Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Blackgr4 »

pirate_salonica έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:37 Η ιδιοκτησία, εδώ και 5 χρόνια, έχει πάρει μια απόφαση, η ομάδα να είναι αυτοσυντηρούμενη. Όσο και να μη θέλουμε να το πιστέψουμε, η μη πώληση Κωνσταντέλια σε συνδυασμό με την απουσία εγγυημένων εσόδων από χορηγία φανέλας και τηλεοπτικό, "κατέβασε" το μπάτζετ. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει ένα προπονητικό κέντρο σε εξέλιξη που πρέπει να χρηματοδοτηθεί.
Εγώ γι' αυτό σε κάποια φάση είπα πως το βλέπω δύσκολο να γίνουν και οι 3 μεταγραφές που χρειάζονται.
Δικαίωμα της ιδιοκτησίας να κάνει ότι καταλαβαίνει, δικαίωμα και του κόσμου να έχει τις απόψεις του. Σε όλο τον κόσμο έτσι συμβαίνει, δεν θα γίνουμε ξαφνικά η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που οι οπαδοί πανηγυρίζουν τις πωλήσεις και την.. αυτοσυντήρηση.
Όσο και να ψήνονται ορισμένοι και δικαίωμα τους φυσικά, έτσι υπάρχουν και οι άλλοι που τα βλέπουν αυτά και βγάζουν σπυριά.

Επίσης αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, νομίζω πως έχουμε κάθε δικαίωμα να τα ξέρουμε. Δεν νομίζω να βγήκε κανείς να πει πως το προπονητικό θα χτιστεί με τα λεφτά από.. τις πωλήσεις των Κουλιεράκη, Τζίμα και Ντέλια.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
Kirilos_Despotas, soigol, Caballo Viejo
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πως γινεται ρε παιδια να λετε "οπως ειχαμε προβλεψει οι περισοτεροι η μεταγραφη Ντελια επαιξε ρολο" οταν μολις μπηκε ο Αυγουστος και δεν εχουμε ολοκληρωμενο το ροστερ; Οταν οι περισοτερες ομαδες πανευρωπαικα αυτον τον μηνα κινουνται;
Πως γινεται να λετε με τοση σιγουρια "οπως ειχαμε προβλεψει" λες και ειναι 1/9;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
tolis14, Dimitris_L4, giaxxo, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

WeWillRockYou έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45
Blackgr4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:23 Αν τελικά μπορούσαμε να πάρουμε με 2 εκατομμύρια τον Ντουκς και δεν το κάναμε, περιμένω να δω κάτι πραγματικά τρομερό για φορ. Δεν έχει άλλη εξήγηση.
Ο τύπος είναι ο ορισμός του συμμετοχικού φορ (το επιβεβαιώνουν άλλωστε τα στατιστικά του), τρομερή τεχνική, κατεβάζει μπάλες, ε δεν ξέρω τι σκ@τά άλλο θέλαμε να κάνει. Πραγματικά. Μιλάμε για 2 εκατομμύρια. Ούτε 20, ούτε 40. Με 2 χαρτιά και ανταγωνισμό από Τσάμπιονσιπ.
Σε όλο αυτό βέβαια, υπάρχει και το ερώτημα τι θέλει ο παίκτης.
Γιατί να έρθει ο Γερμανός στην Ελλάδα και να μην πάει στην Αγγλία σε μια ομάδα (μέχρι και το ότι διαμεσολάβησε ο ίδιος ο Tom Brady γράφτηκε) που στοχεύει στην άνοδο, του προσφέρει τριετές συμβόλαιο και του χρόνου μπορεί να βρεθεί να παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ;
Κάπου πρέπει σε όλο αυτό τον κομμάτι των διαπραγματεύσεων να μπουν άνθρωποι που να μπορούν να οργανώσουν το πρότζεκτ της ομάδας και να πείσουν για αυτό.
Δεν είπα το αντίθετο. Απλά δεν διάβασα πουθενά πως ο τάδε Ντουκς ψήνεται περισσότερο για Τσάμπιονσιπ.
Το μόνο που διάβασα είναι πως η Βέρντερ αξιώνει 4 εκατομμύρια για να τον πουλήσει και μια βδομάδα αργότερα ο παίκτης πουλήθηκε για μόλις 2 εκατομμύρια.
Αυτό διάβασα, αυτό σχολιάζω.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

George Best4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45
Κανείς δεν πίστευε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα.Ουτε εμείς.

