Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πάντως θυμάμαι δηλώσεις του Σαββίδη πως δεν υπάρχει μπάτζετ. Αν πειστεί πως ένας παίκτης αξίζει κάποια χρήματα, τότε θα τα δώσει. Αυτό που δεν θέλει είναι να πληρώνει "υπεραξίες" και να δίνει χρήματα που δεν πιάνουν τόπο.
Είδαμε πως και σε Άρνερσεν και σε Μπότο, επέτρεψε να προβούν σε αγορές. Όταν οι πρώτες αγορές που κάνουν κάποιοι δεν βγαίνουν, γίνετε και ο ίδιος πιο διστακτικός.
Αν κάνουμε μία μεταγραφή 10 εκ+, να παρακαλάμε να βγει. Αν βγει τότε πιστεύω πως δεν θα διστάσει να το επαναλάβει.
Προσωπική μου εκτίμηση δηλαδή είναι πως ποτέ δεν υπήρξε θέμα οικονομικό. Το θέμα ήταν πάντα πως η ανυπαρξία ενός ανθρώπου στην ΠΑΕ ικανού να δώσει όραμα και να έχει την εμπιστοσύνη του Σαββίδη.
Είδαμε πως και σε Άρνερσεν και σε Μπότο, επέτρεψε να προβούν σε αγορές. Όταν οι πρώτες αγορές που κάνουν κάποιοι δεν βγαίνουν, γίνετε και ο ίδιος πιο διστακτικός.
Αν κάνουμε μία μεταγραφή 10 εκ+, να παρακαλάμε να βγει. Αν βγει τότε πιστεύω πως δεν θα διστάσει να το επαναλάβει.
Προσωπική μου εκτίμηση δηλαδή είναι πως ποτέ δεν υπήρξε θέμα οικονομικό. Το θέμα ήταν πάντα πως η ανυπαρξία ενός ανθρώπου στην ΠΑΕ ικανού να δώσει όραμα και να έχει την εμπιστοσύνη του Σαββίδη.
- These users thanked the author Anthimox for the post (total 4):
- Unpsofable78, Kaizen, margas, Andrew R
Μα δεν έχει καμία σχέση με το Άθλημα.Panostas1995 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:13
Αν ισχύει ότι έκοψε τον Τσιριβεγια με 1,5 αγορά γιατί λέει δεν έχει μεταπωλητή αξία τότε πρέπει να φύγει οπωσδήποτε και να έρθει ένας Βρύζας...φτάνει με την αμπαλη
Ο.μονος λόγο για τον οποίο είναι στη θέση που βρίσκεται, είναι γιατί ο Πρόεδρος τη γνωρίζει από τη Ρωσία και την εμπιστεύεται.
Ωστοσο, δεν μπορεί να υπονομεύει την ανάπτυξη της ΠΑΕ και της ομαδας. Πρέπει να το κοιτάξει ο Πρόεδρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Franky την Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Franky for the post (total 3):
- Magdi Tolba 4, thios4, margas
Εντάξει, έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε τελείωςDimitrisk4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:22 Τοσκιτσης λεει πάμε για 2 χαφ και για δεύτερο παίζει δυνατά του λοκονγκα

Και Ζαφείρη και Λοκόνγκα; Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Πάντως και ο Βέλγος είναι καλός παίχτης, στο στυλ είναι πολύ κοντά με τον Glen Camara.
Μετρονόμος, εξαιρετικό ποσοστό στις μεταβιβάσεις (90% σε Πρέμιερ και Λα Λίγκα), με καλές τοποθετήσεις και καλό κράτημα μπάλας.
Προσωπικά, θα ήταν σενάριο βγαλμένο από "υγρό όνειρο" να έρθουν και οι δυο αλλά δεν ξέρω ρε μάγκες. Αν γίνει αυτό δεν μιλάμε για all in, μιλάμε για "πάω να τα μαμήσω όλα"

-
Όχι 8αρι να ξέρει μπάλα θέλουμε, έναν να καλύπτει χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, έναν που ενώνει την άμυνα με το κέντρο και μπορεί να πατήσει περιοχή με καλό σουτ. Αυτό ακριβώς ειναι ο Ζαφείρης.Woodman73 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:30 Σορυ ρε παιδια, σε τι θέσηπαίζει ο Ζαφείρης? Εμείς 6αρι ταχυδυναμικό, και μπαλαδόρο δεν θελουμε?
