Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από TylerDurden »

Psagmenos4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:02 Δεν ξέρω πως να το διαγράψω απλά το έχω κάνει επεξεργασία. Απ ότι καταλαβαίνω δεν θέλουμε να δούμε τι λενε οι πλευρές που είναι στο παιχνίδι της Νέας Τούμπας,αλλά μόνο να αναπαράγουμε συνωμοσίες που ίσως ισχύουν ίσως και όμως όχι.
Αν λοιπόν έγραφα ότι ο Μυστακίδης θέλει το λιμάνι θα περνούσε.
Η απάντηση της ίδιας της εταιρείας, που θέλει να κατασκευασει το γήπεδο λέτε ότι δεν πρέπει να ανέβει και να κριθεί αν όντως ισχύουν όσα γράφουν, αν στέκουν ακόμα κι αν συνάδουν με τα ήδη πεπραγμένα τους.
Όσο για το Mail της εν λόγω εταιρίας πολύ εύκολο να το βρείτε στο ΓΕΜΗ.
Τώρα αν το έγραψε gpt τότε αυτή είναι η τακτική της εταιρείας και δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά ειναι η απάντηση της.
Φίλε μου λόγο να σε αμφισβητήσω δεν έχω. Ο πιο απλός τρόπος για να μην υπάρχει καμία "σκιά" είναι να στείλεις την ερώτηση που έκανες και έλαβες αυτήν την απάντηση προκειμένου να στείλουν όσοι θέλουν την ίδια ερώτηση και να καταλήξουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Notorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:47 Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.

Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.

Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ιδιώτη ( ο οποίος είχε δείξει γενικώς ενδιαφέρον για μεγάλη συμμετοχή στα του ΠΑΟΚ) γιατί ουσιαστικά δείχνει αδυναμία υλοποίησης. Ειχε προσεγγιστεί και παλιότερα και άλλος παίχτης για το γήπεδο με την ίδια φιλοσοφία και αυτός ήταν ο Μυτιληναίος αγοράζοντας και το όνομα του γηπέδου ως Protergia.

Αυτό το μοντέλο το ήξερε η ΠΑΕ ότι υπάρχει σαν σκέψη αλλά ήταν. Αρνητική και ήθελε δημόσια συμμετοχή.
Εντυπωσιακό non paper. Ακόμη και να ισχύει στο ακέραιο βέβαια , δεν δικαιολογεί τίποτα από όσα αισχρά έχει κάνει το cheese cake factory τον τελευταίο μήνα.
These users thanked the author jibbie for the post (total 8):
Parolos, astral, epitropos, trouman, vasgias, leomatos88, Unpsofable78, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Δικαιολογεί πολλά εάν ισχύει. Όπως το σκεπτικό και τις κινήσεις. Όχι τον τρόπο επικοινωνίας και υλοποίησης αυτών.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ο ΚΚ υπονοούσε να πιέσει ο Α.Σ. για χρηματοδότηση από το κράτος, οπως έγινε με χαρτιά ή το τζαπε του Ραζέλου. Από συμπεράνατε ότι αναφερόταν σε ιδιώτη;
These users thanked the author Мир for the post (total 4):
epitropos, Apil44, Unpsofable78, paok apo epilogi
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

