Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Με τίποτα, δεν πρέπει να καταστρέψουμε ότι χτίσαμε με κόπο στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια! Ο ακατανόμαστος μπήκε κατευθειαν CL λόγω ranking, και ήμασταν πολύ κοντά το να καταφέρουμε πριν απο αυτούς. Αν θέλουμε να μπούμε CL μέσα στα επόμενα 100 χρόνια, δεν πρέπει να παρατήσουμε την Ευρώπη! Τουλαχιστον πιστεύω ότι ο Στρατηγός το έχει ήδη καταλάβει και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
- These users thanked the author lkosmid for the post (total 6):
- thios4, keep_paokizein, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Iznogoud4, zaffodb, Kabamaru11
-
Χωρίς παρεξήγηση αλλά το αντίθετο ισχύει , πρωτάθλημα κάθε χρόνο έχεις την ευκαιρία να το πάρεις και ακόμα και αν κάνεις καμιά γκέλα στα πρώτα ματς μπορείς να το διορθώσεις .Από την άλλη , πορεία δεν μπορείς να κάνεις κάθε χρόνο καθώς υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις ( κληρώσεις , πόσες ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη , αν θα είσαι ισχυρός η όχι) όπως επίσης δεν χωράνε γκελες στην Ευρώπη , ειδικά στα προκριματικά .loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:28 εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε
προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση τις Πεμπτες ευρωπη και γμς καθε Κυριακη μεσα εξω. οι τιτλοι μενουν , πορεια κανουμε και του χρονου
- These users thanked the author Ragnar1926 for the post:
- lkosmid
@Doomlord4 dislikes this postloukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:28 εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε
προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση τις Πεμπτες ευρωπη και γμς καθε Κυριακη μεσα εξω. οι τιτλοι μενουν , πορεια κανουμε και του χρονου
και τελοπαντων θα τους κρινω στο τελος των μεταγραφων οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα
- These users thanked the author Logistis for the post (total 5):
- PaokFiesta, Dimitris_L4, Iznogoud4, Kabamaru11, lkosmid
-
Να τέτοια λέτε και δεν θα επιστρέψει ποτέ ο Doomlord
Κακά τα ψέματα η Ευρώπη είναι το μοναδικό διαβατήριο για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.

Κακά τα ψέματα η Ευρώπη είναι το μοναδικό διαβατήριο για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας.
- These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 2):
- zaffodb, lkosmid
-
Μαγκες αυτο που εχω καταλαβει απο τους ρεπορτερ της πολης ειναι οτι το 99% δημοσιευει "ρεπορταζ" που ειναι στην πραγματικοτητα η ενημερωση απο το βαιμπερ ή το πως ερμημνευουν την υπαρχουσα κατασταση (πχ ο τσορμπατζογλου λεει οτι οι μεταγραφες θα ειναι με στοχο το πρωταθλημα και αν κλεισουν μεχρι τη δευτερα 3 παικτες θα πει οτι τελικα αλλαξαν γνωμη). Γι αυτο και πλεον δεν υπαρχει καποιος που οταν κανει ¨ρεπορταζ" για μεταγραφες εκφραζει την ιδια αβεβαιοτητα που εκφραζει και η διοικηση για την αποκτηση η μη καποιου παικτη ( την ιδια αβεβαιοτητα που παρατηρουμε στα λεγομενα του κουβεντιδη ο οποιος ειπε "Μεχρι την αρχη της αλλης εβδομαδας θα εχουμε πληροφοριες για δυο παικτες" που ειναι ουσιαστικα λογια του αερα.)
- These users thanked the author Xlapatsas4 for the post:
- Iznogoud4
μενταλιτε μικρης ομαδας. Μακρια απο τον ΠΑΟΚ οποιοσδηποτε εκει μεσα μπορει να σκεφτεται ετσι. Εισαι μεγαλη ομαδα πας φουλ γκαζια για τα παντα.loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:28 εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
και τελοπαντων θα τους κρινω στο τελος των μεταγραφων οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα
- loukas karadimos
δεν θελω να βγω οφ τοπικ γιαυτο δεν το συνεχιζω.
συμφωνω οτι ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει η Ευρωπη
απλα φετος ειναι τετοια η συγκηρια μετα 100 και ολα τα γυρω γυρω που θεωρω οτι το πρωταθλημα θα ειναι οντως αυτοσκοπος
και για να το φερω οντοπικ , απο αυτην την αποψη αν οντως δουλευουν κατι απ το πολυ πανω ραφι ας περιμενουν οι γυναικες...
