ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Psagmenos4

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

10 μύρια χρήματηστηριακης αξίας τους πεταξαμε έξω με μικρό τραυματισμους γιατί είμαστε και καλοί άνθρωποι. Να βγάλουμε και έναν μέσο επιθετικά και είμαστε μια χαρά.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
PaokFiesta
PaokFiesta

Δημοσίευση από PaokFiesta »

Mήπως να τους δανείσουμε τον Μουργκ για να τους βοηθήσουμε; :D
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:01 Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.
Στο wallet ή στο gov wallet?
Μου κανει εντυπωση. Στο gov wallet ανεβαινει μονο ενα εισιτηριο ενηλικου και εισιτηρια ανηλικων.

Δεν γινεται να ταυτοποιηθούν σε ενα κινητο περισσοτερα από ενα εισιτηριο ενηλικου,

Υποθέτω ότι θα ερθετε από Κυπρο και εχετε διαβατηριο ή ταυτότητα Κύπρου. Σε αυτή την περιπτωση:

Οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού με διαβατήριο τρίτης χώρας, ή ταυτοτητα που εμπεριέχει NFC τσιπ για να ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους και να εισέλθουν με το ψηφιακό εισιτήριο στο γήπεδο αφού προμηθευτούν το εισιτήριo μέσω παρόχου διάθεσης εισιτηρίων ακολουθούν την εξής διαδικασία:
Ανοίγουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet και εισέρχονται χωρίς αυθεντικοποίηση χρήστη και εισαγωγή κωδικών taxisnet, ως επισκέπτες (guest mode) επιλέγοντας το πεδίο «event tickets».
Ακολούθως, ταυτοποιούν το διαβατήριο μέσω του Gov.gr Wallet επιτρέποντας στην εφαρμογή να σαρώσει (scan) το διαβατήριο με τη χρήση του NFC τσιπ που εμπεριέχει.
Στη συνέχεια εισάγουν τον κωδικό κράτησης που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.
Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται η σύνδεση των στοιχείων του διαβατηρίου με τον κάτοχο του εισιτηρίου.
Για να εισέλθει στο γήπεδο ο φίλαθλος που είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού θέτει ανέπαφα τη συσκευή κινητού τηλεφώνου στην οποία έχει αποθηκεύσει το προσωποποιημένο πλέον εισιτήριό του στην υποδοχή των συσκευών σάρωσης και αναγνώρισης εισιτηρίου.
These users thanked the author keep_paokizein for the post:
Χωρικός
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Καλή αρχή στη νέα σεζόν,
χαμηλά τη μπάλα/μάτι να γυαλίζει αλλά μυαλομένα/καλό παιχνίδι από πλάγια/καθαρό σκορ
Άσσο με χάντικαπ
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Σημαντική απώλεια ο μικρός μιας και είναι το next big thing τους.

Γενικά τους βρίσκουμε σε μια περίεργη κατάσταση με σημαντικούς τραυματισμούς, ελπίζω να το εκμεταλλευτούμε.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η απουσία του αμυντικού τους, που είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τους. Ο αντίστοιχος Κούλιε σαν να λέμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι θα κατέβουμε ως εξής:

Pavlenka
Sastre ή Kenny - Kedziora - Μιχαηλίδης ή Lovren - Baba
Meite - Camara
A. Zivkovic - Ντέλιας - Taison
Chalov

Από μεταγραφές μόνο ο Kenny, αν ξεκινήσει.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

PaokFiesta έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 18:59 Mήπως να τους δανείσουμε τον Μουργκ για να τους βοηθήσουμε; :D
Είσαι πονόψυχος τελικά εσύ :opaokara:
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
Andrew R, PaokFiesta
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Γνωρίζει κάποιος φίλος πως παίρνουμε κάρτα στάθμευσης για το σχολείο ; Έχω εισιτήρια VIP A
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

keep_paokizein έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 19:10
Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:01 Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.
Μου κανει εντυπωση. Στο gov wallet ανεβαινει μονο ενα εισιτηριο ενηλικου και εισιτηρια ανηλικων.

Δεν γινεται να ταυτοποιηθούν σε ενα κινητο περισσοτερα από ενα εισιτηριο ενηλικου,

Υποθέτω ότι θα ερθετε από Κυπρο και εχετε διαβατηριο ή ταυτότητα Κύπρου. Σε αυτή την περιπτωση:

Οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού με διαβατήριο τρίτης χώρας, ή ταυτοτητα που εμπεριέχει NFC τσιπ για να ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους και να εισέλθουν με το ψηφιακό εισιτήριο στο γήπεδο αφού προμηθευτούν το εισιτήριo μέσω παρόχου διάθεσης εισιτηρίων ακολουθούν την εξής διαδικασία:
Ανοίγουν την εφαρμογή Gov.gr Wallet και εισέρχονται χωρίς αυθεντικοποίηση χρήστη και εισαγωγή κωδικών taxisnet, ως επισκέπτες (guest mode) επιλέγοντας το πεδίο «event tickets».
Ακολούθως, ταυτοποιούν το διαβατήριο μέσω του Gov.gr Wallet επιτρέποντας στην εφαρμογή να σαρώσει (scan) το διαβατήριο με τη χρήση του NFC τσιπ που εμπεριέχει.
Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται η σύνδεση των στοιχείων του διαβατηρίου με τον κάτοχο του εισιτηρίου.
Για να εισέλθει στο γήπεδο ο φίλαθλος που είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού θέτει ανέπαφα τη συσκευή κινητού τηλεφώνου στην οποία έχει αποθηκεύσει το προσωποποιημένο πλέον εισιτήριό του στην υποδοχή των συσκευών σάρωσης και αναγνώρισης εισιτηρίου.
Ναι στο gov. Πρεπει να ειναι λαθος της εφαρμογης για κατοικους εξωτερικού. Το χειρότερο ειναι οτι δεν υπαρχει η δυνατότητα να αφαιρεσεις το εισιτήριο απο το g.w. σου και να το εισάγεις τον κωδικο στο τηλεφωνο του σωστου δικαιουχου.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 22:31
keep_paokizein έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 19:10

Ναι στο gov. Πρεπει να ειναι λαθος της εφαρμογης για κατοικους εξωτερικού. Το χειρότερο ειναι οτι δεν υπαρχει η δυνατότητα να αφαιρεσεις το εισιτήριο απο το g.w. σου και να το εισάγεις τον κωδικο στο τηλεφωνο του σωστου δικαιουχου.
Στειλε μηνυμα στο helpdesk@paokfc.gr και γραψε ακριβως το προβλημα.
Χρειαστηκα κι εγω καποια φορά που ειχα προβλημα με την ταυτοποιηση. Θα αποταυτοποιησουν τα εισιτηρια και θα κανουν νεα ταυτοποιηση με νεους αριθμούς εισιτηριων και θα διορθωσουν το προβλημα.
Θα σε παρουν αυτοί τηλεφωνο. Ειναι πολύ εξυπηρετικοι.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ευχαριστώ πολύ θα το κανω.
These users thanked the author Λεμεσος4 for the post:
keep_paokizein
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αϊντα ΠΑΟΚΑΡΑ!
Για την προκριση!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μεγάλη προσοχή στις στατικές φάσεις και στα γεμίσματα.
Όλοι τους είναι πανύψηλοι.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Καλή χρονιά να έχουμε.

Το προαίσθημα λέει ότι θα περάσουμε από πάνω τους.

@Λεμεσος4 έξω από επίσημα / μπουτίκ υπάρχει κιόσκι για βοήθεια, αν δε βγάλεις άκρη με τα τηλέφωνα.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
Λεμεσος4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”