Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εχουν προσλαβει το chatgpt;
- These users thanked the author black death for the post (total 3):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, astral, Unpsofable78
Ειμαστε σε ενα forum που ακουγεται και διαβαζεται.psykoman έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:29 Τα εγκληματα του ΑΣ γραφτηκαν πολλες φορες εδω μεσα...
Ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο...
Στην πραξη ομως τι γινεται;
Ωραιες οι καταρες και τα αναθεματα πισω απ τα πληκτρολογια...αλλα τι προτεινετε;;
Και εκτος απο το τι προτεινετε...τι κανετε στην πραξη;;;
Εγω π.χ. εκανα τα χαρτια και θα κατατεθει η αιτηση μου τελος του μηνα...
Εσεις;
Αυτο ειναι κατι. Αυτο που εκανε ο psagmenos4 ειναι πολυ πιο προχωρημενο.
Αυτο που εκανες εσυ το ιδιο και παραπανω. Εγω ζητησα σημερα
το καταστατικο. Αν στο δωσανε στειλτο σε ολους ή ζητησε το να το εχουμε.
Καποιοι ζητησαμε ΓΣ και παραιτηση του ΔΣ.
Το δεδομενο ειναι οτι η μεγαλη πλειοψηφια του λαου του ΠΑΟΚ
δε θελει το γηπεδο να το κανει αλλος απο τον Ιβαν.
Αυτο πρεπει να διασφαλισουμε.Τα λεμε
οπου μπορουμε και τα γραφουμε να ακουστουνε.
Υπαρχουν και πιο δυναμικες κινητοποιησεις αν θελεις.
Δυστυχως οι συνδεσμοι ειναι ομως χωρισμενοι.
Το αυτονοητο ειναι μια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. Μελη θα γραφτουμε,
αλλα θα εχουμε δικαιωμα σε ενα χρονο. Για αυτο λεμε για
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ και νεα ΓΣ.
Διαφωνει κανεις οτι για ενα τετοιο θεμα ακομη
και αν το ΔΣ αυριο δωσει το εργο στον Ιβαν, πρεπει
να ακουστει η γνωμη και η ψηφος ενος μεγαλου αριθμου
ατομων και οχι 15 ή εκατο ανθρωπων;
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- Unpsofable78, Apil44
Mιας και το βρήκα ποσταρισμενο στο facebook θα το ποστάρω και εδω για να τελειωνει το παραμύθι της ΜΑΝΑΣ του Συλλογου¨.
Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα του από την ίδρυση του συλλόγου το 1926 έως και την προηγούμενη χρονιά του 2025 έχει συνολικά σε όλα τα αθλήματα μεικτά πρωτάθλημα και κύπελλο
124 τρόπαια.
Από την έλευση το καλοκαίρι του 2012 του Ιωάννη Σαββίδη και προσμετρωντας από την σεζόν 2012-13 ο ΠΑΟΚ έχει μεικτά σε όλα τα αθλήματα 86 τρόπαια.
Άρα 124-86=38. Ολόκληρος ΠΑΟΚ από το 1926 μέχρι το 2012 έχει 38 τρόπαια
και από 2012 μέχρι τώρα έχει 86.
Έχουν δίκιο να τον θεωρούν τον Σαββίδη εκεί στον ΑΣ ότι δεν μπορεί άλλο και να βάζουν τον κόσμο σε περιπέτειες και στον διχασμό.
Ο ΠΑΟΚ σε όλα τα τμήματα του από την ίδρυση του συλλόγου το 1926 έως και την προηγούμενη χρονιά του 2025 έχει συνολικά σε όλα τα αθλήματα μεικτά πρωτάθλημα και κύπελλο
124 τρόπαια.
Από την έλευση το καλοκαίρι του 2012 του Ιωάννη Σαββίδη και προσμετρωντας από την σεζόν 2012-13 ο ΠΑΟΚ έχει μεικτά σε όλα τα αθλήματα 86 τρόπαια.
