Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Patron

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Patron »

Είχε βγει κάποτε μια βρώμα για πακέτο γήπεδο+ λιμάνι από μετκα. Είχε εμφανιστεί ο Ιβάν κιόλας σε κάποια εγκαίνια που έκανε ο Μυτιληναίος. Ήταν αναμενόμενα όλη η διαπλοκή παρούσα ... σόρρυ η επιχειρηματική ελίτ... Και ψιλοξυνισαμε.
Αν θυμάμαι καλά
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Δεν περιμένω τον ενοικιαστή μου να μου πει αν θέλω να βάλω το σπίτι στο εξοικονομώ...μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες, κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει και ακόμα και τα 3 χρόνια νεκρική σιγή που λες το καταλαβαίνεις πιστεύω ότι ισχύει και για τις δύο πλευρές έτσι? Πόσο μάλλον όταν η μία ήταν αυτή που όχι απλώς έδωσε τελεσίγραφο, αλλά "το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε" . Μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις το παιχνίδι του τα αμφισβητώ όλα και φταίει ο Σαββίδης και ο πόλεμος και η αφραγκια αλλά δε θα συνεχίσω εγώ τουλάχιστον, και το λέω προκαταβολικά
These users thanked the author epitropos for the post (total 3):
navigator11, ASTNORD2, paok apo epilogi
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Patron έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 23:01 Είχε βγει κάποτε μια βρώμα για πακέτο γήπεδο+ λιμάνι από μετκα. Είχε εμφανιστεί ο Ιβάν κιόλας σε κάποια εγκαίνια που έκανε ο Μυτιληναίος. Ήταν αναμενόμενα όλη η διαπλοκή παρούσα ... σόρρυ η επιχειρηματική ελίτ... Και ψιλοξυνισαμε.
Αν θυμάμαι καλά
Ισχύει ότι είχε ακουστεί. Το λιμάνι πάντως το κάνει κανονικά η ΜΕΤΚΑ. Για το γηπεδο πιστεύω ότι θα την σκάσει την βόμβα ο Ιβάν ,θα βρει τρόπο να το κάνει και τότε θα δούμε τι θα προσπαθήσει να κανει ο ΑΣ για να τον σταματήσει, αφού όπως φαίνεται τον Μυστακιδη θέλουν.
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

Notorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:49 Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για πολιτική παρέμβαση και χρηματοδότηση του γηπέδου και επί τους ουσίας δήλωση αρνητικής επενδυτικής απόφασης κατασκευής γηπέδου αν δεν υπάρξει συγχρηματοδότηση. Απο το κρατος.! 01/2025 -> Συνομιλίες με Μυστακίδη και άλλους για τυχόν ενδιαφέρον και ενημέρωση προς την ΠΑΕ! ->Ενημερωσε ότι βρήκε επενδυτη η ότι υπέγραψε με άλλον για το γηπεδο? Δήλωση ΚΚ και ανακοίνωση ΑΣ ότι βρέθηκε επενδυτής 06/2025-> Ενεργοποίηση της ΠΑΕ για το γήπεδο ( παρουσίαση σχεδίων τα οποία δεν είναι λεπτομερή και δεν είναι κατασκευαστικά παρά μόνο αισθητικά) και Μνηνονιο συνεργασίας στο οποίο έχει δείξει και θετική διάθεση ο ΑΣ.

Το 2027 είναι ο χρονικός ορίζοντας που πρέπει να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αν δεν ξεκινήσουν μέχρι τότε υπάρχει κίνδυνος όλη η προεργασία που έγινε ως το 2022 να πάει στο καλάθι των αχρήστων και να χαθει πολύτιμος χρόνος και με αυτόν και ο επενδυτής. Απο που προκύπτει οτι θα παει στο καλαθι η προεργασίαΛιγότερο από 2 χρόνια πλέον χωρίς να υπάρχουν σχέδια προς κατασκευή αυτή τι στιγμή. οικοδομικές άδειες κτλ.

