Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από xrisitsapa »

tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:07
paokspren έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:57
tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:38 Μπήκαμε στα Play off στο - 7 από αεκ και - 4 από βαζελο. Με συγκλονιστική προσπάθεια καλύψαμε τη διαφορά από τους χαρτινους και χάσαμε τη δεύτερη θεση για ένα βαθμό. Αντί να λέμε για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, λέμε για τον Αλμευδα που διέλυσε την αεκ και αν και αν και τον βαζελο που μας πάτησε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να δικαιολογησουν τις θεσεις μας. Σοβαρα τωρα, δεν χαίρεστε με τίποτα εσεις; Μόνο με μεταγραφές και εκατομμύρια; μετά είμαι εγώ επιθετικός που απαντάω.
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με την περσινή σεζόν μπράβο, εγώ δεν είμαι καθόλου. Η ομάδα έκανε όντως μεγάλη προσπάθεια στα πλέι-οφ αλλά η σεζόν ήταν σαμποταρισμενη από το άθλιο μεταγραφικό καλοκαίρι και είχαμε μείνει πίσω, όχι ότι δεν συνεχίσαμε τις γκελες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Επίσης στην Ευρώπη μας γλεντησε η Στεάουα του Χαραλάμπους.
Στο ποδόσφαιρο φίλε μου τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο. Δηλαδή για το ότι χάσαμε από οφη, από Βόλο, από Καλλιθέα, φταίει το ροστερ; ποιον ήθελες δηλαδή να έχεις για τους κερδίσεις;

παρεμπιπτόντως, η Ιντερ απέκλεισε τη Μπαρσελονα του Γιαμαλ, η χειρότερη Rangers όλων των εποχών γλέντησε το βαζελο. Κάποτε μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη με ελάχιστο budget απέκλεισε την Άρσεν;λ. Και μετά την πανάκριβη Φενέρ. Τα θυμάσαι αυτα; Τι σημαίνει δηλαδή; όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο και όλοι παίζουν.
Μιλας για προκρίσεις μιας ή δύο βραδιών, ενώ εμείς μιλάμε για πρωτάθλημα-πορεία ολόκληρης σεζόν.
Εντελώς διαφορετικά πράγματα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

navigator11 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:07 Θα πουλήσουμε τον Μεϊτέ στη βαζέλα.
Να πάρει λίγη ζωούλα και το φόρουμ. :lol:
Αν πουλήσουμε κάνα μαντι να δεις.
Ξαφνικά από 18 κοντρόλ θα την κολλάει
These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
Dimitrisou, Developer4, navigator11, Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

navigator11 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:07 Θα πουλήσουμε τον Μεϊτέ στη βαζέλα.
Να πάρει λίγη ζωούλα και το φόρουμ. :lol:

:opaokara: :opaokara: :lol: :lol:
These users thanked the author obanebane for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

renegade έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:09 Πω ρε πυστη μου, χειρότερα από κάτι σελιδες με 15χρονα στο φεισμουκ.
Τι μαζοχισμός είναι αυτός να υπομένεις όλον αυτόν τον αχταρμα για μερικά αξιόλογα ποστ
Ετσι νιωθω κι γω. Κανονικος μαζοχισμος. Αλλα δε φταινε ουτε ολοι αυτοι που γραφουν οτι γραφουν εδω περα, αλλα ουτε κι γω στην τελικη.

Ο πρωτος μου ξαδερφος φταιει που με πηγε πιτσιρικα στο γηπεδο.
These users thanked the author DimitrisS for the post:
Dio-4
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:57

Πρώτα απ όλα, να σου πω ότι εσύ μιλάς επιθετικά. Εγώ παρέθεσα κάποια επιχειρήματα και εσύ άρχισες τα 'λες εξυπνάδες' και άλλα τέτοια.

Δεύτερον, το ότι γράφεις ότι το κύπελλο και οι δεύτερες θέσεις δεν είναι άξιες αναφορας το μόνο που δείχνει είναι ότι μεγαλώσαμε πολύ, δεν βοηθάει καθόλου τα επιχειρήματα σου.

Τρίτον, αν περιμένεις κάθε χρόνο να παλεύουμε το πρωτάθλημα με το γαύρο και να το παίρνουμε η να το χάνουμε με 1 βαθμό, λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν θα γίνει ποτέ, όσα φράγκα και να πέφτουν.

