Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:30 Μόλις είπαν στο βοθροπολις ότι ο Γιακουμάκης μένει ελεύθερος αφού μίλησε με τον πρόεδρο της Κρουζ Αζουλ και χαρίζει 800.000 και υπογράφει τριετές σε μας έχοντας το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα!!
Μακάρι, έτσι στο ενδεχόμενο να φύγει ο Τσαλοφ θα είμαστε πιο άνετοι να πάρουμε και έναν δανεικό φορ
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Για Ζαφείρη εγώ ξέρω ότι βγήκε από το περιβάλλον του παίκτη και από τον Πανάκα.
Για Λιβάι προτάθηκε και προφανώς εξετάζεται με παράλληλη αποχώρηση Τσαλόφ (ίσως και Δεσπότοφ).
Πόσο προχωρημένα είναι δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι στις δύο αυτές μεταγραφές εμπλέκεται η οικογένεια.
Ευτυχώς που φέραμε Τσίκνες και σία, πάλι η οικογένεια θα καθαρίσει, αν και εφόσον.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Unpopular opinion μάλλον, αλλά ακόμα και αν ίσχυε προσπάθεια απόκτησης Ζαφείρη (φαντάζομαι τουλάχιστον 6 εκ. για το 50% του παίκτη), προσωπικά θα προτιμούσα να δοθούν αυτά τα χρήματα για την απόκτηση των Κρααλ- Ουρμπάνσκι.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 4):
potamda, tenten4GT, soigol, giaxxo
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν ξέρω αν θα έφταναν 6εκ για Κραλ και Ουρμπάνσκι κι εγώ θα ήθελα Κραλ και Σοτάρντ ας πούμε ή Κραλ και Βετλέσεν και φορ τον Ρουίθ αλλά εδώ που φτάσαμε μετράει και η απήχηση και οι εντυπώσεις. Και σίγουρα ένα διπλό χτύπημα με Λιβάι - Ζαφείρη εκτός από αγωνιστικό όφελος κάνει και μπαμ.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
giaxxo, margas
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη ποιος ειπε οτι κανουμε προσπαθεια για Ζαφειρη και Λιβαι?
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

δεν ειμαστε σε φαση σαν ομαδα να παμε τυφλα σε επιλογες καρυπιδη,σερα,τσικνα,αντρε και οποιουδηποτε αλλου,μην λεμε χαζομαρες φετος ειναι πολυ ιδιαιτερη χρονια απο πολλες αποψεις.

για εμενα συν οτι τις επιλογες αυτων των ποδοσφαιρανθρωπων πρεπει να τις περιμενουμε αν και εφοσον επιλεξουν ποιον προπονητη θα εχει η ομαδα,ολοι αυτοι βρηκαν τον λουτσε τον πιο πετυχημενο προπονητη στην ιστορια μας ,δεν τον επελεξαν αυτοι τον λουτσεσκου.

οσο σοβαρο η οχι ειναι του ζαφειρη,να πουμε οτι ο παιχτης ηθελε να ερθει ελλαδα(για τον γαυρο του τσου λου ,οκ) δεν ηταν αρνητικος πριν 1μιση μηνα,οχι βεβαια οτι θα εκανε και αποχη απο την σλαβια για να τον αφησουν να φυγει
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

tolis14 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:32
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:40
tolis14 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:28

Άλλο ταμείο εκείνο;
Το ίδιο είναι, αλλά μάλλον είναι διαφορετικό από κείνο που μπήκαν τα 21,5Μ από πωλήσεις Τζίμα και Τισουντάλι και κοντά 3Μ από εξοικονομήσεις μισθών αυτών των δυο και των Μπράντον-Σαμάτα.
Α ΟΚ, κατάλαβα. Είναι εκείνο που πληρώνει συμβόλαια, μισθούς, προπονητικό τιμ, προσωπικό, ταξίδια, ξενοδοχεία, προετοιμασίες, ακαδημίες, ΑΣ και αθλητικό κέντρο. Αυτό το ταμείο είναι ανεξάρτητο και πάντα γεμάτο
Ξέχασες ότι θα δώσει και 1.000 ευρώ αεροπορικό στον Γιακουμάκη που θέλει και 2 βαλίτσες στο αεροπλάνο. Δεν τα λέτε αυτά κι έχουν ξεσαλώσει τα τρολ.

Φυσικά ο Ζαφείρης δεν έχει ούτε μισό λόγο να έρθει στον ΠΑΟΚ και στην Σούπερλιγκ, αλλά δεν βαριέσαι? Μερικοί νομίζουν ότι από τις ομάδες αγοράζεις αυτοκίνητα, όχι εργαζόμενους με δική τους βούληση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ριαν_Καπαγιαννιδης την Παρ 08 Αύγ 2025, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
thios4, embuji
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Αν ο Γιακουμάκης έρθει ως ελεύθερος γίνεται ακόμα καλύτερη κίνηση. Μα πόσα λεφτά είναι πρόθυμος να χαρίσει για να παίξει στον ΠΑΟΚ?