Και κατηγορείτε τον ΑΣ για τρύπημα όταν ο Ιβαν έχει να εμφανιστεί 6 χρόνια. Έχει ρίξει το budget κατακόρυφα από το 2020 και έπειταΜπορεις να μου πεις τα budget να δω αυτο το κατακορυφα που λες? και μάλιστα ενώ δέχεται αυτό το "τρύπημα" πάει να πουλήσει και ότι πολυτιμότερο έχει ο ΣυλλογοςΕαν δεν ηταν ο σαββιδης να επενδύσει στις ακαδημίες ουτε εξω απο την τουμπα θα τον εβλεπες τον ντελια, πόσα ταλεντα εβγαλες πριν τον σαββιδη? που ακούει στο όνομα Γιάννης Κωνσταντελιας. Περιμένετε από τον ΑΣ να μην είναι διστακτικός.

Αυτα από εμένα για τώρα. Ας επικεντρωθούμε στον αγώνα της Πέμπτης και μαλώνουμε ξανά από Παρασκευή.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Psagmenos4 έγραψε:...

1. Φίλε @Psagmenos4 όπως καταλαβαίνεις το ποστ αυτό που έκανες μπορεί να θεωρηθεί από πολύ χρήσιμο έως βαθιά επικίνδυνο

2. Εμείς ως Paokmania ούτε γνωρίζουμε αν είναι αληθές ούτε αν είναι έγκυρο αυτό που αναφέρεις

3. Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε να αναδημοσιεύεται ένα κείμενο που ακόμα κι αν είναι original, δεν προοριζόταν να δημοσιευθεί εδώ, ούτε δημόσια.

4. Προσωπικά εμένα πιο πολύ ως κείμενο προϊόν chat gpt μου μοιάζει πάρα ως σοβαρή απάντηση σε μεηλ. Ότι κι αν σημαίνει αυτό

Παρακαλούμε λοιπόν μην δέχεστε ακρίτα ο,τι δημοσιευεται και μην αναπαραγετε οτιδήποτε χώρις να το βλέπετε πιο σκεπτικα

@Psagmenos4 σε παρακαλούμε κατέβασε το. Ειδάλλως θα διαγραφεί.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Notorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:49 Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για πολιτική παρέμβαση και χρηματοδότηση του γηπέδου και επί τους ουσίας δήλωση αρνητικής επενδυτικής απόφασης κατασκευής γηπέδου αν δεν υπάρξει συγχρηματοδότηση. 01/2025 -> Συνομιλίες με Μυστακίδη και άλλους για τυχόν ενδιαφέρον και ενημέρωση προς την ΠΑΕ! -> Δήλωση ΚΚ και ανακοίνωση ΑΣ ότι βρέθηκε επενδυτής 06/2025-> Ενεργοποίηση της ΠΑΕ για το γήπεδο ( παρουσίαση σχεδίων τα οποία δεν είναι λεπτομερή και δεν είναι κατασκευαστικά παρά μόνο αισθητικά) και Μνηνονιο συνεργασίας στο οποίο έχει δείξει και θετική διάθεση ο ΑΣ.

Το 2027 είναι ο χρονικός ορίζοντας που πρέπει να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αν δεν ξεκινήσουν μέχρι τότε υπάρχει κίνδυνος όλη η προεργασία που έγινε ως το 2022 να πάει στο καλάθι των αχρήστων και να χαθει πολύτιμος χρόνος και με αυτόν και ο επενδυτής. Λιγότερο από 2 χρόνια πλέον χωρίς να υπάρχουν σχέδια προς κατασκευή αυτή τι στιγμή. οικοδομικές άδειες κτλ.

Και κατηγορείτε τον ΑΣ για τρύπημα όταν ο Ιβαν έχει να εμφανιστεί 6 χρόνια. Έχει ρίξει το budget κατακόρυφα από το 2020 και έπειτα και μάλιστα ενώ δέχεται αυτό το "τρύπημα" πάει να πουλήσει και ότι πολυτιμότερο έχει ο Συλλογος που ακούει στο όνομα Γιάννης Κωνσταντελιας. Περιμένετε από τον ΑΣ να μην είναι διστακτικός.

