Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Odi »

FreeWatcher έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:05 Βρε μεταγραφές θέτε?
Δεν θέτε…
Δανεικούς θέτε?
Δεν θέτε…
Αγορές θέτε?
Δεν θέτε…
Να χτυπήσουμε παιχτάρα σε καλή ηλικία που δεν κατάφερε ο γάβρος θέτε?
Δεν θέτε…
Και τι θέτε?
Να σε πω εγώ.
ΜΙΡΛΑΑΑΑΑ…
Εδώ ο άλλος ξυνίστηκε μη φέρω Ζαφείρη κ χάσει τη μπίζνα του γηπέδου ο ξάδερφός του ο Τέλης!
Έλεος…
Ναι οκ αλλά να φέρουμε και κανένα παίκτη.
These users thanked the author Odi for the post (total 3):
Kostas_FI, st4this, soigol
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

FreeWatcher έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:05 Βρε μεταγραφές θέτε?
Δεν θέτε…
Δανεικούς θέτε?
Δεν θέτε…
Αγορές θέτε?
Δεν θέτε…
Να χτυπήσουμε παιχτάρα σε καλή ηλικία που δεν κατάφερε ο γάβρος θέτε?
Δεν θέτε…
Και τι θέτε?
Να σε πω εγώ.
ΜΙΡΛΑΑΑΑΑ…
Εδώ ο άλλος ξυνίστηκε μη φέρω Ζαφείρη κ χάσει τη μπίζνα του γηπέδου ο ξάδερφός του ο Τέλης!
Έλεος…
Πως να τον χτυπήσουμε ρε φίλε , όταν η Σλαβια ένα καλοκαίρι λέει ότι δεν τον πουλάει? Γιατί να μην χτυπήσουμε παίχτες που ξέρουμε ότι οι ομάδες τους έχουν ορίσει τιμή πώλησης? Αλήθεια οι προχωρημένες διαπραγματεύσεις είναι το σκέτο όχι της Σλαβια ?
Μακάρι να έρθει και να έρθει την Δευτέρα την ώρα που αυτοί του ΑΣ θα πάνε να αποδόμησουν τον Ιβαν αλλά έχω λέω ότι οι πιθανότητες για θετικό ντιλ είναι 0.1%
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ο Έλληνας διεθνής είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Σλάβια στα τέλη Ιουνίου, που δεσμεύει τον παίκτη μέχρι το 2028. Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάροσλαβ Τβρντίκ, είχε δηλώσει τότε: «Έχουμε συμφωνία με τον Χρήστο και δεν θα τον πουλήσουμε σε καμία προσφορά αυτή τη μεταγραφική περίοδο».

Και όπως τονίζουν οι Τσέχοι: «τα λόγια αυτά παραμένουν σε ισχύ. Ο ίδιος ο Ζαφείρης έχει δηλώσει πως ‘αισθάνεται σαν στο σπίτι του».
Απο 24..
Arcaine

Δημοσίευση από Arcaine »

Arcaine έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:48 Επειδή είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω, δεν είπα ποτέ ότι κλείνει ο Ζαφείρης. Η πληροφορία που έχω είναι ότι στο οικονομικό τα έχουν βρει με τον παίκτη, ήθελε και θέλει να αλλάξει πρωτάθλημα, δεν ξέρω τους λόγους, αλλά ξέρω πως το είπε ο ίδιος σε συνέντευξη. Τώρα στα υπόλοιπα, ξεκαθαρίζω πως ούτε κλεισμένος μου είπαν ότι είναι, ούτε κοντά. Γίνεται προσπάθεια μεγάλη ώστε να γίνει αγορά του παίκτη, οι Τσέχοι το συζητάνε και για αυτό παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον. Δεν θέλανε να βγει προς τα έξω γιατί αν δεν γίνει η μεταγραφή, θα υπάρξει απογοήτευση. Αν την Πέμπτη έρθει η πρόκριση, ο παίκτης θα πλησιάσει κι άλλο, καθώς και οι όμιλοι θα έχουν εξασφαλιστεί και ο επόμενος αντίπαλος μοιάζει αρκετά βατός ειδικά αν περάσουν οι Ιρλανδοί. Οπότε ξαναλέω, υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη που για λόγους δικούς του νομίζει ότι έκλεισε ο κύκλος του εκεί, ο ΠΑΟΚ έχει βρει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους Τσέχους και πιστεύει ότι μπορεί να έρθει η υπόθεση στα μέτρα του, με τα λεφτά που σκοπεύει να δώσει, και με τα λεφτά που ζήτησαν και δεν βρήκαν οι άλλοι. Αυτά ξέρω, αυτά μεταφέρω, κάθε μέρα που περνάει και δεν τελειώνει αρνητικά η υπόθεση, μεγάλου οι πιθανότητες να κλείσει το τεράστιο ντιλ. Σίγουρα για να κλείσει θα πρέπει να κρατήσουν οι Τσέχοι ένα μεγάλο ποσοστό του παίκτη. Αν θα είναι 40 ή 30, δεν το ξέρω
Εφαγα πολύ ειρωνεία όταν το έγραψα. Τέλος πάντων, μακάρι να κλείσει ο παίκτης και χαλάλι. Αντε ΠΑΟΚαρα μου
These users thanked the author Arcaine for the post (total 2):
Dimpatra, theo G4
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Mιας και κάνουμε υποθέσεις, ας κάνω και εγώ τη δική μου.