Άρα 124-86=38. Ολόκληρος ΠΑΟΚ από το 1926 μέχρι το 2012 έχει 38 τρόπαια
και από 2012 μέχρι τώρα έχει 86.
Έχουν δίκιο να τον θεωρούν τον Σαββίδη εκεί στον ΑΣ ότι δεν μπορεί άλλο και να βάζουν τον κόσμο σε περιπέτειες και στον διχασμό.
- These users thanked the author george188 for the post (total 5):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, PAOKpanta, Unpsofable78, leomatos88, Apil44
- Panx Romana
ΑΜΠΑΛΑΕΑ όπως τα λες είναι και ειδικά η τελευταία παράγραφος με καλύπτει απόλυτα
Η όποια " ένσταση" μου είναι για τον ρόλο των συνδέσμων
Εμείς τους τοποθετήσαμε εκεί που είναι αν και δεν είναι αυτός ο ρόλος τους .όταν λέω" εμείς " δεν εννοώ εσένα κι εμένα αλλά τον οργανισμό ΠΑΟΚ
Από πού κι ως που τοποτηρητές των γεγονότων οι σύνδεσμοι.
Για μένα στην ηλικία που είμαι τώρα τους θεωρώ αναγκαίο κακό.
Γιατί παλιότερα και τον Παντελάκη και τον Βουλινο έδιωξαν
Μπορώ να μιλήσω λόγω ηλικίας μόνο για την δεύτερη περίπτωση . Αλλά φίλε χωρίς συνδέσμους εκδρομές δεν υπάρχουν και όπως ξέρεις ο λαός του ΠΑΟΚ έχει γράψει ιστορία. Εν πάση περιπτώσει δεν υπάρχει καμία διαφωνία .Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι να πάμε να γραφτούμε όλοι στον ΑΣ
Η όποια " ένσταση" μου είναι για τον ρόλο των συνδέσμων
Εμείς τους τοποθετήσαμε εκεί που είναι αν και δεν είναι αυτός ο ρόλος τους .όταν λέω" εμείς " δεν εννοώ εσένα κι εμένα αλλά τον οργανισμό ΠΑΟΚ
Από πού κι ως που τοποτηρητές των γεγονότων οι σύνδεσμοι.
Για μένα στην ηλικία που είμαι τώρα τους θεωρώ αναγκαίο κακό.
Γιατί παλιότερα και τον Παντελάκη και τον Βουλινο έδιωξαν
Μπορώ να μιλήσω λόγω ηλικίας μόνο για την δεύτερη περίπτωση . Αλλά φίλε χωρίς συνδέσμους εκδρομές δεν υπάρχουν και όπως ξέρεις ο λαός του ΠΑΟΚ έχει γράψει ιστορία. Εν πάση περιπτώσει δεν υπάρχει καμία διαφωνία .Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι να πάμε να γραφτούμε όλοι στον ΑΣ
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Διαφωνω με τον equalizer και με τους συμφορουμιτες για την ευθυνη Τελη.
Εχει μεγαλυτερη ευθυνη και απο τον ΑΣ, γιατι πισω απο ολα αυτα ειναι αυτος,
τα συμφεροντα του και τα χρηματα του και οτι αλλο θελουν καποιοι αλλοι να συμβει απο πισω
σε οικονομικο-γεωπολιτικο επιπεδο. Ειναι αυτο που λεμε ο ηθικος αυτουργος ενος εγκληματος.
Λειτουργει υπογεια και ανηθικα και συνεπως κρινεται αναλογως.
Ο ΑΣ ειναι ο φυσικος αυτουργος και εγκληματει φυσικα σε βαθμο κακουργηματος
γιατι υποτιθεται οτι οχι μονο ειναι ΠΑΟΚ αλλα ειναι και η "μανα" του Συλλογου.
Λειτουργει με τον ιδιο τροπο υπογεια και ανηθικα και παραλληλα εξυπηρετει
και αυτος τα "δικα του" συμφεροντα και οχι του ΠΑΟΚ.
