Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δεν ανοίγουμε ένα θρεντ για το ΠΑΟΚ-λικομπεργκερ; 90 ώρες μείνανε για τον, τηρουμένων των αναλογιών, 1ο τελικό της χρονιάς.
- paokkerkir
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- Мир
Καλημέρα σας. Μου κόπηκε ένα μήνυμα για προσβολή συνοπαδου ή μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Επειδή γενικότερα δεν συνηθίζω να προσβάλλω μπορεί κάποιος μοντ νσ μου εξηγήσει ποιον ακριβώς προσέβαλλα?
Άσχετο κσι συγγνώμη για την παραξενιά μου, θα μπορούσε κάποιος να αλλάξει το "εγγρινει" σε "εγκρίνει" στο αυτόματο μήνυμα όταν περιμένεις έγκριση;
Άσχετο κσι συγγνώμη για την παραξενιά μου, θα μπορούσε κάποιος να αλλάξει το "εγγρινει" σε "εγκρίνει" στο αυτόματο μήνυμα όταν περιμένεις έγκριση;
Ζητώ συγνώμη από τους μοντ για το πρώτο μου μπαν. Ζητώ συγνώμη γιατί μπορεί αυτό να χρειαστεί να ξαναγίνει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για εσάς που εργάζεστε για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας. Γράφω ελάχιστα γιατί βλέπω κάποιον άλλο από τα υπέροχα μέλη να έχει ήδη εκφράσει άρτια και μαλλον καλύτερα αυτό που θα ήθελα να γράψω.
Όμως σήμερα η ομάδα δέχεται επίθεση από τους εχθρούς της. Στόχος ο μεγαλομετοχος και ευεργέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Ο θεματοφυλακας μοιάζει να φέρεται σαν εξομμωτης, το ίδιο μοιάζουν οι κεφαλές του μεγαλύτερου συνδέσμου φιλάθλων. Στρατιές κοπυ πέιστ τρολ υβριζουν λοιδορουν και ψευδονται εναντίον των συμφερόντων της ομάδας και του ευεργέτη. Είναι ώρα για ομολογία μπορεί να χρειαστεί να ξαναμπαναριστω αλλά αναπάντητη προπαγάνδα δεν πρέπει να μείνει
Όμως σήμερα η ομάδα δέχεται επίθεση από τους εχθρούς της. Στόχος ο μεγαλομετοχος και ευεργέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Ο θεματοφυλακας μοιάζει να φέρεται σαν εξομμωτης, το ίδιο μοιάζουν οι κεφαλές του μεγαλύτερου συνδέσμου φιλάθλων. Στρατιές κοπυ πέιστ τρολ υβριζουν λοιδορουν και ψευδονται εναντίον των συμφερόντων της ομάδας και του ευεργέτη. Είναι ώρα για ομολογία μπορεί να χρειαστεί να ξαναμπαναριστω αλλά αναπάντητη προπαγάνδα δεν πρέπει να μείνει
- These users thanked the author Pater for the post (total 2):
- Montrealiotis, eorptol1
- Panx Romana
Συμφωνώ με τον αδελφό γιατί πέρσι τρεις τέσσερις φορές το έδωσα σε κάτι άσχετους που είχαν να πάνε κάτι χρόνιαpsykoman έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 16:34 Αν συμφωνουν και οι Μοντς θα μπορουσε να ανοιξει ενα τοπικ για να μεταβιβαζουμε τα διαρκειας;;;
Τουλάχιστον να το δωσω αν χρειαστεί σε κανά παιδί από δω μέσα
Δεν είναι κακή ιδέαpsykoman έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 16:34 Αν συμφωνουν και οι Μοντς θα μπορουσε να ανοιξει ενα τοπικ για να μεταβιβαζουμε τα διαρκειας;;;
ΑΛΛΑ
Είναι πολύ ιδιαίτερη η κατάσταση με τους κανόνες και τους κανονισμούς από το κράτος σε ότι αφορά τα εισιτήρια
Και
Είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη η εποχή εντός ΠΑΟΚ και δεν έχουμε καμία διάθεση να κατηγορηθούμε ότι θέσαμε οποιονδήποτε σε κίνδυνο (τον ίδιο ή τα προσωπικά του δεδομένα)
Μπορείς να μου εξηγήσεις ποιό ακριβώς είναι το ψέμα και ποιό είναι σπαμμάρισμα;Equalizer έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 13:34Special 4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 12:13
Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.
Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν να γίνει το ίδιο ραντεβού και ο ΠΑΟΚ δεν προσήλθε ποτέ στο τότε ραντεβού.
Εδώ και 3 χρόνια υπάρχει το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τη Νέα Τούμπα, που μας είχε υποσχεθεί ο Ιβάν ότι θα ήταν έτοιμη το 2026, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είχε ζητήσει το Καυτατζόγλειο.
Όπως είπε ο Βρούτσης μόλις πριν 4 μέρες δέχτηκε αίτημα από τον ΠΑΟΚ για το Καυτατζόγλειο και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΠΑΟΚ.
Γιατί εδώ και 3 χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν είχε ζητήσει το Καυτατζόγλειο;
Τώρα είναι καλή η νουδούλα και δεν πολεμάει το Σαββίδη;
Είναι καλή η νουδούλα τώρα και συνεργάζεται με τον Σαββίδη και την παε, για τη μετεγκατάσταση στο Καυτατζόγριο;
Πες μου να ξέρω.
