Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
απαντώντας στον φίλο που ρωτάει για τους συνδέσμους που υποστήριξαν ΑΣ και/ή Μυστακίδη, η άποψή μου είναι η εξής:
απο την στιγμή που είναι σε όλους (και εννοώ σε όλους) πως η στάση του ΑΣ είναι κατά του Σαββίδη (εναντίον του δηλαδή) έχοντας ως κύριο στόχο την αρπαγή της περιουσίας τους απο την κυβέρνηση, και άρα συνεπώς είναι ξεκάθαρο πως ο ΑΣ έχει το ρόλο του "λαγού" της κυβέρνησης,
οποιοσδήποτε παίρνει το μέρος του ΑΣ, είναι εξίσου ύποπτος πως λειτουργεί εξίσου ως "λαγός" της κυβέρνησης, εναντίον του ΠΑΟΚ.
Δεν με μπερδεύει καθόλου, αν αυτός φοράει φανέλα του ΠΑΟΚ ή φωνάζει συνθήματα για τον ΠΑΟΚ ή έχει διαρκείας. Οι πράξεις του μετράνε.
Μην ξεχνάμε πως λίγα χρόνια πρίν, ένας ...άνεργος
βρέθηκε στα επίσημα της Τούμπας (εγώ δεν έχω βρεθεί ποτέ εκεί), και πέταξε ένα ρολό χαρτάκια στον προπονητή του γαύρου, με έναν τύπο ακριβώς απο πίσω του, να τραβάει βίντεο όλη την πράξη, εστιάζοντας στον τύπο, την ώρα που περιμετρικά των κερκίδων γινόταν χαμός απο πυρσούς και χαρτάκια στον αέρα.
Ο τύπος, όταν συνελλήφθη δήλωσε "οπαδός του ΠΑΟΚ".
Οι σύνδεσμοι που τάσσονται κατά του ΠΑΟΚ, δεν αξίζουν ούτε την χλεύη μας.
απο την στιγμή που είναι σε όλους (και εννοώ σε όλους) πως η στάση του ΑΣ είναι κατά του Σαββίδη (εναντίον του δηλαδή) έχοντας ως κύριο στόχο την αρπαγή της περιουσίας τους απο την κυβέρνηση, και άρα συνεπώς είναι ξεκάθαρο πως ο ΑΣ έχει το ρόλο του "λαγού" της κυβέρνησης,
οποιοσδήποτε παίρνει το μέρος του ΑΣ, είναι εξίσου ύποπτος πως λειτουργεί εξίσου ως "λαγός" της κυβέρνησης, εναντίον του ΠΑΟΚ.
Δεν με μπερδεύει καθόλου, αν αυτός φοράει φανέλα του ΠΑΟΚ ή φωνάζει συνθήματα για τον ΠΑΟΚ ή έχει διαρκείας. Οι πράξεις του μετράνε.
Μην ξεχνάμε πως λίγα χρόνια πρίν, ένας ...άνεργος
βρέθηκε στα επίσημα της Τούμπας (εγώ δεν έχω βρεθεί ποτέ εκεί), και πέταξε ένα ρολό χαρτάκια στον προπονητή του γαύρου, με έναν τύπο ακριβώς απο πίσω του, να τραβάει βίντεο όλη την πράξη, εστιάζοντας στον τύπο, την ώρα που περιμετρικά των κερκίδων γινόταν χαμός απο πυρσούς και χαρτάκια στον αέρα.
Ο τύπος, όταν συνελλήφθη δήλωσε "οπαδός του ΠΑΟΚ".
Οι σύνδεσμοι που τάσσονται κατά του ΠΑΟΚ, δεν αξίζουν ούτε την χλεύη μας.
- These users thanked the author gpap5 for the post (total 3):
- epitropos, eorptol1, Unpsofable78
Για να ρωτησω τον φιλο τον alexgarcia6
κατι και εγω. Προφανως ειναι η ηταν σε σνδεσμο.
Πολυ καλα και εγω ημουν στα νιατα μου.
