Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μεγαλε
Εσυ ισχυριστηκες οτι ο νομος απαγορευει τις ΠΑΕ να εχουν μπουτικ
Εσυ ισχυριστηκες οτι δεν υπαρχουν θυγατρικες των ΠΑΕ
Και στα δυο σου παρεθεσα τα αρχεια που επιβεβαιώνουν οτι δεν ισχυουν
Τα υπολοιπα για λαικη καταναλωση
Δεν καταλαβαινω γιατι ζοριζεσαι
Εσυ ισχυριστηκες οτι ο νομος απαγορευει τις ΠΑΕ να εχουν μπουτικ
Εσυ ισχυριστηκες οτι δεν υπαρχουν θυγατρικες των ΠΑΕ
Και στα δυο σου παρεθεσα τα αρχεια που επιβεβαιώνουν οτι δεν ισχυουν
Τα υπολοιπα για λαικη καταναλωση
Δεν καταλαβαινω γιατι ζοριζεσαι
Μη τα λες σε μένα embuji. Του το είπα. Αλλά δεν καταβαίνει ότι σωματείο είναι ο ας ΠΑΟΚ αλλά επειδή βλέπεις ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο τις μπουτίκ δεν τις τρέχουν ΠΑΕ αλλά εταιρίες συνδεδεμένα μας έβαλε έναν εδάφιο για αθλητικά σωματείο που βρήκε στο ChatGPT. Μετά έβαλε και μια εταιρία που δεν είναι η ΠΑΕ ΠΑΟ και μας είπε ότι είναι δεύτερον ΚΑΔ της ΠΑΕ ΠΑΟ και αναγκάστηκα να του βάλω και τους καδ της ΠΑΕ ΠΑΟ. Σα να κλέβω εκκλησία νοιωθω με όλα τα αρρωστακια που μαζεύουν ότι βρουν στα σοσιαλ ως γνώση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τετ 06 Αύγ 2025, 22:03, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Ξαναεπαναλαμβανω οτι ποτε δεν αναφερθηκα σε αυτο που ειπε ο psykoman ουτε υποννοησα κατι

Απλα σε διορθωσα

Απλα σε διορθωσα
Φιλικα Τασο...τα εχεις μπερδεψει λιγο στο κεφαλι σου...
Με τον Αλεξ μιλας τοση ωρα...και λες στο ιδιο προσωπο που μιλας οτι του το ειπα και δεν καταλαβαινει...
Χαλαρωσε λιγο...μην παθεις και τιποτα...
Με τον Αλεξ μιλας τοση ωρα...και λες στο ιδιο προσωπο που μιλας οτι του το ειπα και δεν καταλαβαινει...

Χαλαρωσε λιγο...μην παθεις και τιποτα...
Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε ? Ο @Taseos σας φταίει που ψάχνατε αν η ΠΑΕ πουλάει σοβρακα και φανέλες ?
Πείτε αυτό που θέλετε ξεκάθαρα. Φτάνει με την κλειδαρότρυπα και το καφενειακο κουτσομπολιό στον ανεμιστήρα.
Πείτε αυτό που θέλετε ξεκάθαρα. Φτάνει με την κλειδαρότρυπα και το καφενειακο κουτσομπολιό στον ανεμιστήρα.
psykoman έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 19:57 Πανε στο PAOK STORE...
Τερμα κατω εχει εναν αριθμο ΓΕΜΗ...
ΑΝ τον βαλεις στον μητρωο του ΓΕΜΗ βγαζει μια εταιρια...
Μαντεψε...δεν ειναι η ΠΑΕ...ειναι μια εταιρια με μετοχο την διμερα και διαχειριστες την Μαρια και τον Αρτουρ...
Εμενα αυτο μου δειχνει οτι τα εσοδα της μπουτικ δεν πανε στην ΠΑΕ...αλλα σ αυτην την εταιρια.
Να το παρουμε απ την αρχη;
Τι κατασκευασα...(πρωτο ενικο)...γιατι ολοι απαντατε στον πληθυντικο...και τσουβαλιαζεται κοσμο...
Παμε λοιπον...
1)Τι κατασκευασα; Δεν ειναι αληθεια οτι η μπουτικ και η εκμεταλλευση ανηκει σε αλλη εταιρεια εκτος ΠΑΕ;
2)Αφου εισαι ο σχετικος και με τις γνωσεις σου κλεβεις εκκλησιες ...πως τα χρηματα αυτα παν στην ΠΑΕ;...και αφου εισαι της δουλειας...κανε τον κοπο να διαβασεις ολες τις αλλαγες αυτης της εταιρειας...τις οικονομικες καταστασεις...τις αλλαγες καταστατικου...τις συγχωνευσεις και τις διασπασεις...και τον τελευταιο ελεγχο...και ελα να μας πεις τι συμπερασμα βγαζεις γιατι εμεις ειμαστε ασχετοι.
