Το μεγαλύτερο παράσημο του paokmania , να προσπαθούν να προπαγανδισουν εναντίον του οι γυμνοσαλιαγκες του τουιτερEqualizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:29
Μόλις ρίξαμε μια δύο τιμωρίες πετάχτηκαν στο Τουίτερ και διαδιδανε ότι διώχνουμε κόσμο γιατι τα παίρνουμε απ' τον Ιβάν
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Γράψαμε εμείς τέτοιο πράγμα;beyes4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 18:26 Το να γράφεται χωρίς στοιχεία ότι οι ανατολικοι σύνδεσμοι τα παίρνουν από τον τέλη και οι δυτικοί από τον Σαββίδη, είναι οκ;
Πρώτον συγγνώμη οι "δυτικοί" ποιοι είναι;
Ούτε τους αναγνωρίζω ούτε τους ξέρω. Ούτε τους ανατολικούς
Μιλάμε για ποινικα κολασιμα ποστ. Εταιρείες ή ονοματεπωνυμα. Όχι "ανατολικοί" που ούτε σημαίνει τίποτα ούτε καμία αξία εχει
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι πριμοδοτουμε τέτοια ποστ. Αρρωστημένα είναι, όπως και η κατάσταση που τα προκαλει
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- vasgias, paok apo epilogi
Δηλ αν κάποιος γράψει χωρίς στοιχεία ότι ένας μουσατος κύριος που εμφανίστηκε μετά από 6 χρόνια, μαγειρεύει τα λογιστικά μιας παε, επειδή δεν αναφέρει το όνομα και δεν είναι μηνυσιμο,θα περάσει κανονικά χωρίς καμία επίπτωση;
Δεν θα τον σουταρετε σε 2 λεπτά;(όπως είναι το φυσιολογικό)
Γιατί στην περίπτωση των συνδέσμων* δεν ισχύει το ίδιο και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας;
*Αν και γράφτηκε ξεκάθαρα για ανατολικούς και δυτικούς συνδέσμους.
Γιατί στην περίπτωση των συνδέσμων* δεν ισχύει το ίδιο και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας;
Μην γραφετε ρε μαγκες οτι σας κατεβει επειδη συμφερει απλα στην λογικη σας. Εχει χαθει η μπαλα εντελως.
Λεει ο αλλος μαγειρευεται ο ισολογισμος. Ναι μπορει να μαγειρευτει. Εχεις αποδειξεις για κατι τετοιο; Οχι. Εχεις σοβαρες ενδειξεις οτι γινεται κατι τετοιο; Οχι. Αν εσενα σου κανει μαγειρεμα οτι πουλησαμε ακριβα παικτες και εβαλες ενα + και ενα - απο διπλα αστο φιλε μην μιλας για ισολογισμους καλυτερα, δεν εχεις ιδιαιτερη επαφη και στο λεω καλοπροαιρετα γιατι αναλωνεσαι σε κατι του οποιου δεν εχεις ουτε δικιο ουτε ουσια στον λογο σου.
Τωρα για τους συνδεσμους, οταν τους ζηταμε να πουν την γνωμη τους και την λενε 1) μας αρεσει αρα μπραβο στα ΠΑΟΚτσακια 2) δε μας αρεσει πουλημενοι συνδεσμοι. Οποτε οι συνδεσμοι εχουν στο δικαιωμα της γνωμης τους οπως ο καθενας μας.
Μην χαθει εντελως οτι νοημα υπαρχει. Δευτερα εκλεισε ανακοινωθηκε θα μιλησει ο ΑΣ. Ντροπη τους που επρεπε να φτασουμε αυγουστο για να μιλησουν. Ας ακουσουμε τι εχουν να πουν και μετα ας τοποθετηθει οποιος θελει οποιος θελει αναλογα με το πως σκεφτεται και τι θεωρει ο ιδιος το καλυτερο για την ομαδα. Εχουμε δικαιωμα στο να διαφωνουμε αρκει ολοι να εχουμε γνωμονα το ιδιο πραγμα. Το καλο της ομαδας.
