Φτανει μ αυτη την καραμελα ρε παιδες. Τα τελευταια χρονια μονο την χρονια του μαγκικου το ειδαμε αυτο. Βεβαια τοτε μεχρι και ο Μουργκ ειχε σεληνιαστει και επαιζε καλα. Κατα τ αλλα ολες τις αλλες χρονιες του Λουτσεσκου πολυ μετρια πραγματα ακομα και τον χειμωνα.zissos έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 12:48 Κάθε χρόνο αυτό κάνει ο Λουτσέσκου. Έχει καλοκαιριάτικα τους παίχτες συγκαμένους, αρχές Οκτώβρη παίρνουν μπρος και εκεί γύρω στο χειμώνα τους περνάνε όλους από πάνω. Και όσο παίζουν μεταξύ τους δένουν. Πραγματικά δεν θυμάμαι παίχτη μα έχει έρθει επί Λουτσέσκου και να έδειξε κατευθείαν.
Επισης για να δειξει ενας παικτης πρεπει να παιξει κιολας. Ο Κεννυ εχθες για πρωτο ματς ηταν πολυ καλος. Ο Τειλορ για καποιο λογο εβλεπε το ματς απο τον παγκο ενω ο Μπαμπα δεν μπορουσε να προσφερει τιποτα.
[/quote]Kabamaru11 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 12:49
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα καλυπτεται με σερι νικων,αποκλεισμο απο ευρωπη ομως οχι και βαζει σε κινδυνο κ επομενες σεζον.
Εδω ειναι ολο το ζουμι.
Το να βαζουμε την Ευρωπη σε χαμηλοτερη προτεραιοτητα ειναι εγκλημα. Επισης το να μην μπορεις να εχεις ετοιμη την ομαδα τετοια εποχη ειναι μεγαλο σφαλμα σε ενα συλλογο που εχει βασικο ονειρο να μπει τσουλου καποια στιγμη, καθως κατα πασα πιθανοτητα για να μπουμε θα πρεπει να παιξουμε προκριματικα. Αν δεν μπορει ο Ραζβαν να εχει ετοιμες ομαδες τον Αυγουστο, δεν μου κανει προσωπικα. Ακομα κι αν παιζουμε προκριματικα για europa ή κονφερενς.