Αυτα από εμένα για τώρα. Ας επικεντρωθούμε στον αγώνα της Πέμπτης και μαλώνουμε ξανά από Παρασκευή.
φιλε, δε γραφω συχνα, αλλα το ζητημα ειναι αρκετα σοβαρο για να κυκλοφορουν τετοιες ανακριβειες εδω μεσα, οποτε θα απαντω οσο τα βλεπω μπροστα μου, και μου δινει βημα η ομαδα του σαιτ απο αυτο το φορουμ να τα πω.

αντιλαμβανομαι οτι υπαρχουν δυο κυριαρχα ρευματα εδω μεσα, ως μικρογραφια της ευρυτερης οικογενειας του ΠΑΟΚ. το ενα ρευμα μιλαει για ηθικη, αξιες, προσπαθωντας να φιλτραρει συμπεριφορες μεσα απο εναν αξιακο κωδικα εκ διαμετρου αντιθετο με αυτον του δευτερο ρευματος, που τον απασχολει πως θα γινει το γηπεδο no matter what, αν θα χει θερμαινομενα καθισματα στις χεστρες, αν θα χωσουμε λεφτα στις μεταγραφες κτλ.

ας ειμαστε ρεαλιστες, δεν προκεται να συννενοηθουμε. ειναι σα να προσπαθει να βγαλει ακρη κοκακιας με πρεζακια. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

παμε λιγο λοιπον στο ποστ σου.

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022)
Πες μου λιγο αναλυτικα τι εκανε ο ΑΣ σε οτι αφορα τις κινησεις για το γηπεδο που εγιναν απ το 2018 μεχρι το 2022, περα απ το να βγαινει φωτογραφιες στους ΤΙΤΛΟΥΣ που εφερε ο ΙΒΑΝ, και να εισπρατει 500κ πανω απ τα νομιμα, απο τον ΙΒΑΝ;
> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για πολιτική παρέμβαση και χρηματοδότηση του γηπέδου και επί τους ουσίας δήλωση αρνητικής επενδυτικής απόφασης κατασκευής γηπέδου αν δεν υπάρξει συγχρηματοδότηση.
πρωτον, αν δεν πιεσει η ΜΑΝΑ του συλλογου για ισονομια, ποιος ειναι ο ρολος της; για πες
δευτερον, ποια επι της ουσιας αρνηση; επισημη διαβεβαιωση εχουμε απο την ΠΑΕ οτι θα προχωρησει οπως και να χει. δεν πηραν το update εκει στο γραφειο τυπου του ΑΣ;
01/2025 -> Συνομιλίες με Μυστακίδη και άλλους για τυχόν ενδιαφέρον και ενημέρωση προς την ΠΑΕ! -> Δήλωση ΚΚ και ανακοίνωση ΑΣ ότι βρέθηκε επενδυτής 06/2025->
ε ναι, που ακριβως εντοπιζεται το τρυπημα; μαλακα μου gaslighting για hall of fame. τεσπα, χιλιοαπαντημενο μαργαριταρι, δεν θα επεκταθω
06/2025-> Ενεργοποίηση της ΠΑΕ για το γήπεδο ( παρουσίαση σχεδίων τα οποία δεν είναι λεπτομερή και δεν είναι κατασκευαστικά παρά μόνο αισθητικά) και Μνηνονιο συνεργασίας στο οποίο έχει δείξει και θετική διάθεση ο ΑΣ.
καπου εδω νομιζω μου βγηκε το old fashioned απ τη μυτη. αρχικα διαβασα το πρωτο κομματι που υπονοει οτι μεχρι να βγει ο ΑΣ να πει "απο δω ο αντρας μου απο δω το αισθημα μου" η ΠΑΕ δεν εκανε κινησεις για το γηπεδο. ναι φιλε, οπως τα λες ειναι. η ΠΑΕ εβαλε ανθρωπο στο ΔΣ με αποκλειστικη αρμοδιοτητα το προπονητικο και το γηπεδο. η ΠΑΕ εκανε ενα σκασμο ενεργειες για την μετεγκατασταση της ομαδα στο Καυτατζογλειο μεχρι που αγανακτησε και εβγαλε επιθετικες ανακοινωσεις προς την κυβερνηση για τον εμπαιγμο που αντιμετωπιζε. και καπου εκει πατησε φρενο, για να το αναδειξει ως ζητημα και να εντεινει την πιεση του. κι αυτα ειναι μονο οσα εκανε δημοσια ετσι. παμε παρακατω. τα σχεδια μαθαινω δεν ειναι λεπτομερη, μαλιστα, ηθελε ο κυρ τελης να του τα δωσουν με λεπτομερειες ε; αχ τι κριμα.