Λεει ο αλλος μαγειρευεται ο ισολογισμος. Ναι μπορει να μαγειρευτει. Εχεις αποδειξεις για κατι τετοιο; Οχι. Εχεις σοβαρες ενδειξεις οτι γινεται κατι τετοιο; Οχι. Αν εσενα σου κανει μαγειρεμα οτι πουλησαμε ακριβα παικτες και εβαλες ενα + και ενα - απο διπλα αστο φιλε μην μιλας για ισολογισμους καλυτερα, δεν εχεις ιδιαιτερη επαφη και στο λεω καλοπροαιρετα γιατι αναλωνεσαι σε κατι του οποιου δεν εχεις ουτε δικιο ουτε ουσια στον λογο σου.
Τωρα για τους συνδεσμους, οταν τους ζηταμε να πουν την γνωμη τους και την λενε 1) μας αρεσει αρα μπραβο στα ΠΑΟΚτσακια 2) δε μας αρεσει πουλημενοι συνδεσμοι. Οποτε οι συνδεσμοι εχουν στο δικαιωμα της γνωμης τους οπως ο καθενας μας.
Μην χαθει εντελως οτι νοημα υπαρχει. Δευτερα εκλεισε ανακοινωθηκε θα μιλησει ο ΑΣ. Ντροπη τους που επρεπε να φτασουμε αυγουστο για να μιλησουν. Ας ακουσουμε τι εχουν να πουν και μετα ας τοποθετηθει οποιος θελει οποιος θελει αναλογα με το πως σκεφτεται και τι θεωρει ο ιδιος το καλυτερο για την ομαδα. Εχουμε δικαιωμα στο να διαφωνουμε αρκει ολοι να εχουμε γνωμονα το ιδιο πραγμα. Το καλο της ομαδας.
Αυτό κατάλαβες εσυ;embuji έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 18:59 Μην γραφετε ρε μαγκες οτι σας κατεβει επειδη συμφερει απλα στην λογικη σας. Εχει χαθει η μπαλα εντελως.
Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα.
Ανεφερα ένα υποθετικό παράδειγμα λάσπης χωρίς στοιχεία,που θα τιμωρούνταν το μέλος με μπαν.
Αν όμως η λάσπη αφορά τους συνδέσμους, περνάει κανονικά χωρίς επιπτώσεις.
Μη γράφεις ότι να'ναι πριν κατανοήσεις αυτό που διαβάζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Παρ 08 Αύγ 2025, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν πηγαινε προς εσενα αυτο το κομματι φιλε.beyes4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 19:04Αυτό κατάλαβες εσυ;embuji έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 18:59 Μην γραφετε ρε μαγκες οτι σας κατεβει επειδη συμφερει απλα στην λογικη σας. Εχει χαθει η μπαλα εντελως.
Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα.
Ανεφερα ένα υποθετικό παράδειγμα λάσπης χωρίς στοιχεία,που θα τιμωρούνταν το μέλος με μπαν.
Αν όμως η λάσπη αφορά τους συνδέσμους, περνάει κανονικά χωρίς επιπτώσεις.

Μόνο με αυτήν για επικοινωνιολόγο έχει τύχη ο κ.Τελης, ας μίλησει με τους Ουκρανούς της Σαχτάρ να προσθέσει κι'αλλα άτομα στο team γιατί με τον μπεκροπαραγωγο δεν το βλέπω καλά.
- Notorious4
Καλά η αλήθεια είναι ότι όταν σε μια διαφωνία 2 πλευρών στην οποία είναι σύμφωνη η πλειοψηφία του φόρουμ και οι διαχειριστές τότε υπαρχει και ανοχή σε προσβολές, συκοφάντηση και εξύβριση.
Αν συμβεί από την αντίθετη πλευρά που μειοψηφει τότε η ανοχή είναι μηδενική.
Αν συμβεί από την αντίθετη πλευρά που μειοψηφει τότε η ανοχή είναι μηδενική.