Προφανως ειναι οπαδος ενεργος.
Εχει παραβρεθει σε Γενικη Συνελευση του
Συνδεσμου του; Εχει γινει ποτε; Σε ποσους συνδεσμους
τηρουνται οι νομικες υποχρεώσεις απο αυτούς που ξερει;
Ψηφιζουν για να εκλεξουν προεδρο, ταμια, κλπ.;
Ποσοι απο αυτους τους συνδεσμους ειναι νομιμοι;
Γνωριζει οτι στον τελευταιο ελεγχο που εγινε στην Θεσσαλονικη,
ζητημα απο τους συνδεσμους(ολων των ομαδων) να ειχαν αδεια
αριθμος μετρημενος στα δακτυλα του ενος χεριου;
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- Unpsofable78
-
Αναδημοσιεύω την απάντηση που έλαβα από το email που υπάρχει στο ΓΕΜΗ σχετικά με την Νέα Τούμπα Α.ε του κυρίου Μυστακιδη. Αυτό ήρθε ως απάντηση σε πολλά δικά μου ερωτήματα.
Σας ευχαριστoύμε για το email σας.
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η Τούμπα δεν είναι απλά ένα γήπεδο. Η ομάδα μας άνοιξε πραγματικά τα φτερά της όταν έφυγε από το γήπεδο του Συντριβανίου και μετακόμισε στο γήπεδο της Τούμπας το όποιο, όπως πολύ σωστά είπατε, το έκτισαν οι άνθρωποι μας.
Η πρότασή μας είναι πολύ απλή και δεν περιέχει κρυφές προθέσεις, προτείνουμε την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου σταδίου όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Το στάδιο αυτό θα διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού σταδίου. Θα είναι συμβατό με τα πρότυπα της UEFA, ώστε να μπορούν να διεξαχθούν εκεί αγώνες του Champions League και θα διαθέτει ανέσεις που θα βελτιώσουν την εμπειρία των φιλάθλων μας, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, καθώς και αίθουσες συνεδριάσεων και άλλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αναψυχής. Θα μπορεί να φιλοξενήσει συναυλίες και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις και θα λειτουργεί όχι μόνο τις ημέρες των αγώνων, αλλά όλη την εβδομάδα και όλο τον χρόνο.
Αν κοιτάξετε τους αντιπάλους μας στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός χτίζει ένα νέα στάδιο, το Καραϊσκάκη υφίσταται σημαντική επέκταση και ανακαίνιση και η ΑΕΚ διαθέτει ήδη ένα ολοκαίνουριο στάδιο. Για να τους ανταγωνιστούμε χρειαζόμαστε ένα νέο στάδιο που θα μπορεί να υποστηρίξει μια επιτυχημένη και καλά χρηματοδοτούμενη ποδοσφαιρική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί αυτές τις ομάδες κι αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε με την σημερινή γηρασμένη Τούμπα. Εάν λοιπόν δεν προχωρήσουμε άμεσα, τότε η απόσταση που θα μας χωρίζει από τις ομάδες των Αθηνών θα μεγαλώνει συνέχεια. Όπως γνωρίζετε, αυτό το φαινόμενο συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, μόνο στην Πορτογαλία, ένα μεγάλο επενδυτικό ταμείο χρηματοδοτεί τα στάδια και των τριών κορυφαίων ομάδων της χώρας, Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ.
