Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Στείλε ρε Ιβαναρε την ώρα της συνέντευξης του ΑΣ τον Αγγελο με μια επιστολή από τράπεζα ότι τα λεφτά υπάρχουν να παραιτηθούν on air οι ξεφτίλες.
-

Είναι γλυκό το πιοτό της αμαρτίας...
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 4):
- loukas karadimos, Agopian, Мир, Apil44
Και ξαφνικά στο Facebook μου την είπε μια άγνωστη σε μένα γιατί υποστηρίζω Ιβάν
Φίλε μου σε βλέπω γράφεις γράφεις... Στηρίζοντας ποιον? Έναν επιχειρηματία που δεν θα είχε εμφανιστεί αν δεν είχε κινήσει όλη αυτή την κατάσταση ο κατσαρης και αν όλοι αυτοί που με ανιδιοτελή αγάπη και χωρίς να βάζουν ευρώ στην τσέπη τους προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά του ΑΣ την περιουσία του λαού του ΠΑΟΚ
Σαββίδης και Μουστακίδης την τσέπη τους σκέφτονται.Το γεγονός ότι ο ΑΣ τάραξε τα νερά ήταν κάτι που χρειαζόταν.Ουτε Κώσταντελιας θα ήταν εδώ θα είχε πουληθεί ούτε ο Ιβάν θα εμφανιζόταν μετά από έξι χρόνια ούτε η γυναικεία ομάδα θα επερνρ από το Σαββίδη αυτά που πήρε φέτος και την ανέλαβε σε επίπεδο εξόδων η ΠΑΕ ούτε τις μεταγραφές για αντρική θα γινόντουσαν αυτές που ακούγονται.
Για αυτό άσε τα βουβάλια να χτυπιουνται όφελος θα έχει ο ΠΑΟΚ και άντρες και σεε όλα τα τμήματα υγιή
Εκτός αν είσαι τρολακι και τα παιρνεις για να υπονομεύεις την κατάσταση
ΆΚΟΥ ΡΕ ΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ Η ΤΎΠΙΣΣΑ ΤΙ ΓΝΩΣΤΌ ΑΦΉΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΩΝ ΟΠΑΔΏΝ ΚΑΤΣΑΡΗ.... ΜΠΟΡΕΊ ΛΈΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΝΩ.... στο mesenger όλα αυτά χωρίς να την ξέρω.... Αδικημένος κατσαρης
ΤΩΡΑ στα γεράματα το ακούσαμε και αυτό ότι ίσως είμαι τρολακι και τα παίρνω
Φίλε μου σε βλέπω γράφεις γράφεις... Στηρίζοντας ποιον? Έναν επιχειρηματία που δεν θα είχε εμφανιστεί αν δεν είχε κινήσει όλη αυτή την κατάσταση ο κατσαρης και αν όλοι αυτοί που με ανιδιοτελή αγάπη και χωρίς να βάζουν ευρώ στην τσέπη τους προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά του ΑΣ την περιουσία του λαού του ΠΑΟΚ
Σαββίδης και Μουστακίδης την τσέπη τους σκέφτονται.Το γεγονός ότι ο ΑΣ τάραξε τα νερά ήταν κάτι που χρειαζόταν.Ουτε Κώσταντελιας θα ήταν εδώ θα είχε πουληθεί ούτε ο Ιβάν θα εμφανιζόταν μετά από έξι χρόνια ούτε η γυναικεία ομάδα θα επερνρ από το Σαββίδη αυτά που πήρε φέτος και την ανέλαβε σε επίπεδο εξόδων η ΠΑΕ ούτε τις μεταγραφές για αντρική θα γινόντουσαν αυτές που ακούγονται.
Για αυτό άσε τα βουβάλια να χτυπιουνται όφελος θα έχει ο ΠΑΟΚ και άντρες και σεε όλα τα τμήματα υγιή
ΆΚΟΥ ΡΕ ΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ Η ΤΎΠΙΣΣΑ ΤΙ ΓΝΩΣΤΌ ΑΦΉΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΩΝ ΟΠΑΔΏΝ ΚΑΤΣΑΡΗ.... ΜΠΟΡΕΊ ΛΈΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΝΩ.... στο mesenger όλα αυτά χωρίς να την ξέρω.... Αδικημένος κατσαρης
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
- Jean Valjean, leomatos88, Unpsofable78, Apil44
- Jean Valjean
Οι προπαγανδιστές, φίλε @eorptol1 , προβάλουν στους συνομιλητές τους τα δικά τους χαρακτηριστικά, ελπίζοντας έτσι να κρυφτούν.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 7):
- Andrew R, eorptol1, Unpsofable78, theo-drama, abc_o_ karpouzas, Apil44, Iznogoud4
εφιαλτης
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
- ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-, leomatos88, Unpsofable78, theo-drama
Μπα, θα την κάνουνε και θα λένε αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Να εμείς δεν..., ευεργέτης..., το καλό του ΠΑΟΚ..., η μάνα αγαπάει τα παιδιά της..., ενότητα..., πότε εμείς δεν..., οι ανακοινώσεις παρερμηνεύτηκαν..., ορισμένοι κακόβουλοι προσπαθούν να... κτλ.icue έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:44 Ποσο να δινει αραγε στο στοιχημα η αναβολη του αυριανου. Δεν ξερω κατι, απλα με ενδιαφερει στοιχηματικα.![]()
- These users thanked the author Psaras for the post (total 3):
- icue, loukas karadimos, Apil44
ο μεσαίος ποιός είναι ρε σεις;
- loukas karadimos
Μια φωτογραφία παιδικό τραύμα
Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί βγάζουμε σέντρα τον ΑΣ για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον άνθρωπο που σεβάστηκε όσο κανείς τα 4 ιερά γράμματα
Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί βγάζουμε σέντρα τον ΑΣ για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον άνθρωπο που σεβάστηκε όσο κανείς τα 4 ιερά γράμματα
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 4):
- eorptol1, epitropos, leomatos88, Iznogoud4
-
Ενώ, βεβαίως, στρατός προφίλ, χωρίς όνομα, χωρίς φίλους έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό και ω του θαύματος όλοι υπερασπιστές του ΑΣ και θαυμαστές του κυρίου Τέλη.eorptol1 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:45 Και ξαφνικά στο Facebook μου την είπε μια άγνωστη σε μένα γιατί υποστηρίζω Ιβάν
Το χειρότερο, βρίζουν σκαιοτατα και απαξιώνουν την όποια προσφορά του Σαββίδη.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- eorptol1, Apil44
- Dimitris_L4
Ιβαν αν μας ακους ασε πρωτα τη συνεντευξη του ΑΣ...μα ακουσουμε οτι θελουν διαβεβαιωσεις απο σενα..κ μολις τελειωσουν σκασε ανακοινωση του Ζαφειρη..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 5):
- eorptol1, Azrael, Grimson4, Kabamaru11, Apil44
Πόσοι και πόσοι έχουν ασελγησει πάνω σου ρε ΠΑΟΚ με την ευχή της "μάνας"? Θα βάζανε και φουρνελο στην Τούμπα τα λιμα...
- These users thanked the author PAOKpanta for the post (total 2):
- eorptol1, leomatos88