Εχει μεγαλυτερη ευθυνη και απο τον ΑΣ, γιατι πισω απο ολα αυτα ειναι αυτος,
τα συμφεροντα του και τα χρηματα του και οτι αλλο θελουν καποιοι αλλοι να συμβει απο πισω
σε οικονομικο-γεωπολιτικο επιπεδο. Ειναι αυτο που λεμε ο ηθικος αυτουργος ενος εγκληματος.
Λειτουργει υπογεια και ανηθικα και συνεπως κρινεται αναλογως.
Ο ΑΣ ειναι ο φυσικος αυτουργος και εγκληματει φυσικα σε βαθμο κακουργηματος
γιατι υποτιθεται οτι οχι μονο ειναι ΠΑΟΚ αλλα ειναι και η "μανα" του Συλλογου.
Λειτουργει με τον ιδιο τροπο υπογεια και ανηθικα και παραλληλα εξυπηρετει
και αυτος τα "δικα του" συμφεροντα και οχι του ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- Unpsofable78, leomatos88, Apil44
Το αυτονόητο ΘΑ ΗΤΑΝ, εφόσον δεν υπάρχει συνεργασία ΠΑΕ - ΑΣ με ξεκάθαρη απόφαση του ΑΣ, να όριζαν μια γενική συνέλευση σε πχ ένα χρόνο από σήμερα με ταυτόχρονο κάλεσμα στον κόσμο να γίνει μέλος και να έχει δικαίωμα ψήφου.
Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε, σύμπνοια ανάμεσα στις δύο πλευρές και μια πηγή χρηματοδότησης.
Εφόσον αυτό δεν ισχύει τότε οι βεβιασμένες σε βαθμό προκλητικό κινήσεις είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ όχι απλά ύποπτες αλλά ξεκάθαρα ενάντια στα συμφέροντα του συλλόγου ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα για βιασύνη και περιορισμό μαζικών φωνών / ψήφων
Όλα τα επιχειρήματα που ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ με τρόπο γελοίο και προσβλητικό από τον ΑΣ και τους συν αυτώ από την πρώτη μέρα είναι για μωρά παιδιά. "Είπε ο Κυριάκος" , "άμα πέσει το γήπεδο εσείς θα φταίτε", "λήγει το ΠΔ του χρόνου".
Ντροπή και ξεφτίλα κάθε μέρα θα το γράφω
Και μη μου πει κανείς ότι δεν τα διέρρευσε ο ΑΣ. Τη σχέση τους με τα ΜΜΕ που διέρρεαν εσκεμμένα αυτές τις πίπες την επισημοποίησαν μόνοι τους τόσο με την αποκλειστικότητα ειδήσεων και αποφάσεων... Δέκα μέρες πριν αποφασιστούν, οσο και με τη συνεργασία με συγκεκριμένα προσωπα. Με αυτές τις κινήσεις ανέλαβαν και την ευθύνη.
Η πρόταση μου λοιπόν είναι απλή
Άμεση παραίτηση όλων
Υπηρεσιακό προεδρείο με αποκλειστικό αντικείμενο το αμεσο κάψιμο κάθε εγγράφου που έχει υπογραφεί (τη νομική ευθύνη να την ψάξουν στα δικαστήρια οι υπεύθυνοι που τα υπέγραψαν) και εφόσον υπάρχουν στο τραπέζι δύο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ προτάσεις για το γήπεδο, τότε να οριστεί ημερομηνία σε νομικά αποδεκτό χρονικό ορίζοντα που θα επιτρέπει τη μαζική υπογραφή μελων που θα έχουν δικαίωμα ψήφου
Μετά τη μαζική εγγραφή κόσμου, ΕΚΛΟΓΕΣ
Και να ψηφίσουν επι συγκεκριμένων όρων, δικλείδων, ρητρων, προϋποθέσεων, προτάσεων που θα καλύπτουν ένα εύρος όλων των θεμάτων που αφορούν το γήπεδο και τα έργα, για οποιονδήποτε επενδυτή.
