Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

Τι σας αρέσει στον ουναχι;8-10-12 μύρια για έναν που πέρσυ έκανε 3-4 ματς της προκοπής.Σιγα τον παίχτη
These users thanked the author 4NIKOS1986 for the post (total 2):
zaffodb, pagotatzis
blackzone44

Δημοσίευση από blackzone44 »

Θα θέλατε Lindelof στον ΠΑΟΚ? (απλά ρωτάω)
These users thanked the author blackzone44 for the post (total 2):
Developer4, Polichni1926
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Developer4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:12
loukas karadimos έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:05 O Mady έχει πέραση στην Τουρκία…
O Mady γενικά έχει πέραση αδερφέ και γενικότερα θα μπορούσε να πουληθεί εύκολα και με καλούτσικα χρήματα...

Εδώ μέσα δεν έχει ιδιαίτερη πέραση, όπως και ο Ντεσπόντοφ, μην τα ξαναλέμε...

Για τον άχρωμο, άγευστο, αδιάφορο αγωνιστικά Οζντοεφ ας πούμε, δε θα ήμουν καθόλου σίγουρος ότι μπορούσε να πουληθεί εύκολα...

Αλλά είπαμε, μανία εδώ μέσα με τον Μαντύ... :mrgreen:
Κανένας δεν θα πληρώσει για 33χρονο, ο Μαντί είναι 28 ακόμα .ο ένας έχει δύο τρία πολύ καλά χαρακτηριστικά τα υπόλοιπα κάτω του μετρίου ο άλλος είναι σε όλα μέτριος.
Εγώ θα ήθελα να φύγουν και οι δύο ο Καμαρά θα φέρει χρήματα κιόλας, επίσης σαν τριτοτέταρτο χαφ μάλλον θα προτιμούσα τον Οζντόεφ και λόγω κόστους και λόγω αποδυτηρίων, άντε να μείνει ο Καμαρά τρίτος στην ιεραρχία κανένας δεν εγγυάται ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

prist64 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:19 πω πω πω
gazzeta,παπασκουριάς γραφουν για Λοκονγκα

οταν λεγαμε για ASL ή AMSL αυτοι τρωγανε βελανιδια
και ασταρωνανε τα καγκελα
ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ μπροστα ο Πατερ!!!

Ζαφείρη έλα μας έχει πιάσει τρέλα!!!
Ag1926

Δημοσίευση από Ag1926 »

Που ακριβώς γράφτηκε πως η Στουτγκάρδη κατέθεσε πρόταση σε Σλάβια;
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Κλείνει στ αλήθεια παπα μου?
Arcaine

Δημοσίευση από Arcaine »

Η λογική λέει ότι αν αποχωρήσει χαφ, θα είναι ο Οζντόεφ. Στα 33 και με 1 χρόνο να απομένει στο συμβόλαιο του, θα ψαχτεί για διετές να εξασφαλιστεί. Λογικά θα το βρει σε Τουρκία ή Ρωσία. Τον γουστάρω σαν παίκτη γιατί είναι σκύλος, μπαίνει με χίλια και αν ένα ματς πάει στο κλωτσιδι, ρίχνει πολύ ξύλο. Αν έρθει Ζαφείρης και Λοκογκα, κανένας δεν θα κλάψει βέβαια
These users thanked the author Arcaine for the post:
zaffodb
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

JohnDag έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:03
Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:59 Νομίζω δεν έχει καμία λογική η απόκτηση Ζαφείρη και Λοκονγκα χωρίς ταυτόχρονη αποχώρηση ενός από τα υπάρχοντα χαφ.
Ο Οζντοεφ του μυρίου θα είναι 5ος;

Ο Μειτε κι ο Καμαρά των 1.6 τριτοτεταρτοι;

Μην δημιουργούμε πάλι τρελές προσδοκίες.

Εγώ δεν θα έλεγα όχι σε μία τετράδα χαφ

Λοκονγκα, Ζαφείρης βασικοί,
Μειτε, Οζντοεφ αναπληρωματικους.

Ο Μαντι παρότι προσφέρει πολλά κυρίως στο σκοράρισμα από στημένα, ελλείψει ικανού φορ στο ψηλό παιχνίδι, έχει πολλά μειονεκτηματα στο κράτημα και την προώθηση της μπάλας.
Το θέμα είναι ότι στο ιδεατό σενάριο της συμμετοχής σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν βγαίνει η φάση με 4 χαφ. Καθαρά αριθμητικά δηλαδή αν το δεις.

Χρειαζόμαστε 5.

Από την άλλη έχεις δίκιο ότι δεν μπορείς να έχεις 5 χαφ και όλα να είναι με συμβόλαιο πάνω από 1Μ.

Ας περιμένουμε να δούμε τι σχεδιάζουν για τον χώρο του κέντρου γιατί αυτή την στιγμή που μιλάμε τα πάντα είναι ρευστά.
Φυσικά χρειάζεται και 5ο χαφ, όχι όμως άνω του μυρίου και σίγουρα όχι κάποιος που θα έχει την απαίτηση να είναι βασικός , να μην μείνει εκτός Ευρωπαϊκής λίστας, να μην μένει και κάποιες φορές εκτός αποστολής.

