Τα υπογκρουπ που έχουμε σε Europa league, ειδικά αν αποφύγουμε το ζευγάρι της Μπραν, είναι πραγματικά αρκετά αδύναμες ομάδες.
Την Βολφσμπεγκερ να κερδίσω

θελω να το προλαβω.Azrael έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:23Πολύ βιάζεσαι...charisiad έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:20 Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Φτάνει ρε φίλε. Οκ το καταλάβαμε.charisiad έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:20 Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Ενδεχόμενη πώληση Μάντυ θα είναι η χαρά του αμπαλου εδώ μέσα, θα αρχίσουν τις κορδέλες.Developer4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:19 Προσωπικά πιστεύω ότι σίγουρα κάτι ξέρουν στο background και τα λένε αυτά, ας ελπίσουμε αυτά που μαγειρεύονται να είναι στη σωστή κατεύθυνση (πχ. πώληση Τσάλοφ και αντικατάσταση) και οχι τίποτα περίεργο με κάνα Μαντί που αναφέρθηκε και παραπάνω και πουλιέται και εύκολα...
Για να δούμε τι θα δούμε ρε μάγκες...
Προφανώς, αρεσκόμαστε σε παλαιστές και σπρίντερ μπροστά και αργοκίνητες μαούνες στα χαφ... Απλά στην αναφορά του φίλου με έζωσαν λίγο τα φίδια, γιατί πράγματι θα πουλιόταν και εύκολα ο συγκεκριμένος....paokspren έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:27Ενδεχόμενη πώληση Μάντυ θα είναι η χαρά του αμπαλου εδώ μέσα, θα αρχίσουν τις κορδέλες.Developer4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:19 Προσωπικά πιστεύω ότι σίγουρα κάτι ξέρουν στο background και τα λένε αυτά, ας ελπίσουμε αυτά που μαγειρεύονται να είναι στη σωστή κατεύθυνση (πχ. πώληση Τσάλοφ και αντικατάσταση) και οχι τίποτα περίεργο με κάνα Μαντί που αναφέρθηκε και παραπάνω και πουλιέται και εύκολα...
Για να δούμε τι θα δούμε ρε μάγκες...
Πονάει ο Ιβάν αλλά δε φεύγει ...Πεστα αλλού..charisiad έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:20 Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Είδαμε και περισυ την τεταρτη θέση που πήρες. Χωρίς Ευρώπη η Κούλα και με συμβόλαια που δεν "μπορείς" να αγγίξεις, πάλι κάτω από τα @@ μας ήταν.charisiad έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:20 Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Είδαμε και περισυ την τεταρτη θέση που πήρες. Χωρίς Ευρώπη η Κούλα και με συμβόλαια που δεν "μπορείς" να αγγίξεις, πάλι κάτω από τα @@ μας ήταν.charisiad έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:20 Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
αρα 4οι καταιδρωμενοι και οι μεταγραφικοι στοχοι 'ονειρο' για μας, πραγματικοτητα για τους αλλους. Παρολο που οι πωλησεις θα γινονται με την πρωτη ευκαιρια. Μεταγραφες? 31 αυγουστου σε οτι σαρδελα εχει ξεμεινει, οταν ολοι εχουν παρει φαγκρι και αστακο. 'Η οταν πας να αγορασεις ληγμενα προιονταHayate έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:30Πονάει ο Ιβάν αλλά δε φεύγει ...Πεστα αλλού..charisiad έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:20 Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Την Παρασκευή θα ομιλήσει η Μάνα. Αφήστε τις ηρεμιες και τη μείωση της πίεσης και των εντάσεων στην άκρη.Unpsofable78 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:24 Με δεδομένο ότι ο Γιακουμακης λογικά θα κλείσει σήμερα ή αύριο αν όλα πάνε καλά γιατί ΠΑΟΚ είσαι, μία πρόκριση επί της Βολφσμπεγκερ θα δώσει ηρεμία για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.
Τα υπογκρουπ που έχουμε σε Europa league, ειδικά αν αποφύγουμε το ζευγάρι της Μπραν, είναι πραγματικά αρκετά αδύναμες ομάδες.
Την Βολφσμπεγκερ να κερδίσω![]()