Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Γερασίμου έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 21:45 Καλά, εδώ δεν δίνουμε χρήματα για ένα χαφ από το πάνω ράφι, δεν δίνουμε για φορ και θέλεις τον Ζαφείρη που τον ζήτησε η μισή Ευρώπη.
Κανένα νέο από το Μεξικό ή έχουν σιέστα;
Μεξικανικο τουιτ..
Γιακουμάκης και Γιόβιτς είναι κοντά στο να παίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ατζέντης του Έλληνα κανονίζει μονοετή δανεισμό στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα «απορροφούσε» το μισθό του (διαπραγματεύονται ένα χαμηλότερο ποσό). Όσο για τον Γιόβιτς, απομένουν λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ»,
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Είχε ακουστεί και στην αρχή του καλοκαιριού ο συγκεκριμένος.

Βάσει στατιστικών ήταν από τους καλύτερους σέντερ μπακ του πρωταθλήματος
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 18:58 Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς χαλάμε εμείς την μέρα και εκείνοι την δικιά μας. Και μην μου πείτε για τον διάλογο, έτσι κι αλλιώς σχεδόν ποτέ δεν συμφωνούμε. Άιντε μπας και βρούμε πάλι την χαρά μας.
Και αυτό φίλε μου που περιγράφεις είναι το λεγόμενο echo chamber το οποίο πέρα από το ότι περιθωριοποιεί το διάλογο και ενισχύει τον παράλληλο μονόλογο, δημιουργεί μια ψεύτικη πραγματικότητα στους συμμετέχοντες σε αυτό. Όταν συνδιαλέγεσαι αποκλειστικά με ομοϊδεάτες σου, θα οδηγηθείς στο να πιστέψεις πως οι ιδέες σου έχουν καθολική αποδοχή στην κοινωνία, γεγονός που πέραν του ότι είναι ψευδές, πέραν του οδηγεί σε "χαρακώματα" θέσεων και απόψεων, θα οδηγήσει πιο εύκολα στο να πιστέψεις θεωρίες συνωμοσίας προκειμένου να εξηγήσεις το γιατί οι ιδέες σου δεν είναι όσο δημοφιλείς νόμιζες. Πληρώνονται από τον Σαββίδη οι μεν, από το Μυστακίδη οι δε π.χ. Μακριά από εμάς.
These users thanked the author TylerDurden for the post (total 8):
tenten4GT, Σουριναμέζος, JohnDag, Kourdos, Panx Romana, smoothcriminal1926, Logistis, giaxxo
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Καλά και οι 24 γράψανε αμέσως ότι δεν ισχύει το ενδιαφέρον. Ούτε έναν παπά να μη χαρούμε λίγο.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Γερασίμου έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 21:45 Καλά, εδώ δεν δίνουμε χρήματα για ένα χαφ από το πάνω ράφι, δεν δίνουμε για φορ και θέλεις τον Ζαφείρη που τον ζήτησε η μισή Ευρώπη.
Κανένα νέο από το Μεξικό ή έχουν σιέστα;
Βασικα οταν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος να πω την,αμαρτία μου ειχα,πει , φέρε Ζαφείρη κ καρετσα κ θα κλάψει κ ο καθε πικραμένος για χρονια. Ενταξει προφανώς όνειρα αλλα τεσπα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ιβάν φέρε Son.
To 7 είναι ελεύθερο.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Αα καλά Ζαφείρη ονειρεύεται ο άλλος....να έρθει σε μας να κάνει τι; Πες ότι ο Σαββίδης δίνει 12 μυρια που ούτε με τόσα τον δίνουν....πες ότι δίνει 2 μύρια συμβόλαιο στον παίκτη.... πιστεύεις θα έρθει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panostas1995 την Δευ 04 Αύγ 2025, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Χαφ που παίζει εκτός Ευρώπης, που παίζει 6 και 8, όνομα γνωστό, που ακούγεται ότι ψάχνεται να φύγει από εκεί που είναι και υπάρχουν και κάποιοι εντός ομάδας που θα μπορούσαν να του πουν ένα καλό λόγο έναν βρήκα. Δεν μου φαίνεται για το βαλάντιο μας οπότε δεν ψελλίζω το όνομα
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
Unpsofable78, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Eagle1980 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 13:52 Πολύ καλή και βατή η κλήρωση για Γιουροπά λιγκ πλέι οφ . Μακάρι και την πιο καλή αν στραβώσει για κόνφερενσ. :nairepaok:
Η κλήρωση είναι για όλα ή τίποτα.

