Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πω ρε πστ μου, εθισμο στην κιτρινιλα και την τρασιλα εχετε ρε σεις. Δυστυχως δεν γυρναει ο χρονος πισω να καταργησουμε τα σμαρτφον και το 4g.
@makispaspartou Ηταν ευστοχο το σχολιο του zaffo, αλλο αν ειναι ικανοποιημένος ο λουτσεσκου (κι εμεις) κι αλλο να μιλας σαν να μην υπάρχουν αυτά τα παιδια. Ενα φορ, τρια χαφ κτλ..
@makispaspartou Ηταν ευστοχο το σχολιο του zaffo, αλλο αν ειναι ικανοποιημένος ο λουτσεσκου (κι εμεις) κι αλλο να μιλας σαν να μην υπάρχουν αυτά τα παιδια. Ενα φορ, τρια χαφ κτλ..
- These users thanked the author black death for the post (total 3):
- tolis14, ΚΩΣΤΑΣ2019, zaffodb
-
Oχι αγαπητέ, εθισμό στην κοινή λογική έχουμε και είμαστε στο κυνήγι του αυτονόητου...black death έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:07 Πω ρε πστ μου, εθισμο στην κιτρινιλα και την τρασιλα εχετε ρε σεις. Δυστυχως δεν γυρναει ο χρονος πισω να καταργησουμε τα σμαρτφον και το 4g.
Ο άνθρωπος αναφέρεται σε ελλείψεις προφανείς (τις οποίες όλοι αναγνωρίζουμε-αναγνωρίζετε) και εσείς επειδή αναφέρει αυτές τις ελλείψεις, του λέτε ότι αποθαρρύνει τα παιδιά από τις ακαδημίες...
Δεν έχουμε 1 φορ, 3 χαφ και 3 σέντερ μπακ, κανείς λάθος. Έχουμε 0 φορ, 1,5 χαφ και 2 σέντερ μπακ. Κι αυτό γιατί, ο Τσάλωφ είναι άμπαλος, ο Μαντί τσαπατσούλης και Οζντόεφ φευγάτος, και τέλος ο Λόβρεν παλαίμαχος. Καλά για τους νέους δεν το συζητάμε. Αόρατοι εντελώς.black death έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:07 Πω ρε πστ μου, εθισμο στην κιτρινιλα και την τρασιλα εχετε ρε σεις. Δυστυχως δεν γυρναει ο χρονος πισω να καταργησουμε τα σμαρτφον και το 4g.
Edit. Συγγνώμη, έναν σέντερ μπακ, ο Μιχαηλίδης είναι γκαφατζής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- JORDAN THOMAS FAN
-
Το πρώτο σχολιο πήγαινε σε αυτόν τον πανακα και τις αλλες μλκιες.Developer4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:09 Oχι αγαπητέ, εθισμό στην κοινή λογική έχουμε και είμαστε στο κυνήγι του αυτονόητου...
Ο άνθρωπος αναφέρεται σε ελλείψεις προφανείς (τις οποίες όλοι αναγνωρίζουμε-αναγνωρίζετε) και εσείς επειδή αναφέρει αυτές τις ελλείψεις, του λέτε ότι αποθαρρύνει τα παιδιά από τις ακαδημίες...
Για το άλλο, το εξήγησα αρκετα απλα θεωρω.
- These users thanked the author black death for the post (total 3):
- Developer4, ΚΩΣΤΑΣ2019, thomas Murg
Το διαβασα οσο αντεξα. Δε γινεται να θεωρειται αυτο το πραγμα πηγη. Πονοκεφαλος με επιασεDimitris_L4 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:01 Konstantinos Panakas (Μαο Μαο)
Ενα ποστ που ξεκιναει
ΜΠΟΥΦΟΙ μπλα μπλα μπλα

- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitris_L4
- Σουριναμέζος
Άλλο είναι να αναφέρεις τις ελλείψεις και άλλο να αφήνεις παίκτες εκτός καταμέτρησης σαν να μην υπάρχουν στο ρόστερ για να τονίσεις το point σου
Panostas1995 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 10:58 ....
Σε λίγο θα μας πεις πως δε πήγε ο Ντελιας στο αεροδρόμιο...λες και πρέπει να ξέρουν οι δημοσιογράφοι ότι ο Σαββίδης θα το μετανιώσει και θα τον γυρίσει πίσω...κάπου ηρεμηστε
το βεβιασμένο του πράγματος σχολιάζω ρε ξύπνιε.
Το ότι χωρίς κάποια επίσημη τοποθέτηση, μόνο με φήμες και χωρίς κάποια σοβαρή έρευνα, βγήκαν και έκαναν live Μετάδοση για τα clicks.
Οι Κόλκες πχ, δεν το έκαναν. Περίμεναν να οριστικοποιηθεί το θέμα, και έκαναν μετά εκπομπή.
Αυτοί οι δύο, αλλάζουν τις τοποθετήσεις τους συμφωνα με όσα διαβάζουν στο...paokmania.
Δεν είναι δημοσιογράφοι.
Τσαμπατζήδες οπαδοί είναι.