αλλα ρε μπαγασα (χωρις παρεξηγηση, φιλικα και με διαθεση για χιουμορ στο λεω) εκει που με πεθανες, ηταν οτι εδειξε θετικη διαθεση ο ΑΣ στο μνημονιο. μλκ κλαιω ακομη!
Και κατηγορείτε τον ΑΣ για τρύπημα όταν ο Ιβαν έχει να εμφανιστεί 6 χρόνια.
κατσε, εσυ δεν γραφεις στο ιδιο ποστ οτι μεχρι το 2022 δουλευε τα του γηπεδου; μαζι με τον ΑΣ ντε, στις επιτυχιες ειπαμε, μαζι παντα.
Έχει ρίξει το budget κατακόρυφα από το 2020 και έπειτα και μάλιστα ενώ δέχεται αυτό το "τρύπημα" πάει να πουλήσει και ότι πολυτιμότερο έχει ο Συλλογος που ακούει στο όνομα Γιάννης Κωνσταντελιας
το μπατζετ επεσε απ το 2020 και μετα; σοβαρα; μπορεις να μου πεις ποσο ηταν το μπατζετ το 2020 και ποσο ειναι τωρα; η το πετας ετσι και κλαιν;
επισης, κατι πηρε το ματι μου για μια ανανεωση του ντελια, δεν εφτασε το φαξ ακομη κατα κει;
Περιμένετε από τον ΑΣ να μην είναι διστακτικός.
κανεις δεν ειπε οτι ειναι διστακτικος. ταχιστα εδρασε και με αποφασιστικότητα στο τρυπημα.
These users thanked the author jibbie for the post (total 28):
vasgias, speedy.g, leomatos88, Azrael, epitropos, Apil44, theo-drama, Grimson4, Jean Valjean, navigator11 and 18 more users
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλό θα είναι όταν λέμε πράγματα όπως

"το ενα ρευμα μιλαει για ηθικη, αξιες, προσπαθωντας να φιλτραρει συμπεριφορες μεσα απο εναν αξιακο κωδικα εκ διαμετρου αντιθετο με αυτον του δευτερο ρευματος,"

να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί...Πολύ εργολαβία την έχετε πάρει καποιοι την ηθική...
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
TylerDurden, Panx Romana
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

it is what it is, καμια εργολαβια, ειναι η πραγματικοτητα. τωρα αν ενοχλει, αλλη κουβεντα. υπαρχουν και φωνες οπως η δικη σου joshua που δεν εντασσεται σε καποιο απ τα δυο ρευματα προφανως. αυτο δεν αναιρει τα παραπανω.
These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
navigator11, nunies4, astral, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τα περί ηθικής κοκ προσωπικά δε με αγγίζουν σε βαθμό υπερβολής. Για μένα το πρόβλημα εδώ δεν είναι - μόνο - ηθικό. Είναι πρωτίστως θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης σε έναν - μάλλον όχι επιχειρηματικά αλλά δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ - αλεξιπτωτιστή, που, όσο κι αν έχουν επιχειρήσει το διάστημα αυτό κάποιοι συμφορουμίτες να περάσουν ότι έχει τέτοιο εκτόπισμα ο εν λόγω άνθρωπος, που αποκλείεται να πρόκειται για ενεργούμενο της κυβέρνησης, διατηρώ ως προς αυτό το τελευταίο τεράστιες επιφυλάξεις. Δεν μπορεί κανένας να ξεκολλήσει την υποψία από την κεφάλα μου ότι σε περίπτωση που εκδιωχθεί ο Σαββίδης από τη "χώρα" τους, έχοντας τελειώσει, μεταξύ και των υπολοίπων, οριστικά από τον ΠΑΟΚ, δε θα βαρέσει μια περιποιημένη εξαφάνιση κι ο μπάρμπα Τέλης μιαν ωραίαν πρωίαν - δείχνει να έχει πηγαίο ταλέντο στο συγκεκριμένο άθλημα ο Θεσσαλονικεύς - και μετά go figure. Κι όταν γράφω περί εξαφάνισης, κυριολεκτώ σε ό,τι αφορά τον Μυστακίδη. Δε μιλάμε για "εξαφάνιση" τύπου Ιβάν.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 8):
Apil44, jibbie, riegel, panta, NIKOS1972, ASTNORD2, Unpsofable78, paok apo epilogi
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μια χαρά τα λέει ο jibbie .
These users thanked the author giapas for the post (total 2):
astral, Unpsofable78
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Notorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:54
anatolikos2 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:41
Notorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:47 Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.

Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.

Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ιδιώτη ( ο οποίος είχε δείξει γενικώς ενδιαφέρον για μεγάλη συμμετοχή στα του ΠΑΟΚ) γιατί ουσιαστικά δείχνει αδυναμία υλοποίησης. Ειχε προσεγγιστεί και παλιότερα και άλλος παίχτης για το γήπεδο με την ίδια φιλοσοφία και αυτός ήταν ο Μυτιληναίος αγοράζοντας και το όνομα του γηπέδου ως Protergia.

Αυτό το μοντέλο το ήξερε η ΠΑΕ ότι υπάρχει σαν σκέψη αλλά ήταν. Αρνητική και ήθελε δημόσια συμμετοχή.
Φίλε μου, θυμάσαι πότε έγινε αυτή η προσέγγιση; Γνωρίζεις αν ήταν σε γνώση της ΠΑΕ;
Πρέπει να ήταν καλοκαίρι του 2019. Εννοείται ήταν ενήμερη η ΠΑΕ. Υπήρχε πρόθεση από τον Μυτιληναίο να αναλάβει την κατασκευή με την ΜΕΤΚΑ και να εξαγοράσει το όνομα του γηπέδου για να προωθήσει την Protergia. Δεν ξέρω βέβαια με ακρίβεια το ποσοστό που θα είχε η ΠΑΕ κτλ.
Ξέρεις τι βλέπω εγώ, φίλε μου;

Ότι από το 2019 η ΠΑΕ παρακαλάει τον ΑΣ να πάνε ενωμένοι στην κυβέρνηση και να διεκδικήσουν αυτά που έχουν δοθεί και στις ομάδες της Αθήνας.

Να γλιτώσει η ΠΑΕ 40-50 εκατομμύρια από την κατασκευή και να έχει και τα έσοδα από το γήπεδο που θα της αναλογούν.

Αλλά ο ΑΣ δεν δίνει φράγκο για τα χρήματα που θα χρειαστεί να βάλει η ΠΑΕ ή για τα μειωμένα έσοδα που θα έχει αυτή μετά το χτίσιμο.

Θέλει να φτιαχτεί το γήπεδο από τον οποιονδήποτε, να παίρνει ο ίδιος τα έσοδά του και η ΠΑΕ ας κόψει τον λαιμό της. Να πληρώσει η ΠΑΕ 40 - 50 μύρια κερατιάτικα και να έχει και τα μισά έσοδα στην πορεία.

Καλό θα ήταν στη συνέντευξη τύπου του ΑΣ να αποφύγουν να πουν την ιστορία με τον Μυτιληναίο. Γιατί δείχνει ένα μοτίβο συμπεριφοράς του ΑΣ, κι ότι δεν είναι μόνο η τωρινή περίπτωση του Μυστακίδη, που είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι και θέλει να κάνει δώρο το γήπεδο, έτσι, για την κουλτούρα.

Ότι εξ αρχής θα έδινε την κατασκευή στον οποιονδήποτε, αδιαφορώντας για το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ.

Τέτοια "μάνα" πάντως, να κοιτάει μόνο την πάρτη της και να φεσώνει το παιδί της εγώ δεν έχω ξαναδεί.

