Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:37 Άσχετο. Ο Τσάλωφ λέει πήγε για μπάνιο στην Καλλικράτεια και του έσπασαν το τζάμι από το αμάξι για να τον κλέψουν. Φορούσε και κίτρινο μπλουζάκι.
Λες να αποκτησει ψυχολογικα και να μν μπορει να σκοραρει??
icue

Δημοσίευση από icue »

Τα 14 είναι η περίφημη υπεραξία που λέμε κατά καιρούς. Πότε δεν την πληρώσαμε για μισθοφόρους ή τυχαρπαστους που μας βλέπανε σαν Μογγολία. Και καλά κάναμε.

Εδώ όμως αξίζει να την πληρώσεις. Το λιγότερο θα την πάρεις πίσω.
These users thanked the author icue for the post:
Kourdos
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ίσως αποκτήσει ψυχολογικά και θελήσει να επιστρέψει στη Ρωσία. Ποιος ξέρει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

:nairepaok:
Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50 Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ βρεθηκαν..εχει κ φωτο στο προφιλ του κλπ κλπ...
Πρωτον θελω να πω τεραστιο μπραβο στα στελεχη της ΠΑΕ που ανελαβαν αυτο το κονσεπτ.
Δευτερον στον Ιβαν που το προσπαθει
Τριτον...Ρε μλκ Ζαφειρη τι τρελα κουβαλας κ θες να ερθεις τοσο πολυ..
Αντε τελιωνετε κ εταξα μπλουζα στα μικρα Ζαφειρη κ Ντελια...
Γίνανε 2 τα μικρά;;

Να σου ζήσουν αδελφέ!!
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
Dimitris_L4, giaxxo, vasgias
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post (total 11):
Dimitris_L4, nkoss, loukas karadimos, JohnDag, Iznogoud4, Kabamaru11, Scotch4, ToMousiTouCrespo, echromos, vasgias and one more user
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

sourmenetes έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:45 :nairepaok:
Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:50 Εβλεπα τωρα ενα βιντεο που εκανε ο Κουλιανος στο γιουτιουμπ για τν Ζαφ..Μην αρχισετε σχολια για Κουλιανο κλπ κλπ δν ειναι εκει το θεμα μας..Επειδη τν ακουω καθημερινα το πρωι , εχει πει εδω κ πολυ καιρο οτι εχει πολυ καλες σχεσεις με τν Ζαφ κ λογω της διαδικτυακης του εκπομπης ειχε παει κ Τσεχια κ βρεθηκαν..εχει κ φωτο στο προφιλ του κλπ κλπ...
Πρωτον θελω να πω τεραστιο μπραβο στα στελεχη της ΠΑΕ που ανελαβαν αυτο το κονσεπτ.
Δευτερον στον Ιβαν που το προσπαθει
Τριτον...Ρε μλκ Ζαφειρη τι τρελα κουβαλας κ θες να ερθεις τοσο πολυ..
Αντε τελιωνετε κ εταξα μπλουζα στα μικρα Ζαφειρη κ Ντελια...
Γίνανε 2 τα μικρά;;

Να σου ζήσουν αδελφέ!!
Παντα 2 ηταν..!!!!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
Αφού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι αγορές της Νορβηγίας, Σουηδίας έχουν διαμαντάκια, γιατί δεν κοιτάμε προς τα εκεί για στόχους σε καλή ηλικία? Και η Κλαμπ Μπριζ σταθερά ψωνίζει από εκεί.
Πριν δύο χρόνια πχ αν το κάναμε τώρα θα είχαμε εμείς τον Ζαφείρη με αγορά 1 εκατομμυρίου, τόσο κόστισε στην Σλάβια, αντί για έναν μέτριο 30άρη Οζντόεφ
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:50 Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
Αφού βλέπουμε ξεκάθαρα ότι οι αγορές της Νορβηγίας, Σουηδίας έχουν διαμαντάκια, γιατί δεν κοιτάμε προς τα εκεί για στόχους σε καλή ηλικία? Και η Κλαμπ Μπριζ σταθερά ψωνίζει από εκεί.
Πριν δύο χρόνια πχ αν το κάναμε τώρα θα είχαμε εμείς τον Ζαφείρη με αγορά 1 εκατομμυρίου, τόσο κόστισε στην Σλάβια, αντί για έναν μέτριο 30άρη Οζντόεφ
Γιατί από το καλό μας σκάουτινγκ πήγαμε πήραμε έναν Νίλσεν Περέιρα....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προς διευκρίνηση: Τα 14Μ είναι πολλά για εμάς, δεν είναι απαραίτητα πολλά για τον παίκτη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48 Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

gpap5 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:36 τα 14 όντως είναι πάρα πολλά.
Δεν αξίζει ΚΑΝΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής τόσα χρήματα.
Κανένας.
Μόνο ο βαγιαννιδης. Καλα για τον νέο κουτσιανικουλη ουτε λόγος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Panostas1995 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:52
pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:50 Να πω και το πιο ουσιώδες για μένα?
Γιατί από το καλό μας σκάουτινγκ πήγαμε πήραμε έναν Νίλσεν Περέιρα....
Εμείς δεν πήραμε από εκεί νέο και φερέλπιδα, αλλά ώριμο, χωρίς καμιά προοπτική βελτίωσης. Γι αυτό και ήταν φθηνός.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Ο Νασπεργκ Νορβηγός δεν ήταν;
Άβαταρ μέλους
gianantho

Δημοσίευση από gianantho »

Καλώς να ορίσει ο Γιακουμάκης στην ομάδα μιας και το θέμα έκλεισε και τυπικά.

Εγώ θα ξαναγράψω ότι εμένα μου αρέσει που δεν υπάρχουν διαρροές από την ΠΑΕ για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.
Τα μέσα γράφουν ένα σωρό ονόματα και τελικά οι παίκτες που έρχονται είναι ευχάριστες εκπλήξεις.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48 Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
Ουτε εγω.. :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”