Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο θεματοφύλακας του Γούμενο - Παγωνη, μόνο ο Δρόσος λείπει και ένα περσικό χάλι για να δέσει το σύνολο.
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- eorptol1, PAOKpanta, leomatos88, Iznogoud4
Σημερα η μεγαλη μερα. Αντε να δουμε τι θα δουμε και τι θα ακουσουμε, αν και ετσι σκατα που τα εχει κανει ο ΑΣ με την διαχειριση θα πρεπει να ριξει πραγματικες βομβες για να τους παρουμε στα σοβαρα.
- john4serres
Το κρυφτούλι τελείωσε.
Ο λαός του ΠΑΟΚ σήμερα πρέπει να ενημερωθεί και να πάρει απαντήσεις.
Κύριοι του ΑΣ, προσέξτε καλά.
Ο λαός του ΠΑΟΚ σήμερα πρέπει να ενημερωθεί και να πάρει απαντήσεις.
Κύριοι του ΑΣ, προσέξτε καλά.
στον Αγγελο Αναστασιαδη και στην ιστορικη του δηλωση υπερ Γουμενου αναφερεσαι?Мир έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 01:20 Ο θεματοφύλακας του Γούμενο - Παγωνη, μόνο ο Δρόσος λείπει και ένα περσικό χάλι για να δέσει το σύνολο.
Μαγκες θα τα ξερουμε ολα το απογευμα. Μην τραβατε ολα τα φυλα σας. Περιμενετε μεχρι το βραδυ που θα ξερουμε τι σκατα εγινε τι συμφωνηθηκε κλπ.
Εν τω μεταξύ, όλο το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο περνάει στις παε.eorptol1 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:45 Και ξαφνικά στο Facebook μου την είπε μια άγνωστη σε μένα γιατί υποστηρίζω Ιβάν
Φίλε μου σε βλέπω γράφεις γράφεις... Στηρίζοντας ποιον? Έναν επιχειρηματία που δεν θα είχε εμφανιστεί αν δεν είχε κινήσει όλη αυτή την κατάσταση ο κατσαρης και αν όλοι αυτοί που με ανιδιοτελή αγάπη και χωρίς να βάζουν ευρώ στην τσέπη τους προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά του ΑΣ την περιουσία του λαού του ΠΑΟΚ
Σαββίδης και Μουστακίδης την τσέπη τους σκέφτονται.Το γεγονός ότι ο ΑΣ τάραξε τα νερά ήταν κάτι που χρειαζόταν.Ουτε Κώσταντελιας θα ήταν εδώ θα είχε πουληθεί ούτε ο Ιβάν θα εμφανιζόταν μετά από έξι χρόνια ούτε η γυναικεία ομάδα θα επερνρ από το Σαββίδη αυτά που πήρε φέτος και την ανέλαβε σε επίπεδο εξόδων η ΠΑΕ ούτε τις μεταγραφές για αντρική θα γινόντουσαν αυτές που ακούγονται.
Για αυτό άσε τα βουβάλια να χτυπιουνται όφελος θα έχει ο ΠΑΟΚ και άντρες και σεε όλα τα τμήματα υγιή
Εκτός αν είσαι τρολακι και τα παιρνεις για να υπονομεύεις την κατάσταση
ΆΚΟΥ ΡΕ ΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ Η ΤΎΠΙΣΣΑ ΤΙ ΓΝΩΣΤΌ ΑΦΉΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΩΝ ΟΠΑΔΏΝ ΚΑΤΣΑΡΗ.... ΜΠΟΡΕΊ ΛΈΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΝΩ.... στο mesenger όλα αυτά χωρίς να την ξέρω.... Αδικημένος κατσαρης
ΤΩΡΑ στα γεράματα το ακούσαμε και αυτό ότι ίσως είμαι τρολακι και τα παίρνω
- Dimitris_L4
Φιλε δν τραβαμε τπτ..οι τυποι 2 μηνες εχουν υπογραψει κτ το οποιο δν το ξερει κανενας...αυτο μας πειραζει ολους πιστευω..αν εβγαιναν κ ελεγαν οτι ο Ιβαν μας εδειξει αυτα τα χρονια οτι δν μπορει κ υπογραψαμε αυτο με τν Τελη θα ηταν ντομπρο κ θα κριναμε μετα αν ηταν σωστο ή οχι...Τωρα την πουστια αυτην δν τν σηκωνουμε..embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 07:11 Μαγκες θα τα ξερουμε ολα το απογευμα. Μην τραβατε ολα τα φυλα σας. Περιμενετε μεχρι το βραδυ που θα ξερουμε τι σκατα εγινε τι συμφωνηθηκε κλπ.
Ειμαι περιεργος ποσοι κ ποιοι αρδ θα ειναι εκει..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- eorptol1, Apil44
- navigator11
Ικανούς τους έχω να ζητήσουν να στείλει ο Σαββίδης και στον πρόεδρο της Σλάβια proof of funds για την πιθανή μεταγραφή Ζαφείρη ως προαπαιτούμενο για να δώσει ο Ησαϊάδης το μνημόνιο που έχει προτείνει η ΠΑΕ για το νέο γήπεδο σε όλα τα μέλη του ΔΣ να το διαβάσουν.Dimitris_L4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:16 Ιβαν αν μας ακους ασε πρωτα τη συνεντευξη του ΑΣ...μα ακουσουμε οτι θελουν διαβεβαιωσεις απο σενα..κ μολις τελειωσουν σκασε ανακοινωση του Ζαφειρη..
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- eorptol1
μην τους δίνεις ιδέες
- These users thanked the author panta for the post:
- navigator11
- navigator11
Καλα ρε βοδια, ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;
Τι να πω ρε φιλε....

Τι να πω ρε φιλε....

- Kabamaru11
Ο Πανελουδης.
Ποτε δεν θα τον συγχωρησω,ακομα χρεη του πληρωνουμε.Το οτι εφυγε,δεν μου λεει κατι.
Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη μου οριστικά και αμετάκλητα με τις κρυφές συμφωνίες ΠΟΥ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΆΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΙΣΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ ΣΤΟΝ ΆΓΓΕΛΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΉ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΑΣ ΛΈΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΑΡΤΊ ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ... Ε ΔΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΚΡΎΒΕΙΣ ΚΥΡΊΑ ΚΑΤΕΡΊΝΑ?embuji έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 07:11 Μαγκες θα τα ξερουμε ολα το απογευμα. Μην τραβατε ολα τα φυλα σας. Περιμενετε μεχρι το βραδυ που θα ξερουμε τι σκατα εγινε τι συμφωνηθηκε κλπ.
ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ
Θέλω να δω, αυτό που υπέγραψαν θα το μάθουμε κι εμείς σήμερα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη βασισμένοι σε κάτι χειροπιαστό.