Υγ. Η πικρή πραγματικότητα βέβαια είναι ότι άσχετα με Μυστακίδη, Σαββίδη, ΑΣ, είμαστε ανίκανοι να κάνουμε ΓΣ. Γιατί άλλοι είναι πουλημένα τομάρια, πολλοί είναι απλά κομπλεξαρες και γενικά η Θεσσαλονίκη πολύ φτηνή και κατώτερη του ρόλου της. Όλοι παριστάνουν τους στραβοστομηδες κιμπαρηδες αυτόνομους επαναστάτες αλλά όταν έρχεται η ώρα για ευθύνες και αποφάσεις είναι ανύπαρκτοι. Ούτε τα βασικά δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε, ότι φήμη πετάξει κάθε παπάρας απευθείας 40% την πιστεύει
Μέχρι τώρα πορευομασταν χωρίς απαίτηση για ΓΣ καθώς υπήρχε, νομίζαμε, σύμπνοια ανάμεσα στις δύο πλευρές και μια πηγή χρηματοδότησης.
Εφόσον αυτό δεν ισχύει τότε οι βεβιασμένες σε βαθμό προκλητικό κινήσεις είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ όχι απλά ύποπτες αλλά ξεκάθαρα ενάντια στα συμφέροντα του συλλόγου ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα για βιασύνη και περιορισμό μαζικών φωνών / ψήφων
Όλα τα επιχειρήματα που ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ με τρόπο γελοίο και προσβλητικό από τον ΑΣ και τους συν αυτώ από την πρώτη μέρα είναι για μωρά παιδιά. "Είπε ο Κυριάκος" , "άμα πέσει το γήπεδο εσείς θα φταίτε", "λήγει το ΠΔ του χρόνου".
Ντροπή και ξεφτίλα κάθε μέρα θα το γράφω
Και μη μου πει κανείς ότι δεν τα διέρρευσε ο ΑΣ. Τη σχέση τους με τα ΜΜΕ που διέρρεαν εσκεμμένα αυτές τις πίπες την επισημοποίησαν μόνοι τους τόσο με την αποκλειστικότητα ειδήσεων και αποφάσεων... Δέκα μέρες πριν αποφασιστούν, οσο και με τη συνεργασία με συγκεκριμένα προσωπα. Με αυτές τις κινήσεις ανέλαβαν και την ευθύνη.
Η πρόταση μου λοιπόν είναι απλή
Άμεση παραίτηση όλων
Υπηρεσιακό προεδρείο με αποκλειστικό αντικείμενο το αμεσο κάψιμο κάθε εγγράφου που έχει υπογραφεί (τη νομική ευθύνη να την ψάξουν στα δικαστήρια οι υπεύθυνοι που τα υπέγραψαν) και εφόσον υπάρχουν στο τραπέζι δύο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ προτάσεις για το γήπεδο, τότε να οριστεί ημερομηνία σε νομικά αποδεκτό χρονικό ορίζοντα που θα επιτρέπει τη μαζική υπογραφή μελων που θα έχουν δικαίωμα ψήφου
Μετά τη μαζική εγγραφή κόσμου, ΕΚΛΟΓΕΣ
Και να ψηφίσουν επι συγκεκριμένων όρων, δικλείδων, ρητρων, προϋποθέσεων, προτάσεων που θα καλύπτουν ένα εύρος όλων των θεμάτων που αφορούν το γήπεδο και τα έργα, για οποιονδήποτε επενδυτή.
