Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Michael Scott

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από Michael Scott »

Εγω, θα το ξαναρωτήσω.

Όταν ο ΑΣ κλήθηκε να βρει επενδυτή για το γηπεδο, κινήθηκε με αστραπιαιους ρυθμούς. Αρα, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και αποτελεσμα.

Από το 2020 τι ενέργειες έχουν γίνει για να βρεθεί επενδυτης για την ΚΑΕ; Θα ηταν καλο να ερωτηθει αυτο στην συνέντευξη τυπου.
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 2):
navigator11, trf_traveller
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έχουν μια αγωνια οι φουρναραιοι σε. Κάθε ανακοίνωσή να αναφέρουν τον. Άφαντο κύριο μυστακιδη ο σάββιδης δεν είναι κύριος και θεσσαλονικευ.... Αλλά το τι συμφωνήσανε δεν λένε πεισματικά..... Απο που να τους πιάσεις αυτούς τους τύπους
dev

Δημοσίευση από dev »

με 1,5 χορηγιεσ περιμενουμε παικτη παγκοσμιας κλασης στο βολει ακραιο
dev

Δημοσίευση από dev »

Michael Scott έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 03:26 Εγω, θα το ξαναρωτήσω.

Όταν ο ΑΣ κλήθηκε να βρει επενδυτή για το γηπεδο, κινήθηκε με αστραπιαιους ρυθμούς. Αρα, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και αποτελεσμα.

Από το 2020 τι ενέργειες έχουν γίνει για να βρεθεί επενδυτης για την ΚΑΕ; Θα ηταν καλο να ερωτηθει αυτο στην συνέντευξη τυπου.
δεν ειναι δυσκολο να το απαντησεις και μονος σου αυτο

σε ενα γηπεδο φιλετο με εμπορικους χωρους η εκμεταλευση θα φερει κερδη

μια καε χωρις τιτλο δεκαετιες και με χρεη μονο ζημια για την τσεπη. επισης ο Χατζοπουλος ειπε οτι δεν βρισκει επενδυτη μεχρι τωρα και αυτος
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Αυτοί που εχουν κάνει τις τελευταίες κινήσεις και γράφουν τις ανακοινώσεις, ενεργούν κατά τη γνώμη μου ως εχθροί και οχι ως θεματοφύλακες. Για μένα απο τη μία πλευρά υπάρχει η διοίκηση της ΠΑΕ με τα καλά κ τα στραβά της αλλά με μία τεράστια προσφορα κι από την άλλη μια ομάδα ατόμων που δεν θα ηθελα να γράψω την άποψη μου για το ηθικό τους ανάστημα και τα κίνητρά τους. Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται για μένα ζήτημα με ποια πλευρά θα ταχθώ.
These users thanked the author Elkjaer for the post (total 5):
navigator11, ToMousiTouCrespo, paokkerkir, nikvasil, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

psykoman έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:35 Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για συμπληρώσουμε την αίτηση ειναι:
Ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητέρας, ημερομηνία γέννησης, τόπος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας και διεύθυνση εργασίας, επάγγελμα, αριθμό ταυτότητας, ΑΦΜ, κινητό κ σταθερό τηλ. αν υπάρχει και email.
Εμείς βάζουμε τις 2 υπογραφές παλιών μελών. Στη συνέχεια σας λέμε τον λογαριασμό του ΑΣ στην τράπεζα Πειραιώς. Κάνετε την κατάθεση 51€ (τα 15€ για εγγραφή και 36€ για συνδρομή ενός έτους) και μας στέλνετε την απόδειξη. Μαζί με την αίτηση τα στέλνουμε στον ΑΣ και γίνεστε μέλος.

Απο την σελιδα των παιδιων στο facebook οταν ηρθα σε επαφη μαζι τους...
@Panx Romana
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ
Εγώ θα πάω την Πέμπτη πριν το παιχνίδι
TTheo1971

Δημοσίευση από TTheo1971 »

Αν θυμάμαι καλά, δικαίωμα ψήφου σε ΓΣ έχουν τα νέα μέλη, μετά από ένα χρόνο.
Ακόμα και σε αυτό αργήσαμε εμείς που τώρα αποφασίσαμε να γραφτούμε στον ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

TTheo1971 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:37 Αν θυμάμαι καλά, δικαίωμα ψήφου σε ΓΣ έχουν τα νέα μέλη, μετά από ένα χρόνο.
Δεν πειράζει φίλε.
Ας το κάνουμε τώρα κι ας είναι αργά
These users thanked the author Panx Romana for the post:
trf_traveller
Άβαταρ μέλους
gianantho

Δημοσίευση από gianantho »

1.Σϊγουρα η ομάδα χρειάζεται ένα νέο γήπεδο[/b][/b] που θα της δώσει μία επιπλέον ώθηση και αίγλη.
2.Οι εποχές αλλάζουν και σίγουρα η νέα γενιά και καλά κάνει θέλει τις ανέσεις της όταν πάει στο γήπεδο
3.Η αγωνιστική επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας άνοιξαν την όρεξη για νέο γήπεδο στο οποίο θα απολαμβάνουμε την πορεία της ομάδας.

Το ερώτημα προς Α.Σ είναι ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγώ θυμάμαι κάποια πράγματα από πολύ παλιά, που την είχαμε φάει και με τι πλάτες του Α.Σ, οι Γούμενος Παγώνης ρουφούσαν το μεδούλι του συλλόγου, είχαν πάρει τις σφραγίδες της ΠΑΕ και διοικούσαν από τα σπίτια τους, γιατί είχαμε κάνει κατάληψη τότες.

