Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εδώ που φτάσαμε, όπως το βλέπω εγώ, το μπαλάκι είτε μας αρέσει είτε όχι θα πέσει στους συνδέσμους οι οποίοι πρέπει να συντονιστούν, να αφήσουν στην άκρη τα δικά τους οικονομικά και άλλα συμφέροντα και να πιέσουν αυτούς που πρέπει παίρνοντας την κατά το δυνατό καλύτερη απόφαση.
Το νεό γήπεδο με ότι αυτό θα περιλαμβάνει , καταστηματα κτλ , θα έχει πολλά πόστα - πολλές θέσεις εργασίας.
Σαν θέση όσο και αν δεν θέλω να φύγει από την Τούμπα για πολλούς λόγους, δεν θα κρύψω ότι πέρισυ που πήγα σε κάποια γήπεδα της γερμανίας είδα πόσα πλεονεκτήματα προσφέρει το να είναι το γήπεδο εκτός πόλης ( Περιβάλλον -πράσινο, ευκολία πρόσβασης κτλ)
Το νεό γήπεδο με ότι αυτό θα περιλαμβάνει , καταστηματα κτλ , θα έχει πολλά πόστα - πολλές θέσεις εργασίας.
Σαν θέση όσο και αν δεν θέλω να φύγει από την Τούμπα για πολλούς λόγους, δεν θα κρύψω ότι πέρισυ που πήγα σε κάποια γήπεδα της γερμανίας είδα πόσα πλεονεκτήματα προσφέρει το να είναι το γήπεδο εκτός πόλης ( Περιβάλλον -πράσινο, ευκολία πρόσβασης κτλ)
Αυτο με τους συνδεσμους πρεπει λιγο να το ρεγουλαρουμε.
Δε θυμαμαι ποιος συνδεσμος ειχε πει το εξης αλλα ειχε δικιο σε αυτο.
Δε γινεται να ζηταμε απο τους συνδεσμους να επεμβουν και να πουν την γνωμη τους ΑΛΛΑ αν δεν μας αρεσει η γνωμη τους να τους κραζουμε.
Θελουμε να ακουσουμε τι πιστευουν οι συνδεσμοι ή θελουμε να βγουν οι συνδεσμοι να πουν αυτο που θελουμε εμεις;
2 γαμ--*&νες μερες μεινανε. Καντε λιγη υπομονη.
Δε γινεται να ζηταμε απο τους συνδεσμους να επεμβουν και να πουν την γνωμη τους ΑΛΛΑ αν δεν μας αρεσει η γνωμη τους να τους κραζουμε.
Θελουμε να ακουσουμε τι πιστευουν οι συνδεσμοι ή θελουμε να βγουν οι συνδεσμοι να πουν αυτο που θελουμε εμεις;
-
- Mr Ξερόλας 2019
embuji έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 11:59 Αυτο με τους συνδεσμους πρεπει λιγο να το ρεγουλαρουμε.
Καλά μη είσαι τόσο σίγουρος....
Μπορεί να αναβληθεί πάλι,για 3 μέρες ή κ παραπάνω..
Τα γεγονότα τρέχουν...
Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.trouman έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 11:23 Η (προσωρινή;; ) Νέα Τούμπα έτοιμη σε έναν χρόνο..
Η μόνιμη Νέα Τούμπα, βλέπω να περιμένει όσο χρειαστεί ώστε να γίνει από αυτόν που το το υποσχέθηκε και όντως πήγε πίσω χρονικά, αλλά αν χρειαστεί ας πάει και λίγο ακόμα.
Και κάπως έτσι, μπήκε άλλο ένα όπλο στις μάχες που έρχονται
Μόνο μην πάθουν τίποτα οι special φίλοι του Τέλης, με αγάπη το λέω, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, μόνο ΠΑΟΚ , πρώτα ΠΑΟΚ κλπ. Τα λέω καλά;
Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν να γίνει το ίδιο ραντεβού και ο ΠΑΟΚ δεν προσήλθε ποτέ στο τότε ραντεβού.
Εδώ και 3 χρόνια υπάρχει το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τη Νέα Τούμπα, που μας είχε υποσχεθεί ο Ιβάν ότι θα ήταν έτοιμη το 2026, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είχε ζητήσει το Καυτατζόγλειο.
Όπως είπε ο Βρούτσης μόλις πριν 4 μέρες δέχτηκε αίτημα από τον ΠΑΟΚ για το Καυτατζόγλειο και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΠΑΟΚ.