Δεν έχoυμε εκφράσει κανένα ενδιαφέρον για την ΠΑΕ. Εκτιμάμε το έργο που έχει επιτελέσει ο κ. Σαββίδης για τον σύλλογό μας την τελευταία δεκαετία και γι’ αυτό, όπως άλλωστε έχει δηλώσει δημοσίως ο ΑΣ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ θα έχει προτεραιότητα μέχρι το τέλος του έτους για να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για τα διαθέσιμα κεφάλαια. Με απλή λογική και ψυχραιμία αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα χρήματα είναι το μοναδικό απαραίτητο συστατικό για την κατασκευή του σταδίου, χωρίς αυτά δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει δώσει τις άδειες και τη διαθεσιμότητα του Καυτατζόγλειου, ενώ η Νέα Τούμπα θα βρίσκεται υπό κατασκευή. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλά κορυφαία ευρωπαϊκά αρχιτεκτονικά γραφεία που ειδικεύονται σε στάδια, καθώς και πολλές ικανές ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, οι οποίες είναι όλες πολύ πρόθυμες να συμμετάσχουν σε αυτό το έργο και είμαστε σε επαφή με πολλές από αυτές.
Πιστεύουμε ότι πρότασή μας δίνει λύση και απελευθερώνει την ΠΑΕ από την εξεύρεση και την διάθεση αυτού του μεγάλου κεφαλαίου για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Η ΠΑΕ θα μπορεί να διαθέσει τα κεφάλαια αυτά για μεταγραφές παικτών υψηλού επιπέδου και έτσι να δημιουργήσει ομάδα ικανή, όχι μόνο να κατακτά πρωταθλήματα και κύπελλα, αλλά και να συμμετέχει με αξιώσεις στο Champions League για να γίνει επιτέλους πραγματικότητα το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας.
Αυτό το έργο θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όχι μόνο για τον ΑΣ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ, αλλά και για τη Θεσσαλονίκη στο σύνολό της. Πιστεύουμε ότι όλοι οι οπαδοί μας, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της ΠΑΕ, θα υποδεχθούν με ενθουσιασμό ένα τέτοιο δώρο.
Ελπίζουμε ότι και εσείς θα κάνετε το ίδιο.
Με εκτίμηση,
Νέα Τούμπα Α.Ε.
Σας ευχαριστoύμε για το email σας.
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η Τούμπα δεν είναι απλά ένα γήπεδο. Η ομάδα μας άνοιξε πραγματικά τα φτερά της όταν έφυγε από το γήπεδο του Συντριβανίου και μετακόμισε στο γήπεδο της Τούμπας το όποιο, όπως πολύ σωστά είπατε, το έκτισαν οι άνθρωποι μας.
Η πρότασή μας είναι πολύ απλή και δεν περιέχει κρυφές προθέσεις, προτείνουμε την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου σταδίου όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ. Το στάδιο αυτό θα διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού σταδίου. Θα είναι συμβατό με τα πρότυπα της UEFA, ώστε να μπορούν να διεξαχθούν εκεί αγώνες του Champions League και θα διαθέτει ανέσεις που θα βελτιώσουν την εμπειρία των φιλάθλων μας, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, καθώς και αίθουσες συνεδριάσεων και άλλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αναψυχής. Θα μπορεί να φιλοξενήσει συναυλίες και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις και θα λειτουργεί όχι μόνο τις ημέρες των αγώνων, αλλά όλη την εβδομάδα και όλο τον χρόνο.
Αν κοιτάξετε τους αντιπάλους μας στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός χτίζει ένα νέα στάδιο, το Καραϊσκάκη υφίσταται σημαντική επέκταση και ανακαίνιση και η ΑΕΚ διαθέτει ήδη ένα ολοκαίνουριο στάδιο. Για να τους ανταγωνιστούμε χρειαζόμαστε ένα νέο στάδιο που θα μπορεί να υποστηρίξει μια επιτυχημένη και καλά χρηματοδοτούμενη ποδοσφαιρική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί αυτές τις ομάδες κι αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε με την σημερινή γηρασμένη Τούμπα. Εάν λοιπόν δεν προχωρήσουμε άμεσα, τότε η απόσταση που θα μας χωρίζει από τις ομάδες των Αθηνών θα μεγαλώνει συνέχεια. Όπως γνωρίζετε, αυτό το φαινόμενο συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, μόνο στην Πορτογαλία, ένα μεγάλο επενδυτικό ταμείο χρηματοδοτεί τα στάδια και των τριών κορυφαίων ομάδων της χώρας, Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ.
