Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δημοσίευση από paokspren »

nunies4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:51 plan C.....χωρις να αποκλειεται το και ο ενας και ο αλλος οπως λεει ο Τοσκιτσης. Γιατι και εγω θεωρω οτι πρεπει να εχουμε 5αδα στα χαφ.
Το plan B ειναι αλλος...που θα πονεσει εξισου.
Αλλλα δυστυχως εχουμε κολοψηθει με Ζαφειρη και οτιδηποτε αλλο θα μας φανει ημιμετρο :D
Ounahi?
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Απλά αν έρθει και άλλος ξένος χαφ ουσιαστικά θα ακυρώσουμε το κέρδος από την μεταγραφή Γιακουμάκη για τις λίστες και θα δυσκολέψει πάλι η επιλογή για το ποιοί θα κοπούν

Ας είναι αυτό το πρόβλημα βέβαια
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
margas, zaffodb
paokspren

Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:55 Απλά αν έρθει και άλλος ξένος χαφ ουσιαστικά θα ακυρώσουμε το κέρδος από την μεταγραφή Γιακουμάκη για τις λίστες και θα δυσκολέψει πάλι η επιλογή για το ποιοί θα κοπούν
Έτσι όπως το πάμε θα κοπεί ο Μειτε :lol:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:51
JohnDag έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:34
Dimitrisk4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:22 Τοσκιτσης λεει πάμε για 2 χαφ και για δεύτερο παίζει δυνατά του λοκονγκα
Εντάξει, έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε τελείως :D

Και Ζαφείρη και Λοκόνγκα; Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Πάντως και ο Βέλγος είναι καλός παίχτης, στο στυλ είναι πολύ κοντά με τον Glen Camara.

Μετρονόμος, εξαιρετικό ποσοστό στις μεταβιβάσεις (90% σε Πρέμιερ και Λα Λίγκα), με καλές τοποθετήσεις και καλό κράτημα μπάλας.

Προσωπικά, θα ήταν σενάριο βγαλμένο από "υγρό όνειρο" να έρθουν και οι δυο αλλά δεν ξέρω ρε μάγκες. Αν γίνει αυτό δεν μιλάμε για all in, μιλάμε για "πάω να τα μαμήσω όλα" :opaokara:
plan C.....χωρις να αποκλειεται το και ο ενας και ο αλλος οπως λεει ο Τοσκιτσης. Γιατι και εγω θεωρω οτι πρεπει να εχουμε 5αδα στα χαφ.
Το plan B ειναι αλλος...που θα πονεσει εξισου.
Αλλλα δυστυχως εχουμε κολοψηθει με Ζαφειρη και οτιδηποτε αλλο θα μας φανει ημιμετρο :D
Εγώ το έχω ξαναπεί, με ενδιαφέρει να ρθούνε καλοί παίχτες. Το ποιοι θα είναι είναι δευτερεούσης σημασίας.

Ναι ΟΚ, προφανώς έχω ψηθεί με Ζαφείρη γιατί πέρα από το αγωνιστικό μπορεί να φέρει μεγάλη θετική αύρα γύρω από την ομάδα και όσον αφορά το επικοινωνιακό.

Αλλά αν φέρουν πχ. Λοκόνγκα, Κραλ δεν θα τα βάψω και μαύρα, ούτε θα γκρινιάξω. Το υπόσχομαι :D
These users thanked the author JohnDag for the post:
Jim_Chatz
paokspren

Αυτός ο Λοκόνγκα τι είναι? Είναι καλός? Δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει και πρώτη φορά τον ακούω γενικά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Νομίζω δεν έχει καμία λογική η απόκτηση Ζαφείρη και Λοκονγκα χωρίς ταυτόχρονη αποχώρηση ενός από τα υπάρχοντα χαφ.
Ο Οζντοεφ του μυρίου θα είναι 5ος;

Ο Μειτε κι ο Καμαρά των 1.6 τριτοτεταρτοι;

Μην δημιουργούμε πάλι τρελές προσδοκίες.

Εγώ δεν θα έλεγα όχι σε μία τετράδα χαφ

Λοκονγκα, Ζαφείρης βασικοί,
Μειτε, Οζντοεφ αναπληρωματικους.

Ο Μαντι παρότι προσφέρει πολλά κυρίως στο σκοράρισμα από στημένα, ελλείψει ικανού φορ στο ψηλό παιχνίδι, έχει πολλά μειονεκτηματα στο κράτημα και την προώθηση της μπάλας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:59 Νομίζω δεν έχει καμία λογική η απόκτηση Ζαφείρη και Λοκονγκα χωρίς ταυτόχρονη αποχώρηση ενός από τα υπάρχοντα χαφ.
Ο Οζντοεφ του μυρίου θα είναι 5ος;

Ο Μειτε κι ο Καμαρά των 1.6 τριτοτεταρτοι;

Μην δημιουργούμε πάλι τρελές προσδοκίες.