Μακαρι να ερθει ο Ζαφείρης, που εκτός απο κίνηση εντυπωσιασμού, θα αυξήσουμε το Ελληνικό στοιχείο στην ομαδα..
Μακάρι, να εχουμε και άλλους Ελληνες παίκτες αξίας...
Α< και μην μας..φύγει ο Ντέλιας, αμα έρθει ο Ζαφείρης ε?![]()
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
- Woodman73, thios4, margas
-
Αυτός μπορεί να λέγεται και Βρυζας φίλε αλλά τον έδιωξε όταν είχε κλείσει τον καρπουζα (όχι αυτόν στο γκρουπ μας)και αυτος του είπε ξαφνικά:Έφερα τον Άγγελο, άκυρος ο Σαντος!Τον άδειασε με τον τρόπο του λοιπόν.Anthimox έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:32 Πάντως θυμάμαι δηλώσεις του Σαββίδη πως δεν υπάρχει μπάτζετ. Αν πειστεί πως ένας παίκτης αξίζει κάποια χρήματα, τότε θα τα δώσει. Αυτό που δεν θέλει είναι να πληρώνει "υπεραξίες" και να δίνει χρήματα που δεν πιάνουν τόπο.
Και τώρα που πήγε να τον επαναφέρει δεν έγινε τπτ γιατί ο Βρυζας θέλει να δουλέψει ΧΩΡΙΣ παρεμβάσεις κάτι που δε γινόταν γιατί κατάλαβε ότι θα χει..μπαστακα το Μαράκι!Και να ταν κάποιος που ένιωθε από μπάλα, οκ!Αλλά την ανιωθη τώρα. Και φυσικά την έκανε..
- These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post (total 2):
- thios4, margas
- loukas karadimos
[media] [/media]Equalizer έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:08 Ρε μάγκες γιατί πρέπει να γεμίσει ΠΑΛΙ με οφ τοπικ θεωρίες και αντεγκλήσεις;
Εμένα άποψη μου είναι ότι ΚΑΛΑ κάνει ο Σαββίδης και στοχεύει σε αυτό χρηματοδοτούμενο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με δικές του ενέσεις όταν θέλει και μπορεί
Το άμα ο ΠΑΟΚ "μπορεί" να αντέξει ένα άλλο μοντέλο περισσότερου ξοδεματος, είχε ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ έναν ολόκληρο αιώνα να το αποδείξει και πρακτικά και στατιστικά ως σύλλογος.
Και η πραγματικότητα όχι απλά διαψεύδει αλλά ξεφτιλιζει αυτό το σενάριο.
Από εκεί και πέρα φτάνει με τα αόριστα ερωτήματα και τις αόριστες απαντήσεις
Τουλάχιστον όταν εχουμε θετικές μεταγραφικές εξελίξεις, ας εστιάσουμε εκεί έστω για λίγες ώρες
Τα συμπεράσματα για το άμα "βρέθηκαν λεφτά" (οσοι έλεγαν για μπατιρη έχουν τους δικούς τους... Λόγους) και άμα "άνοιξε το πουγκί" και άμα "τι έγινε τώρα δεν έχει κυρώσεις" θα βγουν ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ όχι βδομάδα με τη βδομάδα.
Όπως αντίστοιχα μακροσκοπικά βγαίνει και ότι την τελευταία πενταετία ο Ιβάν ήταν πολυ πιο μαζεμένος από πριν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ φαντάζομαι ότι ο Ιβάν γνωρίζει τι θα γίνει σε λίγες μέρες με το ουκρανικό θέμα και κινείται ανάλογα. Μετά από τόσα χρόνια πιέσεις, κυρώσεις και περιορισμούς ήρθε η ώρα να κάνει κάτι αντίστοιχο με το όνομα και το κύρος του.
