Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:19 Ξηγησου Αφανα μου,επειδη κατ εμε το κατεχεις,θελω να διαβασω το σκεπτικο σου.
Κατά τη γνώμη μου, ολόκληρος ο περίγυρος του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη φετινή σεζόν με υπεροψία και εφησυχασμό. Αυτό οφείλεται στο ότι έχουν διαβάσει λάθος την άνεση με την οποία κατέκτησαν το περσινό πρωτάθλημα. Ναι, ήταν καλύτεροι, αλλά ταυτόχρονα οι υπόλοιποι τρεις διεκδικητές είχαν σεζόν για ψυχανάλυση και δεν πλησίασαν καν το ταβάνι των ρόστερ τους. Η διαφορά δυναμικότητας που φάνηκε, στην πραγματικότητα, οφειλόταν περισσότερο στις αδυναμίες των άλλων παρά στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Επιπλέον, το γεγονός ότι για πρώτη φορά το πρωτάθλημά τους συνδυάστηκε και με την ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες, τους έχει δημιουργήσει την ψευδαίσθηση πως αυτό έχει εγγυημένη επιτυχία. Διακρίνω υπερβολή στον τρόπο που λειτουργούν, επενδύοντας σε πολλά project, περισσότερα απ’ όσα μπορούν να διαχειριστούν, και μάλιστα με έναν προπονητή που προτιμά μικρά, κλειστά ρόστερ.

Ένας ακόμη παράγοντας είναι η προσαρμογή των υπολοίπων στο Μέντι-μπολ. Τα τεχνικά επιτελεία των τριών άλλων ομάδων μόνο άπειρα δεν είναι. Ούτε το ποδόσφαιρο του Μεντιλίμπαρ είναι κάποια αλάνθαστη χρυσή συνταγή που δεν αντιμετωπίζεται. Περιμένω φέτος καλύτερη προσαρμογή στα ντέρμπι όπως έγινε με την ΑΕΚ του Αλμέιδα που στην πρώτη σεζόν της φαινόταν να έχει σπάσει τον κώδικα, αλλά όσο περνούσε ο καιρός οι αντίπαλοι έβρισκαν τρόπους να την περιορίζουν και φτάσαμε στο 0/6 στο τέλος.

Κατά τη δική μου εκτίμηση, το κρίσιμο σημείο θα είναι γύρω στην περίοδο της παρέλασης. Δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος τότε. Το ξεκούραστο καλοκαίρι μπορεί να βοηθά στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά στην αρχή δεν θα έχουν τον ρυθμό που θα έχουν οι υπόλοιποι, οι οποίοι θα έρχονται από ανταγωνιστικά ματς. Αν συνδυαστεί αυτό με την ήδη προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι σε κλειστές άμυνες μικρομεσαίων ομάδων και με τα απαιτητικά μεσοβδόμαδα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, θα προκύψουν γκέλες. Και όλοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός ιστορικά ως σύλλογος δεν διαχειρίζεται ψύχραιμα τις κρίσεις.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα λειτουργήσει φέτος το παιχνίδι τους σε συνθήκες πρωταθλητισμού με σοβαρό ανταγωνισμό, όχι όπως πέρσι. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, στην ΑΕΚ ο Νίκολιτς δείχνει να δουλεύει σωστά, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να περάσει πλήρως τη φιλοσοφία του. Στον Παναθηναϊκό, ο Βιτόρια μοιάζει αναλώσιμος και δύσκολα θα μείνει μετά την πρώτη αγωνιστική κρίση.