TylerDurden έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:12
Psagmenos4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:02 Δεν ξέρω πως να το διαγράψω απλά το έχω κάνει επεξεργασία. Απ ότι καταλαβαίνω δεν θέλουμε να δούμε τι λενε οι πλευρές που είναι στο παιχνίδι της Νέας Τούμπας,αλλά μόνο να αναπαράγουμε συνωμοσίες που ίσως ισχύουν ίσως και όμως όχι.
Αν λοιπόν έγραφα ότι ο Μυστακίδης θέλει το λιμάνι θα περνούσε.
Η απάντηση της ίδιας της εταιρείας, που θέλει να κατασκευασει το γήπεδο λέτε ότι δεν πρέπει να ανέβει και να κριθεί αν όντως ισχύουν όσα γράφουν, αν στέκουν ακόμα κι αν συνάδουν με τα ήδη πεπραγμένα τους.
Όσο για το Mail της εν λόγω εταιρίας πολύ εύκολο να το βρείτε στο ΓΕΜΗ.
Τώρα αν το έγραψε gpt τότε αυτή είναι η τακτική της εταιρείας και δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά ειναι η απάντηση της.
Φίλε μου λόγο να σε αμφισβητήσω δεν έχω. Ο πιο απλός τρόπος για να μην υπάρχει καμία "σκιά" είναι να στείλεις την ερώτηση που έκανες και έλαβες αυτήν την απάντηση προκειμένου να στείλουν όσοι θέλουν την ίδια ερώτηση και να καταλήξουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Αν θέλουν οι mod , ας μου στείλουν να τους δώσω ακριβώς και τι έστειλα και τι απάντησαν. Κι αν θέλουν να τα δημοσιοποιησουν καλός. Απ ότι είδα είπανε ότι το mail δεν ήταν για δω.
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Δεν δικαιολογεί τίποτα Tyler. Εκτός αν εξ αρχής δεχόμαστε σαν δεδομένο ότι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ με τους Αθηναίους... Και για να εξηγηθω έτι περαιτέρω.. Είμαστε Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ.. Σε άλλους διαγράφηκαν 1-2-3 φορές με 1-2-3 άρθρα , άλλοι επειδή έκαναν τζίρους τα τρεναραν στο διηνεκές, και εσένα σου ζητούσαν και τόκους και προσαυξήσεις και δεν έβγαζαν την ρύθμιση καν να πληρώσεις για να καθαρίσεις για πόσο καιρό.. η ιστορία με τα γήπεδα στην Αθήνα είναι από το 2004 όταν στον Ολυμπιακό έκαναν γήπεδο και σε εσένα μισή στέγη.. τώρα έκαναν ένα τσάμπα και στην ΑΕΚ και ήδη ψηφίστηκε η ανάπλαση στον βοτανικό.. σε όλα αυτά δηλαδή ο έχων το συμφέρον καθώς και το γήπεδο και το οικόπεδο ΑΣ ήταν θεατής, και μας πείραξε που τον "πίεσε" η ΠΑΕ να πάρει κάνα τηλέφωνο; Και τσατιστηκε μετά τόσο πολύ ο ΑΣ που είπε α έτσι είστε; Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε θα δώσω την κατασκευή του γηπέδου σε άλλον να μου την κάνει δώρο!! Ρε πόσα θέλετε να μας τρελάνετε κάποιοι...δλδ και σε αυτή ακόμα την περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε γήπεδο μόνοι μας ενώ 10 χρόνια πάλευαμε για τα ΠΔ και τις άδειες από μυριάδες δημόσιες υπηρεσίες και περιφέρεια ενώ οι άλλοι τα έκαναν τσάμπα και αυτόματα βρισκόμαστε να κράζουμε τους δικούς μας που ζητάνε κάτι (αν ισχύει που γιατί να μην ισχύει όμως) προς το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ, ώστε να μην μας ρίξουν και ΞΑΝΑπιασουν μαλακές ή στη χειρότερη να πούμε να ξέρετε δε σας χρωστάμε αλλά μας χρωστάτε? Και έχουν το θράσος δικοί μας οπαδοί να λένε ότι αυτό έφταιγε και εξηγούνται και κατανοούμε πολλά??
These users thanked the author epitropos for the post (total 8):
theo-drama, Apil44, NIKOS1972, trouman, leomatos88, ASTNORD2, Unpsofable78, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@Psagmenos4 μην λες ότι ναναι

Σπάνια κόβουμε ποστ

Πρέπει να καταλάβεις ότι το γεγονός ότι απάντησαν σε εσένα κάτι, δεν σημαίνει ότι δέχθηκαν να βγει φορα παρτίδα δημόσια

Εμείς ούτε το περιεχόμενο του ποστ θέλουμε να τσεκαρουμε ούτε το συνυπογράφουμε..