Υγ. Η πικρή πραγματικότητα βέβαια είναι ότι άσχετα με Μυστακίδη, Σαββίδη, ΑΣ, είμαστε ανίκανοι να κάνουμε ΓΣ. Γιατί άλλοι είναι πουλημένα τομάρια, πολλοί είναι απλά κομπλεξαρες και γενικά η Θεσσαλονίκη πολύ φτηνή και κατώτερη του ρόλου της. Όλοι παριστάνουν τους στραβοστομηδες κιμπαρηδες αυτόνομους επαναστάτες αλλά όταν έρχεται η ώρα για ευθύνες και αποφάσεις είναι ανύπαρκτοι. Ούτε τα βασικά δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε, ότι φήμη πετάξει κάθε παπάρας απευθείας 40% την πιστεύει
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- WeWillRockYou, Ιάσονας, Unpsofable78, leomatos88, Apil44
- WeWillRockYou
Όσο καλοπροαίρετα να θέλει να δει κάποιος την κίνηση του ΑΣ και το ενδιαφέρον του Μυστακίδη, όταν δεν υπάρχει καμία διαφάνεια για τη συγκεκριμένη συμφωνία και βλέπουμε όλες αυτές τις κινήσεις επί 2 μήνες, οι οποίες μόνο ζημιά προκαλούν στον σύλλογο, πως μπορεί να πιστέψει κάποιος πως η επιθυμία είναι το καλό της ομάδας και όχι απλώς η επικοινωνιακή φθορά του Σαββίδη;
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
- Grimson4, astral
Αναμένουμε μία συνέντευξη τύπου του ΑΣ η οποία αναβλήθηκε για μετά τον αγώνα της Πέμπτης
Η αίσθηση που δίνετε είναι ότι σκοπός της είναι να απαντήσει,ισως όχι και με τον πιο ενωτικό τρόπο στην ΠΑΕ, και όχι να μας παρουσιάσει τις δυο προτάσεις.
Επίσης είμαι σχεδόν βέβαιως ότι απάντηση δεν θα έχουμε και στα ερωτήματα που έχουν τεθεί από πολλούς συνοπαδούς εδώ.

Η αίσθηση που δίνετε είναι ότι σκοπός της είναι να απαντήσει,ισως όχι και με τον πιο ενωτικό τρόπο στην ΠΑΕ, και όχι να μας παρουσιάσει τις δυο προτάσεις.
Επίσης είμαι σχεδόν βέβαιως ότι απάντηση δεν θα έχουμε και στα ερωτήματα που έχουν τεθεί από πολλούς συνοπαδούς εδώ.
Δώρο δεν δίνει η μαμά στον μπαμπά, τι δώρο ρε ποιον δουλεύουνε, συνεχίζουν να. Περνάνε τον κόσμο για αφελείς η βλακες
- Panx Romana
Αδερφέ να σε ρωτήσωpsykoman έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:29 Τα εγκληματα του ΑΣ γραφτηκαν πολλες φορες εδω μεσα...
Ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο...
Στην πραξη ομως τι γινεται;
Ωραιες οι καταρες και τα αναθεματα πισω απ τα πληκτρολογια...αλλα τι προτεινετε;;
Και εκτος απο το τι προτεινετε...τι κανετε στην πραξη;;;
Εγω π.χ. εκανα τα χαρτια και θα κατατεθει η αιτηση μου τελος του μηνα...
Εσεις;
Ισχύει ότι για εγγραφώ πρέπει να συνυπογράψουν δύο ήδη μέλη του ΑΣ την αίτηση μου;
Ναι..
Οδηγιες εχω βαλει στο θρεντ του ΑΣ...αναλυτικα
Εχει ενα γκρουπακι στο fb που σου κανουν την αιτηση και βαζουν τις υπογραφες
Οδηγιες εχω βαλει στο θρεντ του ΑΣ...αναλυτικα
Εχει ενα γκρουπακι στο fb που σου κανουν την αιτηση και βαζουν τις υπογραφες
- These users thanked the author psykoman for the post:
- Panx Romana
Για να μη λεμε συνεχεια για το τι εχει γινει μεχρι τωρα, να κανω μια ερωτηση σε αυτους που ας πουμε υπερασπιζωντε τη διοίκηση του ΑΣ. 100% υποθετικη.