Speak for yourself φίλε
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 7):
giaxxo, magdy, ToMousiTouCrespo, paok apo epilogi, margas, Dimpatra, PAOKevolution
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Άλλη μια μέρα που πάμε για άλλα ή θα γίνει τίποτα προς Μεξικό ; Πάντως με αυτούς τους ρυθμούς αν θέλουμε να πουλήσουμε τον Τσάλοφ και να φέρουμε άλλον ας το αφήσουμε για τον Γενάρη καλύτερα
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

black death έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 14:03 https://ilgiornaledeitifosi.com/da-mura ... -cheddira/

Ενδιαφερον αρθρο που πέτυχα στο twitter ψάχνοντας κανα νεο.
<<Από χτίστης σε παίχτη serie a>> λεει.
Οταν επαιζε serie d δούλευε και οικοδομη για να ταϊζει την οικογενεια.
Εμείς παλιά είχαμε παίχτη που ήθελε να γίνει χτίστης (Λάζαρος)
Τι να μας πούνε τα γατάκια
These users thanked the author alp920 for the post (total 3):
NikLiverpool, Kabamaru11, margas
San4

Δημοσίευση από San4 »

Αυτό με τα οικονομικά μας που είναι τόσο οριακά ενώ εν τελεί το μπατζετ μας είναι αρκετά υψηλό δεν το καταλαβαίνω. Πιο πολύ θέμα στρατηγικής μου φαίνεται.

Καταρχάς διαφαίνεται ότι πολλές μεταγραφές υψηλού κόστους που έχουν κάνει οι άλλοι και δεν χαρακτηρίζονται επιτυχείς, ήταν εύκολο να τις ξεφορτωθούν εν τελεί, ιδιαίτερα σε παραγωγικές ηλικίες (βελντε, μαξίμοβιτς) Ιδιαίτερα για παίχτες που ήταν τίμιοι αλλά δεν βγαλαν και μάτια τύπου πόνσε βγαλαν και μεγάλο κέρδος. Πιο πολύ πολιτική μηδενικού ρίσκου μου φαίνεται, παρά οικονομική αδυναμία.
These users thanked the author San4 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:48
pirate_salonica έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:37 Η ιδιοκτησία, εδώ και 5 χρόνια, έχει πάρει μια απόφαση, η ομάδα να είναι αυτοσυντηρούμενη. Όσο και να μη θέλουμε να το πιστέψουμε, η μη πώληση Κωνσταντέλια σε συνδυασμό με την απουσία εγγυημένων εσόδων από χορηγία φανέλας και τηλεοπτικό, "κατέβασε" το μπάτζετ. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει ένα προπονητικό κέντρο σε εξέλιξη που πρέπει να χρηματοδοτηθεί.
Εγώ γι' αυτό σε κάποια φάση είπα πως το βλέπω δύσκολο να γίνουν και οι 3 μεταγραφές που χρειάζονται.
Δικαίωμα της ιδιοκτησίας να κάνει ότι καταλαβαίνει, δικαίωμα και του κόσμου να έχει τις απόψεις του. Σε όλο τον κόσμο έτσι συμβαίνει, δεν θα γίνουμε ξαφνικά η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που οι οπαδοί πανηγυρίζουν τις πωλήσεις και την.. αυτοσυντήρηση.
Όσο και να ψήνονται ορισμένοι και δικαίωμα τους φυσικά, έτσι υπάρχουν και οι άλλοι που τα βλέπουν αυτά και βγάζουν σπυριά.

Επίσης αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, νομίζω πως έχουμε κάθε δικαίωμα να τα ξέρουμε. Δεν νομίζω να βγήκε κανείς να πει πως το προπονητικό θα χτιστεί με τα λεφτά από.. τις πωλήσεις των Κουλιεράκη, Τζίμα και Ντέλια.
Δεν μπορεί να έχει σχέση το προπονητικό κέντρο που είναι της ιδιοκτησίας Σαββίδη με τον ταμείο της ΠΑΕ.

Δεν είναι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το προπονητικό (ιδιοκτησιακά), είναι της ιδιοκτησίας Σαββίδη.

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ας μην το ξεχνάμε αυτό.
These users thanked the author Special 4 for the post:
soigol
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45 Όπως είχαμε προβλέψει σωστά δυστυχώς οι περισσότεροι, η ανανέωση Ντελια έπαιξε τον ρόλο της στον μεταγραφικό σχεδιασμό .

Απ' ότι φαίνεται είναι σε τόσο κρίσιμο σημείο τα οικονομικά μας που δεν έχουμε την άνεση για κινήσεις χωρίς μεγάλες πωλήσεις.

Η διοίκηση αυτό τον τρόπο λειτουργίας επέλεξε, δικά της είναι τα λεφτά όπως θέλει τα διαχειρίζεται.
Είναι λογικό όμως και από την άλλη ο οπαδός να έχει απαιτήσεις και να ασκεί κριτική όταν βλέπει κάτι που δεν του αρέσει.