Για εμάς, βλέπω μεγάλη ευκαιρία στο φετινό πρωτάθλημα αρκεί να μη βάλουμε μόνοι μας τρικλοποδιά με όσα συμβαίνουν εκτός των τεσσάρων γραμμών. ΠΑΟΚ είσαι.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
zissos, Kabamaru11, navigator11, Dimpatra, WeWillRockYou
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

charisiad έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:01
tolis14 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:30
charisiad έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:13 Πολυ μπροστα ο γαυρος απο μας. Θελουμε δουλεια και παικτες!
Πάμε όλοι μαζί. Είσαι στο μυαλόοοο, κάτι μαγικόοοο..
Τι να κανουμε? Ο προεδρος διαπραγματευεται ρητρα 1μιση μυριου 2 χρονια. Δεν θα ειμαστε πισω σε σχεση με το γαυρο??
Απ όσα σχόλια σου έχω διαβάσει, δεν σε είδα μια φορά να γράφεις έναν καλό λόγο για την ομάδα. Αντίθετα, σου τρέχουν συνέχεια τα σάλια για τις άλλες. Στεναχωριέμαι για σένα, λέω μήπως υποφέρεις που είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019
icue

Δημοσίευση από icue »

Μα γραφει καλα σχολια για την ομαδα.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
tolis14, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

We rule this land, αφου….
Και εχουν δικιο σ αυτο που λεν
Για αυτο κ ειναι this land για τον π**τσο
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:16
Το ξεκούραστο καλοκαίρι μπορεί να βοηθά στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά στην αρχή δεν θα έχουν τον ρυθμό που θα έχουν οι υπόλοιποι, οι οποίοι θα έρχονται από ανταγωνιστικά ματς.
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά σε αυτό διαφωνώ. Ο γαύρος αυτή τη στιγμή παίζει σα να μην μεσολάβησε καλοκαίρι και από άποψη ρυθμού, αυτή τη στιγμή το ξαναγράφω, είναι πολύ μακριά από τις υπόλοιπες ομάδες. Επίσης τα 2 τελευταία του φιλικά πριν το πρωτάθλημα είναι με Νάπολι και Ίντερ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tolis14 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:19

Τι να κανουμε? Ο προεδρος διαπραγματευεται ρητρα 1μιση μυριου 2 χρονια. Δεν θα ειμαστε πισω σε σχεση με το γαυρο??
Απ όσα σχόλια σου έχω διαβάσει, δεν σε είδα μια φορά να γράφεις έναν καλό λόγο για την ομάδα. Αντίθετα, σου τρέχουν συνέχεια τα σάλια για τις άλλες. Στεναχωριέμαι για σένα, λέω μήπως υποφέρεις που είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ
Πραγματικά έναν καλό λόγο μόνιμη αρνητικοτητα...
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
tolis14, ΚΩΣΤΑΣ2019
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Σε άλλα νέα ο Παλασιος πάει Λεβαδειακο.
Η Κηφισιά είναι από πάνω ως κάτω πράσινη.
Ο Λεβαδειακος είναι εδώ και χρόνια.
Αρκετά θετικό για τον ΠΑΟΚ.
Αν όλα τα παραρτήματα είναι κόκκινα είναι δύσκολη η αποστολή μας.
Με μοιρασμένα τα παραρτήματα αυξάνονται οι πιθανότητες μας.
Αρνητικό το μπάσιμο της Ρίο Αβε για Λιαβα.
Το Αγρίνιο ήταν πάντα ουδέτερο και μαχητικό απέναντι όλους. Κρίμα να αλλοιωθεί.
icue

Δημοσίευση από icue »

Παικτη πουλησαν που ενδιαφερε ολους σχεδον τους μεγαλους. Ουτε κανα καδρονι, ουτε πηραν καναν δανεικο.
marsantos

icue έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:25 Παικτη πουλησαν που ενδιαφερε ολους σχεδον τους μεγαλους. Ουτε κανα καδρονι, ουτε πηραν καναν δανεικο.
Φίλε icue καλησπέρα.
Μπορεί όντως το μυαλό μου να είναι δηλητηριασμενο αλλά το να πιάσει πρεμουρα την Ρίο Αβε που έχει πρόσβαση σε αγορές που βρίσκει Λιαβες με το τσουβάλι και σε μικρότερη ηλικία ειναι κατι που δε μπορώ να το δω με αθώο μάτι.
Πλέον οι δουλειές δε θα γίνονται με τρόπο που θα προκαλούν. Εξάλλου το να δίνω πολλούς δανεικούς νομίζω δεν επιτρέπεται πια.
Gka4