αν μου φερουν σαπακι 31 αυγουστου θα φανε γαμοσταυριδι παλιακο
απλα φετος ειναι τετοια η συγκηρια μετα 100 και ολα τα γυρω γυρω που θεωρω οτι το πρωταθλημα θα ειναι οντως αυτοσκοπος
και για να το φερω οντοπικ , απο αυτην την αποψη αν οντως δουλευουν κατι απ το πολυ πανω ραφι ας περιμενουν οι γυναικες...
-
Καμία σχέση. Ισα ίσα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κίνητρο, με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αποκτάς ρυθμό. Έλεος με τις αντιλήψεις δημοσιογράφων περασμένων δεκαετιών. Κάτι τέτοια λέγανε και στην αεκ και κατέληξαν να είναι ανίσχυροι σε κάθε κλήρωση και για να μπουν ευρωπη να πρέπει να ευθύγραμμιστουν οι πλανήτες.loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:28 εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
Καλά δεν θα μιλήσω για τα έσοδα και το πρεστίζ μιας ομάδας.
Άλλωστε το 4ο πρωτάθλημα μας ήρθε σε συνδυασμό με την Ευρώπη οπότε δώστε ΥΛΙΚΑ στον Λουτσεσκου να έχει ένα πλήρης σύνολο και να κυνηγήσει νταμπλ και πορεία στην Ευρώπη.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- Iznogoud4, lkosmid
-
Αυτο ακριβως. Οφείλουν σιγουρα να εχουν δουλεμενες αλλες 3 ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ περιπτωσεις για μπακαπ.loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:44 δεν θελω να βγω οφ τοπικ γιαυτο δεν το συνεχιζω.
Αν παιζεις στην Πρεμιερ Λιγκ να το δεχτω οτι χωρις Ευρωπη εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες για πρωταθλημα. Αν παιζεις σε ενα πρωταθλημα με 4 ντερμπι, δεν εχει καμια λογικη το σκεφτομαστε καν.
Επειδη ειμαστε "ατυχοι" και 9 στις 10 εχουμε ντερμπι μετα απο εκτος εδρας ευρωπαικο παιχνιδι, δεν σημαινει οτι θα πουμε δεν γαμει η Ευρωπη.
Επειδη ειμαστε "ατυχοι" και 9 στις 10 εχουμε ντερμπι μετα απο εκτος εδρας ευρωπαικο παιχνιδι, δεν σημαινει οτι θα πουμε δεν γαμει η Ευρωπη.
-
Φίλε με όλο τον σεβασμό, η Ευρώπη ούτε nice to have είναι, ούτε εμπόδιο για το ... πρωτάθλημα... Ίσα ίσα το αντίθετο...loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:28 εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
Παρουσία σε league stage είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για κάθε ομάδα που θέλει να πρωταγνιστήσει... Είναι εντελώς αδιαπραγμάτευτο...
Όσο "καλή" ακούγεται η ξεκούραση τις Πέμπτες, τόσο κακή είναι για το μοίρασμα του χρόνου στους παίκτες όσο και για το mood εντός ομάδας. Δε συζητώ καν, πως αν τώρα έρχεται δύσκολα παίκτης αξίας Ελλάδα, χωρίς Ευρώπη δε σε βλέπει καν. Προφανώς επίσης ξεχνάς αύξηση αξιών περιουσιακών στοιχείων, δημιουργία-διατήρηση status με ότι συνεπάγεται για ευκολότερες κληρώσεις κλπ κλπ και τα απαραίτητα όπως φαίνεται και καθόλου αμελητέα έσοδα...
Γενικά άσε να μην το συζητάμε καλύτερα... Ενδεχόμενως αποκλεισμός από League Stage (έστω Conf) είναι καταστροφή που δεδομένου ότι είναι αρχή της σεζόν, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη με την γκρίνια που θα ακολουθήσει κλπ.
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!
- These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
- Afanas, lkosmid
-
Φίλε μου θα σου πω κάτι.embuji έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:41μενταλιτε μικρης ομαδας. Μακρια απο τον ΠΑΟΚ οποιοσδηποτε εκει μεσα μπορει να σκεφτεται ετσι. Εισαι μεγαλη ομαδα πας φουλ γκαζια για τα παντα.loukas karadimos έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:28 εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
Τζορμπα και Κολκας έλεγαν για έναν μεταλλαγμένο Τσαλοφ που πετάει χατ τρικ σε προπονήσεις και είναι φοβερός. Μετά από 1 εβδομάδα έλεγαν ότι χρειαζόμαστε επειγόντως φορ γιατί ο Τσαλοφ δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Οι ίδιοι έλεγαν για έναν Μεϊτε που αν συνεχίσει έτσι στην προετοιμασία θα δούμε παίχτη καλύτερο και από προπερσι. Προχθές ο Τζορμπα είπε ότι στην ιεραρχία ο Μεϊτε φαίνεται να μένει πιο πίσω γιατί φαίνεται ανέτοιμος.