Δεν θα μπούμε σε παιχνίδια εντυπώσεων με βάση ένα κείμενο που δεν ζητήσαμε και δεν απευθυνόταν σε εμας
These users thanked the author Equalizer for the post:
Psagmenos4
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Notorious4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:47 Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.

Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.

Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ιδιώτη ( ο οποίος είχε δείξει γενικώς ενδιαφέρον για μεγάλη συμμετοχή στα του ΠΑΟΚ) γιατί ουσιαστικά δείχνει αδυναμία υλοποίησης. Ειχε προσεγγιστεί και παλιότερα και άλλος παίχτης για το γήπεδο με την ίδια φιλοσοφία και αυτός ήταν ο Μυτιληναίος αγοράζοντας και το όνομα του γηπέδου ως Protergia.

Αυτό το μοντέλο το ήξερε η ΠΑΕ ότι υπάρχει σαν σκέψη αλλά ήταν. Αρνητική και ήθελε δημόσια συμμετοχή.
Φίλε μου, θυμάσαι πότε έγινε αυτή η προσέγγιση; Γνωρίζεις αν ήταν σε γνώση της ΠΑΕ;
Agopian

Δημοσίευση από Agopian »

Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Agopian την Δευ 04 Αύγ 2025, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Agopian for the post (total 4):
Parolos, trouman, leomatos88, paok apo epilogi
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Equalizer έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:36 @Psagmenos4 μην λες ότι ναναι

Σπάνια κόβουμε ποστ

Πρέπει να καταλάβεις ότι το γεγονός ότι απάντησαν σε εσένα κάτι, δεν σημαίνει ότι δέχθηκαν να βγει φορα παρτίδα δημόσια

Εμείς ούτε το περιεχόμενο του ποστ θέλουμε να τσεκαρουμε ούτε το συνυπογράφουμε..

Δεν θα μπούμε σε παιχνίδια εντυπώσεων με βάση ένα κείμενο που δεν ζητήσαμε και δεν απευθυνόταν σε εμας
Μπορείτε να το διαγράψετε γιατί δεν ξέρω πως
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Καλώς σας βρήκα μάγκες & πάλι (είχα κάνει εγγραφή ως zudu 4, τότε που ψάχναμε σενάριο πως βγαίναμε πρωταθλητές πριν τα p.o, είχα γράψει κ καμία 20αριά σχόλια αλλά είχα δώσει εταιρικό mail & μου την έπεσαν από την κυβερνοασφάλεια....πλέον με τον Drexler🏀.
Όπως είχα πει κ τότε, καθημερινά αφουγκράζομαι την ομάδα μας εδώ μέσα από το '08.
Έχω διαβάσει όλα τα σχόλια σας από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό 1μιση μήνα τώρα και θα ήθελα να ρωτήσω καλοπροαίρετα (έφτασα 49 κα πάντα έβαζα τον εαυτό μου στη θέση του άλλου, προσπαθώντας να βρω τη "λύση" σε κάθε δικό μου ή μη πρόβλημα):
Αν είσασταν εσείς (μιλάω για την ισχνή μειοψηφία εδώ μέσα αλλά και έξω) στη θέση του Ιβάν κ γίνονταν ότι γίνεται α) πως θα αισθανόσασταν κ β) πως θα αντιδρούσατε.
Με μεγάλο ενδιαφέρον θα ήθελα να διαβάσω τα παραπάνω α & β
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
trouman, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για πολιτική παρέμβαση και χρηματοδότηση του γηπέδου και επί τους ουσίας δήλωση αρνητικής επενδυτικής απόφασης κατασκευής γηπέδου αν δεν υπάρξει συγχρηματοδότηση. 01/2025 -> Συνομιλίες με Μυστακίδη και άλλους για τυχόν ενδιαφέρον και ενημέρωση προς την ΠΑΕ! -> Δήλωση ΚΚ και ανακοίνωση ΑΣ ότι βρέθηκε επενδυτής 06/2025-> Ενεργοποίηση της ΠΑΕ για το γήπεδο ( παρουσίαση σχεδίων τα οποία δεν είναι λεπτομερή και δεν είναι κατασκευαστικά παρά μόνο αισθητικά) και Μνηνονιο συνεργασίας στο οποίο έχει δείξει και θετική διάθεση ο ΑΣ.

