Ένα ποντιακό κεφάλι δρόμοςΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:53 Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 7):
- Dimitris_L4, tenten4GT, dionisisbasi, zaffodb, Theios, Unpsofable78, DikefalosNisiotis
Λογικα αποχωρει ο ΝτεσποDillinger έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:34 Η άλλη μούφα που διαβάζω δεξιά αριστερά για Ziyech πώς προέκυψε ; Ψάχνουμε δεξί εξτρέμ ; Ή απλά πετάνε ονόματα χωρίς καν να είναι χαφ ;
-
Αν φύγει ο Ντεσπότοφ εγώ δεν θα ήθελα αντικαταστάτη. Ας κρατήσουμε τα λεφτά για πιθανή ενεργοποίηση ρήτρας Ιβανούσετς κι ας μοιράσουμε τον χρόνο σε Σορετίρε-Χατσίδη-Μπαλντέ. Αριθμητικά είμαστε υπερκαλυμμένοι και ποιοτικά πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά θα δώσουν πολλά πράγματα. Με σκόρπια 10λεπτα δεν γίνεται τίποτα.
-
Ποιος ziyech ρε παιδια; Μιλαμε για παραλογισμό μετά απο ενα σημειο. Θα φερουν πανακριβο μπαλαδορο εξτρεμ που παίζει απο δεξια με αριστερο και πέφτει πανω στο ζιβκοβιτς; Καλύτερα χατσιδη ή εναν γρηγορο πιο φτηνο παιχτη γραμμης.
Μπα... γιατί το λες αυτό?Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:34Πάντως κάτι ποσά που ακούστηκαν για τον Μαξίμοβιτς είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, κάποια απάτη πρέπει να παίζει
Πέρσι που τον σκότωναν οι Ισπανοί δεν τον ήθελε κανείς και φέτος μετά την "καταπληκτική" χρονιά στον βάζελο είναι διατεθειμένοι να δώσουνε 5 εκατομμύρια.
Κάτσε μπορεί να εμφανιστεί η sporting για να κάνει ρελάνς στα δέκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- Montrealiotis, navigator11, astral
Ουναι?blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:36 Καλημέρα μάγκες του Σαβιτς που γράφουν κάποιοι δε ξέρω από που βγήκε αλλά είναι παπάς μέχρι τη Δευτέρα αναμένουμε την βόμβα έμαθα πως θα πονέσουν πολλοί από κάτω μετά τη μεταγραφή![]()
-
Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:20Κ εσυ πως το εμαθες αν επιτρεπεται?blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:20Μετρημένα άτομα ξέρουν όντως με ποιον συζητάει ο ΠΑΟΚ και δεν λένε τίποτα, εγώ πιστεύω μέχρι τη Δευτέρα θα το σκάσει ο Ρομανο επειδή μιλάμε για πολύ ακριβή μεταγραφή (παίζει να είναι και η πιο ακριβή στην ιστορία του πρωταθλήματος)
- These users thanked the author blackzone44 for the post:
- Dimitris_L4
-
"Ας πούμε ότι έχω κάτι σαν γνωστό μου"blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:46Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:20Κ εσυ πως το εμαθες αν επιτρεπεται?blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:20
Μετρημένα άτομα ξέρουν όντως με ποιον συζητάει ο ΠΑΟΚ και δεν λένε τίποτα, εγώ πιστεύω μέχρι τη Δευτέρα θα το σκάσει ο Ρομανο επειδή μιλάμε για πολύ ακριβή μεταγραφή (παίζει να είναι και η πιο ακριβή στην ιστορία του πρωταθλήματος)

- Σουριναμέζος
Το αστείο είναι οτί ο Τσάρλυ γράφει για πρόταση κοντά στα 10 από την Αλ Σαμπάμπ και done deal. Δέκα μύρια για 30χρονο, που ο βάζελος πήρε ελεύθερο και έκανε κακή σεζόν, από άραβες κιόλας που σπάνια δίνουν λεφτά σε ομάδες.renegade έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:43Μπα... γιατί το λες αυτό?Σουριναμέζος έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:34Πάντως κάτι ποσά που ακούστηκαν για τον Μαξίμοβιτς είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, κάποια απάτη πρέπει να παίζειJim_Chatz έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:00
Ο Τσάρλυ ανέβασε πριν λίγο ότι η βαζελα πουλάει τον Μαξίμοβιτς και κλείνει θετικά η υπόθεση του Ουναχι
Πέρσι που τον σκότωναν οι Ισπανοί δεν τον ήθελε κανείς και φέτος μετά την "καταπληκτική" χρονιά στον βάζελο είναι διατεθειμένοι να δώσουνε 5 εκατομμύρια.