Τέταρτον, το ότι αποκλείστηκες μόλις τελείωσε η προετοιμασία από τη Μάλμε που είχε 30 παιχνίδια στα πόδια της για μια λεπτομέρεια, συγγνώμη, δεν είναι τόσο τρομερό ούτε τόσο περίεργο όσο το παρουσιάζετε.

Πέμπτο, το να λες ότι η χάρτινη πήρε νταμπλ και ο βαζελος τίποτα κι εσύ έχεις πάρει επίσης πρωτάθλημα και κυπελλο δεν είναι ένα ασήμαντο γεγονός. Πες μου άλλες χρονικές περιόδους της ιστορίας μας που μπορούσαμε να πούμε το ίδιο.

Τελευταίο, το οτι είσαι διαχειριστής εδώ μέσα δεν σε κάνει πάπα ή κάτι τέτοιο. Τι θα πει βάζω λόγια, είμαι επιθετικός και ψάχνω να ξεκινήσω καυγα; που το είδες αυτό; μια απάντηση σου έδωσα με επιχειρήματα. Λες με έχεις δει και άλλες φορές. Μόνο εμένα έχεις δει; κάποιους που κοροϊδεύουν όλη μέρα, βρίζουν την ΠΑΕ, ειρωνεύονται, λένε πάντα καλά λόγια για τις μεταγραφές των άλλων και ειρωνείες για τις δικές μας δεν τους βλέπεις; πρέπει δηλαδή να τα διαβάζουμε αυτά όλη μέρα και να μη λέμε τίποτα για να μη ξεκινήσουμε καυγά; τέλος πάντων, επειδή είμαι επιθετικός, δεν πρόκειται να σχολιάσω δικό σου ποστ ξανά για να είμαστε οκ.
Φυσικά και θα σου μιλήσω επιθετικά οταν επιλέγεις να μου φορτώσεις εκφράσεις που δεν έχω γράψει. Αυτονόητο ειναι.
Δεν έχουμε όλοι τη διάθεση σας.

Θα μπορούσες (αφου εσυ επέλεξες να παρέμβεις στη συζήτηση δύο άλλων μελών) να απαντήσεις επι του θέματος και οχι φορτώνοντας σε καποιον όσα σε ενοχλούν στα σχόλια άλλων μελών.

Το οτι δεν το παραδέχεσαι ακόμα και τωρα επιβεβαιώνει πλήρως αυτο που εγραψα. Μόνο για τον καυγα και την εξυπνάδα ενδιαφέρεσαι. Ακόμα και σε αυτο το σχόλιο στην αναφορά για τη Μάλμε χρησιμοποιείς β πληθυντικό ενώ απευθύνεσαι σε έναν.

Δεν τίθεται θέμα ούτε πάπα ούτε διαχειριστή. Θεμα τρόπων ειναι.
Γράψε την άποψη σου χωρίς να λες ψέματα και χωρίς να τσουβαλιάζεις και δεν νομίζω να εχεις κανένα παράπονο απο οποιονδήποτε διαχειριστή. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να στο γράψω.

Όσο για τα υπόλοιπα μέλη, έχουμε παρεμβει άπειρες φορές προσπαθώντας να κρατήσουμε τις ισορροπίες.
Προσωπικά το έκανα πριν λιγες μέρες και για εσένα συγκεκριμένα (υποθέτω πως το ξεχάσες) οταν είχες μπλέξει πάλι σε καυγα με ένα άλλο μέλος.

Σε καθε περίπτωση, δεν είμαστε όλη μερα εδώ μέσα, δεν ειναι αυτη η δουλειά μας, ουτε ζουμε απο αυτο. Βοήθεια προσφέρουμε.
Από εμένα δεν υπάρχει κανένα προβλημα στο να σχολιάζεις ότι γράφω αρκεί να το κάνεις με καλή διάθεση.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
Developer4, paokspren, Logistis
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:10

Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος με την περσινή σεζόν μπράβο, εγώ δεν είμαι καθόλου. Η ομάδα έκανε όντως μεγάλη προσπάθεια στα πλέι-οφ αλλά η σεζόν ήταν σαμποταρισμενη από το άθλιο μεταγραφικό καλοκαίρι και είχαμε μείνει πίσω, όχι ότι δεν συνεχίσαμε τις γκελες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Στο ποδόσφαιρο φίλε μου τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο. Δηλαδή για το ότι χάσαμε από οφη, από Βόλο, από Καλλιθέα, φταίει το ροστερ; ποιον ήθελες δηλαδή να έχεις για τους κερδίσεις;

παρεμπιπτόντως, η Ιντερ απέκλεισε τη Μπαρσελονα του Γιαμαλ, η χειρότερη Rangers όλων των εποχών γλέντησε το βαζελο. Κάποτε μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη με ελάχιστο budget απέκλεισε την Άρσεν;λ. Και μετά την πανάκριβη Φενέρ. Τα θυμάσαι αυτα; Τι σημαίνει δηλαδή; όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο και όλοι παίζουν.
Μιλας για προκρίσεις μιας ή δύο βραδιών, ενώ εμείς μιλάμε για πρωτάθλημα-πορεία ολόκληρης σεζόν.
Συγγνώμη, το από πάνω σχόλιο δεν λέει ότι μας γλέντησε η Στεάουα; αυτη δεν ηταν πρόκριση 2 βραδιών;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

nunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:02 Μου μεταφερθηκε οτι ο Τζορμπατζογλου μιλησε για εκπληξεις που ερχονται στα χαφ.
Τον ακουσε κανεις; Καταλαβε καποιος τι εννοουσε;
Θα είναι έκπληξη ο χαφ λέει. Τώρα τι εννοεί...
Όπως ήταν έκπληξη το ότι ο ΠΑΟΚ κατέληξε στον Γιακουμακη.

Υπάρχει Έλληνας χαφ που θα μπορούσε να απασχολήσει;

Ή ίσως εννοεί ότι δεν έχει ακουστεί απλά το όνομα του και θα προκαλέσει έκπληξη.
Ελπίζω ευχάριστη έκπληξη :opaokara:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Γαλανόπουλος,Τσιγγάρας και λοιποί έκπληξη θα είναι...
These users thanked the author Hayate for the post (total 2):
icue, Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:38 Μπήκαμε στα Play off στο - 7 από αεκ και - 4 από βαζελο. Με συγκλονιστική προσπάθεια καλύψαμε τη διαφορά από τους χαρτινους και χάσαμε τη δεύτερη θεση για ένα βαθμό. Αντί να λέμε για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, λέμε για τον Αλμευδα που διέλυσε την αεκ και αν και αν και τον βαζελο που μας πάτησε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να δικαιολογησουν τις θεσεις μας. Σοβαρα τωρα, δεν χαίρεστε με τίποτα εσεις; Μόνο με μεταγραφές και εκατομμύρια; μετά είμαι εγώ επιθετικός που απαντάω.

Προφανώς και φταίει και το ροστερ φίλε μου. Είχες 2 χαφ για 3 διοργανώσεις ( Καμαρα, Οζντόεφ) και δεν μπορούσαν να ανταπεξελθουν.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος προφανώς και καμία διαμόρφωση του ρόστερ, μεταγραφική κίνηση και πλάνο δεν μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία. Οσο τέλειο και αν είναι. Ελαττώνει όμως σημαντικά τις πιθανότητες να γίνουν αυτά τα απίστευτα που κάνουν το ποδόσφαιρο το πιο χαηπ άθλημα στον πλανήτη.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:14
xrisitsapa έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:10

Συγγνώμη, το από πάνω σχόλιο δεν λέει ότι μας γλέντησε η Στεάουα; αυτη δεν ηταν πρόκριση 2 βραδιών;
4-0 νίκες, μέσα έξω.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Να κάνουμε ένα sumup που βρισκόμαστε σήμερα 4η Αυγούστου, με δεδομένο ότι καιγόμαστε για φορ-χαφ και μάλλον και στόπερ;

Το μόνο που εμφανίζεται ως προχωρημένο είναι του Γιακουμή, αλλά και αυτό δεν έχει κλείσει ακόμα...

Από εκεί και πέρα όπως αναφέρθηκε και εδώ μέσα και Κόλκας και Τσόρμπα μιλάνε με γρίφους για αλλαγές τόσο σε χαφ και φορ...

