Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
blackzone44

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από blackzone44 »

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:58
blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:36 Καλημέρα μάγκες του Σαβιτς που γράφουν κάποιοι δε ξέρω από που βγήκε αλλά είναι παπάς μέχρι τη Δευτέρα αναμένουμε την βόμβα έμαθα πως θα πονέσουν πολλοί από κάτω μετά τη μεταγραφή :opaokara:
Δε μας λες κ κανενα στοιχειο για το χαφ?
Μετρημένα άτομα ξέρουν όντως με ποιον συζητάει ο ΠΑΟΚ και δεν λένε τίποτα, εγώ πιστεύω μέχρι τη Δευτέρα θα το σκάσει ο Ρομανο επειδή μιλάμε για πολύ ακριβή μεταγραφή (παίζει να είναι και η πιο ακριβή στην ιστορία του πρωταθλήματος)
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Η σωστή αρχή σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι το ξεσκαρτάρισμα. Μέχρι στιγμής καλά πάμε, με λίγα ακόμα βαρίδια να φεύγουν θα πάρουν άριστα.
Έχετε πάρει χαμπάρι ένα παιδομάζωμα που έγινε από τον ΠΑΟΚ Β; Μακάρι να βγάλουμε διαμαντάκια για την πρώτη ομάδα.
These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 3):
Unpsofable78, DikefalosNisiotis, theo G4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Nikos 74 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:21 Η σωστή αρχή σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι το ξεσκαρτάρισμα. Μέχρι στιγμής καλά πάμε, με λίγα ακόμα βαρίδια να φεύγουν θα πάρουν άριστα.
Έχετε πάρει χαμπάρι ένα παιδομάζωμα που έγινε από τον ΠΑΟΚ Β; Μακάρι να βγάλουμε διαμαντάκια για την πρώτη ομάδα.
Θα τους μαθει τα κολπα ο μουργκ.
These users thanked the author embuji for the post:
PaokFiesta
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Εμενα παντως μου φαινεται και λιγο περιεργο που τα ΑΡΔ εχουν βγει και μιλανε για μπαμ μπουμ χαφαρα ερχεται τσιμεντα πεφτουν κλπ αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ δικος μας (εννοω συνφορουμιτης) δεν το εχει βγαλει ενω απ'οτι το παρουσιαζουν ειναι σχεδον κλεισμενος.

Δηλαδη πατερ, GINOLA, Ολλανδος, πορκαρος δεν εχουν μαθει ποιο ειναι αυτο το χαφ που θα γινει χαμος; Παιδια που μας εχουν δωσει τρομερες πληροφοριες οσο ειμαι εγω εδω μεσα τουλαχιστον.

Εκτος αν ειναι τοσο μπαρουτι και δυσκολο που κανει μαχη η ΠΑΕ να μην βγει το ονομα, που σε αυτη την περιπτωση γιατι τα ΑΡΔ μιλανε για μπαμ;; (εφοσον ξερουνε ποιος ειναι)

Λιγο κουλο μου κανει ολο αυτο.
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
soigol, Baldur
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:36 Καλημέρα μάγκες του Σαβιτς που γράφουν κάποιοι δε ξέρω από που βγήκε αλλά είναι παπάς μέχρι τη Δευτέρα αναμένουμε την βόμβα έμαθα πως θα πονέσουν πολλοί από κάτω μετά τη μεταγραφή :opaokara:
Και από πάνω
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
paokkerkir, paok apo epilogi, theo G4
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:20
Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:58
Δε μας λες κ κανενα στοιχειο για το χαφ?
Μετρημένα άτομα ξέρουν όντως με ποιον συζητάει ο ΠΑΟΚ και δεν λένε τίποτα, εγώ πιστεύω μέχρι τη Δευτέρα θα το σκάσει ο Ρομανο επειδή μιλάμε για πολύ ακριβή μεταγραφή (παίζει να είναι και η πιο ακριβή στην ιστορία του πρωταθλήματος)
Σε ζηλεύει μεχρι και ο Πορκαρος άρχοντα :opaokara: :opaokara:
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ίσως η μόνη λογικη σε όλο αυτό να είναι ότι ο Ιβάν θέλει να σκάσει βόμβα την ώρα που ο ΑΣ θα πάει να τον βγάλει σκάρτο την Δευτέρα.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 5):
Ορτζονικίδης, Theios, navigator11, Baldur, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

embuji έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:31 Εμενα παντως μου φαινεται και λιγο περιεργο που τα ΑΡΔ εχουν βγει και μιλανε για μπαμ μπουμ χαφαρα ερχεται τσιμεντα πεφτουν κλπ αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ δικος μας (εννοω συνφορουμιτης) δεν το εχει βγαλει ενω απ'οτι το παρουσιαζουν ειναι σχεδον κλεισμενος.

Δηλαδη πατερ, GINOLA, Ολλανδος, πορκαρος δεν εχουν μαθει ποιο ειναι αυτο το χαφ που θα γινει χαμος; Παιδια που μας εχουν δωσει τρομερες πληροφοριες οσο ειμαι εγω εδω μεσα τουλαχιστον.

Εκτος αν ειναι τοσο μπαρουτι και δυσκολο που κανει μαχη η ΠΑΕ να μην βγει το ονομα, που σε αυτη την περιπτωση γιατι τα ΑΡΔ μιλανε για μπαμ;; (εφοσον ξερουνε ποιος ειναι)

Λιγο κουλο μου κανει ολο αυτο.
Για μπαμ μπουμ, τσιμέντα που πέφτουν ποιοι αρδ μίλησαν; Μόνο στο φόρουμ έχουν γραφτεί τέτοια, όπως λίγο πιο πάνω η υπερβολή για την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Άλλο πράγμα το να λένε όνομα που θα κάνει γκελ, πολύ δύσκολη περίπτωση κτλπ και άλλο αυτά που λες.