Να σου πω εγώ;
Η νουδούλα είναι μια πολύ κακή κυβέρνηση, αλλά το αφήγημα ό,τι μας πολεμάει και γι' αυτό είχε μπει το γηπεδικό στην κατάψυξη τόσα χρόνια, το θεωρώ μια πολύ φτηνή δικαιολογία.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Νέο Γήπεδο στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το συντομότερο.
Από όποιον μπορεί.
Μόνο ΠΑΟΚ.
@Special 4 λίγα πολύ κατανοητά και απλά πράγματα θα σου πω
1. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
2. Με ποστ όπως αυτό είναι ξεκάθαρο ότι πρώτον στηρίζεσαι σε ψεμματα, τα οποία χρησιμοποιείς εις βάρος του ΠΑΟΚ αφού -δηθεν- δεν ήξερες ή δεν θυμάσαι βολικά το τι έχει πει ο ΠΑΟΚ για όλη αυτή την υπόθεση όλα αυτά τα χρόνια
3. Ο τρόπος που γράφεις και όσα γραφεις είναι απόδειξη πως όλες οι αναφορές σου σε "μόνο ΠΑΟΚ" και "να είμαστε αγαπημένοι" και άλλες ρομαντικες ιστορίες είναι εσκεμμένα ψευδεπίγραφος αφού στην πραγματικότητα άλλα θέλεις να πεις και τα αποφεύγεις, απλά όχι πετυχημένα.
4. Επειδή λοιπόν όπως έχω προειδοποιήσει πάρα πολλές φορές δεν ανέχομαι πλέον να παριστάνω τον χαζό απέναντι σε κόσμο που μας περνάει για μαλ ακες για να περάσει την προπαγάνδα του, ή πες όμορφα και ωραία την ειλικρινή σου άποψη, ή μην τη λες. Η διπρόσωπη μέση λύση ομως δεν περνάει και δεν θα γίνει ανεκτή άλλη φορά.
Σε κάθε περίπτωση το ανελέητο σπαμαρισμα με τον ίδιο στόχο, είναι εντελώς άχρηστο
Το τι έχει η πει η παε το θυμάμαι.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ό,τι έχει πει η ΠΑΕ, το δέχομαι ως θέσφατο.
Έχω και προσωπική άποψη.
Το Προεδρικό Διάταγμα εν τέλει είναι από το 2022.
Ο Βρούτσης υπουργός από το 2023 και χωρίς να υπάρχει Αυγενάκης.
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε το Καυτατζόγλειο το 2025.
Τι άλλαξε έστω από το 2023 έως το 2025, σχετικά με την "εχθρικότητα" της νουδούλας απέναντι στο γηπεδικό του ΠΑΟΚ και φτάσαμε στο 2025, αντί να ζητήσουμε το Καυτανζόγλειο έστω από το 2023 που έφυγε ο Αυγενάκης;
Λες ότι ο λόγος μου είναι ψευδεπίγραφος και κάνω προπαγάνδα. Μίλησες για διπρόσωπη μέση λύση.
Λες να πω την ειλικρινή μου άποψη ή αλλιώς να μην τη λέω καθόλου.
Μου έγραψες πάνω πάνω ότι αυτά που έγραψα είναι προϊόν ψέμματος και εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Σε ευχαριστώ πάντως πολύ αγαπητέ @Equalizer για την προειδοποίηση.
Αντιλαμβάνεσαι όμως ότι με όλα αυτά που μου έγραψες, εγώ ουσιαστικά δεν μπορώ να ξαναναφερθώ στο ζήτημα, γιατί αυτά που γράφω, αυτή είναι η άποψή μου και η οπτική μου.
Μπορεί να μην είναι αρεστή σε κάποιους, αλλά αυτή είναι και την εκφράζω όπως τη σκέφτομαι.
Αλήθεια θεωρείς ότι σπαμμάρω;
Εγώ σπαμμάρω;
Είναι άποψη το γιατί εδώ και χρόνια ο Σαββίδης δε ζήτησε το Καυτατζόγλειο όταν είχαμε Αυγενακη, που προσπαθούσε να μας πείσει με ευγονική ότι είμαστε τα τέρατα του κόσμου και αξίζουμε το τίποτα;
Είναι άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν προσήλθε στο ραντεβού όταν όλοι ξέρουν τι παίχτηκε τότε;
Είναι άποψη ότι ο ΠΑΟΚ δεν προσήλθε στο ραντεβού όταν όλοι ξέρουν τι παίχτηκε τότε;
- Montrealiotis
Πείτε το καθαρά, θέλετε ένα echo chamber και φιμώνετε την διαφορετική άποψη. Το λένε άλλωστε και στο τουιτερ
Δεν είμαι σίγουρος αν τρολαρεις ή αν το εννοείς
Προς το... Τουίτερ: Κάθε μπινελικι εκεί μέσα, ένα επιπλέον παράσημο για το ΠΑΟΚμανια
Προς το... Τουίτερ: Κάθε μπινελικι εκεί μέσα, ένα επιπλέον παράσημο για το ΠΑΟΚμανια
- Montrealiotis
Εννοείται ότι τρολαρω…
Ποια είναι αυτή η διαφορετική άποψη σε όλο αυτό που έκανε ο ΑΣ και μετά από δύο μήνες θα ενημερώσει τον κόσμο;
Ποια είναι αυτή η διαφορετική άποψη σε όλο αυτό που έκανε ο ΑΣ και μετά από δύο μήνες θα ενημερώσει τον κόσμο;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- eorptol1