Τότε λέγαμε ότι θέλαμε να κάνουμε μια προσπάθεια για να δημιουγηθει λαϊκή βάση και μέσω του Α.Σ. για γίνει προσπάθεια να χρηματοδοτείται η ΠΑΕ αντί να μπλέκουμε με τον κάθε βάλτο (του ΠΑΣΟΚ τότε) Γουμενο-Παγωνη, Μπατατούδη που χρέωσαν τον ΠΑΟΚ με δεκάδες εκατομυρια και χρωστούσαμε σε όποιον μιλάει Ελληνικά. Τα λεφτά. δε με μαύρες σακούλες γυρίζανε .... ο κ.Γιαννης ήταν χρηματιστής βλέπετε μάλλον στο ΧΑΑ έτσι λειτουργούσαν και δουλεύανε.

Τέλος πάντων, η προσπάθεια για λαϊκή βάση εγκαταλείφθηκε από την αρχή γιατι ο Α.Σ. ήταν κλειστό κλαμπ, οι σύνδεσμοι τότε, όχι όλλοι γιατί τότε υπήρχε ακόμα πολυφωνία, ζητούσαν να αλλάξουν οι όροι για τα νέα μέλη και δικαίωμα ψήφου. Τίποτα δεν άλλαξε, μας γράψανε εκεί που δεν έπιανε μελανι, οι γνωστοι και συγγενείς έμειναν μέσα, ο απλός ΠΑΟΚτσης έμεινε η αγελάδα που απλά αρμέγουν όταν ξεμείνουν από επενδυτή. Τα ίδια λέγαμε και τότε, να μην χρειάζεται χρόνος, να απλοποιηθούν κάποιοι πράγματα για να ανοίξει ο ΑΣ σε πιο πλατιά μάζα φιλάθλων, όχι μόνο συνδεσμητων.
Ο χρυσός δικέφαλος, που υποτίθεται έκανε τότε αντιπολίτευση, στην ουσία πολεμούσε και αυτός την ιδέα της λαϊκής βάσης, γιατί ίσως τώρα γίναμε σοφότεροι να το καταλάβουμε.
Δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Καναρακη, αλλά αν θυμαμε καλά, έβγαινε συχνά σε οπαδικές εκπομπές και προσπαθούσε να προωθήσει την ιδέα για λαϊκή βάση σε προτυπα Μπαρτσελωνας. Έκανε την προσπάθεια του και αυτός.
Εποχές που δεν θέλω να ξαναζήσω αλλά μάλλον για εκεί βαδίζουμε.

Τέλος, πάντως τα τις λέσχης τα προσπάθησαν και τα λικισκου και εκεί απετυχε οικρα, δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να πετύχει ποτέ χωρίς επενδυτή/χορηγό,

https://www.paokmania.gr/blog/28478-peri-laikis-basis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 04 Αύγ 2025, 13:07, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
TTheo1971

Panx Romana έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:39
TTheo1971 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 12:37 Αν θυμάμαι καλά, δικαίωμα ψήφου σε ΓΣ έχουν τα νέα μέλη, μετά από ένα χρόνο.
Δεν πειράζει φίλε.
Ας το κάνουμε τώρα κι ας είναι αργά
Δεν διαφωνώ.
Για τις διαδικασίες τις άμεσες το είπα.
trf_traveller

Δημοσίευση από trf_traveller »

Όσο πιο πολλά μέλη, τόσο περισσότερη στήριξη θα έχουν τα τμήματα και επίσης μεγαλυτερη πίεση στη διοίκηση, μήπως και αλλάξουν τρόπο οργάνωσης
These users thanked the author trf_traveller for the post:
TTheo1971
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Να ρωτήσω και κάτι άλλο θέλω τώρα που σας βρήκα
Αν γίνουμε μέλη θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε το καταστατικό από την άποψη ότι οκ γίναμε μέλη αλλά σε σημαντικα θέματα που θα έρθουν στο μέλλον καλή ώρα θα έχουμε δυνατότητα ψήφου μέσω της γενικής συνέλευσης ή όχι ;
Γιατί αν είναι όχι το μόνο που κάνουμε και καλά κάνουμε είναι μια οικονομική συνδρομή μέσω της παρουσίας μας σαν μέλη του ΑΣ
TTheo1971

Σαν πρώτη άποψη, η οικονομική ενίσχυση είναι σοβαρή.
Το καταστατικό, εγώ δεν το έχω διαβάσει, αλλά αυτό που γνωρίζω από άλλους συλλόγους είναι υποχρεωτικό για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία να είναι εναρμονισμένα με έναν αθλητικό νόμο του 2018 αν δεν κάνω λάθος. Οπότε λίγο πολύ όλα τα καταστατικά είναι παρόμοια.
Για δικαίωμα συμμετοχής σε ΓΣ μετά τους πρώτους 2 μήνες και δικαίωμα ψήφου μετά από τον πρώτο χρόνο.
Υ.Γ. Επειδή απέχω από τα κοινά του συλλόγου που ίδρυσα το 2017, αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας μας διαφωτίσει.
These users thanked the author TTheo1971 for the post:
Panx Romana
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”