Blackgr4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 22:16Ο.. mod ,με το παραπάνω σχόλιο, ασχολείται με τα αγωνιστικά, οπότε μην πας να τον μπλέξεις στους καυγάδες σας.Special 4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 22:06 @astral αν εσύ είσαι είσαι εντάξει με την στασιμότητα και τα βήματα προς τα πίσω, τη μη συμμετοχή σε ομίλους Champions League (δεν συζητώ για τα top-20 που υποσχόταν κάποτε ο Ιβάν) και περιμένεις το θαύμα για το οποίο μίλησε ο Σαββίδης για φέτος, είναι δικαίωμά σου.
Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την εικόνα. Δεν με ικανοποιεί. Ως οπαδός θα απαιτώ για περισσότερα και καλύτερα.
Θαύματα, όπου 4 αγώνες πριν το τέλος, στο 74' είμαστε 10 βαθμούς από την κορυφή και στο τέλος το κατακτάμε, δεν θεωρώ ότι μπορούν να συμβαίνουν συνεχώς και δεν είναι αυτή η στρατηγική που θεωρώ ότι πρέπει να κινούμαστε.
Τα λέει εδώ ο Mod μια χαρά.
Blackgr4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:57 Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.
Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα μειώνεις, είτε στη καλύτερη να τα διατηρείς στα ίδια επίπεδα, ε δεν μπορείς να είσαι και τόσο αισιόδοξος πως η ψαλίδα θα κλείσει και δεν θα ανοίξει.
Η άποψη μου σχετικά με την κίνηση του ΑΣ είναι ξεκάθαρη και την έχω γράψει. Ήταν ο ορισμός της πουστι@ς απέναντι στον Ιβάν Σαββίδη.
Είναι άλλο πράγμα το πως βλέπω την κίνηση του ΑΣ και τις εξελίξεις του γηπέδου και άλλο η κριτική που πιστεύω πως είμαστε υποχρεωμένοι να ασκούμε ακόμα και στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.
Κριτική που εγώ προσωπικά, δεν θυμήθηκα να κάνω τώρα που εμφανίστηκε ο Μυστακίδης και μπορεί όποιος άλλος mod θέλει να το επιβεβαιώσει.
Για μένα το ποτήρι σχεδόν ξεχείλισε πέρσι το καλοκαίρι με τις γνωστές παλινωδίες που κατέστρεψαν την μοναδική ευκαιρία που είχαμε να παίξουμε ως ισχυροί στα προκριματικά του Ch.L. και θα ξεχειλίσει οριστικά φέτος αν δω μέχρι 30 Αυγούστου μια από τα ίδια.
Δεν μπορώ να τα γράψω πιο ξεκάθαρα, ούτε με απασχολεί ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί μαζί μου.
Δεν συμφωνώ με τη λέξη καυγάδες @Blackgr4 , διάλογο κάνουμε. Ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω.
Εγώ αυτό μπαίνω να κάνω. Να ανταλάσσω απόψεις. Δεν έχω καμία διάθεση για διαδικτυακούς καυγάδες.
Το να κάνω παράθεση από κάτι που έγραψες, εάν σε ενοχλεί, πες το μου να μην το ξανακάνω,
αφού θεωρείς ότι πάω να σε μπλέξω σε καυγάδες.
Ξεκάθαρα όμως.
Και για μένα τότε ξεχείλισε το ποτήρι.Blackgr4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 22:16 Για μένα το ποτήρι σχεδόν ξεχείλισε πέρσι το καλοκαίρι με τις γνωστές παλινωδίες που κατέστρεψαν την μοναδική ευκαιρία που είχαμε να παίξουμε ως ισχυροί στα προκριματικά του Ch.L. και θα ξεχειλίσει οριστικά φέτος αν δω μέχρι 30 Αυγούστου μια από τα ίδια.