Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Michael Scott

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από Michael Scott »

Εγω, θα το ξαναρωτήσω.

Όταν ο ΑΣ κλήθηκε να βρει επενδυτή για το γηπεδο, κινήθηκε με αστραπιαιους ρυθμούς. Αρα, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και αποτελεσμα.

Από το 2020 τι ενέργειες έχουν γίνει για να βρεθεί επενδυτης για την ΚΑΕ; Θα ηταν καλο να ερωτηθει αυτο στην συνέντευξη τυπου.
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 2):
navigator11, trf_traveller
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Έχουν μια αγωνια οι φουρναραιοι σε. Κάθε ανακοίνωσή να αναφέρουν τον. Άφαντο κύριο μυστακιδη ο σάββιδης δεν είναι κύριος και θεσσαλονικευ.... Αλλά το τι συμφωνήσανε δεν λένε πεισματικά..... Απο που να τους πιάσεις αυτούς τους τύπους
dev

Δημοσίευση από dev »

με 1,5 χορηγιεσ περιμενουμε παικτη παγκοσμιας κλασης στο βολει ακραιο
dev

Δημοσίευση από dev »

Michael Scott έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 03:26 Εγω, θα το ξαναρωτήσω.

Όταν ο ΑΣ κλήθηκε να βρει επενδυτή για το γηπεδο, κινήθηκε με αστραπιαιους ρυθμούς. Αρα, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και αποτελεσμα.

Από το 2020 τι ενέργειες έχουν γίνει για να βρεθεί επενδυτης για την ΚΑΕ; Θα ηταν καλο να ερωτηθει αυτο στην συνέντευξη τυπου.
δεν ειναι δυσκολο να το απαντησεις και μονος σου αυτο

σε ενα γηπεδο φιλετο με εμπορικους χωρους η εκμεταλευση θα φερει κερδη

μια καε χωρις τιτλο δεκαετιες και με χρεη μονο ζημια για την τσεπη. επισης ο Χατζοπουλος ειπε οτι δεν βρισκει επενδυτη μεχρι τωρα και αυτος
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Αυτοί που εχουν κάνει τις τελευταίες κινήσεις και γράφουν τις ανακοινώσεις, ενεργούν κατά τη γνώμη μου ως εχθροί και οχι ως θεματοφύλακες. Για μένα απο τη μία πλευρά υπάρχει η διοίκηση της ΠΑΕ με τα καλά κ τα στραβά της αλλά με μία τεράστια προσφορα κι από την άλλη μια ομάδα ατόμων που δεν θα ηθελα να γράψω την άποψη μου για το ηθικό τους ανάστημα και τα κίνητρά τους. Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται για μένα ζήτημα με ποια πλευρά θα ταχθώ.
These users thanked the author Elkjaer for the post (total 3):
navigator11, ToMousiTouCrespo, paokkerkir
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”