Αν γινει η συνεντευξη τυπου την Παρασκευη και σε αυτην γινουν ισχυρισμοί οι οποιοι ειναι 100% αναληθεις η/και πιαστουν να λενε, με αποδηξεις, ανακριβιες η κατι το οποιο αποδηκνιεται οτι ειναι ψεμα:
Αν γινει η συνεντευξη τυπου την Παρασκευη και σε αυτην γινουν ισχυρισμοί οι οποιοι ειναι 100% αναληθεις η/και πιαστουν να λενε, με αποδηξεις, ανακριβιες η κατι το οποιο αποδηκνιεται οτι ειναι ψεμα:
- Θα το σχολιασετε;
- Θα σας ενοχλησει;
Χαιρετώ όλους τους φίλους, διαβάζω το φόρουμ χρόνια αλλά δεν γράφω, μεγάλη καψούρα με το γήπεδο από τότε που δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε…
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βρίσκουν το χρόνο και την ενέργεια (και την ψυχραιμία…) να μας προσφέρουν τις ιδέες τους ακόμη και να μας ενημερώνουν αυτές τις δύσκολες μέρες (φίλε psagmenos 4 my respect).
Δεν περιμένω πλέον τίποτα από τη συνέντευξη, έχω όμως μεγάλη ανησυχία για το ματς της Πέμπτης. Ελπίζω να πάνε όλα καλά εκεί…
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βρίσκουν το χρόνο και την ενέργεια (και την ψυχραιμία…) να μας προσφέρουν τις ιδέες τους ακόμη και να μας ενημερώνουν αυτές τις δύσκολες μέρες (φίλε psagmenos 4 my respect).
Δεν περιμένω πλέον τίποτα από τη συνέντευξη, έχω όμως μεγάλη ανησυχία για το ματς της Πέμπτης. Ελπίζω να πάνε όλα καλά εκεί…
Δώρο, δωρεά, για την ταμπακιέρ τι συμφώνησαν ή μούγκα στη στρούγκα πάλι;
Ποσά χρόνια θα ανήκει η διαχείρηση του γηπέδου στην βιτρίνα "Νέα Τούμπα", για πάντα, 50 χρόνια 100 χρόνια; Μέχρι να εξαληφθει η ραδιενεργια στο Τσερνόμπιλ;
Οι εμπορικοί χώροι θα ανήκουν στον ΠΑΟΚ Α.Σ. ή σε φυσικά πρόσωπα;
Γιατί βγάζουν ανακοινώσεις ότι η ΠΑΕ/ΙΒΑΝ έχουν το πρώτο λόγο για την κατασκευή όταν έχουν ήδη υπογράψει με τον κ.Τελη και έχει ήδη ανοίξει την εταιρία που θα φτιάξει το γήπεδο;
Ο Α.Σ. θα αυξάνει το ενοίκιο μεροληπτικά, πχ τον ευεργέτη θα του ρουφάμε το μεδούλι και τον επενδυτή της καρδιάς μας θα του το δίνουμε τζαπα;
Θα απαντήσει ο Α.Σ. σε καμία ερώτηση στη συνέντευξη ή θα μας φλομώσουν στον πάππο πάλι; Γιατί 2 μήνες πχ μας πουλάνε παπατζιλικι; Γιατί δεν δηλώνουν δημόσια το πόσο που θέλουν να δουν από τον Σαββιδη και το ίδιο χαρτί που τους έδειξε ο κ.Τελης (που δεν εξασφαλίζει τίποτα αλλά τεσπα) τους αρκεί.
Επίσης ποια κυβέρνηση μας έδωσε για χρήση το Καυτατζογλιο γιατι ο κύρ Μινατζης/Αυγενάκης δεν είχαν μπλοκάρει το μετακίνηση, τώρα ίσως να μην συζητούσαμε για κατασκευή γηπέδου γιατί θα ήταν ήδη κατα την ολοκλήρωση.