Τι κατασκευασα...(πρωτο ενικο)...γιατι ολοι απαντατε στον πληθυντικο...και τσουβαλιαζεται κοσμο...
Παμε λοιπον...
1)Τι κατασκευασα; Δεν ειναι αληθεια οτι η μπουτικ και η εκμεταλλευση ανηκει σε αλλη εταιρεια εκτος ΠΑΕ;
2)Αφου εισαι ο σχετικος και με τις γνωσεις σου κλεβεις εκκλησιες ...πως τα χρηματα αυτα παν στην ΠΑΕ;...και αφου εισαι της δουλειας...κανε τον κοπο να διαβασεις ολες τις αλλαγες αυτης της εταιρειας...τις οικονομικες καταστασεις...τις αλλαγες καταστατικου...τις συγχωνευσεις και τις διασπασεις...και τον τελευταιο ελεγχο...και ελα να μας πεις τι συμπερασμα βγαζεις γιατι εμεις ειμαστε ασχετοι.
Το ποιντ μου εμενα ηταν αλλοastral έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 22:11 Ρε παιδιά θα μας τρελάνετε ? Ο @Taseos σας φταίει που ψάχνατε αν η ΠΑΕ πουλάει σοβρακα και φανέλες ?
psykoman έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 19:57 Πανε στο PAOK STORE...
Τερμα κατω εχει εναν αριθμο ΓΕΜΗ...
ΑΝ τον βαλεις στον μητρωο του ΓΕΜΗ βγαζει μια εταιρια...
Μαντεψε...δεν ειναι η ΠΑΕ...ειναι μια εταιρια με μετοχο την διμερα και διαχειριστες την Μαρια και τον Αρτουρ...
Εμενα αυτο μου δειχνει οτι τα εσοδα της μπουτικ δεν πανε στην ΠΑΕ...αλλα σ αυτην την εταιρια.
Στον Μοντρεαλ ηταν η απαντηση...
Που εχει την εντυπωση οτι ο Ιβαν ειναι φιλαθρωπικο ιδρυμα και οχι επιχειρηματιας...
Δεν με νοιαζει αν βγαζει απ τον ΠΑΟΚ...εμενα με νοιαζει να μην εχει προβληματα ο ΠΑΟΚ...
Ας βγαζει οσα θελει αν ο ΠΑΟΚ ειναι καλα...
Για μενα δεν τρεχει καστανο...αλλοι πεφτουν απ τα συννεφα αν ακουσουν οτι ο Ιβαν βγαζει λεφτα απ τον ΠΑΟΚ...εγω το θεωρω φυσιολογικοτατο...
Αν θυμασαι καλα εγω τον διορθωσα...Taseos έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 22:01 Γυρίστε το στην τρελίτσα. και αλλοσ μας τόνιζε για το ρεκόρ των διαρκείας και τόνιζε ότι ήταν επι Ζαγοράκη και διοίκηση πρωτοδικείου. Μετά το διόρθωσε προς τιμήν του. Έχετε θέματα να κράξετε τον σαββιδη. Δεν χρειάζεστε να κατασκευάζετε και να μεταφέρετε ιντερνετικές αρλούμπες. Και δεν είμαστε αναγκασμένοι και να τις διαβάζουμε επειδή οι μοντ είναι παραπάνω ανεκτικοί
Ρε μ@λ@κες με καιτε και το εχω κοψει κιολας το μπουρδελο, εχω ξεσυνηθισει.
Νομιζω οτι απαντηση που εδωσα στον Αστραλ μαλλον σε καλυπτει...να μην τα ξαναγραφω.
Πέρα απ όλα τα άλλα τώρα έχουμε και την μάχη των λογιστών 
Περιμεντε και τον Μόντρεαλ

Περιμεντε και τον Μόντρεαλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 06 Αύγ 2025, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- Taseos, Montrealiotis
Αααααααα...Οσων αφορα αυτο με τον ΑΣ στο τελος που γραφεις για οικονομικα και καταστατικο...το εχω γραψει πολλες φορες οτι ειναι το μεγαλυτερο λαθος μου ως ΠΑΟΚτσης...η μη συμμετοχη...γι αυτο και ευελπιστω να ειμαι μελος του ΑΣ απο τελος του μηνος.
Παμε αλλη μια φορα με πιο πολλες λεπτομεριες μπας και γινω κατανοητος καποια στιγμη...
1)ΑΣ...τεραστια στιαπου τρυπημα και οποιον αλλον επιθετικο προσδιορισμο θελετε χρησιμοποιειστε...