Σίγουρα δεν είναι ΠΑΟΚ.
These users thanked the author anatolikos2 for the post (total 11):
navigator11, astral, panta, keep_paokizein, NIKOS1972, Azrael, theo-drama, trouman, ASTNORD2, Unpsofable78 and one more user
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εντωμεταξυ τι σχέση έχει ο Ντελιας και το budget της ΠΑΕ αφού ο ΑΣ και οι φίλοι του λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει η ΠΑΕ αλλά μόνο το γήπεδο.
Γιατί λάσπη και ανακρίβειες προς την ιδιοκτησία της ΠΑΕ που υποτίθεται ότι σέβεσαι και εκτιμάς?

Γενικά το περσινό πρωτάθλημα και η ανανέωση του Ντελια χάλασαν σε μεγάλο βαθμό το αφήγημα.
Ας ελπίσουμε να τους το χαλάσει ακόμα περισσότερο και το παιχνίδι της Πέμπτης που είναι το μόνο που έχει πραγματική σημασία αυτή τη στιγμή.
Ωραία ατμόσφαιρα έφτιαξαν ο ΑΣ και οι φίλοι του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και τον κόσμο που θα πάει στο γηπεδο...

ΥΓ. Έχει πλάκα που ο ΑΣ και οι φίλοι του ενδιαφέρονται μόνο για τα λεφτά και το γήπεδο θα γίνει μόνο με λεφτά κλπ κλπ λεφτάλεφταλεφτα, αλλά αν η ΠΑΕ πάει να βγάλει κανενα φράγκο από πωλήσεις, τότε βγαίνουν οι "φίλοι" να μιλήσουν για την ιδέα του ΠΑΟΚ και το δήθεν ξεπούλημα των ασημικών.
These users thanked the author astral for the post (total 3):
trouman, Unpsofable78, paok apo epilogi
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Καλημέρα σε όλους
Κ ξαναρωτάω (την ισχνή μειοψηφία): Αν είσασταν ο Ιβάν, σύμφωνα με το τι γίνεται 1μιση μήνα τώρα α) πως θα αισθανόσασταν & β) πως θα αντιδρούσατε.
Ήθελα να πάω Τούμπα μεθαύριο με το μικρό και δε θα τον πάω γιατί σε κάποιες πιθανές ερωτήσεις του, δε θα ξέρω τι να του απαντήσω, νομίζω καταλαβαινόμαστε μάγκες έτσι; Δε θα ήθελα το πρώτο του ματς να είναι με αυτές τις συνθήκες.
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
Unpsofable78
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Σε περίπτωση μιας αναπαντεχης εξέλιξης επιβολής κυρώσεων στα πρότυπα του Ρόμαν Αμπραμοβιτς και αναγκαστικων αλλαγών, θα προτιμούσατε δηλαδή μια εγχώρια λύση από τα Καρτέλ Ενέργειας που λεηλατουν τους φυσικους πόρους της χωρας και τους πολιτες της...

και όχι έναν επιχειρηματία που δεν έκανε λεφτά στην Ελλάδα όπως ο Μυστακιδης?
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Franky έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:56 Σε περίπτωση μιας αναπαντεχης εξέλιξης επιβολής κυρώσεων στα πρότυπα του Ρόμαν Αμπραμοβιτς και αναγκαστικων αλλαγών, θα προτιμούσατε δηλαδή μια εγχώρια λύση από τα Καρτέλ Ενέργειας που λεηλατουν τους φυσικους πόρους της χωρας και τους πολιτες της...

και όχι έναν επιχειρηματία που δεν έκανε λεφτά στην Ελλάδα όπως ο Μυστακιδης?
Αδερφέ αυτό που είπες για τον Μυστακίδη ούτε η μαμά του δεν το έχει πει

Φαντάζομαι για να γράφεις εδώ ίντερνετ έχεις οπότε σε παρακαλώ δες δίπλα σε ποιον και πως έκανε τα λεφτά του ο Μυστακίδης

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό, ίσα ίσα, όσο πιο αδίστακτος είσαι στο ποδόσφαιρο τόσο το καλύτερο, αλλά μη λέμε ότι θέλουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”