ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
-
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
10 μύρια χρήματηστηριακης αξίας τους πεταξαμε έξω με μικρό τραυματισμους γιατί είμαστε και καλοί άνθρωποι. Να βγάλουμε και έναν μέσο επιθετικά και είμαστε μια χαρά.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- PaokFiesta
-
- keep_paokizein
Στο wallet ή στο gov wallet?Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:01 Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.
Μου κανει εντυπωση. Στο gov wallet ανεβαινει μονο ενα εισιτηριο ενηλικου και εισιτηρια ανηλικων.
Δεν γινεται να ταυτοποιηθούν σε ενα κινητο περισσοτερα από ενα εισιτηριο ενηλικου,
Υποθέτω ότι θα ερθετε από Κυπρο και εχετε διαβατηριο ή ταυτότητα Κύπρου. Σε αυτή την περιπτωση:
Οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού με διαβατήριο τρίτης χώρας, ή ταυτοτητα που εμπεριέχει NFC τσιπ για να ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους και να εισέλθουν με το ψηφιακό εισιτήριο στο γήπεδο αφού προμηθευτούν το εισιτήριo μέσω παρόχου διάθεσης εισιτηρίων ακολουθούν την εξής διαδικασία:
Ανοίγουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet και εισέρχονται χωρίς αυθεντικοποίηση χρήστη και εισαγωγή κωδικών taxisnet, ως επισκέπτες (guest mode) επιλέγοντας το πεδίο «event tickets».
Ακολούθως, ταυτοποιούν το διαβατήριο μέσω του Gov.gr Wallet επιτρέποντας στην εφαρμογή να σαρώσει (scan) το διαβατήριο με τη χρήση του NFC τσιπ που εμπεριέχει.
Στη συνέχεια εισάγουν τον κωδικό κράτησης που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.
Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται η σύνδεση των στοιχείων του διαβατηρίου με τον κάτοχο του εισιτηρίου.
Για να εισέλθει στο γήπεδο ο φίλαθλος που είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού θέτει ανέπαφα τη συσκευή κινητού τηλεφώνου στην οποία έχει αποθηκεύσει το προσωποποιημένο πλέον εισιτήριό του στην υποδοχή των συσκευών σάρωσης και αναγνώρισης εισιτηρίου.
- These users thanked the author keep_paokizein for the post:
- Χωρικός
-
Καλή αρχή στη νέα σεζόν,
χαμηλά τη μπάλα/μάτι να γυαλίζει αλλά μυαλομένα/καλό παιχνίδι από πλάγια/καθαρό σκορ
Άσσο με χάντικαπ
χαμηλά τη μπάλα/μάτι να γυαλίζει αλλά μυαλομένα/καλό παιχνίδι από πλάγια/καθαρό σκορ
Άσσο με χάντικαπ
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- theo-drama
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σημαντική απώλεια ο μικρός μιας και είναι το next big thing τους.
Γενικά τους βρίσκουμε σε μια περίεργη κατάσταση με σημαντικούς τραυματισμούς, ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε.
Γενικά τους βρίσκουμε σε μια περίεργη κατάσταση με σημαντικούς τραυματισμούς, ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε.
Ακόμη μεγαλύτερη είναι η απουσία του αμυντικού τους, που είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τους. Ο αντίστοιχος Κούλιε σαν να λέμε.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι θα κατέβουμε ως εξής:
Pavlenka
Sastre ή Kenny - Kedziora - Μιχαηλίδης ή Lovren - Baba
Meite - Camara
A. Zivkovic - Ντέλιας - Taison
Chalov
Από μεταγραφές μόνο ο Kenny, αν ξεκινήσει.
Pavlenka
Sastre ή Kenny - Kedziora - Μιχαηλίδης ή Lovren - Baba
Meite - Camara
A. Zivkovic - Ντέλιας - Taison
Chalov
Από μεταγραφές μόνο ο Kenny, αν ξεκινήσει.
Είσαι πονόψυχος τελικά εσύPaokFiesta έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 18:59 Mήπως να τους δανείσουμε τον Μουργκ για να τους βοηθήσουμε;![]()

- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- Andrew R, PaokFiesta
- Notorious4
Γνωρίζει κάποιος φίλος πως παίρνουμε κάρτα στάθμευσης για το σχολείο ; Έχω εισιτήρια VIP A
Ναι στο gov. Πρεπει να ειναι λαθος της εφαρμογης για κατοικους εξωτερικού. Το χειρότερο ειναι οτι δεν υπαρχει η δυνατότητα να αφαιρεσεις το εισιτήριο απο το g.w. σου και να το εισάγεις τον κωδικο στο τηλεφωνο του σωστου δικαιουχου.keep_paokizein έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 19:10Στο wallet ή στο gov wallet?Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:01 Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.
Μου κανει εντυπωση. Στο gov wallet ανεβαινει μονο ενα εισιτηριο ενηλικου και εισιτηρια ανηλικων.
Δεν γινεται να ταυτοποιηθούν σε ενα κινητο περισσοτερα από ενα εισιτηριο ενηλικου,
Υποθέτω ότι θα ερθετε από Κυπρο και εχετε διαβατηριο ή ταυτότητα Κύπρου. Σε αυτή την περιπτωση:
Οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού με διαβατήριο τρίτης χώρας, ή ταυτοτητα που εμπεριέχει NFC τσιπ για να ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους και να εισέλθουν με το ψηφιακό εισιτήριο στο γήπεδο αφού προμηθευτούν το εισιτήριo μέσω παρόχου διάθεσης εισιτηρίων ακολουθούν την εξής διαδικασία:
Ανοίγουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet και εισέρχονται χωρίς αυθεντικοποίηση χρήστη και εισαγωγή κωδικών taxisnet, ως επισκέπτες (guest mode) επιλέγοντας το πεδίο «event tickets».
Ακολούθως, ταυτοποιούν το διαβατήριο μέσω του Gov.gr Wallet επιτρέποντας στην εφαρμογή να σαρώσει (scan) το διαβατήριο με τη χρήση του NFC τσιπ που εμπεριέχει.
Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται η σύνδεση των στοιχείων του διαβατηρίου με τον κάτοχο του εισιτηρίου.
Για να εισέλθει στο γήπεδο ο φίλαθλος που είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού θέτει ανέπαφα τη συσκευή κινητού τηλεφώνου στην οποία έχει αποθηκεύσει το προσωποποιημένο πλέον εισιτήριό του στην υποδοχή των συσκευών σάρωσης και αναγνώρισης εισιτηρίου.
- keep_paokizein
Στειλε μηνυμα στο helpdesk@paokfc.gr και γραψε ακριβως το προβλημα.Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 22:31Ναι στο gov. Πρεπει να ειναι λαθος της εφαρμογης για κατοικους εξωτερικού. Το χειρότερο ειναι οτι δεν υπαρχει η δυνατότητα να αφαιρεσεις το εισιτήριο απο το g.w. σου και να το εισάγεις τον κωδικο στο τηλεφωνο του σωστου δικαιουχου.keep_paokizein έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 19:10Στο wallet ή στο gov wallet?Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:01 Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.
Χρειαστηκα κι εγω καποια φορά που ειχα προβλημα με την ταυτοποιηση. Θα αποταυτοποιησουν τα εισιτηρια και θα κανουν νεα ταυτοποιηση με νεους αριθμούς εισιτηριων και θα διορθωσουν το προβλημα.
Θα σε παρουν αυτοί τηλεφωνο. Ειναι πολύ εξυπηρετικοι.