Δημοσίευση από Gka4 »

marsantos έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:47
icue έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:25 Παικτη πουλησαν που ενδιαφερε ολους σχεδον τους μεγαλους. Ουτε κανα καδρονι, ουτε πηραν καναν δανεικο.
Φίλε icue καλησπέρα.
Μπορεί όντως το μυαλό μου να είναι δηλητηριασμενο αλλά το να πιάσει πρεμουρα την Ρίο Αβε που έχει πρόσβαση σε αγορές που βρίσκει Λιαβες με το τσουβάλι και σε μικρότερη ηλικία ειναι κατι που δε μπορώ να το δω με αθώο μάτι.
Πλέον οι δουλειές δε θα γίνονται με τρόπο που θα προκαλούν. Εξάλλου το να δίνω πολλούς δανεικούς νομίζω δεν επιτρέπεται πια.
Καταρχάς μιλάμε για την μόνη ομάδα που αρνήθηκε να υπογράψει την ευχαριστήρια επιστολή για τα τηλεοπτικά που τους εξασφάλισε ο χοντρός. Μέχρι και ο Ρούλης την υπέγραψε. Κατά δεύτερον, έχει Έλληνα προπονητή ο οποίος τον ξέρει τον παίκτη και μπορεί να τον γουστάρει με χίλια. Δεν είναι κακό να ικανοποιεί μια ομάδα τα θέλω του προπονητή ειδικά από την στιγμή που είναι στην φθήνια. Καλό είναι το δίκτυο που έχουν οι ομάδες αλλά έχουν και οι προπονητές λόγο που και που.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Παναιτωλικος γενικα δεν παιρνει δανεικους απο τους μεγαλους στην Ελλαδα. Η Ριο Αβε ειναι ουσιαστικα ο γαυρος β' στην Πορτογαλια, εχει Ελληνα προπονητη και 3-4 Ελληνες παικτες. Ειναι συγκεκριμενος ο ρολος της ομαδας εκεινης, ας προσεχαν οι Πορτογαλοι αλλα δικο τους προβλημα.

Εαν τον πηρε για να τον τεσταρει σε ενα διαφορετικο πρωταθλημα ή απλα τον πηρε για να μην παρει καποιος αλλος λιγο ενδιαφερει τον Παναιτωλικο. Ειτε τον επαιρνε ο γαυρος, ειτε η αεχ ειτε εμεις το ιδιο θα ηταν για αυτους.

Εχει πουλησει νομιζω σε ολους τους μεγαλους της Ελλαδας.

Αυτο που εννοω ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με Λαμιες, Κηφισιες και Λεβαδειακους.
marsantos

Προφανώς και δεν είχε σχέση με τις ομάδες που αναφέρεις και το έγραψα.
Για το από εδώ και πέρα αναρωτιέμαι.
Φυσικά και θέλω ο Παναιτωλικός να παραμείνει ως έχει.
These users thanked the author marsantos for the post:
icue
charisiad

Δημοσίευση από charisiad »

tolis14 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:19

Το να εισαι ΠΑΟΚ ειναι αποφαση ζωης και με εχει κανει ευτυχισμενο ουκ ολιγες φορες. 1 Πρωταθλημα του ΠΑΟΚ , 10 του γαυρου. Οι αλλοι εχουν τα ιδια οσο ειμαι εν ζωη . :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

charisiad έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:13 Πολυ μπροστα ο γαυρος απο μας. Θελουμε δουλεια και παικτες!
Έτσι είναι.
Κι όσοι εθελοτυφλουν καλό θα είναι να το αντιληφθούν σύντομα. Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι λίγο δύσκολο να συμβεί σε ένα ομαδικό σάιτ όμως αυτή είναι η πικρή αλήθεια .
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Aye4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:22
Έτσι είναι.
Κι όσοι εθελοτυφλουν καλό θα είναι να το αντιληφθούν σύντομα. Βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι λίγο δύσκολο να συμβεί σε ένα ομαδικό σάιτ όμως αυτή είναι η πικρή αλήθεια .
Είστε καλά "αδέλφια" εσείς με όσα ακούγονται; Και έρχονται;
These users thanked the author trouman for the post:
DamoN
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”