Το 3ετες πάγωμα των κινήσεων για το νέο γήπεδο, εν μέρη πάντα αλλά ξεκίνησε από το μπλόκο της χρήσης του Καυτατζογλιου με τους ίδιους όρους που το παίρνει ο Ηρακλής πχ. ακόμα και για τον ΠΑΟΚ Β.
Μπορεί και να μην γινόταν τίποτα γιατί ο Ιβαν δεν ήταν έτοιμος ή για άλλους λόγους, αλλά αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ γιατί η ουσία είναι ότι έπεσε μπλόκο.
Εμείς πιστεύαμε ήταν ένα ακόμα μπλόκο Αυγενάκη μετά την αποτυχία του να μας ρίξει στη Β' με την ψεύδη απόπειρα πολυιδιοκτησιας που κατακεραύνωσε το ΚΑΣ. Αλλά ο συγκεκριμένος συνεχίζει το εναρεστο έργο της κυβέρνησης ... εξαίρετος πολιτικός ...
Εγω καταλαβαίνω ότι η κυβέρνηση απλά μεροσκοπουσε εις βάρος μας για το εθνικό στάδιο του Καυτατζογλιου ώστε ετοιμαστεί ο κ.Τελης να αποκτήσει συνηδεισεις/πρόσωπα και να αρχίσουν οι εκβιασμοί πώλησης της ΠΑΕ. Τώρα που έδεσε το γλυκό και άρχισε το πάρτυ.
Ποσά χρόνια θα ανήκει η διαχείρηση του γηπέδου στην βιτρίνα "Νέα Τούμπα", για πάντα, 50 χρόνια 100 χρόνια; Μέχρι να εξαληφθει η ραδιενεργια στο Τσερνόμπιλ;
Οι εμπορικοί χώροι θα ανήκουν στον ΠΑΟΚ Α.Σ. ή σε φυσικά πρόσωπα;
Γιατί βγάζουν ανακοινώσεις ότι η ΠΑΕ/ΙΒΑΝ έχουν το πρώτο λόγο για την κατασκευή όταν έχουν ήδη υπογράψει με τον κ.Τελη και έχει ήδη ανοίξει την εταιρία που θα φτιάξει το γήπεδο;
Ο Α.Σ. θα αυξάνει το ενοίκιο μεροληπτικά, πχ τον ευεργέτη θα του ρουφάμε το μεδούλι και τον επενδυτή της καρδιάς μας θα του το δίνουμε τζαπα;
Θα απαντήσει ο Α.Σ. σε καμία ερώτηση στη συνέντευξη ή θα μας φλομώσουν στον πάππο πάλι; Γιατί 2 μήνες πχ μας πουλάνε παπατζιλικι; Γιατί δεν δηλώνουν δημόσια το πόσο που θέλουν να δουν από τον Σαββιδη και το ίδιο χαρτί που τους έδειξε ο κ.Τελης (που δεν εξασφαλίζει τίποτα αλλά τεσπα) τους αρκεί.
Επίσης ποια κυβέρνηση μας έδωσε για χρήση το Καυτατζογλιο γιατι ο κύρ Μινατζης/Αυγενάκης δεν είχαν μπλοκάρει το μετακίνηση, τώρα ίσως να μην συζητούσαμε για κατασκευή γηπέδου γιατί θα ήταν ήδη κατα την ολοκλήρωση.
Το 3ετες πάγωμα των κινήσεων για το νέο γήπεδο, εν μέρη πάντα αλλά ξεκίνησε από το μπλόκο της χρήσης του Καυτατζογλιου με τους ίδιους όρους που το παίρνει ο Ηρακλής πχ. ακόμα και για τον ΠΑΟΚ Β.
Μπορεί και να μην γινόταν τίποτα γιατί ο Ιβαν δεν ήταν έτοιμος ή για άλλους λόγους, αλλά αυτό δε θα το μάθουμε ποτέ γιατί η ουσία είναι ότι έπεσε μπλόκο.