Εγώ δεν θα έλεγα όχι σε μία τετράδα χαφ

Λοκονγκα, Ζαφείρης βασικοί,
Μειτε, Οζντοεφ αναπληρωματικους.

Ο Μαντι παρότι προσφέρει πολλά κυρίως στο σκοράρισμα από στημένα, ελλείψει ικανού φορ στο ψηλό παιχνίδι, έχει πολλά μειονεκτηματα στο κράτημα και την προώθηση της μπάλας.
Το θέμα είναι ότι στο ιδεατό σενάριο της συμμετοχής σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης δεν βγαίνει η φάση με 4 χαφ. Καθαρά αριθμητικά δηλαδή αν το δεις.

Χρειαζόμαστε 5.

Από την άλλη έχεις δίκιο ότι δεν μπορείς να έχεις 5 χαφ και όλα να είναι με συμβόλαιο πάνω από 1Μ.

Ας περιμένουμε να δούμε τι σχεδιάζουν για τον χώρο του κέντρου γιατί αυτή την στιγμή που μιλάμε τα πάντα είναι ρευστά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

paokspren έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:59 Αυτός ο Λοκόνγκα τι είναι? Είναι καλός? Δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει και πρώτη φορά τον ακούω γενικά.
Εικόνα
These users thanked the author JohnDag for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

O Mady έχει πέραση στην Τουρκία…
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Hayate έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:43 Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....
Κοίτα να σου πω κάτι, επειδή το φόρουμ δεν το παρακολουθούνε μόνο αυτοί που είναι νύχτα μέρα συνδεδεμένοι εδώ μέσα, αλλά και παιδιά πού μπαίνουνε αραιά και που για να διαβάσουνε κάποια είδηση ή οτιδήποτε άλλο, αυτού του είδους το τρολάρισμα καλό θα είναι να αποφεύγεται
These users thanked the author renegade for the post (total 7):
Developer4, paoki19, PAOKevolution, Kabamaru11, Dimpatra, margas, TylerDurden
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:46 Πάντως αν η τετράδα είναι Μεϊτέ, Ζαφείρης, Καμαρά, Οζντόεφ τότε ο ιδανικός πέμπτος βάση χαρακτηριστικών και ρόλου, αν και δεν τον πάω μία, θα ήταν ο Κουρμπέλης.

Εκτός αν έχουμε αποχώρηση οπότε μπορεί να πάμε σε κάτι διαφορετικό
Έλεγα να το πω να μην το πω
Να το πω να μην το πω
Τελικά το είπες εσύ
These users thanked the author renegade for the post:
Σουριναμέζος
icue

Δημοσίευση από icue »

Τον Λουτσεσκου τον προσεχει κανεις με ολα αυτα που ακουγονται;
These users thanked the author icue for the post (total 3):
navigator11, loukas karadimos, beyes4
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

loukas karadimos έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 13:05 O Mady έχει πέραση στην Τουρκία…
O Mady γενικά έχει πέραση αδερφέ και γενικότερα θα μπορούσε να πουληθεί εύκολα και με καλούτσικα χρήματα...

Εδώ μέσα δεν έχει ιδιαίτερη πέραση, όπως και ο Ντεσπόντοφ, μην τα ξαναλέμε...

Για τον άχρωμο, άγευστο, αδιάφορο αγωνιστικά Οζντοεφ ας πούμε, δε θα ήμουν καθόλου σίγουρος ότι μπορούσε να πουληθεί εύκολα...

Αλλά είπαμε, μανία εδώ μέσα με τον Μαντύ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

paokspren έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:56
Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:55 Απλά αν έρθει και άλλος ξένος χαφ ουσιαστικά θα ακυρώσουμε το κέρδος από την μεταγραφή Γιακουμάκη για τις λίστες και θα δυσκολέψει πάλι η επιλογή για το ποιοί θα κοπούν
Έτσι όπως το πάμε θα κοπεί ο Μειτε :lol:
Lucescu deslikes this post
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

πω πω πω
gazzeta,παπασκουριάς γραφουν για Λοκονγκα

οταν λεγαμε για ASL ή AMSL αυτοι τρωγανε βελανιδια
και ασταρωνανε τα καγκελα
These users thanked the author prist64 for the post (total 22):
Kirilos_Despotas, Panostas1995, Dimpatra, margas, tsario73, Unpsofable78, Taseos, loukas karadimos, nunies4, Logistis and 12 more users
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”