Ο ΠΑΟΚ του "δεν βγαίνουμε", και πρέπει να πουλάμε παίχτες για έσοδα κτλ, δεν έχει ανάγκη την Ευρώπη? Είναι ψυχούλα μήπως τα λεφτά που παίρνουμε από εκεί?
Οι παίχτες νομίζεις ότι δεν νοιάζονται για Ευρώπη?
Δημοσιογράφοι είναι και η δουλειά τους είναι αυτή. Να βγαίνει το ψωμί. Αν βγει κάποιος και πει παιχταρας ο Ντελιας δεν θα τον ακούσει κανείς. Αν τον πει Κουραδελια όπως το σιχαμα ο Ραπτόπουλος, θα αντιδράσουν κάποιες χιλιάδες, θα ψάξουν να δουν τι είπε.βγηκε το ψωμάκι....
Αυτό που εννοώ είναι πως δεν έχω πρόβλημα να υπάρχει ο Μπαταούλας ως 4ος, αλλά έχω τεράστιο πρόβλημα που ο Μιχαηλίδης θεωρείται ο βασικός μας στόπερ μετά από τόσα χρόνια που γκελάρει διαρκώς. Επίσης έχω πρόβλημα με τον Λόβρεν γιατί δεν ξέρω αν μπορεί να πιάσει ρυθμό σε αυτή την ηλικία μετά από τόση αποχή.Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:02 Τι εννοείς black, ποιοί είναι οι υπόλοιποι? Η φύρα έχει φύγει φέτος σε πολύ μεγάλο ποσοστό
Στα χαφ έχω θέμα με τον Οζντόεφ και στους φορ θεωρώ πως ο Τσάλοφ δεν ταιριάζει τόσο στα θέλω της ομάδας.
Ούτε ο Μύθου είναι το πρόβλημα, ούτε ο Χατσίδης, ούτε ο Μπαταούλας, ούτε κανένας μικρός.
Οι βασικοί μας παίκτες σε ορισμένες θέσεις, για την ακρίβεια στόπερ και φορ, συν το τρίτο μας χαφ που είναι ο Οζντόεφ, για εμένα σηκώνουν τεράστια περιθώρια αναβάθμισης.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
- Developer4, WestBlock4, Jim_Chatz
- loukas karadimos
λοιπον επειδη την πεφτετε ομαδικως γιατι μαλλον παρεξηγηθηκαμε κανω ενα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ποστ επι του θεματος γιατι σιχαινομαι οταν καποιοι αλλοι πηδανε το θρεντ και δεν θελω να κανω το ιδιο
γραφω τι ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ. επισης λεω σε ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ οτι αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παιζεις ευρωπη. επισης δεν μεταφερθηκε οτι δεν θα παιζεις Ευρωπη αλλα οτι φετος δεν θα δωσεις ΒΑΡΟΣ στην ευρωπη και για αυτο στις μεταγραφες περιμενουμε αφου καλως η κακως θεωρουν οτι εστω κονφερενς θα παιξουμε. σε επιπεδο μεταγραφικης προσεγγισης δεν συμφωνω.
αποψη μου επισης ειναι οτι το ροστερ σου δεν κανει για γιουροπα, αποδειξη η περσινη χρονια και το γεγονος οτι σε μεγαλο ποσοστο το ροστερ ειναι ΙΔΙΟ και ενα χρονο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟ.
αποψη μου ηταν και περσι και φετος οτι με αυτο το ροστερ ειναι καλυτερο να παιζεις κονφερες και να συλλεγεις βαθμους και ψυχολογια μεχρι η ιδιοκτησια να πραγματοποιησει ΣΟΒΑΣΗ επενδυση, οσο ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ δεν αλλάζει για εμενα οτι αυτο το ροστερ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κυνηγησει πρωταθλημα και πορεια στο γιουροπα.
αυτο ειναι η αποψη μου και αν δεν σας αρεσει ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. βασικα αλλαζει με σοβαρες μεταγραφες που προς το παρον ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ. αν γινουν τελος αυγουστου για ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ το ξανασυζηταμε.
το ροστερ σου φτανει για κονφερενς η χαλαρη προσεγγιση στο γιουροπα αν θελεις το πρωταθλημα. αυτο αποδειχτηκε περσι και εγω προσωπικα φετος θελω με καθε τροπο το πρωταθλημα. ΓΟΥΣΤΑ ειναι αυτα, δεν θα σκοτωθουμε μεταξυ μας, ας αγχωθει αυτος που πληρωνει και αυτοι που του αγοραζουν παιχτες για το βημα παραπερα
νομιζω οτι οσα γραφω ειναι απλα και κατανοητα και πραγματικα δεν το συνεχιζω απο σεβασμο στο φορουμ.