Δεν έχoυμε εκφράσει κανένα ενδιαφέρον για την ΠΑΕ. Εκτιμάμε το έργο που έχει επιτελέσει ο κ. Σαββίδης για τον σύλλογό μας την τελευταία δεκαετία και γι’ αυτό, όπως άλλωστε έχει δηλώσει δημοσίως ο ΑΣ ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ θα έχει προτεραιότητα μέχρι το τέλος του έτους για να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για τα διαθέσιμα κεφάλαια. Με απλή λογική και ψυχραιμία αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα χρήματα είναι το μοναδικό απαραίτητο συστατικό για την κατασκευή του σταδίου, χωρίς αυτά δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει δώσει τις άδειες και τη διαθεσιμότητα του Καυτατζόγλειου, ενώ η Νέα Τούμπα θα βρίσκεται υπό κατασκευή. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλά κορυφαία ευρωπαϊκά αρχιτεκτονικά γραφεία που ειδικεύονται σε στάδια, καθώς και πολλές ικανές ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, οι οποίες είναι όλες πολύ πρόθυμες να συμμετάσχουν σε αυτό το έργο και είμαστε σε επαφή με πολλές από αυτές.
Πιστεύουμε ότι πρότασή μας δίνει λύση και απελευθερώνει την ΠΑΕ από την εξεύρεση και την διάθεση αυτού του μεγάλου κεφαλαίου για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Η ΠΑΕ θα μπορεί να διαθέσει τα κεφάλαια αυτά για μεταγραφές παικτών υψηλού επιπέδου και έτσι να δημιουργήσει ομάδα ικανή, όχι μόνο να κατακτά πρωταθλήματα και κύπελλα, αλλά και να συμμετέχει με αξιώσεις στο Champions League για να γίνει επιτέλους πραγματικότητα το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας.
Αυτό το έργο θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όχι μόνο για τον ΑΣ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ, αλλά και για τη Θεσσαλονίκη στο σύνολό της. Πιστεύουμε ότι όλοι οι οπαδοί μας, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της ΠΑΕ, θα υποδεχθούν με ενθουσιασμό ένα τέτοιο δώρο.
Ελπίζουμε ότι και εσείς θα κάνετε το ίδιο.
Με εκτίμηση,
Νέα Τούμπα Α.Ε.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 10):
- dionisisbasi, astral, PAOKpanta, ABOLEYTOI, Spike4, Iznogoud4, navigator11, WeWillRockYou, john4serres, Ιάσονας
Ωραία πρόταση. Ψέματα και λογική πλάνη δύο σε ένα.Με απλή λογική και ψυχραιμία αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα χρήματα είναι το μοναδικό απαραίτητο συστατικό για την κατασκευή του σταδίου, χωρίς αυτά δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- navigator11, Unpsofable78
Psagmenos4
Μπραβο!!!
Αυτο ειναι ρεπορταζ.
Οχι οι ΑΡΔ.
Πληρης ενημερωση!
Μπραβο!!!
Αυτο ειναι ρεπορταζ.
Οχι οι ΑΡΔ.
Πληρης ενημερωση!
Πραγματικα μπραβο ρε φιλε που σκεφτηκες και μπηκες στη διαδικασια να εκμαιευσεις την απάντηση απο τη νεα αυτην εταιρια!
Αναφορικα με την απαντηση: δάκρυσα απο συγκίνηση που υπάρχουν τη σημερον ημερα τετοιοι μεγαλοι ευεργετες που φέρνουν τετοια δωρα (χωρις "κρυφες προθεσεις" και "κανενα ενδιαφερον για την ΠΑΕ", αλλα μονο "μέχρι το τέλος του έτους") στον "συλλογο μας" οπως γραφουν σε καποια σημεια.