Κάτσε μπορεί να εμφανιστεί η sporting για να κάνει ρελάνς στα δέκα
Το πιθανότερο βέβαια είναι να διαβάσαν από κάνα αραβικό twitter account για τα 10 που μπορεί να είναι το συνολικό κόστος για την Αλ Σαμπάμπ, μαζί με τους μισθούς του Μαξίμοβιτς στην Αραβία, και να το πλασάρουν ως τα λεφτά που θα πάρει ο βάζελος.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- navigator11
Χαλαρώστε λίγο βρε.Xlapatsas4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:54"Ας πούμε ότι έχω κάτι σαν γνωστό μου"blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:46Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.. Τον γνωστό τον είχες η τον απέκτησες τη μέρα που εγγραφηκες?
Μπήκε το παιδί έγραψε κάτι η οποια αξιοπιστία θα κριθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 12):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, thios4, Theios, paokkerkir, PaokFiesta, Maedhros4, Logistis, Dimitris_L4, Unpsofable78, DikefalosNisiotis and 2 more users
-
Ναι ο Ντεσπο προσέφερε λίγα πράγματα πέρυσι. Αλλά μη ξεχνάτε ότι έχει στημένα φαρμάκι. Ειδικά για ματς με μικρούς κλειστά, αλλά και για τα προκριματικά τέτοιας περιόδου που ψάχνεις μισή φάση για γκολ είναι υπερχρήσιμος.
Έλειψε προχθές και είχαμε αρκετά κορνερ
Έλειψε προχθές και είχαμε αρκετά κορνερ
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 3):
- thios4, zaffodb, dikomou01
Ναι αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι American football να τον κάνουμε αλλαγή μόνο όταν κάνουμε επίθεση
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- navigator11, SCIFO
-
Πολύ καλός παίκτης είναι, αλλά δύσκολα θα βρει τον χρόνο που δικαίως ζητάει. Απλά δεν γίνεται να τον σκοτώσουμε, έστω 5Μ μπορεί να τα πιάσει.
-
Μανία εδώ μέσα με την απαξίωση του Δέσποτα. Τη χρονιά του περίφημου αρχιδάτου:nunies4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:05 Ναι αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι American football να τον κάνουμε αλλαγή μόνο όταν κάνουμε επίθεση
Δέσποτας ---> 15 γκολ & 17 ασσίστ
Μπράντον&Σαματας μαζί ---> 15 γκολ & 13 ασσιστ
Εντάξει;
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 6):
- ReignMan, thios4, SCIFO, paokkerkir, Ragnar1926, Dimpatra
Αφαίρεσε τώρα αυτά που είχε στην πρώην ομάδα του και θα βρεις τα σωστά νούμερα
Εγώ πάντως θέλω να ξαναδώ τον δεσποτος αριστερά όπως τον είδα στο τελευταίο φιλικό.
Μου φαίνεται ότι με ανάποδο πόδι μπορούσε να γίνει λίγο πιο λειτουργικός στο συνδυαστικό παιχνίδι άσχετα αν χάνει στην σέντρα

Εγώ πάντως θέλω να ξαναδώ τον δεσποτος αριστερά όπως τον είδα στο τελευταίο φιλικό.
Μου φαίνεται ότι με ανάποδο πόδι μπορούσε να γίνει λίγο πιο λειτουργικός στο συνδυαστικό παιχνίδι άσχετα αν χάνει στην σέντρα
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- makispaspartou, Papa9