Το 2027 είναι ο χρονικός ορίζοντας που πρέπει να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αν δεν ξεκινήσουν μέχρι τότε υπάρχει κίνδυνος όλη η προεργασία που έγινε ως το 2022 να πάει στο καλάθι των αχρήστων και να χαθει πολύτιμος χρόνος και με αυτόν και ο επενδυτής. Λιγότερο από 2 χρόνια πλέον χωρίς να υπάρχουν σχέδια προς κατασκευή αυτή τι στιγμή. οικοδομικές άδειες κτλ.

Και κατηγορείτε τον ΑΣ για τρύπημα όταν ο Ιβαν έχει να εμφανιστεί 6 χρόνια. Έχει ρίξει το budget κατακόρυφα από το 2020 και έπειτα και μάλιστα ενώ δέχεται αυτό το "τρύπημα" πάει να πουλήσει και ότι πολυτιμότερο έχει ο Συλλογος που ακούει στο όνομα Γιάννης Κωνσταντελιας. Περιμένετε από τον ΑΣ να μην είναι διστακτικός.

Αυτα από εμένα για τώρα. Ας επικεντρωθούμε στον αγώνα της Πέμπτης και μαλώνουμε ξανά από Παρασκευή.
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

epitropos έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:34 Δεν δικαιολογεί τίποτα Tyler. Εκτός αν εξ αρχής δεχόμαστε σαν δεδομένο ότι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ με τους Αθηναίους... Και για να εξηγηθω έτι περαιτέρω.. Είμαστε Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ.. Σε άλλους διαγράφηκαν 1-2-3 φορές με 1-2-3 άρθρα , άλλοι επειδή έκαναν τζίρους τα τρεναραν στο διηνεκές, και εσένα σου ζητούσαν και τόκους και προσαυξήσεις και δεν έβγαζαν την ρύθμιση καν να πληρώσεις για να καθαρίσεις για πόσο καιρό.. η ιστορία με τα γήπεδα στην Αθήνα είναι από το 2004 όταν στον Ολυμπιακό έκαναν γήπεδο και σε εσένα μισή στέγη.. τώρα έκαναν ένα τσάμπα και στην ΑΕΚ και ήδη ψηφίστηκε η ανάπλαση στον βοτανικό.. σε όλα αυτά δηλαδή ο έχων το συμφέρον καθώς και το γήπεδο και το οικόπεδο ΑΣ ήταν θεατής, και μας πείραξε που τον "πίεσε" η ΠΑΕ να πάρει κάνα τηλέφωνο; Και τσατιστηκε μετά τόσο πολύ ο ΑΣ που είπε α έτσι είστε; Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε θα δώσω την κατασκευή του γηπέδου σε άλλον να μου την κάνει δώρο!! Ρε πόσα θέλετε να μας τρελάνετε κάποιοι...δλδ και σε αυτή ακόμα την περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε γήπεδο μόνοι μας ενώ 10 χρόνια πάλευαμε για τα ΠΔ και τις άδειες από μυριάδες δημόσιες υπηρεσίες και περιφέρεια ενώ οι άλλοι τα έκαναν τσάμπα και αυτόματα βρισκόμαστε να κράζουμε τους δικούς μας που ζητάνε κάτι (αν ισχύει που γιατί να μην ισχύει όμως) προς το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ, ώστε να μην μας ρίξουν και ΞΑΝΑπιασουν μαλακές ή στη χειρότερη να πούμε να ξέρετε δε σας χρωστάμε αλλά μας χρωστάτε? Και έχουν το θράσος δικοί μας οπαδοί να λένε ότι αυτό έφταιγε και εξηγούνται και κατανοούμε πολλά??
Επιτροπε τι ψάχνεις να βρεις τώρα εδω κάποιοι δική μας κατηγορούν ακομα την παε για την υπόθεση με την Ξάνθη εδω θα σταματήσουν, αφού ειναι απλές με τα λεφτά άλλων να πληρώνουμε εμείς τα πάντα και οι αλλοι στα τζάμπα παντα
These users thanked the author Grimson4 for the post (total 2):
epitropos, Apil44
Άβαταρ μέλους
Notorious4