Προσωπικά πιστεύω ότι σίγουρα κάτι ξέρουν στο background και τα λένε αυτά, ας ελπίσουμε αυτά που μαγειρεύονται να είναι στη σωστή κατεύθυνση (πχ. πώληση Τσάλοφ και αντικατάσταση) και οχι τίποτα περίεργο με κάνα Μαντί που αναφέρθηκε και παραπάνω και πουλιέται και εύκολα...

Για να δούμε τι θα δούμε ρε μάγκες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Developer4 την Δευ 04 Αύγ 2025, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Developer4 for the post:
paokspren
charisiad

Δημοσίευση από charisiad »

Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

Τσορμπατζόγλου είπε έκπληξη στα χαφ αλλά και παίκτης με πολύ ποιότητα. Οπότε δεν αποκλείω τον Βέτλσεσεν, για τον οποίον το προηγούμενο διάστημα όποτε ρωτούσαν τον Κόλκα σε εκπομπές κτλπ έλεγε ποιος είναι αυτός δεν υπάρχει κάτι τέτοιο
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

keep_paokizein έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:01 Ρε συ φίλε George, με όλη την καλή διάθεση, δεν ωφελεί τόσος αρνητισμός. Φαίνεται ότι έχεις γράψει 55 σχόλια, υπάρχει έστω και ένα που να έχει θετική απόχρωση για την ομάδα, σε οποιοδήποτε θέμα;
Νομίζω είσαι λίγο άδικος μαζί μου. Δε μπαίνω εδώ μέσα για να κραξω, αλλά διαβάζω κάτι πράγματα που απορώ πως τα σκέφτεστε.
Λες και έχει δείξει αυτός ο οργανισμός ότι κινείται με τρομερή ταχύτητα και θα αποκτηθούν και 2 επιθετικοί μάλιστα στις επόμενες 20 ημέρες, θα δώσουμε και τον Τσαλοφ.
Που άσχετα αν αυτό κινείται στη σφαίρα του επιστημονικού....
Τι πιο λογικό να κάνεις προετοιμασία με 1 φορ και 1 18χρονο και να ξεκινήσεις τη σεζον με 2 νέα φορ και τον 18χρονο να μην υπολογίζεται?

Δεν είναι αρνητισμος, απλά ξέρω και το είδα και πέρυσι αυτοί που λένε πάμε γερά έχουμε καλό ρόστερ και είναι εμψυχωτικοι, είναι οι ίδιοι σε τεράστιο ποσοστό που ρίχνουν ευθύνες στον Λουτσεσκου στα μέσα της σεζόν και απαιτούν να παραιτηθεί, επειδή ο Τσαλοφ δε βάζει τετ α τετ με τίποτα, επειδή ο Τάισον έφτασε 38, επειδή ο Μιχαηλίδης κάνει γκελες κτλ.

Πέρυσι έπεφτε τρελό κράξιμο γιατί δεν έβαζε τον Σορετιρε (που οπότε τον έβαλε μετά το ματς με Ατρόμητο δε βλέποταν)

Εκραζαν που έπαιζε ο "ντεφορμε" Ζιβκοβιτς και γιατί δεν βάζει τον Ντεσποτοφ. Τραυματίζεται ο Ζιβκοβιτς και παίζει βασικός ο Δεσπότης για κάνα μήνα και δεν βλέποταν.

Οπότε επειδή τα θυμάμαι...
και βλέπω ένα ντεζαβου με ότι γινόταν πέρυσι το αναφέρω.Γιατι πάλι τα ίδια θα έχουμε με μαθηματική ακρίβεια...

Μακαρι και φορ να έρθει και χαφ και σέντερ μπακ οποίοι και να είναι αυτοι και να είναι οι καλύτεροι του γηπεδου.Μακαρι.
Μακάρι η διοίκηση να με βγάλει μαλακα.
Θα βγω εδώ και θα το φωνάζω.

Υπάρχει αυτό το σενάριο...Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι θα φτάσουμε 25 Αυγουστου και θα ψάχνουμε 2-3 παιχτες σε ότι ελευθερο θα έχει αφήσει κάθε ομάδα τότε.

Τελευταίο σχόλιο.
Μακάρι να προκριθούμε την Πεμπτη
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

charisiad έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:20 Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Πολύ βιάζεσαι...
These users thanked the author Azrael for the post:
giaxxo
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”