Μιλας για προκρίσεις μιας ή δύο βραδιών, ενώ εμείς μιλάμε για πρωτάθλημα-πορεία ολόκληρης σεζόν.tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:07Στο ποδόσφαιρο φίλε μου τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο. Δηλαδή για το ότι χάσαμε από οφη, από Βόλο, από Καλλιθέα, φταίει το ροστερ; ποιον ήθελες δηλαδή να έχεις για τους κερδίσεις;paokspren έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:57Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με την περσινή σεζόν μπράβο, εγώ δεν είμαι καθόλου. Η ομάδα έκανε όντως μεγάλη προσπάθεια στα πλέι-οφ αλλά η σεζόν ήταν σαμποταρισμενη από το άθλιο μεταγραφικό καλοκαίρι και είχαμε μείνει πίσω, όχι ότι δεν συνεχίσαμε τις γκελες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:38 Μπήκαμε στα Play off στο - 7 από αεκ και - 4 από βαζελο. Με συγκλονιστική προσπάθεια καλύψαμε τη διαφορά από τους χαρτινους και χάσαμε τη δεύτερη θεση για ένα βαθμό. Αντί να λέμε για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, λέμε για τον Αλμευδα που διέλυσε την αεκ και αν και αν και τον βαζελο που μας πάτησε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να δικαιολογησουν τις θεσεις μας. Σοβαρα τωρα, δεν χαίρεστε με τίποτα εσεις; Μόνο με μεταγραφές και εκατομμύρια; μετά είμαι εγώ επιθετικός που απαντάω.
Επίσης στην Ευρώπη μας γλεντησε η Στεάουα του Χαραλάμπους.
παρεμπιπτόντως, η Ιντερ απέκλεισε τη Μπαρσελονα του Γιαμαλ, η χειρότερη Rangers όλων των εποχών γλέντησε το βαζελο. Κάποτε μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη με ελάχιστο budget απέκλεισε την Άρσεν;λ. Και μετά την πανάκριβη Φενέρ. Τα θυμάσαι αυτα; Τι σημαίνει δηλαδή; όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο και όλοι παίζουν.
Εντελώς διαφορετικά πράγματα