anatolikos2 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:41

Φίλε μου, θυμάσαι πότε έγινε αυτή η προσέγγιση; Γνωρίζεις αν ήταν σε γνώση της ΠΑΕ;
Πρέπει να ήταν καλοκαίρι του 2019. Εννοείται ήταν ενήμερη η ΠΑΕ. Υπήρχε πρόθεση από τον Μυτιληναίο να αναλάβει την κατασκευή με την ΜΕΤΚΑ και να εξαγοράσει το όνομα του γηπέδου για να προωθήσει την Protergia. Δεν ξέρω βέβαια με ακρίβεια το ποσοστό που θα είχε η ΠΑΕ κτλ.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

epitropos έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:34 Δεν δικαιολογεί τίποτα Tyler. Εκτός αν εξ αρχής δεχόμαστε σαν δεδομένο ότι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ με τους Αθηναίους... Και για να εξηγηθω έτι περαιτέρω.. Είμαστε Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ.. Σε άλλους διαγράφηκαν 1-2-3 φορές με 1-2-3 άρθρα , άλλοι επειδή έκαναν τζίρους τα τρεναραν στο διηνεκές, και εσένα σου ζητούσαν και τόκους και προσαυξήσεις και δεν έβγαζαν την ρύθμιση καν να πληρώσεις για να καθαρίσεις για πόσο καιρό.. η ιστορία με τα γήπεδα στην Αθήνα είναι από το 2004 όταν στον Ολυμπιακό έκαναν γήπεδο και σε εσένα μισή στέγη.. τώρα έκαναν ένα τσάμπα και στην ΑΕΚ και ήδη ψηφίστηκε η ανάπλαση στον βοτανικό.. σε όλα αυτά δηλαδή ο έχων το συμφέρον καθώς και το γήπεδο και το οικόπεδο ΑΣ ήταν θεατής, και μας πείραξε που τον "πίεσε" η ΠΑΕ να πάρει κάνα τηλέφωνο; Και τσατιστηκε μετά τόσο πολύ ο ΑΣ που είπε α έτσι είστε; Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε θα δώσω την κατασκευή του γηπέδου σε άλλον να μου την κάνει δώρο!! Ρε πόσα θέλετε να μας τρελάνετε κάποιοι...δλδ και σε αυτή ακόμα την περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε γήπεδο μόνοι μας ενώ 10 χρόνια πάλευαμε για τα ΠΔ και τις άδειες από μυριάδες δημόσιες υπηρεσίες και περιφέρεια ενώ οι άλλοι τα έκαναν τσάμπα και αυτόματα βρισκόμαστε να κράζουμε τους δικούς μας που ζητάνε κάτι (αν ισχύει που γιατί να μην ισχύει όμως) προς το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ, ώστε να μην μας ρίξουν και ΞΑΝΑπιασουν μαλακές ή στη χειρότερη να πούμε να ξέρετε δε σας χρωστάμε αλλά μας χρωστάτε? Και έχουν το θράσος δικοί μας οπαδοί να λένε ότι αυτό έφταιγε και εξηγούνται και κατανοούμε πολλά??
Το κακό δεν είναι να προσπαθήσει ο ΑΣ για χρηματοδότηση. Κακό είναι πως δεν το έθεσε εξαρχής ο Σαββίδης και μετά από 3 χρόνια νεκρικής σιγής να δίνει τελεσίγραφο στον ΑΣ και ενώ υπάρχει κίνδυνος σε 2 χρόνια να πάνε όλα χαμένα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”