2)Μου ειναι παντελως αδιαφορος...πως αλλωστε θα μπορουσε να εχει ενδιαφερον ενα ''φαντασμα''...μια ανακοινωση 5 φρασεις και ενα κουριερ...αυτη ειναι η επισημη εμφανιση του...
3)Ιβαν...ο ανθρωπος που μεταμορφωσε τον ΠΑΟΚ...τον αλλαξε επιπεδο...τον εβαλε εκει που επρεπε...ισο προς ισο...κι ακομη πιο ψηλα...
Μου εδωσε οραμα με την ομαδα...και αργοτερα με το γηπεδο...ο Ιουνιος του 22 ισως ηταν απ τις πιο ευτυχισμενες μερες της οπαδικης μου ζωης...
ενα ονειρο ζωης που τελικα θα επαιρνε σαρκα και οστα...
Περιμεναμε τα σχεδια τον Σεπτεμβρη...αναβολη
Απο την εβδομαδιαια ενημερωση για το γηπεδο πηγαμε στο απολυτο τιποτα...μετα την παρουσιαση των εταιριων ακρα του ταφου σιωπη απο επισημη ενημερωση...
Βγαινει το 22 τιποτα...περναει το 23 τιποτα...περναει το 24 τιποτα...περναει το μισο 25 τιποτα...
Απογοητευση
Ο Ιβαν εκτος απο ευεργετης του συλλογου ειναι και επιχειρηματιας...
Λογικο ειναι να θελει να βγαλει χρηματα απο μια επενδυση...και οχι να συντηρει ενα βαρελι χωρις πατο...
Αν βγαζει λεφτα απ τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ ειναι καλα δεν με νοιαζει...ειναι φυσιολογικοτατο...
Εννοειται θα βγαλει απ την ομαδα...απο την μπουτικ...απ το προπονητικο...απ το γηπεδο...απ οπου μπορει...
Ειναι καλα ο ΠΑΟΚ;;; ολα καλα ας βγαζει οσα μπορει...δεν ειναι καλα ο ΠΑΟΚ;; εκει θα τα χαλασουμε...
Ο ΠΑΟΚ ειναι μια επενδυση του και προσπαθει να την εχει καλα..
Οι συγκρουσεις που εχει κανει κατα καιρους με πολιτεια...ΕΠΟ...ολο το ποδοσφαιρικο συστημα...οι απαιτησεις για βαρ διαιτησιες κτλ ειναι προς αυτην την κατευθυνση....
Καποιοι ρομαντικοι θα πουν οτι ειναι ψυχαρα...οτι νιωθει...οτι ειναι ενας απο μας κτλ...καποιοι πιο ψυχρα θα πουν οτι ειναι απλος ενας τροπος να θωρακισει την επενδυση του και μεσα απ αυτο εχει ωφελειες και ο ΠΑΟΚ...τεινω προς την δευτερη περιπτωση...
Με τρομαζουν λιγο καποιες αποψεις που μετα την δαιμονοποιηση του ΑΣ(για τα μελη του ΔΣ τα ειπαμε...μην φτασουμε ομως να ευτελισουμε τον θεσμο του ΑΣ)...δινουν εμμεσως πλυν σαφως λευκη επιταγη στον Ιβαν
Με το χερι στην καρδια και μπεσα θα σου ελεγα οτι θελω τον Ιβαν στην ομαδα και θελω να ειναι αυτος που θα χτισει το γηπεδο...τα ''φαντασματα'' με τρομαζουν...
Πολλες φορες τα βαζω με ''Ιβανικους''για καποιες ανακριβιες η για κατι που δεν στεκει και κατευθειαν χαρακτηριζομαι ''Τελης'''(τι αθλιο να χρησιμοποιουμε τετοιες εκφρασεις αναμεσα μας)...το ξερω οτι οι εποχες ειναι περιεργες...αλλα μην βλεπετε καποιοι εχθρους με την πρωτη ''κοντρα''...
Ελπιζω να εγινα λιγο κατανοητος Τασο...
υ.γ. Ο γραπτος λογος πολλες φορες δημιουργει παρεξηγησεις...γι αυτο οι συναντησεις που καναμε σαν ΠΑΟΚμανια πριν τα ματς ειχαν και ρολο αποσυμπιεσης...να βρεθουμε μεταξυ μας και να τα πουμε απο κοντα...θυμαμαι παλιοτερα ολη την εβδομαδα σφαζομασταν και την Κυριακη στο φρατελι με μια μπυρα λυναμε τις παρεξηγησεις...
1)ΑΣ...τεραστια στιαπου τρυπημα και οποιον αλλον επιθετικο προσδιορισμο θελετε χρησιμοποιειστε...