- These users thanked the author Notorious4 for the post (total 2):
- joshua, beyes4
beyes4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 18:47 Δηλ αν κάποιος γράψει χωρίς στοιχεία ότι ένας μουσατος κύριος που εμφανίστηκε μετά από 6 χρόνια, μαγειρεύει τα λογιστικά μιας παε, επειδή δεν αναφέρει το όνομα και δεν είναι μηνυσιμο,θα περάσει κανονικά χωρίς καμία επίπτωση;
Δεν κρύφτηκα πίσω από κανένα δάχτυλο
Πρώτον, έχω ήδη τονίσει ότι εγώ ως οπαδός δεν αναγνωρίζω κανέναν σύνδεσμο και δεν έχω κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα κάνουν εδώ και δεκαετίες, όχι τώρα
Αλήθεια, υπάρχουν σύνδεσμοι πλέον;
Ή είναι απλά κάτι τύποι με κονέ που χώνονται σε θέματα του συλλόγου χωρίς λόγο και απλά σε φάση επικοινωνίας με παράγοντες για άγνωστους σε εμάς λόγους;
Δεύτερον, τι πάει να πει πχ "ανατολικός"; Είναι καμία νομική υπόσταση; Αντιπροσωπεύει κάποια περιφέρεια; Αν όχι, αντίστοιχα δεν σημαίνει και κάτι να πεις "ο ανατολικός έκανε κάτι κακο".
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
- Montrealiotis
Ναι μωρέ… μας έκανε πουτανα ο ΑΣ, που 2 μήνες τώρα παίζει κρυφτούλι και δεν έχει βγει να μιλήσει και πρέπει να κρατήσουμε και στάση αναμονής, μπας και εδεησουν οι κύριοι να ενημερώσουν τον κόσμο.
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον σε αυτούς που πολεμάνε την ομάδα μας. Εσείς που ξέρετε τι γίνεται ενημερώστε και μας μπας και καταλάβουμε.
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον σε αυτούς που πολεμάνε την ομάδα μας. Εσείς που ξέρετε τι γίνεται ενημερώστε και μας μπας και καταλάβουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Παρ 08 Αύγ 2025, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 8):
- eorptol1, Iznogoud4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, navigator11, ASTNORD2, loukas karadimos, Ιάσονας
- Notorious4
Ναι δεν πολύ ισχύει. Να σου παραθέσω τον τρόπο που γράφω εγώ και πως απαντάνε αυτοί που δεν συμφωνούν μαζί μου;
πχ
φίδι
Τρύπημα
Non paper πληρωμένος
Σκουλίκι
Ντεμεκ παοκτσης
Και άλλα πολλά.
Κι εσύ μόλις τσουβαλιασες όλη τη διαχειριστική ομάδα επειδή μερικοί διαφωνούν μαζί σου .
Αν έγιναν όλα αυτά ας κανείς αναφορά, είναι απαράδεκτα. Κι εγώ έχω διαβάσει πράγματα που είναι απαράδεκτα έως και προσβλητικά ή και μηνύσιμα για την ομάδα, τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο.
Κάποια πέρασαν ντουκου, κάποια άλλα όχι. Δε θα κάτσω να γενίκευσω ούτε να κατηγορήσω όλη τη σελίδα για μεροληψία. Σε γενικές γραμμές γίνεται κανονικός διάλογος και έχουν γραφτεί τα πάντα αναλυτικά.
Δεν ξέρω αν εσύ το θεωρείς δεδομένο, αλλά εμένα μου φαίνεται πανδυσκολο να διαχειριστεί κάποιος μια τέτοια κουβέντα . Προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω, οπότε εκτιμώ την προσπάθεια και ας υπάρχουν παράπονα. Η γενική εικόνα είναι ένας κανονικός διάλογος.
Αν έγιναν όλα αυτά ας κανείς αναφορά, είναι απαράδεκτα. Κι εγώ έχω διαβάσει πράγματα που είναι απαράδεκτα έως και προσβλητικά ή και μηνύσιμα για την ομάδα, τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο.
Κάποια πέρασαν ντουκου, κάποια άλλα όχι. Δε θα κάτσω να γενίκευσω ούτε να κατηγορήσω όλη τη σελίδα για μεροληψία. Σε γενικές γραμμές γίνεται κανονικός διάλογος και έχουν γραφτεί τα πάντα αναλυτικά.
Δεν ξέρω αν εσύ το θεωρείς δεδομένο, αλλά εμένα μου φαίνεται πανδυσκολο να διαχειριστεί κάποιος μια τέτοια κουβέντα . Προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω, οπότε εκτιμώ την προσπάθεια και ας υπάρχουν παράπονα. Η γενική εικόνα είναι ένας κανονικός διάλογος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 08 Αύγ 2025, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- Montrealiotis, paok apo epilogi