Στην τελική αν δεν γινόταν αυτό, σήμερα δεν θα είχαμε Ντελια.
Ρε συ σόρρυ κιόλας αλλά τέτοιες σκέψεις εντείνουν τον εκνευρισμό.
3 χρόνια έχεις έσοδα από Ευρώπη.
Έχεις πουλήσει Αουγκούστο,Ινγκασον,Κοταρσκι,Τζίμα,Κουλιερακη.
Από πέρυσι έχεις ξεφορτωθεί τα εξής συμβόλαια.
Ραφα Σοάρες, Φελίπε Σοάρες, Κουαλιατα, Όττο, Τισσουνταλι,Κοπεί, Μπακαγιοκο, Κοταρσκι, Σαματα, Μπραντον, Γκόμεζ, Βιερίνια, Πενία.

Τον Τισσουνταλι όσο τον αγόρασες τόσο τον πουλήσες οπότε μέσα δεν μπήκες.

Έφερες δανεικό Ιβανουσετς που δεν ξέρω καν αν πληρώνουμε ολόκληρο συμβόλαιο.
Ελεύθερους Κένι, Τέιλορ.

Δε νομίζεις ότι είναι εξαιρετικά εκνευριστικο να μιλάμε για έλλειψη εσόδων και οικονομικό πρόβλημα?
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Pater έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:25 Δεν ντρέπεστε εχθροί του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνετε την ομάδα παρατημένη. Να σας ενημερώσω ότι το 2024 η ομάδα που λέτε ότι υποστηρίζετε πήρε Πρωτάθλημα!
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε
Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Κάθε ημέρα Αη Γιαννιού δεν είναι.

Ξέχασες τον προπονητή που έλεγε ότι με το ρόστερ που έχουμε ούτε το αεροπλάνο δε θέλει να πετάξει για προετοιμασια και ζητούσε επίμονα μεταγραφές?

Ξέχασες πόσο εύκολα μπορούσαμε να αποκλείσουμε από Μπειταρ ή Χάιντουκ που είχε 3 δοκάρια?

Μήπως ξέχασες ότι το ρόστερ ήταν 13 παιχτών Μαξ, χωρίς 2ο αριστερό εξτρέμ με έναν 36αρη Τάισον να παίζει 55 ματς να είναι MVP και να μην χάνει λεπτό?

Μήπως ξέχασες πόσο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ήμασταν που δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό με τόσα ματς και τόσο μικρό ρόστερ?

Μήπως ξέχασες ότι σε όσα ματς έλειπε 1 βασικός, είτε ήταν ο Μεϊτε, είτε ο Ντελιας, δε μπορούσαμε να κάνουμε μισή τελική με χειρότερους αντιπάλους και κάναμε στο ημίχρονο αλλαγές για να γυρίσουμε το ματς?

Μήπως ξέχασες ότι Ιανουάριο ο Λουτσεσκου παρακαλούσε σε συνέντευξη τύπου και έλεγε ότι χρειαζόμαστε άμεσα 3 προσθήκες? 10αροεξτρεμ, φορ και δέξι μπακ?

Μήπως ξέχασες ότι η διοίκηση του έφερε τον ανέτοιμο τότε Όττο (που είχε να παίξει 1 χρόνο και έκανε μόνο γκελες) και του είπε "μια χαρά είσαι Λουτσε παίξε με Σαματα"?

Επειδή εγώ τα θυμάμαι και ξέρω ότι τα θαύματα 1 φορά γίνονται, θα έλεγα εκείνη τη χρονιά να την θυμόμαστε σαν θαύμα και σαν παράδειγμα αποφυγής και το καλοκαίρι πριν και το καλοκαίρι μετά με ότι ακολούθησε σε επίπεδο μεταγραφών.

ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Συγγνώμη φίλε αλλά οι περισσότεροι το πρωτάθλημα το πιστεύαμε και με τον Οκκά,τον Γιασεμακη και τον Παντελή τον Καφέ.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
magdy
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:49 Δεν είπα το αντίθετο. Απλά δεν διάβασα πουθενά πως ο τάδε Ντουκς ψήνεται περισσότερο για Τσάμπιονσιπ.
Το μόνο που διάβασα είναι πως η Βέρντερ αξιώνει 4 εκατομμύρια για να τον πουλήσει και μια βδομάδα αργότερα ο παίκτης πουλήθηκε για μόλις 2 εκατομμύρια.
Αυτό διάβασα, αυτό σχολιάζω.
Δυστυχώς, τα ελληνικά μέσα είναι τόσο για το ανάθεμα, που τις περισσότερες φορές στην καλύτερη να έχουν μια αναδημοσίευση κάποιου άρθρου.
Προχθές, πχ. που προσπάθησα να ψάξω τι γίνεται στο θέμα Ντιουκς-Άκπομ-Birmingham με βάση τα αγγλικά δημοσιεύματα και τα σχόλια, έμαθα πολύ περισσότερα από όσα είχαν γραφτεί εδώ.
Και φυσικά, Έλληνες δημοσιογράφοι να κάνουν ένα ρεπορτάζ να ρωτήσουν τι συμβαίνει πραγματικά δεν υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Άντε καλή επιστροφή στα θρανία στους μαθητές και καλη αρχή στα πρωτακια
Από ότι φαίνεται μπήκε ο Σεπτέμβρης
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Dimitrisou, margas
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Dimitrisou έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:58
Pater έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:25 Δεν ντρέπεστε εχθροί του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνετε την ομάδα παρατημένη. Να σας ενημερώσω ότι το 2024 η ομάδα που λέτε ότι υποστηρίζετε πήρε Πρωτάθλημα!
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε
Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Κάθε ημέρα Αη Γιαννιού δεν είναι.

Ξέχασες τον προπονητή που έλεγε ότι με το ρόστερ που έχουμε ούτε το αεροπλάνο δε θέλει να πετάξει για προετοιμασια και ζητούσε επίμονα μεταγραφές?

Ξέχασες πόσο εύκολα μπορούσαμε να αποκλείσουμε από Μπειταρ ή Χάιντουκ που είχε 3 δοκάρια?

Μήπως ξέχασες ότι το ρόστερ ήταν 13 παιχτών Μαξ, χωρίς 2ο αριστερό εξτρέμ με έναν 36αρη Τάισον να παίζει 55 ματς να είναι MVP και να μην χάνει λεπτό?

Μήπως ξέχασες πόσο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ήμασταν που δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό με τόσα ματς και τόσο μικρό ρόστερ?

Μήπως ξέχασες ότι σε όσα ματς έλειπε 1 βασικός, είτε ήταν ο Μεϊτε, είτε ο Ντελιας, δε μπορούσαμε να κάνουμε μισή τελική με χειρότερους αντιπάλους και κάναμε στο ημίχρονο αλλαγές για να γυρίσουμε το ματς?

Μήπως ξέχασες ότι Ιανουάριο ο Λουτσεσκου παρακαλούσε σε συνέντευξη τύπου και έλεγε ότι χρειαζόμαστε άμεσα 3 προσθήκες? 10αροεξτρεμ, φορ και δέξι μπακ?

Μήπως ξέχασες ότι η διοίκηση του έφερε τον ανέτοιμο τότε Όττο (που είχε να παίξει 1 χρόνο και έκανε μόνο γκελες) και του είπε "μια χαρά είσαι Λουτσε παίξε με Σαματα"?

Επειδή εγώ τα θυμάμαι και ξέρω ότι τα θαύματα 1 φορά γίνονται, θα έλεγα εκείνη τη χρονιά να την θυμόμαστε σαν θαύμα και σαν παράδειγμα αποφυγής και το καλοκαίρι πριν και το καλοκαίρι μετά με ότι ακολούθησε σε επίπεδο μεταγραφών.

ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Συγγνώμη φίλε αλλά οι περισσότεροι το πρωτάθλημα το πιστεύαμε και με τον Οκκά,τον Γιασεμακη και τον Παντελή τον Καφέ.
Ενταξει δεν ήταν και Σαματα εκείνοι...
Πιάνεστε απο τις λέξεις και χάνετε όλη την ουσία...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Σε πολλα επαιξε ρολο η πωληση και εν τελει μη πωληση του Ντελια.

Και κυριως στην υπομονη του κοσμου με την ΠΑΕ.

Και δε βγαζω την ουρα μου απ'εξω. ουτε υπομονη αλλη εχω ουτε εμπιστοσυνη.
These users thanked the author embuji for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

χαλάστηκα που χάσαμε τον ντουκς
είχα ψηθεί περισσότερο από όλους τους άλλους που είχαν ακουστεί

υπάρχει πολύς κόσμος (μέσα κι εγώ) που θα βγάλει ασφαλές συμπέρασμα για τις διαθέσεις της διοίκησης στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου
και είναι κομβικής σημασίας αυτό το συμπέρασμα για την περαιτέρω στάση

εύχομαι πραγματικά να κάνει ο ιβάν μεγάλο ντεμαράζ, μετά από χρονιά τεράστιων εσόδων
These users thanked the author danirifle for the post (total 2):
charisiad, soigol
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”