Αναφορικα με την απαντηση: δάκρυσα απο συγκίνηση που υπάρχουν τη σημερον ημερα τετοιοι μεγαλοι ευεργετες που φέρνουν τετοια δωρα (χωρις "κρυφες προθεσεις" και "κανενα ενδιαφερον για την ΠΑΕ", αλλα μονο "μέχρι το τέλος του έτους") στον "συλλογο μας" οπως γραφουν σε καποια σημεια.
- These users thanked the author PAOKpanta for the post (total 5):
- Azrael, george188, navigator11, phlegyas, Unpsofable78
- Panx Romana
ΚαλημέραΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:45 Για να ρωτησω τον φιλο τον alexgarcia6
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Χωρις ίχνος ειρωνείας ανακαλύψαμε την Αμερική; Όπως λες και συ κάποτε ήσουν εκεί.
Οπότε ξέρεις τι παίζει εκεί.Και τι να κάνουμε να τους κλείσουμε;
Ακούω κάποιο παιδί χλεύη για τους ταδε ακούω τον άλλο χαρτζιλίκι παίρνουν
Παιδιά επειδή το χάσαμε λίγο
Άλλη είναι η δουλειά των συνδέσμων ή μάλλον άλλη θα έπρεπε να είναι
Εμένα προσωπικά το τι λέει ο κάθε σύνδεσμος πάνω στο συγκεκριμένο θέμα κλάιν.Αυτοι όλοι που κράζουν τους συνδέσμους αμφιβάλω αν έχουν μπει σε πούλμαν.
Το έχω ξαναπεί σε προηγούμενο ποστ μου,Ας γινόμασταν όλοι μέλη του ΑΣ τώρα που μπήκε το αυγό στον κωλο τρέχουμε και δεν φτάνουμε
Το μόνο που φοβάμαι γιατί απέχω πάνω από μια δεκαετία από συνδεσμιακα είναι μην γίνουμε πουτανα το βράδυ της Πέμπτης αν στραβωσει το παιχνίδι.
Στο δια ταυτα του κειμενου, το οποιο θα μπορουσε ανετα να ειναι
δηλωση του Τελη. Μπραβο, χαιρομαστε, τους πιστευουμε, εχουν τα λεφτα,
δε θελουν την ΠΑΕ, κλπ.
Αρα συμφωνουν οτι οι ανταγωνιστες ξεφευγουν και πρεπει να εχουμε ενα
καινουριο γηπεδο. Συνεπως δε θα πληρωνουμε ενοικιο
για να κανουμε τις μεταγραφες που θα παιξουμε champion league.
Γιατι διαφορετικα δε μας συμφερει. Δεν ειναι ουτε επενδυση της ΠΑΕ
που να συμφερει μελλοντικα.Αν ειναι να πληρωνουμε ενοικιο και να μη μας το χαρισει,
τοτε ευχαριστουμε αλλα δε μας συμφερει.
Ωστοσο επειδη εκτιμουμε την καλη τους προθεση, ασχετα αν τελικα το γηπεδο
δε χαριζεται, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ εχουν τα λεφτα και επειδη εκτιμουν
την προσφορα του κ. Σαββιδη στην ομαδα, να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην προταση
του κ. Σαββιδη εξ' αρχης για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο εργο.
Αντι αυτου ομως, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ να μη μιλησει ποτε ο ιδιοκτητης της εταιριας στον κοσμο,
να μη πει τιποτε πριν κανει την προταση στον ΑΣ σε κανεναν, να μη μαθουμε ποτε τι συμφωνησαν
και αν συμφωνησαν και εν κρυπτω να δημιουργησει και μια εταιρια με την επωνυμια ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ,
η οποια προφανως εχει καποιο ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Για ολους αυτους τους λογους, αντι να υποδεχθουμε οπως θα θελανε την προταση τους με ενθουσιασμο,
τους ενημερωνουμε οτι ολη η διαδικασια χαρακτηριστηκε απο το συνολο σχεδον των
οπαδων του ΠΑΟΚ απο υπογεια, ανηθικη εως και επιιεικως απαραδεκτη.
