Λες να αποκτησει ψυχολογικα και να μν μπορει να σκοραρει??tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:37 Άσχετο. Ο Τσάλωφ λέει πήγε για μπάνιο στην Καλλικράτεια και του έσπασαν το τζάμι από το αμάξι για να τον κλέψουν. Φορούσε και κίτρινο μπλουζάκι.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Τα 14 είναι η περίφημη υπεραξία που λέμε κατά καιρούς. Πότε δεν την πληρώσαμε για μισθοφόρους ή τυχαρπαστους που μας βλέπανε σαν Μογγολία. Και καλά κάναμε.
Εδώ όμως αξίζει να την πληρώσεις. Το λιγότερο θα την πάρεις πίσω.
Εδώ όμως αξίζει να την πληρώσεις. Το λιγότερο θα την πάρεις πίσω.
Ίσως αποκτήσει ψυχολογικά και θελήσει να επιστρέψει στη Ρωσία. Ποιος ξέρει
- sourmenetes
- Moderator

Γίνανε 2 τα μικρά;;Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50 Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ βρεθηκαν..εχει κ φωτο στο προφιλ του κλπ κλπ...
Πρωτον θελω να πω τεραστιο μπραβο στα στελεχη της ΠΑΕ που ανελαβαν αυτο το κονσεπτ.
Δευτερον στον Ιβαν που το προσπαθει
Τριτον...Ρε μλκ Ζαφειρη τι τρελα κουβαλας κ θες να ερθεις τοσο πολυ..
Αντε τελιωνετε κ εταξα μπλουζα στα μικρα Ζαφειρη κ Ντελια...
Να σου ζήσουν αδελφέ!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
- Dimitris_L4, giaxxo, vasgias
- pisakaipoupoula
Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
- These users thanked the author pisakaipoupoula for the post (total 11):
- Dimitris_L4, nkoss, loukas karadimos, JohnDag, Iznogoud4, Kabamaru11, Scotch4, ToMousiTouCrespo, echromos, vasgias and one more user
- Dimitris_L4
Παντα 2 ηταν..!!!!sourmenetes έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:45
Γίνανε 2 τα μικρά;;Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50 Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ βρεθηκαν..εχει κ φωτο στο προφιλ του κλπ κλπ...
Πρωτον θελω να πω τεραστιο μπραβο στα στελεχη της ΠΑΕ που ανελαβαν αυτο το κονσεπτ.
Δευτερον στον Ιβαν που το προσπαθει
Τριτον...Ρε μλκ Ζαφειρη τι τρελα κουβαλας κ θες να ερθεις τοσο πολυ..
Αντε τελιωνετε κ εταξα μπλουζα στα μικρα Ζαφειρη κ Ντελια...
Να σου ζήσουν αδελφέ!!
- pisakaipoupoula
Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
Αφού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι αγορές της Νορβηγίας, Σουηδίας έχουν διαμαντάκια, γιατί δεν κοιτάμε προς τα εκεί για στόχους σε καλή ηλικία? Και η Κλαμπ Μπριζ σταθερά ψωνίζει από εκεί.
Πριν δύο χρόνια πχ αν το κάναμε τώρα θα είχαμε εμείς τον Ζαφείρη με αγορά 1 εκατομμυρίου, τόσο κόστισε στην Σλάβια, αντί για έναν μέτριο 30άρη Οζντόεφ
Αφού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι αγορές της Νορβηγίας, Σουηδίας έχουν διαμαντάκια, γιατί δεν κοιτάμε προς τα εκεί για στόχους σε καλή ηλικία? Και η Κλαμπ Μπριζ σταθερά ψωνίζει από εκεί.
Πριν δύο χρόνια πχ αν το κάναμε τώρα θα είχαμε εμείς τον Ζαφείρη με αγορά 1 εκατομμυρίου, τόσο κόστισε στην Σλάβια, αντί για έναν μέτριο 30άρη Οζντόεφ
-
Γιατί από το καλό μας σκάουτινγκ πήγαμε πήραμε έναν Νίλσεν Περέιρα....pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:50 Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
- ΑποστόληςΑ
Προς διευκρίνηση: Τα 14Μ είναι πολλά για εμάς, δεν είναι απαραίτητα πολλά για τον παίκτη.
- ΑποστόληςΑ
pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48 Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.

Μόνο ο βαγιαννιδης. Καλα για τον νέο κουτσιανικουλη ουτε λόγοςgpap5 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:36 τα 14 όντως είναι πάρα πολλά.
Δεν αξίζει ΚΑΝΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής τόσα χρήματα.
Κανένας.
- ΑποστόληςΑ
Εμείς δεν πήραμε από εκεί νέο και φερέλπιδα, αλλά ώριμο, χωρίς καμιά προοπτική βελτίωσης. Γι αυτό και ήταν φθηνός.Panostas1995 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:52Γιατί από το καλό μας σκάουτινγκ πήγαμε πήραμε έναν Νίλσεν Περέιρα....pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:50 Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
Ο Νασπεργκ Νορβηγός δεν ήταν;pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:50 Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
Καλώς να ορίσει ο Γιακουμάκης στην ομάδα μιας και το θέμα έκλεισε και τυπικά.
Εγώ θα ξαναγράψω ότι εμένα μου αρέσει που δεν υπάρχουν διαρροές από την ΠΑΕ για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.
Τα μέσα γράφουν ένα σωρό ονόματα και τελικά οι παίκτες που έρχονται είναι ευχάριστες εκπλήξεις.
Εγώ θα ξαναγράψω ότι εμένα μου αρέσει που δεν υπάρχουν διαρροές από την ΠΑΕ για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.
Τα μέσα γράφουν ένα σωρό ονόματα και τελικά οι παίκτες που έρχονται είναι ευχάριστες εκπλήξεις.
- Amsterdamer_87
Ουτε εγω..pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48 Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.