Εμείς πιστεύαμε ήταν ένα ακόμα μπλόκο Αυγενάκη μετά την αποτυχία του να μας ρίξει στη Β' με την ψεύδη απόπειρα πολυιδιοκτησιας που κατακεραύνωσε το ΚΑΣ. Αλλά ο συγκεκριμένος συνεχίζει το εναρεστο έργο της κυβέρνησης ... εξαίρετος πολιτικός ...
Εγω καταλαβαίνω ότι η κυβέρνηση απλά μεροσκοπουσε εις βάρος μας για το εθνικό στάδιο του Καυτατζογλιου ώστε ετοιμαστεί ο κ.Τελης να αποκτήσει συνηδεισεις/πρόσωπα και να αρχίσουν οι εκβιασμοί πώλησης της ΠΑΕ. Τώρα που έδεσε το γλυκό και άρχισε το πάρτυ.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44
Με την επιχείρηση ν.Τούμπα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στερείται τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεται εμπορικά το νέο γήπεδο και τους χώρους του από θέση ισχύος. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζεται γενικά ως ένας σύλλογος (ΑΣ και ΠΑΕ) που στερείται κάθε δυνατότητας να κατασκευάσει το γήπεδό του εξ ιδίων, επειδή ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν θα εμφανίσει τα κεφάλαια που θα του ζητηθούν, εντός προθεσμίας πενταμήνου, και θα πρέπει να επιτρέψει ο ΑΣ σε έναν τρίτο να το επιχειρήσει αυτό κερδοσκοπώντας στη συνέχεια για τις δεκαετίες της παραχώρησης.
Πρόκειται ξεκάθαρα για μια μπίζνα του κατασκευαστή με τον ΑΣ για να πετάξουν εκτός την ΠΑΕ, ακόμα κι αν εμφανιστεί ως δωρεά του κατασκευαστή προς τον ΑΣ των κερδών που θα αποκομίζονται από την εκμετάλλευση στο μέλλον, πέραν αυτών που θα καλύψουν το κόστος κατασκευής. Αλλά αυτό είναι κάτι που μέσα στο βάθος του χρόνου μπορεί να διευθετηθεί εάν ο κατασκευαστής καταλήξει και ιδιοκτήτης. Αλλά ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό, ο εκάστοτε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα βρίσκεται σε σχέση εξάρτησης από τον ΑΣ που θα καρπώνεται λόγω της δωρεάς τα κέρδη από την εκμετάλλευση.
Για κερασάκι, μέσω ελέγχου του ΑΣ που πρέπει όμως να είναι ανεξάρτητος, μπορούν να έχουν λόγο κάθε λογής γραφεία..
Πρόκειται ξεκάθαρα για μια μπίζνα του κατασκευαστή με τον ΑΣ για να πετάξουν εκτός την ΠΑΕ, ακόμα κι αν εμφανιστεί ως δωρεά του κατασκευαστή προς τον ΑΣ των κερδών που θα αποκομίζονται από την εκμετάλλευση στο μέλλον, πέραν αυτών που θα καλύψουν το κόστος κατασκευής. Αλλά αυτό είναι κάτι που μέσα στο βάθος του χρόνου μπορεί να διευθετηθεί εάν ο κατασκευαστής καταλήξει και ιδιοκτήτης. Αλλά ακόμη κι αν δεν συμβεί αυτό, ο εκάστοτε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα βρίσκεται σε σχέση εξάρτησης από τον ΑΣ που θα καρπώνεται λόγω της δωρεάς τα κέρδη από την εκμετάλλευση.
Για κερασάκι, μέσω ελέγχου του ΑΣ που πρέπει όμως να είναι ανεξάρτητος, μπορούν να έχουν λόγο κάθε λογής γραφεία..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SCIFO την Τρί 05 Αύγ 2025, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author SCIFO for the post (total 2):
- Ιάσονας, leomatos88