Ακούγεται ότι ξαφνικά έπεσε σήμα να πέσουν λεφτά.

Γιατί; Aν συνδυάσεις την επιστροφή του Ιβάν, τα ελικόπτερα και την πλέον πρόσφατη εικαζόμενη προσπάθεια εντυπωσιασμού, μάλλον λόγω του γνωστού διοικητικού σίριαλ.

Μας ενδιαφέρει το γιατί; Εν μέρει. Προσωπικά φέρε μου 2-3 παικταράδες και θα είμαι ευτυχισμένος, αλλά το γιατί δείχνει πολλά για το μέλλον.

Μας ενδιαφέρει πράγματι ο Ζαφ; Μέχρι χθες θα σου έλεγα αποκλείεται, αλλά με τα σημερινά δεδομένα ΙΣΩΣ και να υπάρχει μια πιθανότητα. Θα το μάθουμε στα σίγουρα τις επόμενες ημέρες.

Μπορεί να έρθει ο Ζαφ; Πολύ δύσκολα για διαφόρους λόγους.

Τι μέλει γενέσθαι στα χαφ; Αν ο Ιβάν θέλει να ρίξει λεφτά και να εντυπωσιάσει θα στραφεί σε κάτι παρεμφερές. Ελπίζω όμως σε μάχιμους παίκτες και όχι σε πρώην αστέρια παλαιμάχους. Αν όλα είναι fake news και δεν υπάρχει πρόθεση για κάτι τόσο εκλεκτό, θα επικοινωνηθεί άμεσα η ανάγκη αυτάρκειας και αποταμίευσης.

Νοστράδαμος δεν είμαι, αλλά αυτά βγάζω διαβάζοντας "το δωμάτιο" και τα ρεπορτάζ.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Καλά δεν υπάρχει μόνο ο Ζαφείρης στον πλανήτη. Εκτός αν εμείς δίνουμε 9 μόνο για τον Ζαφείρη. Για τους άλλους μόνο δανεικούς. Θα κάνουμε ένα ίσως και δύο μπαμ δεν μπορεί.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ουσιαστικά απ' όσο καταλαβαίνω το θέμα με τον Ζαφείρη μοιάζει σαν να εμφανίζεται τώρα σε εμάς η Άιντραχτ ή η Γκλάντμπαχ και να μας κάνει προσφορά 18εκ για τον Κωνσταντέλια. Πώς θα πήγαινε αυτό?

Θα πάρουμε τον πούλο, και μετά θα γίνει χαμός αν οι επόμενες επιλογές είναι στα γνωστά μας επίπεδα. Χωρίς λόγο όλο αυτό.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
Dimitris_L4, margas
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Εσείς ρε μάγκες που πετάτε τη μλκ σας έκλεισε ο τάδε, έρχεται άμεσα ο δείνα κτλ και στο τέλος του μηνύματος αποκαλύπτετε ότι τρολάρετε ντε και καλά τι φάση; Η πιθανότητα να μην είμαστε όλη μέρα στο παρόν νήμα και να μπαίνουμε πέντε έξι φορές για να ενημερωθούμε εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη, διαβάζοντας εξ ανάγκης διαγωνίως τις γνωστές και εκνευριστικά επαναλαμβανόμενες καταστροφολογίες με αποτέλεσμα να λέμε, όπα τι συμβαίνει εδώ, και μετά να ξενερώνουμε μάλλον δεν σας πέρασε από το μυαλό.
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

paokspren έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:19 Ουσιαστικά απ' όσο καταλαβαίνω το θέμα με τον Ζαφείρη μοιάζει σαν να εμφανίζεται τώρα σε εμάς η Άιντραχτ ή η Γκλάντμπαχ και να μας κάνει προσφορά 18εκ για τον Κωνσταντέλια. Πώς θα πήγαινε αυτό?

