Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

Βασικά, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα ας οριστικοποιηθεί πρώτα και ας τελειώσει οριστικά του Γιακουμάκη να φύγει αυτό το άγχος από το κεφάλι μας.

Γιατί εδώ και 5 μέρες έχω βαρεθεί να διαβάζω "προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Γιακουμάκης", "Κλείνει Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ", "Τελευταίες λεπτομέρειες για Γιακουμάκη" και πάει λέγοντας και ανακοίνωση ακόμα δεν έχουμε ή έστω επιβεβαιωμένη είδηση για οριστική συμφωνία.

Να τελειώνουμε με αυτό και τα βλέπουμε μετά τα υπόλοιπα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

omerta76 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:59 Εγώ πάντως και με έναν Chotard αγορά, θα ήμουν ευχαριστημένος. Αν και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε 2 χαφ. Έναν παιχταρα και ένα σκυλί του πολέμου για συμπλήρωμα του Μειτε

Αν πάντως πουληθεί ο κώνος που έχουμε για επιθετικό και πάρουμε και άλλον πλην Γιακουμακη.....
Chotard??? Μόνο ευχαριστημένος. Πάρτυ κάνω..
makispaspartou

JohnDag έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:03 Βασικά, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα ας οριστικοποιηθεί πρώτα και ας τελειώσει οριστικά του Γιακουμάκη να φύγει αυτό το άγχος από το κεφάλι μας.

Γιατί εδώ και 5 μέρες έχω βαρεθεί να διαβάζω "προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Γιακουμάκης", "Κλείνει Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ", "Τελευταίες λεπτομέρειες για Γιακουμάκη" και πάει λέγοντας και ανακοίνωση ακόμα δεν έχουμε ή έστω επιβεβαιωμένη είδηση για οριστική συμφωνία.

Αργεί γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθει ως ελεύθερος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:03
omerta76 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:59 Εγώ πάντως και με έναν Chotard αγορά, θα ήμουν ευχαριστημένος. Αν και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε 2 χαφ. Έναν παιχταρα και ένα σκυλί του πολέμου για συμπλήρωμα του Μειτε

Αν πάντως πουληθεί ο κώνος που έχουμε για επιθετικό και πάρουμε και άλλον πλην Γιακουμακη.....
Τον έχεις δει; Τι παίκτης είναι;
These users thanked the author john4serres for the post:
makispaspartou
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

JohnDag έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:03 Βασικά, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα ας οριστικοποιηθεί πρώτα και ας τελειώσει οριστικά του Γιακουμάκη να φύγει αυτό το άγχος από το κεφάλι μας.

Αργεί γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθει ως ελεύθερος.
Μακάρι, αυτό θα ήταν ότι καλύτερο πραγματικά.
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

Panx Romana έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:00 Αυτή την στιγμή ο πετρωτος ισχυρίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει διερευνήσει το θέμα Ζαφείρης
Τι ακριβως ειπε?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Equalizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:57 Γκουχ γκουχ

Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη

Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει

Άλλο αυτό.
Εσένα μόνο μια αλλαγή τέτοιου βεληνεκούς στο ιδιοκτησιακό ίσως αποδειχθεί ικανή να ξεμουδιάσει το εγκεφαλικό σου τμήμα, που σχετίζεται με την ικανοποίηση γύρω από τα του ΠΑΟΚ

makispaspartou

john4serres έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:04

Είναι μπαλαδόρος κόφτης. Μαρκάρει, κρατάει μπάλα, τεχνίτης με καλή ταχύτητα. Βασικά τα έχει όλα. Απλά σκέψου ότι έκανε διεθνή συμμετοχή στην εθνική Γαλλίας.
makispaspartou

Equalizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:57 Γκουχ γκουχ

Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη

Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει

Άλλο αυτό.
Αν το κάνεις για γούρι δεκτόν.
Γιακουμάκης σου αρέσει???
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ούτε Παοκτσής είναι εν τω μεταξύ
Δεν ξέρω δεν έχει καμία λογική όλο αυτό που λέτε, η Σλάβια που έχει βγει στο Τα Λ είπε όχι στα 10 του γάβρου και ούτε ο ίδιος ο Ζαφείρης καιγόταν να πάει εκεί.
Και αφού δίνουμε τόσο χρήμα γιατί δεν δώσαμε τα 4 να πάρουμε τον Κράλ ?
Για μένα τους θέλουμε και τους δύο αυτούς και ένας εκ των Καμαρά ή Οζντόεφ να μας χαιρετίσει
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι είπα για Γιακουμάκη χαίρομαι

Για δεύτερος όμως

Αν και φαντάζομαι όλοι συμφωνούμε ότι τα λεφτά που παίρνει στο Μεξικό είναι εξωπραγματικά για οποιοδήποτε μέρος της γης πέραν της Κίνας και της Αραβιας
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

pisakaipoupoula έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:08 Ούτε Παοκτσής είναι εν τω μεταξύ
Δεν ξέρω δεν έχει καμία λογική όλο αυτό που λέτε, η Σλάβια που έχει βγει στο Τα Λ είπε όχι στα 10 του γάβρου και ούτε ο ίδιος ο Ζαφείρης καιγόταν να πάει εκεί.
Και αφού δίνουμε τόσο χρήμα γιατί δεν δώσαμε τα 4 να πάρουμε τον Κράλ ?
Για μένα τους θέλουμε και τους δύο αυτούς και ένας εκ των Καμαρά ή Οζντόεφ να μας χαιρετίσει
Πεντε μυρια εδωσε ο γαυρος...αυτοι ζητησαν 12 μετα τν ανανεωση!!!
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πάντως ο Πανάκας που ξεκίνησε το αστείο για Ζαφείρη, μάλλον κάθεται σε μια γωνιά και γελάει σαν τον Dr. Evil... "τι τους έκανα ρε φίλε, γιάχμα τους έκανα ρε ισισισισισι"
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:07
john4serres έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:04

Είναι μπαλαδόρος κόφτης. Μαρκάρει, κρατάει μπάλα, τεχνίτης με καλή ταχύτητα. Βασικά τα έχει όλα. Απλά σκέψου ότι έκανε διεθνή συμμετοχή στην εθνική Γαλλίας.
Αυτό ακριβώς, ας αφήσουμε τις τρελες με τα μισά λεφτά από τον Ζαφείρη φέρνεις Κραλ και Τσοτχαρτ και τελειώνεις για 2 χρόνια με το κέντρο. Αν ισχύουν ότι ο Γιακουμακης τελικά έρχεται ελεύθερος γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται άνετα έπαιρνα φορ δανεικό γι αντί Τσαλοφ.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Developer4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:02
Panx Romana έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:00 Αυτή την στιγμή ο πετρωτος ισχυρίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει διερευνήσει το θέμα Ζαφείρης
Τι σημαίνει έχει διερευνήσει; Κάτι πιο συγκεκριμένο;;;
Ανέφερε επί λέξει ότι "επειδή κυκλοφορεί στα σοσιαλ το όνομα του Ζαφείρη πρέπει να πω ότι ο ΠΑΟΚ έχει διερευνήσει το θέμα του ποδοσφαιριστή "
Απ'ότι κατάλαβα ότι έχει ξεκινήσει αυτό που λέμε διερευνητικες επαφές
Πολύ στο απέξω,πολύ στο γενικό,περισσότερο πιστεύω ότι αν προκύψει όντως κάτι ,για να βγει και να πει " πρώτοι εδώ το ακούσατε"
Κλασικη τακτική αρδ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”