Γιατί εδώ και 3 χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν είχε ζητήσει το Καυτατζόγλειο;
Τώρα είναι καλή η νουδούλα και δεν πολεμάει το Σαββίδη;
Είναι καλή η νουδούλα τώρα και συνεργάζεται με τον Σαββίδη και την παε, για τη μετεγκατάσταση στο Καυτατζόγριο;
Πες μου να ξέρω.
Να σου πω εγώ;
Η νουδούλα είναι μια πολύ κακή κυβέρνηση, αλλά το αφήγημα ό,τι μας πολεμάει και γι' αυτό είχε μπει το γηπεδικό στην κατάψυξη τόσα χρόνια, το θεωρώ μια πολύ φτηνή δικαιολογία.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Νέο Γήπεδο στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το συντομότερο.
Από όποιον μπορεί.
Μόνο ΠΑΟΚ.
Ίσως γιατί το είχαμε ζητήσει κσι ζητούσαν τεράστιο ενοίκιο και να πληρώσουμε τα έργα που χρειάζονται? Ίσως ο κουλης με τα τόσα σκάνδαλα που έσκασαν μοιράζει τυράκι για την ΔΕΘ?άσε να δουμε και τους τελικούς όρους.
Ανάλογα με την άποψη που έχει ο καθένας μπορούμε να φτιάξουμε και σενάρια.
Ανάλογα με την άποψη που έχει ο καθένας μπορούμε να φτιάξουμε και σενάρια.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
- Apil44, paok apo epilogi, lkosmid
Δεν νομιζω. Η τουλαχιστον δε θελω να πιστευω κατι τετοιο. Τα περιθωρια του ΑΣ εχουν στερεψει. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρεπει να μιλησει. Να μαθουμε ακριβως τι εχει συμβει, τι εχουν συμφωνησει αν εχουν συμφωνησει κλπ κλπ. Καπου φτανει δηλαδη.theo-drama έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 12:10embuji έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 11:59 Αυτο με τους συνδεσμους πρεπει λιγο να το ρεγουλαρουμε.
Καλά μη είσαι τόσο σίγουρος....
Μπορεί να αναβληθεί πάλι,για 3 μέρες ή κ παραπάνω..
Τα γεγονότα τρέχουν...
ποιό μπαλάκι θα πέσει και σε ποιους συνδέσμους;;;pavlos06 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 11:55 Εδώ που φτάσαμε, όπως το βλέπω εγώ, το μπαλάκι είτε μας αρέσει είτε όχι θα πέσει στους συνδέσμους οι οποίοι πρέπει να συντονιστούν, να αφήσουν στην άκρη τα δικά τους οικονομικά και άλλα συμφέροντα και να πιέσουν αυτούς που πρέπει παίρνοντας την κατά το δυνατό καλύτερη απόφαση.

- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 2):
- Panx Romana, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Special 4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 12:13Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.trouman έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 11:23 Η (προσωρινή;; ) Νέα Τούμπα έτοιμη σε έναν χρόνο..
Η μόνιμη Νέα Τούμπα, βλέπω να περιμένει όσο χρειαστεί ώστε να γίνει από αυτόν που το το υποσχέθηκε και όντως πήγε πίσω χρονικά, αλλά αν χρειαστεί ας πάει και λίγο ακόμα.
Μόνο μην πάθουν τίποτα οι special φίλοι του Τέλης, με αγάπη το λέω, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, μόνο ΠΑΟΚ , πρώτα ΠΑΟΚ κλπ. Τα λέω καλά;
Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν να γίνει το ίδιο ραντεβού και ο ΠΑΟΚ δεν προσήλθε ποτέ στο τότε ραντεβού.
Εδώ και 3 χρόνια υπάρχει το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τη Νέα Τούμπα, που μας είχε υποσχεθεί ο Ιβάν ότι θα ήταν έτοιμη το 2026, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είχε ζητήσει το Καυτατζόγλειο.
Όπως είπε ο Βρούτσης μόλις πριν 4 μέρες δέχτηκε αίτημα από τον ΠΑΟΚ για το Καυτατζόγλειο και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΠΑΟΚ.
Είναι καλή η νουδούλα τώρα και συνεργάζεται με τον Σαββίδη και την παε, για τη μετεγκατάσταση στο Καυτατζόγριο;
Πες μου να ξέρω.
