Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Βασικά, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα ας οριστικοποιηθεί πρώτα και ας τελειώσει οριστικά του Γιακουμάκη να φύγει αυτό το άγχος από το κεφάλι μας.
Γιατί εδώ και 5 μέρες έχω βαρεθεί να διαβάζω "προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Γιακουμάκης", "Κλείνει Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ", "Τελευταίες λεπτομέρειες για Γιακουμάκη" και πάει λέγοντας και ανακοίνωση ακόμα δεν έχουμε ή έστω επιβεβαιωμένη είδηση για οριστική συμφωνία.
Να τελειώνουμε με αυτό και τα βλέπουμε μετά τα υπόλοιπα.
Γιατί εδώ και 5 μέρες έχω βαρεθεί να διαβάζω "προβάρει τα ασπρόμαυρα ο Γιακουμάκης", "Κλείνει Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ", "Τελευταίες λεπτομέρειες για Γιακουμάκη" και πάει λέγοντας και ανακοίνωση ακόμα δεν έχουμε ή έστω επιβεβαιωμένη είδηση για οριστική συμφωνία.
-
Chotard??? Μόνο ευχαριστημένος. Πάρτυ κάνω..omerta76 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:59 Εγώ πάντως και με έναν Chotard αγορά, θα ήμουν ευχαριστημένος. Αν και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε 2 χαφ. Έναν παιχταρα και ένα σκυλί του πολέμου για συμπλήρωμα του Μειτε
Αν πάντως πουληθεί ο κώνος που έχουμε για επιθετικό και πάρουμε και άλλον πλην Γιακουμακη.....
-
Αργεί γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθει ως ελεύθερος.JohnDag έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:03 Βασικά, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα ας οριστικοποιηθεί πρώτα και ας τελειώσει οριστικά του Γιακουμάκη να φύγει αυτό το άγχος από το κεφάλι μας.
- john4serres
Τον έχεις δει; Τι παίκτης είναι;makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:03Chotard??? Μόνο ευχαριστημένος. Πάρτυ κάνω..omerta76 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:59 Εγώ πάντως και με έναν Chotard αγορά, θα ήμουν ευχαριστημένος. Αν και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε 2 χαφ. Έναν παιχταρα και ένα σκυλί του πολέμου για συμπλήρωμα του Μειτε
Αν πάντως πουληθεί ο κώνος που έχουμε για επιθετικό και πάρουμε και άλλον πλην Γιακουμακη.....
- These users thanked the author john4serres for the post:
- makispaspartou
Μακάρι, αυτό θα ήταν ότι καλύτερο πραγματικά.makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:03Αργεί γιατί υπάρχει περίπτωση να έρθει ως ελεύθερος.JohnDag έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:03 Βασικά, για να επανέλθουμε στην πραγματικότητα ας οριστικοποιηθεί πρώτα και ας τελειώσει οριστικά του Γιακουμάκη να φύγει αυτό το άγχος από το κεφάλι μας.
Τι ακριβως ειπε?Panx Romana έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:00 Αυτή την στιγμή ο πετρωτος ισχυρίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει διερευνήσει το θέμα Ζαφείρης
- navigator11
Εσένα μόνο μια αλλαγή τέτοιου βεληνεκούς στο ιδιοκτησιακό ίσως αποδειχθεί ικανή να ξεμουδιάσει το εγκεφαλικό σου τμήμα, που σχετίζεται με την ικανοποίηση γύρω από τα του ΠΑΟΚEqualizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:57 Γκουχ γκουχ
Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη
Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει
Άλλο αυτό.
-
Είναι μπαλαδόρος κόφτης. Μαρκάρει, κρατάει μπάλα, τεχνίτης με καλή ταχύτητα. Βασικά τα έχει όλα. Απλά σκέψου ότι έκανε διεθνή συμμετοχή στην εθνική Γαλλίας.john4serres έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:04Τον έχεις δει; Τι παίκτης είναι;makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:03Chotard??? Μόνο ευχαριστημένος. Πάρτυ κάνω..omerta76 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:59 Εγώ πάντως και με έναν Chotard αγορά, θα ήμουν ευχαριστημένος. Αν και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε 2 χαφ. Έναν παιχταρα και ένα σκυλί του πολέμου για συμπλήρωμα του Μειτε
-
Αν το κάνεις για γούρι δεκτόν.Equalizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 16:57 Γκουχ γκουχ
Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη
Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει
Άλλο αυτό.
