Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δεν ανοίγουμε ένα θρεντ για το ΠΑΟΚ-λικομπεργκερ; 90 ώρες μείνανε για τον, τηρουμένων των αναλογιών, 1ο τελικό της χρονιάς.
- paokkerkir
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- Мир
Καλημέρα σας. Μου κόπηκε ένα μήνυμα για προσβολή συνοπαδου ή μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Επειδή γενικότερα δεν συνηθίζω να προσβάλλω μπορεί κάποιος μοντ νσ μου εξηγήσει ποιον ακριβώς προσέβαλλα?
Άσχετο κσι συγγνώμη για την παραξενιά μου, θα μπορούσε κάποιος να αλλάξει το "εγγρινει" σε "εγκρίνει" στο αυτόματο μήνυμα όταν περιμένεις έγκριση;
Άσχετο κσι συγγνώμη για την παραξενιά μου, θα μπορούσε κάποιος να αλλάξει το "εγγρινει" σε "εγκρίνει" στο αυτόματο μήνυμα όταν περιμένεις έγκριση;
Ζητώ συγνώμη από τους μοντ για το πρώτο μου μπαν. Ζητώ συγνώμη γιατί μπορεί αυτό να χρειαστεί να ξαναγίνει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για εσάς που εργάζεστε για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας. Γράφω ελάχιστα γιατί βλέπω κάποιον άλλο από τα υπέροχα μέλη να έχει ήδη εκφράσει άρτια και μαλλον καλύτερα αυτό που θα ήθελα να γράψω.
Όμως σήμερα η ομάδα δέχεται επίθεση από τους εχθρούς της. Στόχος ο μεγαλομετοχος και ευεργέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Ο θεματοφυλακας μοιάζει να φέρεται σαν εξομμωτης, το ίδιο μοιάζουν οι κεφαλές του μεγαλύτερου συνδέσμου φιλάθλων. Στρατιές κοπυ πέιστ τρολ υβριζουν λοιδορουν και ψευδονται εναντίον των συμφερόντων της ομάδας και του ευεργέτη. Είναι ώρα για ομολογία μπορεί να χρειαστεί να ξαναμπαναριστω αλλά αναπάντητη προπαγάνδα δεν πρέπει να μείνει
Όμως σήμερα η ομάδα δέχεται επίθεση από τους εχθρούς της. Στόχος ο μεγαλομετοχος και ευεργέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Ο θεματοφυλακας μοιάζει να φέρεται σαν εξομμωτης, το ίδιο μοιάζουν οι κεφαλές του μεγαλύτερου συνδέσμου φιλάθλων. Στρατιές κοπυ πέιστ τρολ υβριζουν λοιδορουν και ψευδονται εναντίον των συμφερόντων της ομάδας και του ευεργέτη. Είναι ώρα για ομολογία μπορεί να χρειαστεί να ξαναμπαναριστω αλλά αναπάντητη προπαγάνδα δεν πρέπει να μείνει
- These users thanked the author Pater for the post:
- Montrealiotis
- Panx Romana
Συμφωνώ με τον αδελφό γιατί πέρσι τρεις τέσσερις φορές το έδωσα σε κάτι άσχετους που είχαν να πάνε κάτι χρόνιαpsykoman έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 16:34 Αν συμφωνουν και οι Μοντς θα μπορουσε να ανοιξει ενα τοπικ για να μεταβιβαζουμε τα διαρκειας;;;
Τουλάχιστον να το δωσω αν χρειαστεί σε κανά παιδί από δω μέσα
Δεν είναι κακή ιδέαpsykoman έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 16:34 Αν συμφωνουν και οι Μοντς θα μπορουσε να ανοιξει ενα τοπικ για να μεταβιβαζουμε τα διαρκειας;;;
ΑΛΛΑ
Είναι πολύ ιδιαίτερη η κατάσταση με τους κανόνες και τους κανονισμούς από το κράτος σε ότι αφορά τα εισιτήρια
Και
Είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη η εποχή εντός ΠΑΟΚ και δεν έχουμε καμία διάθεση να κατηγορηθούμε ότι θέσαμε οποιονδήποτε σε κίνδυνο (τον ίδιο ή τα προσωπικά του δεδομένα)