Δικαίωμα της ιδιοκτησίας να κάνει ότι καταλαβαίνει, δικαίωμα και του κόσμου να έχει τις απόψεις του. Σε όλο τον κόσμο έτσι συμβαίνει, δεν θα γίνουμε ξαφνικά η πρώτη ομάδα παγκοσμίως που οι οπαδοί πανηγυρίζουν τις πωλήσεις και την.. αυτοσυντήρηση.pirate_salonica έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 15:37 Η ιδιοκτησία, εδώ και 5 χρόνια, έχει πάρει μια απόφαση, η ομάδα να είναι αυτοσυντηρούμενη. Όσο και να μη θέλουμε να το πιστέψουμε, η μη πώληση Κωνσταντέλια σε συνδυασμό με την απουσία εγγυημένων εσόδων από χορηγία φανέλας και τηλεοπτικό, "κατέβασε" το μπάτζετ. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει ένα προπονητικό κέντρο σε εξέλιξη που πρέπει να χρηματοδοτηθεί.
Εγώ γι' αυτό σε κάποια φάση είπα πως το βλέπω δύσκολο να γίνουν και οι 3 μεταγραφές που χρειάζονται.
Όσο και να ψήνονται ορισμένοι και δικαίωμα τους φυσικά, έτσι υπάρχουν και οι άλλοι που τα βλέπουν αυτά και βγάζουν σπυριά.
Επίσης αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, νομίζω πως έχουμε κάθε δικαίωμα να τα ξέρουμε. Δεν νομίζω να βγήκε κανείς να πει πως το προπονητικό θα χτιστεί με τα λεφτά από.. τις πωλήσεις των Κουλιεράκη, Τζίμα και Ντέλια.