Γιακουμάκης σου αρέσει???
- pisakaipoupoula
Ούτε Παοκτσής είναι εν τω μεταξύ
Δεν ξέρω δεν έχει καμία λογική όλο αυτό που λέτε, η Σλάβια που έχει βγει στο Τα Λ είπε όχι στα 10 του γάβρου και ούτε ο ίδιος ο Ζαφείρης καιγόταν να πάει εκεί.
Και αφού δίνουμε τόσο χρήμα γιατί δεν δώσαμε τα 4 να πάρουμε τον Κράλ ?
Για μένα τους θέλουμε και τους δύο αυτούς και ένας εκ των Καμαρά ή Οζντόεφ να μας χαιρετίσει
Δεν ξέρω δεν έχει καμία λογική όλο αυτό που λέτε, η Σλάβια που έχει βγει στο Τα Λ είπε όχι στα 10 του γάβρου και ούτε ο ίδιος ο Ζαφείρης καιγόταν να πάει εκεί.
Για μένα τους θέλουμε και τους δύο αυτούς και ένας εκ των Καμαρά ή Οζντόεφ να μας χαιρετίσει
Ναι είπα για Γιακουμάκη χαίρομαι
Για δεύτερος όμως
Αν και φαντάζομαι όλοι συμφωνούμε ότι τα λεφτά που παίρνει στο Μεξικό είναι εξωπραγματικά για οποιοδήποτε μέρος της γης πέραν της Κίνας και της Αραβιας
Για δεύτερος όμως
Αν και φαντάζομαι όλοι συμφωνούμε ότι τα λεφτά που παίρνει στο Μεξικό είναι εξωπραγματικά για οποιοδήποτε μέρος της γης πέραν της Κίνας και της Αραβιας
- Dimitris_L4
Πεντε μυρια εδωσε ο γαυρος...αυτοι ζητησαν 12 μετα τν ανανεωση!!!pisakaipoupoula έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:08 Ούτε Παοκτσής είναι εν τω μεταξύ
- pirate_salonica
Πάντως ο Πανάκας που ξεκίνησε το αστείο για Ζαφείρη, μάλλον κάθεται σε μια γωνιά και γελάει σαν τον Dr. Evil... "τι τους έκανα ρε φίλε, γιάχμα τους έκανα ρε ισισισισισι"
-
Αυτό ακριβώς, ας αφήσουμε τις τρελες με τα μισά λεφτά από τον Ζαφείρη φέρνεις Κραλ και Τσοτχαρτ και τελειώνεις για 2 χρόνια με το κέντρο. Αν ισχύουν ότι ο Γιακουμακης τελικά έρχεται ελεύθερος γιατί κάτι τέτοιο ακούγεται άνετα έπαιρνα φορ δανεικό γι αντί Τσαλοφ.makispaspartou έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:07Είναι μπαλαδόρος κόφτης. Μαρκάρει, κρατάει μπάλα, τεχνίτης με καλή ταχύτητα. Βασικά τα έχει όλα. Απλά σκέψου ότι έκανε διεθνή συμμετοχή στην εθνική Γαλλίας.
- Panx Romana
Ανέφερε επί λέξει ότι "επειδή κυκλοφορεί στα σοσιαλ το όνομα του Ζαφείρη πρέπει να πω ότι ο ΠΑΟΚ έχει διερευνήσει το θέμα του ποδοσφαιριστή "Developer4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:02Τι σημαίνει έχει διερευνήσει; Κάτι πιο συγκεκριμένο;;;Panx Romana έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 17:00 Αυτή την στιγμή ο πετρωτος ισχυρίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει διερευνήσει το θέμα Ζαφείρης
Απ'ότι κατάλαβα ότι έχει ξεκινήσει αυτό που λέμε διερευνητικες επαφές
Πολύ στο απέξω,πολύ στο γενικό,περισσότερο πιστεύω ότι αν προκύψει όντως κάτι ,για να βγει και να πει " πρώτοι εδώ το ακούσατε"
Κλασικη τακτική αρδ