-
Αυτά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε που γράφεις. Κοιτά να δεις τι πιστεύει ο προπονητής φίλε μου που επειδή ζητάει το αυτονόητο εσείς που και καλά υποστηρίζετε τα νέα παιδιά πρώτοι τον κράζετε ότι τα αποθαρρύνει. Εγώ πάλι λέω ότι ο Λουτσεσκου αν δει ότι έχει παίκτη με την ποιότητα του Κουλιερακη ή του Ντελια μια χαρά θα τον βάλει να παίξει. Αν εσύ είσαι στο μυαλό του Λουτσεσκου και θεωρείς ότι στο ρόστερ των 22-23 παικτών που χρησιμοποιεί ο προπονητής θα είναι δεδομένα κάποιος από τους νέους που δοκιμάστηκαν στην προετοιμασία τι να πω , είσαι μάντης.tolis14 έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:11Δεν έχουμε 1 φορ, 3 χαφ και 3 σέντερ μπακ, κανείς λάθος. Έχουμε 0 φορ, 1,5 χαφ και 2 σέντερ μπακ. Κι αυτό γιατί, ο Τσάλωφ είναι άμπαλος, ο Μαντί τσαπατσούλης και Οζντόεφ φευγάτος, και τέλος ο Λόβρεν παλαίμαχος. Καλά για τους νέους δεν το συζητάμε. Αόρατοι εντελώς.black death έγραψε: Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:07 Πω ρε πστ μου, εθισμο στην κιτρινιλα και την τρασιλα εχετε ρε σεις. Δυστυχως δεν γυρναει ο χρονος πισω να καταργησουμε τα σμαρτφον και το 4g.
Edit. Συγγνώμη, έναν σέντερ μπακ, ο Μιχαηλίδης είναι γκαφατζής
Δεν ήταν αυτό το νόημα αυτών που έγραψα αλλά τέλος πάντων, ότι καταλαβαίνει ο καθένας
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, giaxxo
-
Εμ είδες.. προφανώς ούτε το δικό μου νόημα ήταν ότι δεν βλέπω τους νέους και βρίζω τον Λουτσεσκου που δεν τους βάζει. Εκεί όμως συμφώνησες αμέσως.
Οπότε ναι ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας.
Οπότε ναι ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας.
Εν τω μεταξύ δεν νομίζω να έχει κανείς ενστάσεις για τον Μύθου, τον Μπαταούλα και οποιοδήποτε μικρό, όσο για τους υπόλοιπους που βρίσκονται στις θέσεις. αλλά οκ προχωράμε γιατί θα μας πιάσει ξανά πονοκέφαλος με αυτά που διαβάζουμε.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 2):
- Developer4, ΚΩΣΤΑΣ2019
- Σουριναμέζος
Τι εννοείς black, ποιοί είναι οι υπόλοιποι? Η φύρα έχει φύγει φέτος σε πολύ μεγάλο ποσοστό
Ευτυχώς είχα δουλειά σήμερα... Μπήκα μια ματιά να δω και το μίζερομετρο βλεπω τερμάτισε...Άντε να αρχίσουν οι αγώνες..
- These users thanked the author Hayate for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
πανε να φερουν 2 καλους ακουσα και εγω ουτε ονοματα ουτε τιποτα να εξηγουμαστε , καθυστερουν γιατι πανε για καλες περιπτωσεις τωρα σε τι καθεστως ( δανεικοι -μεταγραφη κλπ) αγνωστο .
Παιζει να ερθει καποιος παντως πιθανον το χαφ λεω εγω αν ειναι ο ενας ο γνωστος ο σεντερφορ, που να ειναι ακριβος και ονοματακι για ελλαδα
εχει αλλαξει λιγο οπως φαινεται το mindset του ιβαν , θα φανει συντομα η μαλλον οχι πολυ συντομα ....
Παιζει να ερθει καποιος παντως πιθανον το χαφ λεω εγω αν ειναι ο ενας ο γνωστος ο σεντερφορ, που να ειναι ακριβος και ονοματακι για ελλαδα
εχει αλλαξει λιγο οπως φαινεται το mindset του ιβαν , θα φανει συντομα η μαλλον οχι πολυ συντομα ....
- loukas karadimos
εγω θα ηθελα να πιστεψω κατι που ξεφυγε απο τον τσορμπατζογλου και μετα το μαζεψε καπως
οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε
προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση τις Πεμπτες ευρωπη και γμς καθε Κυριακη μεσα εξω. οι τιτλοι μενουν , πορεια κανουμε και του χρονου
και τελοπαντων θα τους κρινω στο τελος των μεταγραφων οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα
οτι δηλαδη ψιλοπτσα μας φετος η ευρωπη και οτι κυνηγαμε μεταγραφες για το πρωταθλημα οποτε και τελος αυγουστου να ερθει παιχτης ειναι οκ αρκει να ειναι αυτο που θελουνε
προσωπικα το ιδιο θα εκανα, ξεκουραση τις Πεμπτες ευρωπη και γμς καθε Κυριακη μεσα εξω. οι τιτλοι μενουν , πορεια κανουμε και του χρονου
και τελοπαντων θα τους κρινω στο τελος των μεταγραφων οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα