Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Κανα νεο απο Ζαφειρη θα εχουμε τωρατο βραδυ ή θα πεσουμε για υπνο?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- margas
Εδώ υπάρχουν οι καθηγητές βρε τι να πω εγώ...PAOKevolution έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:17 ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ!!
Αυτή η μούκια ο @nunies4 σαν πολλά δεν τα λέει τελευταία;;; Μίλα ρε Μουγγοθόδωρε!
Ότι έπιασαν τα ραντάρ μου χθές για την 2η πρόταση που είχε ηδη γίνει όταν όλοι έγραφαν για τα 9 το είπα...
Τώρα έχουμε να κάνουμε με λεπτές ισορροπίες αλλά με λεπτομέρειες. Όταν το ζητούμενο με την πρόταση είναι τόσο κοντά...
Φυσικά ο blackzone που το δίνει τελειωμένο μπορεί να είναι πιο μπροστα στις εξελίξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
- tsario73, margas, Dimitris_L4, Dimpatra
Από τη Δράμα δεν είμαι αλλά υπόσχομαι, τα έχω τα λεφτάabc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:24εχει πλακα να εισαι και απο την Δραμα....tolis14 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:47Του χρόνου θα στείλω εγώ μια υπεύθυνη δήλωση ότι έχω 400εκ. στην τράπεζα και αγοράζω την ΠΑΕgpap5 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:39 μην πουλάτε τρέλα στον λαό του ΠΑΟΚ.
Αν και εφόσον, ο Ιβάν τα σκάσει και πάρει Ζαφείρη, τότε κάθε καλοκαίρι να βγάζουμε και έναν πλούσιο να διεκδικεί την ΠΑΕ, το γήπεδο, το λιμάνι ή το Μακεδονία Παλάς, ώστε ως αντίδραση ο Ιβάν να τα σκάει χοντρά.
γιατι εαν εισαι θα σε ...πιστεψω...![]()
![]()
![]()
![]()

- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- abc_o_ karpouzas, giaxxo, FreeWatcher
- theodorsalonika
Η μόνη μαλακιά είναι ότι δεν έπιασα το τζόκερ...εκεί στη ΠΑΕ παίξτε όλοι την επόμενη φορά μπας και πάρουμε και τον καρετσα ρε παπαρες... ΞΥΠΝΉΣΤΕ
- ΑποστόληςΑ
Φτάνει πια ρε η μιρλα πωπωπω κακιά πεθερά.gika έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:25Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:21 Η συμφωνία κλείστηκε στη βάση του δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΠΑΟΚ να καταβάλλει 2 εκατ. ευρώ ως loan fee. Το ποσό αυτό, που είναι το συνολικό κόστος της κίνησης με τον Γιακουμάκη, δεν καταλήγει πρακτικά στα ταμεία των Μεξικανών, αλλά χρησιμοποιείται για να καλύψει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.
Το σημείο της συμφωνίας που παρουσιάζει, επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον, εντοπίζεται στην οψιόν αγοράς. Πέντε εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2026, χωρίς πρόσθετες προϋποθέσεις, χωρίς ρήτρες συμμετοχών ή γκολ και με την απόφαση να ανήκει αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ. Αυτό δίνει στον Δικέφαλο την πολυτέλεια να αξιολογήσει την παρουσία του, γνωρίζοντας από τώρα το ποσό που απαιτείται για τη μόνιμη απόκτησή του.
Από sdna
Μια από τα ίδια.
Ελεύθεροι και δανεικοί με ποσά ρήτρας που δεν πληρώσαμε ποτέ ξανά - πόσο μάλλον για παίκτες τέτοιας ηλικίας.
Μακάρι ο Γιακουμάκης να δώσει αυτά που Τσολακ, Μπράντον, Σαματα, Τσάλοφ, Τισουνταλι και τόσοι άλλοι δεν έδωσαν.
Και μακάρι να γυρίσει το κουμπί με τον Ζαφείρη.
Έρχονται δύο διεθνείς, ας χαρούμε και λίγο
Τον αμυντικο κοιταμε ε

O παίχτης ειναι ρίσκο αλλά αν σου κάτσει...τελειώνει και το συμβόλαιο του
-
Αυτός ρε φίλε έχει πιο πολλές θλάσεις από τον Ελ καντουρι...
Η αλήθεια είναι βέβαια πως αν έρθει εδώ σε χαμηλότερο πρωτάθλημα ίσως να μη βγάζει τόσες πολλές...
Νομίζω αν είναι αυτός και έρθει σε νορμάλ λεφτά αξίζει το ρίσκο...στη τελική έχουμε από πίσω κεντζιορα Μηχαιλιδης Μπαταουλα Λόβρεν....20 ποιοτικά ματς θέλουμε να μας βγάλει
Τέτοιο αμυντικό σε αυτή την ηλικία χωρίς ιστορικό τραυματισμών ή θέματα συμπεριφοράς δε θα δούμε πότε
Η αλήθεια είναι βέβαια πως αν έρθει εδώ σε χαμηλότερο πρωτάθλημα ίσως να μη βγάζει τόσες πολλές...
Νομίζω αν είναι αυτός και έρθει σε νορμάλ λεφτά αξίζει το ρίσκο...στη τελική έχουμε από πίσω κεντζιορα Μηχαιλιδης Μπαταουλα Λόβρεν....20 ποιοτικά ματς θέλουμε να μας βγάλει
Τέτοιο αμυντικό σε αυτή την ηλικία χωρίς ιστορικό τραυματισμών ή θέματα συμπεριφοράς δε θα δούμε πότε
Ο τσακαλεας τα χαζομασαει λιγο στο live του... Τι γινεται ρε μαγκες τελικα;
απο τον τσακαλεα περιμενεις την ειδηση ?
- These users thanked the author dev for the post:
- thanos-xanthi
- Unpsofable78
Embuji
Τι εννοείς;
Τι εννοείς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Να αυτα δε θελωembuji έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 21:50 Ο τσακαλεας τα χαζομασαει λιγο στο live του... Τι γινεται ρε μαγκες τελικα;