Ενα πολυ μικρο κομματι εχει ερωτηματα που απαντηθηκαν απο εσας και ενα ακομη
πιο μικρο που μεχρι τωρα την υποστηριζε σας ευχαριστει που δυστυχως
με τη ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ προκαλεσατε ντροπη, διχασμο και ξεφτιλισατε το λαο του ΠΑΟΚ.
δηλωση του Τελη. Μπραβο, χαιρομαστε, τους πιστευουμε, εχουν τα λεφτα,
δε θελουν την ΠΑΕ, κλπ.
Αρα συμφωνουν οτι οι ανταγωνιστες ξεφευγουν και πρεπει να εχουμε ενα
καινουριο γηπεδο. Συνεπως δε θα πληρωνουμε ενοικιο
για να κανουμε τις μεταγραφες που θα παιξουμε champion league.
Γιατι διαφορετικα δε μας συμφερει. Δεν ειναι ουτε επενδυση της ΠΑΕ
που να συμφερει μελλοντικα.Αν ειναι να πληρωνουμε ενοικιο και να μη μας το χαρισει,
τοτε ευχαριστουμε αλλα δε μας συμφερει.
Ωστοσο επειδη εκτιμουμε την καλη τους προθεση, ασχετα αν τελικα το γηπεδο
δε χαριζεται, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ εχουν τα λεφτα και επειδη εκτιμουν
την προσφορα του κ. Σαββιδη στην ομαδα, να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην προταση
του κ. Σαββιδη εξ' αρχης για ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο εργο.
Αντι αυτου ομως, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ να μη μιλησει ποτε ο ιδιοκτητης της εταιριας στον κοσμο,
να μη πει τιποτε πριν κανει την προταση στον ΑΣ σε κανεναν, να μη μαθουμε ποτε τι συμφωνησαν
και αν συμφωνησαν και εν κρυπτω να δημιουργησει και μια εταιρια με την επωνυμια ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ,
η οποια προφανως εχει καποιο ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Για ολους αυτους τους λογους, αντι να υποδεχθουμε οπως θα θελανε την προταση τους με ενθουσιασμο,
τους ενημερωνουμε οτι ολη η διαδικασια χαρακτηριστηκε απο το συνολο σχεδον των
οπαδων του ΠΑΟΚ απο υπογεια, ανηθικη εως και επιιεικως απαραδεκτη.
Ενα πολυ μικρο κομματι εχει ερωτηματα που απαντηθηκαν απο εσας και ενα ακομη
πιο μικρο που μεχρι τωρα την υποστηριζε σας ευχαριστει που δυστυχως
με τη ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ προκαλεσατε ντροπη, διχασμο και ξεφτιλισατε το λαο του ΠΑΟΚ.
Μπράβο @Psagmenos4.
Έχουμε πλέον και το κείμενο της συνέντευξης τύπου της Παρασκευής.
Έχουμε πλέον και το κείμενο της συνέντευξης τύπου της Παρασκευής.
Η κοροϊδία συνεχίζεται αλλά είπαμε τουλάχιστον ο Μυστακίδης είναι ένας τρίτος εκτός συλλόγου με τα δικά του συμφέροντα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ δε μπορούμε να του προσαψουμε κάτι τρομερό πέρα από τις ενδείξεις εξαγοράς "ψήφων" και τις φήμες περί στελεχών που μετακινήθηκαν κρυφά κλπ. Λεω για την ώρα καθώς ΑΝ ξεκαθαριστει τι έχει συμβεί, αυτό θα γίνει μετά από πολύ καιρο
Το έγκλημα συνεχίζει να βαραίνει τον ΑΣ.
Το έγκλημα συνεχίζει να βαραίνει τον ΑΣ.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
- Azrael, george188, navigator11, phlegyas, WeWillRockYou, Ιάσονας, Unpsofable78
Γραφω σχετικα με το σχόλιο "Ας γινομασταν μελη στον ΑΣ", χωρις να εχω να προτείνω κάποια ιδεα ή καποια λύση.