Ο Στεργιαδης πάντως, αυτό το τελευταίο που λες ισχυρίστηκε. Ότι επειδή πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση, προσπαθούν να μην βγει το όνομα στην φόρα τουλάχιστον από δημοσιογράφους. Γιατί αν κατάλαβα σωστά το όνομα έχει γραφτεί εδώ μέσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
magdy
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:23
burbu έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:52 Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κάποτε είχαμε Παπα τον ζαλαγετα τώρα έχουμε τον Ζαφείρη :opaokara:
:lol: :lol:

ειχαμε και αρχιμανδριτες .....

κοστακουρτα...κουαρεσμα...και καπου εκει γυρω στην εποχη του γουμενοπαγωνη καποιοι περίεργοι θα περναν την παε και θα φερνανε τον ...μοριεντες..

:lol: :lol: :lol:

ωρες ωρες νομιζω οτι ...ολοι..ειμαστε απο την ΔΡΑΜΑ...
Δεν πεταμε και ενα Καρετσα τωρα που γυρναει? :lol:
These users thanked the author ReignMan for the post (total 2):
thios4, Montrealiotis
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

black death έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:17
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:09 Πραγματικά παίζει το 90% εδώ μέσα να βλέπουμε με καλό μάτι τον Γιακουμάκη.
Τωρα αμα πω οτι αυτο με ανησυχεί θα γινω κακος; :opaokara:
Αν και μέσα σε αυτους είμαι ή γερνω προς τα εκει τελος παντων.
Όχι ρε, γιατί να σε ανησυχεί? Πέραν του αγωνιστικού, μας βοηθάει και με τις λίστες στην Ευρώπη, είναι καλή κίνηση για πολλούς λόγους. Προσωπικά ελπίζω και σε κάτι παραπάνω, ένα παιδί που αποδεδειγμένα δούλεψε σαν σκυλί για να φτάσει εκεί που έφτασε και δεν σταμάτησε να βελτιώνεται, μπορεί αν το θέλει κι ο ίδιος να καθοδηγήσει και τον Μύθου. Είναι κρίμα να την πατήσουμε όπως και με τον Τζίμα που έπρεπε να πάει Νυρεμβέργη για να βελτιωθεί πραγματικά.

Για τον φίλο που λέει για ρεκόρ, η ακριβότερη μεταγραφή στην Ελλάδα είναι αυτή του Ζάχοβιτς, που λαμβάνοντας υπόψιν τον πληθωρισμό ανέρχεται σε σημερινά 13,5Μ. Δε νομίζω να πάμε σε τέτοια ποσά προφανώς. Αν κινηθούμε για τέτοιον παίκτη το πιθανότερο είναι να τον πάρουμε δανεικό. Τώρα αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι σύμφωνα με όσα γράφονται από πιο σοβαρούς δημοσιογράφους κι όχι από σοσιαλμιντιακές περσόνες, είναι ότι τα έχουμε βρει με τον παίκτη αλλά όχι με την ομάδα, η οποία είναι από Αγγλία. Αναρωτιέμαι ποιος παίκτης από τοπ αγγλική ομάδα θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα του τον αξιολογεί τόσο υψηλά που δεν δέχεται μια νορμάλ πρόταση. Εκτός κι αν ζητάνε πχ 15 και δίνουμε 5.
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ »

Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
These users thanked the author ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ for the post (total 8):
thios4, Dimitris_L4, Magdi Tolba 4, margas, kritikos44, PaokFiesta, astral, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Παντως περα απο τα αστεια, αν γινει κανα τρελο με δανεισμο Ζαφειρη παιζουμε αλλη μπαλα μετα.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ουναϊ μυριζομαι . Πόνο στους κάτω , ακριβή μεταγραφή ..
These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 4):
thios4, Dimitris_L4, magdy, margas
icue

Δημοσίευση από icue »

Πάντως αν ισχύει ότι ο Γιακουμης χάρισε 800 χιλιάρικα έως ένα μύρια που γράφουν μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση.

Ναι δεν πεινάνε οι παίκτες αλλά ένα εκατομμύριο δεν χαρίζουν έτσι εύκολα ούτε οι εφοπλιστές.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
thios4, Dimitris_L4
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Umberto Ecco: τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις. Τουλάχιστον μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο λέω εγώ.
Σ/Κ είναι και Σαββατόβραδο με Αυγουστιάτικη πανσέληνο (λάθος έκανα χθες που νόμιζα ότι ήταν στις 8/8). Όσοι είμαστε παραλιακά ας απολαύσουμε την υπέροχη Ελληνική θάλασσα, τον σεβασμό μας και τις ευχές μας για δύναμη και κουράγιο σε όσους βγάζουν μεροκάματο και στους γιατρούς και νοσηλευτές που εφημερεύουν και στους αγρότες μας (όχι του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις Ferrari). Ειδήσεις για μεταγραφές μετά την ρεβάνς της Πέμπτης για την οποία όλοι ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος για την ομάδα μας και να δώσει φώτιση η Παναγία από την Παρασκευή 15/8 σε όσους ασχολούνται με το θέμα αυτό.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
Dimitris_L4, DikefalosNisiotis
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”