Θα πάρουμε τον πούλο, και μετά θα γίνει χαμός αν οι επόμενες επιλογές είναι στα γνωστά μας επίπεδα. Χωρίς λόγο όλο αυτό.
Βασικά η Άιντραχτ και η Γκλάντμαχ προσφέρουν και μία αναβάθμιση με τη Bundesliga. Εμείς προσφέρουμε μία υποβάθμιση χωρίς το League Stage του Τσουλου.
These users thanked the author PaokFiesta for the post:
Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

"Βρε μην τρώτε τον παπά της ΠΑΕ για Ζαφείρη. Ο μπατιρης πλήρωσε το sportime για ένα αρθράκι της πλάκας και ένα τσέχικο μέσο για να κερδίσει εντυπώσεις ενόψει της αποκαλυπτικης συνέντευξης της μαμάς του συλλόγου.

Εκεί που θα αποκαλυφθει πόσο διεφθαρμενος είναι ο Τσετσενος και το πόσα χρωστάει σε ΑΣ και όχι μόνο. Τα δεσμευμένα του κεφάλαια και τα δάνεια του από το αφεντικό του τον χοντρό."

Κάτι τέτοια κυκλοφορούν εν ολίγοις στο διαδίκτυο σε μία μικρή περίληψη :lol:

Πραγματικά, κάποιοι έχουν ως επιχείρημα ότι είναι επικοινωνιακη τακτική ενώ και ο πιο χαζός μπορεί να αντιληφθεί ότι κάτι τέτοιο θα έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα γράφονται τέτοια από συνοπαδους. Έχει χαθεί η εκτίμηση και ο σεβασμός στον Ιβάν αλλά πάνω από όλα έχει χαθεί η αγάπη για οτιδήποτε έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 5):
giaxxo, eorptol1, Jean Valjean, paok apo epilogi, theo G4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Οσο τ δυνατον νωριτερα ξεκολλησουμε με τν Ζαφειρη, τοσο το καλυτερο για ολους μας...Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει...Ο προεδρος της Σλαβια λεει οτι δεν τον δινει...τι καθομαστε κ αναλωνομαστε ακομα...ελπιζω η παε να μν κανει αυτο το λαθος και να κλεισει αμεσα ενα ακομα χαφ...
@Unpsofable78 μην ψαρωνεις με φεικ προφιλ κ φελλους...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ωραία, αφού φαινεται οτι πήραμε τον πουλο με Ζαφείρη, δεν πάμε να δώσουμε τα 5 από αυτά να πάρουμε κάνα χαφ που χρειαζόμαστε; Και να έρθει επιτέλους και ο Γιακουμάκης γιατί παίχτες και διαπραγματεύσεις ακούμε, παίχτες δεν βλέπουμε ακομη
These users thanked the author omerta76 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Άρα ο Ζαφείρης ήταν ο χαφ που αναφερόταν τόσο καιρό, συμπεριλαμβανόμενης και τής Φόρτσα. Μεγάλη προσφορά δεν μπορείς να πεις οτι δεν προσπαθήσαμε. Πάμε τώρα στους μέσους που φαντάζομαι δουλευόντουσαν παράλληλα ως πλάνο Β.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ελπίζω το προχωρημένο χαφ που λέγανε και ξανά λέγανε οι αρδ να μην είναι ο Ζαφείρης. Πρώτον, πλέον θα είναι εντελώς αναξιόπιστοι αφού προχωρημένο χωρίς η ομάδα του παίχτη να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις δεν υπάρχει . Δεύτερον, έχει χαθεί πολύς χρόνος απ το να ασχοληθούμε με υπαρκτές και ρεαλιστικές υποθέσεις για χαφ, τρίτον όταν λες ότι πάμε για Ζαφείρη όποιον και να φέρεις μετά χάνεις την επικοινωνίακη νίκη.

Ξανά γράφω ελπίζω η περίπτωση που μας λέγανε τόσες μέρες για προχωρημένο να μην είναι το Ζαφείρη
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Rexaris έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:32 Άρα ο Ζαφείρης ήταν ο χαφ που αναφερόταν τόσο καιρό, συμπεριλαμβανόμενης και τής Φόρτσα. Μεγάλη προσφορά δεν μπορείς να πεις οτι δεν προσπαθήσαμε. Πάμε τώρα στους μέσους που φαντάζομαι δουλευόντουσαν παράλληλα ως πλάνο Β.
Το αρνητικο θα ειναι να μη μεινουμε οτι καναμε.προταση 9 μυρια...μια χαρα επικοινωνιακο τρικακι μου φαινεται...ολοι θα λενε οριστε ο Ιβαν εσκασε λεφτα αλλα τι να κανουμε που δεν τον δινουν...
Δε σας κανει εντυπωση που το σδνα δεν εχει γραψει τπτ απολυτως για Ζαφειρη?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Unpsofable78
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”