Αν περάσουμε τους Αυστριακούς πάμε άνετα για ομίλους Γιουρόπα.
Αν αποκλειστούμε από τους Αυστριακούς θα γίνει δύσκολη η συνέχεια ακόμη και στο Κόνφερενς.
These users thanked the author Rexaris for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:06 Χαφ που παίζει εκτός Ευρώπης, που παίζει 6 και 8, όνομα γνωστό, που ακούγεται ότι ψάχνεται να φύγει από εκεί που είναι και υπάρχουν και κάποιοι εντός ομάδας που θα μπορούσαν να του πουν ένα καλό λόγο έναν βρήκα. Δεν μου φαίνεται για το βαλάντιο μας οπότε δεν ψελλίζω το όνομα
Για πες φιλε!!
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

It's practically a done deal; a full agreement could be confirmed today.

Giorgios wants to go to Greece, as his agent has expressed, and he's also willing to lower his salary.

Barring any surprises, he has one foot and a half in PAOK, and Cruz Azul has his NFM spot.

Απο ότι φαίνεται προχωράει του Γιακουμάκη. Ενδιαφέρον ότι ο παίκτης προτίθεται να μειώσει τον μισθό του, για να ολοκληρωθεί η κίνηση.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Panostas1995 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:06 Αα καλά Ζαφείρη ονειρεύεται ο άλλος....να έρθει σε μας να κάνει τι; Πες ότι ο Σαββίδης δίνει 12 μυρια που ούτε με τόσα τον δίνουν....πες ότι δίνει 2 μύρια συμβόλαιο στον παίκτη.... πιστεύεις θα έρθει;
Καλα δε παιζει κ στην Λίβερπουλ στο τσεχικο πρωταθλημα ειναι χαλαρωσε.
Μια χαρα έρχεται αν τα σκάσεις,
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 22:06 Χαφ που παίζει εκτός Ευρώπης, που παίζει 6 και 8, όνομα γνωστό, που ακούγεται ότι ψάχνεται να φύγει από εκεί που είναι και υπάρχουν και κάποιοι εντός ομάδας που θα μπορούσαν να του πουν ένα καλό λόγο έναν βρήκα. Δεν μου φαίνεται για το βαλάντιο μας οπότε δεν ψελλίζω το όνομα
Άσε το βρήκα. Κουρμπέλης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Λέγε ρε αλήτη :opaokara:

Πες τουλάχιστον ήπειρο που αγωνίζεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Δευ 04 Αύγ 2025, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Σπάνια απαντώ σε ανθρώπους που δεν τους γνωρίζω καν ούτε συναθροίζωμαι. Προσωπικά φιλτράρω από πολλές μεριές και το τι γράφεται και το τι ακούγεται, ώστε να διαμορφώσω μια τελική άποψη. Με πολλούς που συμφωνώ κατά τα δικά μου δοκούν, από κοντά μπορεί να μην κάναμε ούτε παρέα. Αλλά. Είμαι σε θέση να καταλάβω απ'τα γραφόμενα του καθενός στο που αποσκοπούν. Που θέλω να καταλήξω; Είσαι σε μια παρέα που καθημερινά συγκεκριμένοι μονίμως δεν τούς ευχαριστεί τίποτα και διαρκώς βγάζουν άρνηση. Και είναι και κάποιοι οι οποίοι και προβληματίζονται και διαφωνούν και συμφωνούν με επιχειρήματα. Διαλέγω τους δεύτερους. Α και που έχουν θετική αύρα. Καλό βράδυ.
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 4):
Magpies4, Unpsofable78, Dio-4, giaxxo
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”