Να σου πω εγώ;
Η νουδούλα είναι μια πολύ κακή κυβέρνηση, αλλά το αφήγημα ό,τι μας πολεμάει και γι' αυτό είχε μπει το γηπεδικό στην κατάψυξη τόσα χρόνια, το θεωρώ μια πολύ φτηνή δικαιολογία.
Από όποιον μπορεί.
Μόνο ΠΑΟΚ.
Για θύμισε μου λίγο, πότε ποια περίοδο ήταν ο αυν@ν@κης κ αν μας πολέμησε η καλή τότε νδουλα.
Τώρα που έρχονται εκλογές, τα γύρισε γιατι τη βολεύει.
Τότε είχε '' αλλες'' προτεραιότητες, στην ατζέντα της.
Πως θα πολεμήσει τον κακό Ιβαν κ παράλληλα να βοηθήσει τον κατατρεγμενο του αιλληνικου ποδοσφαίρου.
2019-2023 όλα αυτά.
- These users thanked the author theo-drama for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, astral, lkosmid
-
Τότε ηταν
Μαρινάκης-Αυγενάκης
και υποχρεωτικά Μητσοτάκης
Τώρα ειναι Μητσοτάκης-Βρούτσης
και εκλογες με τα δημοσκοπικα ποσοστα κατω
Μια διαφορά υπάρχει.
Μαρινάκης-Αυγενάκης
και υποχρεωτικά Μητσοτάκης
Τώρα ειναι Μητσοτάκης-Βρούτσης
και εκλογες με τα δημοσκοπικα ποσοστα κατω
Μια διαφορά υπάρχει.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 4):
- Psaras, Мир, Apil44, Dimpatra
Μπορούν να υπάρχουν ίσες αποστάσεις μέσα σε μια .. σκουληκότρυπα?
Αν υπάρχει κάποιος πυρηνικός φυσικός, ας μας απαντήσει,
Αν υπάρχει κάποιος πυρηνικός φυσικός, ας μας απαντήσει,
Εδώ είσαι, μήπως τα ξέχασες ή δεν τ αναφέρεις όλαSpecial 4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 12:13Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.trouman έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 11:23 Η (προσωρινή;; ) Νέα Τούμπα έτοιμη σε έναν χρόνο..
Πες μου να ξέρω.
Να σου πω εγώ;
Από όποιον μπορεί.
Μόνο ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Μετά την απαράδεκτη τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου προς υπογραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η οποία καταστρατηγεί κάθε προηγούμενη συζήτηση και προφορική συμφωνία, με εντολή του Προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ Β/ δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο.
Η καθυστέρηση στην αποστολή της σύμβασης, και η αποστολή της μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη της SL2 με κατάπτυστους όρους, έγινε σκοπίμως ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί. Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Μακεδονικού και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή έδρας.
Παράλληλα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.
Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α’ ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει».
- These users thanked the author trouman for the post (total 8):
- keep_paokizein, astral, leomatos88, WeWillRockYou, Apil44, paok apo epilogi, Dimpatra, lkosmid
Εδώ είσαι, μήπως τα ξέχασες ή δεν τ αναφέρεις όλαSpecial 4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 12:13Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.trouman έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 11:23 Η (προσωρινή;; ) Νέα Τούμπα έτοιμη σε έναν χρόνο..
Πες μου να ξέρω.
Να σου πω εγώ;
Από όποιον μπορεί.
Μόνο ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:
«Μετά την απαράδεκτη τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου προς υπογραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η οποία καταστρατηγεί κάθε προηγούμενη συζήτηση και προφορική συμφωνία, με εντολή του Προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ Β/ δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο.
Η καθυστέρηση στην αποστολή της σύμβασης, και η αποστολή της μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη της SL2 με κατάπτυστους όρους, έγινε σκοπίμως ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί. Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Μακεδονικού και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή έδρας.
Παράλληλα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.
Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α’ ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει».
- These users thanked the author trouman for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
https://www.iefimerida.gr/spor/paok-kay ... goy-entoliSpecial 4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 12:13Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.trouman έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 11:23 Η (προσωρινή;; ) Νέα Τούμπα έτοιμη σε έναν χρόνο..
Πες μου να ξέρω.
Να σου πω εγώ;
Από όποιον μπορεί.
Μόνο ΠΑΟΚ.