Οι φήμες για Ζαφείρη είναι ότι πιο γελοίο έχει ακουστεί.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

renegade έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:49 Γιατί δεν ζητάμε και ένα βασικό δεξί extrem?
Εφόσον η κρίσης μας προέρχονται από το χθεσινό παιχνίδι το οποίο " ανέδειξε " τα προβλήματα και της ελλείψεις μας, με αυτό το σκεπτικό και πάνω στη συγκεκριμένη οπτική εγώ θα έλεγα ότι βασικό μέλημα της ομάδας είναι να πάει να βρει ένα δεξί extrem
Και ένα 10ρι γιατί όπως είδαμε εχθές.... αν και τον κάναμε καινούργιο συμβόλαιο...εκατσε επάνω στο συμβόλαιο....οπως έκανε ο μουργκαρος.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Ο Ζαφείρης είναι μεν σκύλος αλλά δεν είναι ο μπαλάτος μετρονόμος χαφ.
Ο Πενια μου έλειψε χθες για τη μετάβαση της μπαλας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

sotos26 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:22 Απίθανο ή όχι όλα σχετικά είναι. Με 12 εκ πέρνεις ένα τεράστιο παιχταρά αναβαθμίζεις εκεί που πονάς πιο πολύ και σε 2 χρόνια τον πουλάς 30εκ Απλά. Αφού το Μαράκι θέλει μεταπωλητική αξία ορίστε 100% κέρδος μιλάμε
Απορω που στο "12" δεν καηκε το πληκτρολογιο σου
These users thanked the author nunies4 for the post (total 8):
PaokFiesta, dionisisbasi, Dimitris_L4, thios4, loukas karadimos, soigol, tsario73, margas
black death

Δημοσίευση από black death »

MagdiTolba έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:42 Ο Ζαφείρης είναι μεν σκύλος αλλά δεν είναι ο μπαλάτος μετρονόμος χαφ.
Ο Πενια μου έλειψε χθες για τη μετάβαση της μπαλας
Αμα εχει ο ζαφ 12, φαντασου ο μετρονομος.
Βεβαια μπορεις απλά να πας κεντρικη και βόρεια ευρωπη και να βρεις εναν ζβαμπ 2.0. Αλλα αυτο θελει ματι.
These users thanked the author black death for the post:
MagdiTolba
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:42
renegade έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 14:49 Γιατί δεν ζητάμε και ένα βασικό δεξί extrem?
Εφόσον η κρίσης μας προέρχονται από το χθεσινό παιχνίδι το οποίο " ανέδειξε " τα προβλήματα και της ελλείψεις μας, με αυτό το σκεπτικό και πάνω στη συγκεκριμένη οπτική εγώ θα έλεγα ότι βασικό μέλημα της ομάδας είναι να πάει να βρει ένα δεξί extrem
Και ένα 10ρι γιατί όπως είδαμε εχθές.... αν και τον κάναμε καινούργιο συμβόλαιο...εκατσε επάνω στο συμβόλαιο....οπως έκανε ο μουργκαρος.
Καρπουζά ... το πρόβλημα δεν είναι ο Ντέλιας... Αυτός θα ανέβει και το γνωρίζουμε... Το πρόβλημα είναι το "No Ntelias ---> No δημιουργία" που το είδαμε και χθες αλλά το βλέπουμε γενικότερα...
Arcaine

Δημοσίευση από Arcaine »

Επειδή είμαι πολύ προσεκτικός στο τι γράφω, δεν είπα ποτέ ότι κλείνει ο Ζαφείρης. Η πληροφορία που έχω είναι ότι στο οικονομικό τα έχουν βρει με τον παίκτη, ήθελε και θέλει να αλλάξει πρωτάθλημα, δεν ξέρω τους λόγους, αλλά ξέρω πως το είπε ο ίδιος σε συνέντευξη. Τώρα στα υπόλοιπα, ξεκαθαρίζω πως ούτε κλεισμένος μου είπαν ότι είναι, ούτε κοντά. Γίνεται προσπάθεια μεγάλη ώστε να γίνει αγορά του παίκτη, οι Τσέχοι το συζητάνε και για αυτό παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον. Δεν θέλανε να βγει προς τα έξω γιατί αν δεν γίνει η μεταγραφή, θα υπάρξει απογοήτευση. Αν την Πέμπτη έρθει η πρόκριση, ο παίκτης θα πλησιάσει κι άλλο, καθώς και οι όμιλοι θα έχουν εξασφαλιστεί και ο επόμενος αντίπαλος μοιάζει αρκετά βατός ειδικά αν περάσουν οι Ιρλανδοί. Οπότε ξαναλέω, υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη που για λόγους δικούς του νομίζει ότι έκλεισε ο κύκλος του εκεί, ο ΠΑΟΚ έχει βρει έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους Τσέχους και πιστεύει ότι μπορεί να έρθει η υπόθεση στα μέτρα του, με τα λεφτά που σκοπεύει να δώσει, και με τα λεφτά που ζήτησαν και δεν βρήκαν οι άλλοι. Αυτά ξέρω, αυτά μεταφέρω, κάθε μέρα που περνάει και δεν τελειώνει αρνητικά η υπόθεση, μεγάλου οι πιθανότητες να κλείσει το τεράστιο ντιλ. Σίγουρα για να κλείσει θα πρέπει να κρατήσουν οι Τσέχοι ένα μεγάλο ποσοστό του παίκτη. Αν θα είναι 40 ή 30, δεν το ξέρω
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ταΐστε με παπά με ζαφειρη πιρλο και μακελελε και πάρτε μου την ψυχή ρε

2 μήνες μας έχει μαυρίσει την ψυχή αυτή η ομάδα

Αφήστε λίγο τους παπάδες να ξεσαλώνουν :opaokara:
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 8):
Dimitrisk4, PaokFiesta, Developer4, makispaspartou, paokkerkir, Iggy Pop, Montrealiotis, ABOLEYTOI
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”