Απλα θελω να αναφέρω οτι η διευρυνση της δυνατοτητας ψηφου στις δημοκρατιες δεν μείωσε απαραίτητα την διαφθορα και την κακοδιαχείρηση (δειτε ευρωπαικες/δυτικες κυβερνησεις, ευρωκοινοβουλιο κλπ αλλα και πολυ μικροτερες δομες όπως συνδικάτα, συνδεσμοι, σύλλογοι εργαζομένων κλπ). Οποτε το να "γινουμε μέλη στον ΑΣ" δε νομιζω ότι θα έδινε απαραίτητα λύση, ειδικα λαμβανοντας υποψη την ασχετοσυνη των περισσότερων που ανα πάσα στιγμη μπορουν να παρασυρθούν από το όποιο "γοητευτικο ρευμα".
Με λίγα λόγια η διαφθορα και η κακοδιαχείρηση βρίσκουν το δρόμο τους είτε όταν ψηφιζουν πολλοί είτε οταν ψηφίζουν λίγοι.
Απλα θελω να αναφέρω οτι η διευρυνση της δυνατοτητας ψηφου στις δημοκρατιες δεν μείωσε απαραίτητα την διαφθορα και την κακοδιαχείρηση (δειτε ευρωπαικες/δυτικες κυβερνησεις, ευρωκοινοβουλιο κλπ αλλα και πολυ μικροτερες δομες όπως συνδικάτα, συνδεσμοι, σύλλογοι εργαζομένων κλπ). Οποτε το να "γινουμε μέλη στον ΑΣ" δε νομιζω ότι θα έδινε απαραίτητα λύση, ειδικα λαμβανοντας υποψη την ασχετοσυνη των περισσότερων που ανα πάσα στιγμη μπορουν να παρασυρθούν από το όποιο "γοητευτικο ρευμα".
Με λίγα λόγια η διαφθορα και η κακοδιαχείρηση βρίσκουν το δρόμο τους είτε όταν ψηφιζουν πολλοί είτε οταν ψηφίζουν λίγοι.
- These users thanked the author PAOKpanta for the post:
- Unpsofable78
Τα εγκληματα του ΑΣ γραφτηκαν πολλες φορες εδω μεσα...
Ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο...
Στην πραξη ομως τι γινεται;
Ωραιες οι καταρες και τα αναθεματα πισω απ τα πληκτρολογια...αλλα τι προτεινετε;;
Και εκτος απο το τι προτεινετε...τι κανετε στην πραξη;;;
Εγω π.χ. εκανα τα χαρτια και θα κατατεθει η αιτηση μου τελος του μηνα...
Εσεις;
Ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο...
Στην πραξη ομως τι γινεται;
Ωραιες οι καταρες και τα αναθεματα πισω απ τα πληκτρολογια...αλλα τι προτεινετε;;
Και εκτος απο το τι προτεινετε...τι κανετε στην πραξη;;;
Εγω π.χ. εκανα τα χαρτια και θα κατατεθει η αιτηση μου τελος του μηνα...
Εσεις;
- These users thanked the author psykoman for the post (total 2):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Panx Romana
Φιλε panx romana, αν και δε μου αρεσουν οι νομοι και το κρατοςPanx Romana έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:11ΚαλημέραΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:45 Για να ρωτησω τον φιλο τον alexgarcia6
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Χωρις ίχνος ειρωνείας ανακαλύψαμε την Αμερική; Όπως λες και συ κάποτε ήσουν εκεί.
Οπότε ξέρεις τι παίζει εκεί.Και τι να κάνουμε να τους κλείσουμε;
Ακούω κάποιο παιδί χλεύη για τους ταδε ακούω τον άλλο χαρτζιλίκι παίρνουν
Παιδιά επειδή το χάσαμε λίγο
Άλλη είναι η δουλειά των συνδέσμων ή μάλλον άλλη θα έπρεπε να είναι
Εμένα προσωπικά το τι λέει ο κάθε σύνδεσμος πάνω στο συγκεκριμένο θέμα κλάιν.Αυτοι όλοι που κράζουν τους συνδέσμους αμφιβάλω αν έχουν μπει σε πούλμαν.