γραφω τι ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ. επισης λεω σε ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ οτι αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παιζεις ευρωπη. επισης δεν μεταφερθηκε οτι δεν θα παιζεις Ευρωπη αλλα οτι φετος δεν θα δωσεις ΒΑΡΟΣ στην ευρωπη και για αυτο στις μεταγραφες περιμενουμε αφου καλως η κακως θεωρουν οτι εστω κονφερενς θα παιξουμε. σε επιπεδο μεταγραφικης προσεγγισης δεν συμφωνω.
αποψη μου επισης ειναι οτι το ροστερ σου δεν κανει για γιουροπα, αποδειξη η περσινη χρονια και το γεγονος οτι σε μεγαλο ποσοστο το ροστερ ειναι ΙΔΙΟ και ενα χρονο ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟ.
αποψη μου ηταν και περσι και φετος οτι με αυτο το ροστερ ειναι καλυτερο να παιζεις κονφερες και να συλλεγεις βαθμους και ψυχολογια μεχρι η ιδιοκτησια να πραγματοποιησει ΣΟΒΑΣΗ επενδυση, οσο ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ δεν αλλάζει για εμενα οτι αυτο το ροστερ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κυνηγησει πρωταθλημα και πορεια στο γιουροπα.
αυτο ειναι η αποψη μου και αν δεν σας αρεσει ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. βασικα αλλαζει με σοβαρες μεταγραφες που προς το παρον ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ. αν γινουν τελος αυγουστου για ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ το ξανασυζηταμε.
το ροστερ σου φτανει για κονφερενς η χαλαρη προσεγγιση στο γιουροπα αν θελεις το πρωταθλημα. αυτο αποδειχτηκε περσι και εγω προσωπικα φετος θελω με καθε τροπο το πρωταθλημα. ΓΟΥΣΤΑ ειναι αυτα, δεν θα σκοτωθουμε μεταξυ μας, ας αγχωθει αυτος που πληρωνει και αυτοι που του αγοραζουν παιχτες για το βημα παραπερα
νομιζω οτι οσα γραφω ειναι απλα και κατανοητα και πραγματικα δεν το συνεχιζω απο σεβασμο στο φορουμ.
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- PaokFiesta
- Σουριναμέζος
@Blackgr4
Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν τρεις έλλειψης (φορ, χαφ, στόπερ) οι οποίες αργά ή γρήγορα θα καλυφθούν, δέκτη η δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση αλλά στο τελικό ρόστερ θα έχουν καλυφθεί.
Αυτομάτως μετά ο Μιχαηλίδης που μπορεί να μην σε έχει πείσει ότι πρέπει να είναι βασικός θα είναι μια πολύ καλή λύση σαν τρίτος, ο Οζντόεφ πολυτέλεια για τέταρτος κ.ο.κ.
Οπότε το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι μικροί, ούτε οι υπάρχοντες, το πρόβλημα είναι οι τρείς χιλιοειπωμένες ελλείψεις. Ας κλείσουν οι 2 τουλάχιστον το συντομότερο να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση.
Πάντως βλέποντας μακροπρόθεσμα το ρόστερ που θα δημιουργηθεί φέτος, όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, μάλλον θα είναι από τα πιο ισορροπημένα των τελευταίων αρκετών ετών ως προς την ποιότητα, την ηλιακή κατανομή και την κατανομή γηγενών-ξένων.
Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν τρεις έλλειψης (φορ, χαφ, στόπερ) οι οποίες αργά ή γρήγορα θα καλυφθούν, δέκτη η δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση αλλά στο τελικό ρόστερ θα έχουν καλυφθεί.
Αυτομάτως μετά ο Μιχαηλίδης που μπορεί να μην σε έχει πείσει ότι πρέπει να είναι βασικός θα είναι μια πολύ καλή λύση σαν τρίτος, ο Οζντόεφ πολυτέλεια για τέταρτος κ.ο.κ.
Οπότε το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι μικροί, ούτε οι υπάρχοντες, το πρόβλημα είναι οι τρείς χιλιοειπωμένες ελλείψεις. Ας κλείσουν οι 2 τουλάχιστον το συντομότερο να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση.
Πάντως βλέποντας μακροπρόθεσμα το ρόστερ που θα δημιουργηθεί φέτος, όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, μάλλον θα είναι από τα πιο ισορροπημένα των τελευταίων αρκετών ετών ως προς την ποιότητα, την ηλιακή κατανομή και την κατανομή γηγενών-ξένων.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- Trilofiotis, zaffodb, giaxxo, Unpsofable78