Την ξεκάθαρη διάθεση της κυβέρνησης να υπάρχει θετική έκβαση στο ζήτημα της χρήσης του Καυτανζογλείου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισήμανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε στην εκδήλωση των εγκαινίων του νέου εκθεσιακού χώρου του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης και της μόνιμης έκθεσης «Ολυμπιακοί Αγώνες».
«Είμαστε απολύτως διαθέσιμοι για συζήτηση, μάλιστα και με την κ. Γούλα, την πρόεδρο, και με τη διοίκηση θα έχουμε και αύριο το πρωί μια συνάντηση» είπε αρχικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, προσθέτοντας:
«Τα πράγματα είναι απολύτως καθαρά, η διάθεση είναι ανοικτή, η εντολή του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρη. Εμείς θέλουμε με όλη τη σημασία της λέξης να είμαστε χρήσιμοι προς την αθλητική και ποδοσφαιρική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και φυσικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Είμαστε στη διάθεσή τους, το εννοούμε με κάθε ειλικρίνεια, για να συνεργαστούμε και να κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και για τα υπόλοιπα αθλητικά ή και ποδοσφαιρικά σωματεία. Θα κάνουμε όποια συζήτηση χρειάζεται, δεν έχουμε κάπου διαφωνήσει. Θέλουμε να βοηθήσουμε, το εννοούμε κι όπως είπα είναι εντολή του πρωθυπουργού, άρα δεν υπάρχει δεύτερη ανάγνωση.
Εδώ είμαστε για να κάνουμε ό,τι πρέπει, όπως πρέπει. Σωστά, νόμιμα, με διαφάνεια και να αγκαλιαστεί από όλες τις πλευρές, για το καλό του ποδοσφαίρου, του ΠΑΟΚ, της Θεσσαλονίκης, για το καλό της αθλητικής οικογένειας. Διότι, ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό το πρότζεκτ είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι πολύ σημαντικό και οποιαδήποτε νέα ποδοσφαιρική ή αθλητική εγκατάσταση γίνεται, αναβαθμίζει το ίδιο το άθλημα».
Να φανταστώ η ΠΑΕ δεν έκανε καμία προσπάθεια εδω μόνος του τα λέει ο αυγενακης ετσι? Δεν βαρέθηκες τόσες μέρες να προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Grimson4 την Τετ 06 Αύγ 2025, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Special 4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 12:13
Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.
Πες μου να ξέρω.
Να σου πω εγώ;
Από όποιον μπορεί.
Μόνο ΠΑΟΚ.
@Special 4 λίγα πολύ κατανοητά και απλά πράγματα θα σου πω
1. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
2. Με ποστ όπως αυτό είναι ξεκάθαρο ότι πρώτον στηρίζεσαι σε ψεμματα, τα οποία χρησιμοποιείς εις βάρος του ΠΑΟΚ αφού -δηθεν- δεν ήξερες ή δεν θυμάσαι βολικά το τι έχει πει ο ΠΑΟΚ για όλη αυτή την υπόθεση όλα αυτά τα χρόνια
3. Ο τρόπος που γράφεις και όσα γραφεις είναι απόδειξη πως όλες οι αναφορές σου σε "μόνο ΠΑΟΚ" και "να είμαστε αγαπημένοι" και άλλες ρομαντικες ιστορίες είναι εσκεμμένα ψευδεπίγραφος αφού στην πραγματικότητα άλλα θέλεις να πεις και τα αποφεύγεις, απλά όχι πετυχημένα.
4. Επειδή λοιπόν όπως έχω προειδοποιήσει πάρα πολλές φορές δεν ανέχομαι πλέον να παριστάνω τον χαζό απέναντι σε κόσμο που μας περνάει για μαλ ακες για να περάσει την προπαγάνδα του, ή πες όμορφα και ωραία την ειλικρινή σου άποψη, ή μην τη λες. Η διπρόσωπη μέση λύση ομως δεν περνάει και δεν θα γίνει ανεκτή άλλη φορά.
Σε κάθε περίπτωση το ανελέητο σπαμαρισμα με τον ίδιο στόχο, είναι εντελώς άχρηστο
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 8):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, astral, Montrealiotis, vasgias, Apil44, eorptol1, Χωρικός, Dimpatra
-
Equalizer
εμένα γιατί με τιμωρησες για τη λεξη (μονο ΠΑΟΚ=)υποκρισία???
εμένα γιατί με τιμωρησες για τη λεξη (μονο ΠΑΟΚ=)υποκρισία???