Το έχω ξαναπεί σε προηγούμενο ποστ μου,Ας γινόμασταν όλοι μέλη του ΑΣ τώρα που μπήκε το αυγό στον κωλο τρέχουμε και δεν φτάνουμε
Το μόνο που φοβάμαι γιατί απέχω πάνω από μια δεκαετία από συνδεσμιακα είναι μην γίνουμε πουτανα το βράδυ της Πέμπτης αν στραβωσει το παιχνίδι.
γιατι περιοριζουν την ελευθερια των Συλλογων καθε ειδους
(εργασιακων , φοιτητικων, συνδεσμων, κλπ)- καταλαβαινεις μαλλον που
βρισκομαι πολιτικα - σε ενα παιχνιδι εντυπωσεων δε μπορω να ακουω
πραγματα οπως "εχεις αποδειξεις". Η αποδειξη παει με το νομο.
Κανενα προβλημα να ειναι οι συνδεσμοι "παρανομοι".
Αλλα ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Δηλαδη τι ειναι ο συνδεσμος; Εγω που δερνω πιο πολυ και ειμαι
πιο "μαγκας" ειμαι ο προεδρος και κανω κουμαντο με αλλους δυο-τρεις
και μια κλικα και αποφασιζω;
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ;
Eτσι θα θελαμε να ειναι οι συνδεσμοι; Ετσι τους φανταζομαστε;\
Nαι, εχουν προσφερει, αλλα αν θες τη γνωμη μου, με τον τροπο
που λειτουργουν(πολυ πιο κλειστα απο τον ΑΣ), ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.
Οι απλοι συνδεσμιτες εχουν ευθυνη γιατι και συμμετεχουν σε τετοιους συνδεσμους,
και γιατι δε προσπαθουν να τους αλλαξουν ή να φτιαξουν τους δικους τους
πραγματικους συνδεσμους. Την ιδια ευθυνη που ειπες και εσυ σωστοτατα που εχουμε ολοι
μας που δεν ειμαστε μελη του ΑΣ. Ή δεν πηγαμε στη συνελευση της ΠΑΕ μια φορα
ως μικρομετοχοι να πουμε μια γνωμη εστω.
Ως συμμετεχων πολυ ενεργα στα κοινα για πανω απο δεκαετια, ειναι το ιδιο πραγμα.
Οταν αφηνεις τους αλλους να κανουν κουμαντο για εσενα
και εκπροσωπεισαι απο συνδικαλιστες, προεδρους, αρχηγους, κλπ.
και εσυ δε συμμετεχεις ενεργα, θα εχεις τα αποτελεσματα που
σωστα ειπες στον ΑΣ και τα ιδια στους συνδεσμους, στην ΠΑΕ ΚΑΙ
ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- Unpsofable78
Ωραίος ο @Psagmenos4.
To mail απάντησης της Νέας Τούμπας Α.Ε. και οι ανακοινώσεις-θέσεις του ΔΣ ΑΣ σαν να παραταυτίζονται δεν νομίζετε;
Τόσο μεγάλη σύμπνοια απόψεων ούτε το ίδιο πρόσωπο να τα έγραφε…
To mail απάντησης της Νέας Τούμπας Α.Ε. και οι ανακοινώσεις-θέσεις του ΔΣ ΑΣ σαν να παραταυτίζονται δεν νομίζετε;
Τόσο μεγάλη σύμπνοια απόψεων ούτε το ίδιο πρόσωπο να τα έγραφε…

- These users thanked the author Iznogoud4 for the post:
- Unpsofable78
Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια αλλα οπως ειπε και ο Equalizer και φωνάζω εξαρχής, το θέμα ειναι ο ΑΣ οχι ο μυστακιδης που κάνει την κινηση του με γνώμονα το τι θελει και τι τον συμφερει
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- navigator11, Unpsofable78