- These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 2):
- margas, Dimitris_L4
-
Αυτά που ακούγονται αν ισχύουν είναι ποδοσφαιρική λογική,δίνεις λεφτά για νεαρούς που σίγουρα μετά μπορείς να πουλήσεις και κυρίως για το κέντρο σου που είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ίσως ο Βιερινια να εξήγησε στον πρόεδρο το σύγχρονο ποδόσφαιρο και να αποφασίσε ο Ιβάν ότι όπως επενδύει στις ακαδημιες τέτοια επένδυση ειναι και οι παίχτες σε ηλικία κοντά στα 25 που μπορούν μετά να πωληθούν , σε αντίθεση με παίχτες μεγάλης ηλικίας που δεν έχουν καμία μεταπώλητικη αξία.
Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....
- These users thanked the author Hayate for the post:
- pagotatzis
Ενα ικανο box to box θελουμε που να ειναι επικινδυνο και να εχει καλο κουβαλημα μπαλας. Ακριβως οτι ειναι ο ζαφειρης.Woodman73 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:30 Σορυ ρε παιδια, σε τι θέσηπαίζει ο Ζαφείρης? Εμείς 6αρι ταχυδυναμικό, και μπαλαδόρο δεν θελουμε?
Μακαρι να ερθει ο Ζαφείρης, που εκτός απο κίνηση εντυπωσιασμού, θα αυξήσουμε το Ελληνικό στοιχείο στην ομαδα..
Μακάρι, να εχουμε και άλλους Ελληνες παίκτες αξίας...
Α< και μην μας..φύγει ο Ντέλιας, αμα έρθει ο Ζαφείρης ε?![]()
- Σουριναμέζος
Πάντως αν η τετράδα είναι Μεϊτέ, Ζαφείρης, Καμαρά, Οζντόεφ τότε ο ιδανικός πέμπτος βάση χαρακτηριστικών και ρόλου, αν και δεν τον πάω μία, θα ήταν ο Κουρμπέλης.
Εκτός αν έχουμε αποχώρηση οπότε μπορεί να πάμε σε κάτι διαφορετικό
Εκτός αν έχουμε αποχώρηση οπότε μπορεί να πάμε σε κάτι διαφορετικό
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- renegade
που το διαβασες αυτο φιλε;Hayate έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:43 Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....
Φίλε μου ήμουν σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα κάποιος δημοσιογράφος θα σκεφτόταν να γράψει αυτήν την παπαριά.Ειναι τόσο προβλέψιμοι όλοι τουςHayate έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:43 Βγαίνει ότι η Στουτγάρδη έκανε πρόταση 15 εκατομμύρια στους Τσέχους για τον Ζαφείρη...Σύμφωνα με το ρεπορταζ ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας δε ξέχασε ποτέ το φιάσκο με τον Κωσταντελια και προσπαθεί να κάνει μια κίνηση ουσίας αλλά κυρίως εντυπωσιασμού....
plan C.....χωρις να αποκλειεται το και ο ενας και ο αλλος οπως λεει ο Τοσκιτσης. Γιατι και εγω θεωρω οτι πρεπει να εχουμε 5αδα στα χαφ.JohnDag έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:34Εντάξει, έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε τελείωςDimitrisk4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:22 Τοσκιτσης λεει πάμε για 2 χαφ και για δεύτερο παίζει δυνατά του λοκονγκα![]()
Και Ζαφείρη και Λοκόνγκα; Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Πάντως και ο Βέλγος είναι καλός παίχτης, στο στυλ είναι πολύ κοντά με τον Glen Camara.
Μετρονόμος, εξαιρετικό ποσοστό στις μεταβιβάσεις (90% σε Πρέμιερ και Λα Λίγκα), με καλές τοποθετήσεις και καλό κράτημα μπάλας.
Προσωπικά, θα ήταν σενάριο βγαλμένο από "υγρό όνειρο" να έρθουν και οι δυο αλλά δεν ξέρω ρε μάγκες. Αν γίνει αυτό δεν μιλάμε για all in, μιλάμε για "πάω να τα μαμήσω όλα"![]()
Το plan B ειναι αλλος...που θα πονεσει εξισου.
Αλλλα δυστυχως εχουμε κολοψηθει με Ζαφειρη και οτιδηποτε αλλο θα μας φανει ημιμετρο

- Mitsospaoki4
- Moderator
Μην μου πεις κάνας Ουναι.
Θα αρχίσω να πιστεύω ότι μας έχει χτυπήσει όλους η ζέστη..
Θα αρχίσω να πιστεύω ότι μας έχει χτυπήσει όλους η ζέστη..