ πως.....