2)Μου ειναι παντελως αδιαφορος...πως αλλωστε θα μπορουσε να εχει ενδιαφερον ενα ''φαντασμα''...μια ανακοινωση 5 φρασεις και ενα κουριερ...αυτη ειναι η επισημη εμφανιση του...
3)Ιβαν...ο ανθρωπος που μεταμορφωσε τον ΠΑΟΚ...τον αλλαξε επιπεδο...τον εβαλε εκει που επρεπε...ισο προς ισο...κι ακομη πιο ψηλα...
Μου εδωσε οραμα με την ομαδα...και αργοτερα με το γηπεδο...ο Ιουνιος του 22 ισως ηταν απ τις πιο ευτυχισμενες μερες της οπαδικης μου ζωης...
ενα ονειρο ζωης που τελικα θα επαιρνε σαρκα και οστα...
Περιμεναμε τα σχεδια τον Σεπτεμβρη...αναβολη
Απο την εβδομαδιαια ενημερωση για το γηπεδο πηγαμε στο απολυτο τιποτα...μετα την παρουσιαση των εταιριων ακρα του ταφου σιωπη απο επισημη ενημερωση...
Βγαινει το 22 τιποτα...περναει το 23 τιποτα...περναει το 24 τιποτα...περναει το μισο 25 τιποτα...
Απογοητευση
Ο Ιβαν εκτος απο ευεργετης του συλλογου ειναι και επιχειρηματιας...
Λογικο ειναι να θελει να βγαλει χρηματα απο μια επενδυση...και οχι να συντηρει ενα βαρελι χωρις πατο...
Αν βγαζει λεφτα απ τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ ειναι καλα δεν με νοιαζει...ειναι φυσιολογικοτατο...
Εννοειται θα βγαλει απ την ομαδα...απο την μπουτικ...απ το προπονητικο...απ το γηπεδο...απ οπου μπορει...
Ειναι καλα ο ΠΑΟΚ;;; ολα καλα ας βγαζει οσα μπορει...δεν ειναι καλα ο ΠΑΟΚ;; εκει θα τα χαλασουμε...
Ο ΠΑΟΚ ειναι μια επενδυση του και προσπαθει να την εχει καλα..
Οι συγκρουσεις που εχει κανει κατα καιρους με πολιτεια...ΕΠΟ...ολο το ποδοσφαιρικο συστημα...οι απαιτησεις για βαρ διαιτησιες κτλ ειναι προς αυτην την κατευθυνση....
Καποιοι ρομαντικοι θα πουν οτι ειναι ψυχαρα...οτι νιωθει...οτι ειναι ενας απο μας κτλ...καποιοι πιο ψυχρα θα πουν οτι ειναι απλος ενας τροπος να θωρακισει την επενδυση του και μεσα απ αυτο εχει ωφελειες και ο ΠΑΟΚ...τεινω προς την δευτερη περιπτωση...
Με τρομαζουν λιγο καποιες αποψεις που μετα την δαιμονοποιηση του ΑΣ(για τα μελη του ΔΣ τα ειπαμε...μην φτασουμε ομως να ευτελισουμε τον θεσμο του ΑΣ)...δινουν εμμεσως πλυν σαφως λευκη επιταγη στον Ιβαν
Με το χερι στην καρδια και μπεσα θα σου ελεγα οτι θελω τον Ιβαν στην ομαδα και θελω να ειναι αυτος που θα χτισει το γηπεδο...τα ''φαντασματα'' με τρομαζουν...
Πολλες φορες τα βαζω με ''Ιβανικους''για καποιες ανακριβιες η για κατι που δεν στεκει και κατευθειαν χαρακτηριζομαι ''Τελης'''(τι αθλιο να χρησιμοποιουμε τετοιες εκφρασεις αναμεσα μας)...το ξερω οτι οι εποχες ειναι περιεργες...αλλα μην βλεπετε καποιοι εχθρους με την πρωτη ''κοντρα''...
Ελπιζω να εγινα λιγο κατανοητος Τασο...
υ.γ. Ο γραπτος λογος πολλες φορες δημιουργει παρεξηγησεις...γι αυτο οι συναντησεις που καναμε σαν ΠΑΟΚμανια πριν τα ματς ειχαν και ρολο αποσυμπιεσης...να βρεθουμε μεταξυ μας και να τα πουμε απο κοντα...θυμαμαι παλιοτερα ολη την εβδομαδα σφαζομασταν και την Κυριακη στο φρατελι με μια μπυρα λυναμε τις παρεξηγησεις...
- These users thanked the author psykoman for the post (total 4):
- Apil44, Dimpatra, ΚΩΣΤΑΣ2019, Azrael