Ένας "Σβαμπ στα 30 του" που δεν θα δημιουργούσε προβλήματα και θα είχε την ικανότητα να προσφέρει όποτε χρειαστεί...
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Νομίζω ότι αυτό που ψιθυρίζεται αλλά δε λέγεται φωναχτά και δημοσίως θα γίνει. Δηλαδή η ομάδα που δίνει τώρα τους αγώνες στην Ευρώπη θα υποστεί και άλλες αλλαγές. Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι σίγουρα ο Τσάλωφ και ο Οζντόεφ. Για τον Τσάλωφ η forza γράφει ότι υπάρχει ενδιαφέρον (πρόταση) από Ροστόφ. Με δεδομένο και τις σχέσεις Ιβάν με την εν λόγω ομάδα τη βλέπω να γίνεται τη δουλειά. Αν πάντως πει ο Τσάλωφ ότι επιστρέφει Ρωσία είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλες Ρωσικές ομάδες ακόμα και από την Τσσκα. Ο Οζντόεφ στην αρχή καλοκαιριού είχε ενδιαφέρον από Τουρκία. Νομίζω ότι μπορεί να δοθεί ως ελεύθερος και να πάρει και ο ίδιος το 2-3ετες συμβόλαιο που ήθελε αντί να το ψάξει του χρόνου που θα είναι και ένα χρόνο μεγαλύτερος. Άρα αμέσως αμέσως δικαιολογείται το ρεπορτάζ γιατί συνεχίζουμε να κοιτάμε για φορ (πλην Γιακουμάκη) αλλά και γιατί κινούμαστε και για δεύτερο χαφ. Και μιλάμε για δύο παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, 1,3εκ και 1εκ) . Επίσης νομίζω εάν υπήρχε η δυνατότητα η ομάδα θα ήθελε να ξεφορτωθεί και το Λόβρεν αλλά το βλέπω δύσκολο να θέλει να φύγει ο παίκτης.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Πάτερ άγιε ευλόγησον :lol:
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

omerta76 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:56 Βρέθηκε και στόπερ λένε που θα βγει το όνομα του σύντομα. Επίσης ψάχνουμε και άλλο 1 χαφ και επιθετικό αν φύγει ο Τσαλωφ. Μπακαμπού ή Λάριν
Τα ονόματα που λες όντως έχουν ακουστεί αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω ένα σενάριο που είχε παίξει εδώ μέσα για φυγή Τσαλοφ στη Ρωσία με ανταλλαγή Λιβάι μπορεί να ισχύει ;
Το λέω μιας και πριν πέντε μέρες λέγαμε
ότι ο Πανακας το έχει χάσει τελείως
Υπάρχει επίσης και ένα φορ που αρέσει στον Λουτσεσκου νομίζω από παλιά που αν η ομάδα του αποκλειστεί από την Ευρώπη αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να έρθει στην Τούμπα και με Γιακουμάκη να κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο
These users thanked the author Panx Romana for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αυτο το ASL μου θυμιζει εποχες mIRC,Age Sex Location....τι θυμηθηκα ο κωλογερος;Αποχωρω....
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 8):
icue, dragon, nkoss, TylerDurden, black_star_ninja, Kourdos, abc_o_ karpouzas, theo G4
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

JohnDag έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:03
Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:59 Νομίζω δεν έχει καμία λογική η απόκτηση Ζαφείρη και Λοκονγκα χωρίς ταυτόχρονη αποχώρηση ενός από τα υπάρχοντα χαφ.
Ο Οζντοεφ του μυρίου θα είναι 5ος;

Ο Μειτε κι ο Καμαρά των 1.6 τριτοτεταρτοι;

Μην δημιουργούμε πάλι τρελές προσδοκίες.

Εγώ δεν θα έλεγα όχι σε μία τετράδα χαφ

Λοκονγκα, Ζαφείρης βασικοί,
Μειτε, Οζντοεφ αναπληρωματικους.

Ο Μαντι παρότι προσφέρει πολλά κυρίως στο σκοράρισμα από στημένα, ελλείψει ικανού φορ στο ψηλό παιχνίδι, έχει πολλά μειονεκτηματα στο κράτημα και την προώθηση της μπάλας.
Το θέμα είναι ότι στο ιδεατό σενάριο της συμμετοχής σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν βγαίνει η φάση με 4 χαφ. Καθαρά αριθμητικά δηλαδή αν το δεις.

Χρειαζόμαστε 5.

Από την άλλη έχεις δίκιο ότι δεν μπορείς να έχεις 5 χαφ και όλα να είναι με συμβόλαιο πάνω από 1Μ.

Ας περιμένουμε να δούμε τι σχεδιάζουν για τον χώρο του κέντρου γιατί αυτή την στιγμή που μιλάμε τα πάντα είναι ρευστά.
Νομίζω ιδανική λύση ο Τσιγγαρας αν δεν πιστεύει τον Τσοπουρογλου ούτε για 5ο...
Εάν και εφόσον θέλει ο Χάρης να έρθει για καθαρά πέμπτος χάφ
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

paokspren έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:59 Αυτός ο Λοκόνγκα τι είναι? Είναι καλός? Δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει και πρώτη φορά τον ακούω γενικά.
Από το πολύ πάνω ράφι για Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

renegade έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:08
Hayate έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:43 Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....
Κοίτα να σου πω κάτι, επειδή το φόρουμ δεν το παρακολουθούνε μόνο αυτοί που είναι νύχτα μέρα συνδεδεμένοι εδώ μέσα, αλλά και παιδιά πού μπαίνουνε αραιά και που για να διαβάσουνε κάποια είδηση ή οτιδήποτε άλλο, αυτού του είδους το τρολάρισμα καλό θα είναι να αποφεύγεται
Καλό είναι να αποφεύγεται και η τοξικότητα,ή γκρίνια,η μιρλα και επίσης τα συνεχως επαναλαμβανόμενα ποσταρισματα για το ποσο "τσιγγούνης" είναι ο Ιβάν και για ότι δεν υπάρχει σάλιο και διάθεση να πέσει χρήμα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”