Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sotos26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από sotos26 »

Στο 2025 οι παίχτες κάνουν ότι θέλουν. Ότι και να ζητήσουν οι Μεξικανοι, στο τέλος ο παίχτης δε θα υπογράφει σε άλλες ομάδες και θα αναγκαστούν. Τρελό ποσό τα 2,8 εκ όπως και τα λεφτά του Γιοβιτς που ναι ήταν κάποτε παιχταράς και θέλει το restart αλλά κλειστό τριετές εγώ δεν έδινα. Μακάρι βρε να βγαίνουν όλοι να βλέπουμε μπαλαρα να έχει και πιο πολύ πίεση ο γαύρος. Χάφ εγώ θα πω πάλι είναι επιτακτικό, παίχτη με ευχέρεια στο κουβάλημα υπό πίεση και καθαρό μυαλό.
These users thanked the author sotos26 for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
black death

Δημοσίευση από black death »

George Best4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:20 Φίλε μου να σε πληροφορήσω απλά γιατί δεν φαίνεται να το έχεις καταλάβει.Περυσι αν ο Αλμέιδα δεν κατάφερνε να διαλύσει την ΑΕΚ και να την πηγαίνει από ήττα σε ήττα, θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να είμαστε 4οι εμείς.
Δε βγήκαμε 3οι επειδή ήμασταν καλύτεροι, βγήκαμε επειδή οι άλλοι διαλύθηκαν.

Στόχος επίσης δεν είναι να τερματίσουμε πάνω από την ΑΕΚ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Και δε γίνεται κάθε χρόνο να ελπίζουμε σε τι μαγικά μπορεί να κάνει ο Λουτσεσκου με ένα ελλιπές ρόστερ...

Παμε στο επόμενο.
Η ΑΕΚ φαίνεται να βρήκε ένα πολύ καλό σέντερ μπάκ (Ρελβας).Πηρε τον Μαριν και κλείνει την θέση του επιθετικού. Είναι πιο πλήρης στις γραμμές της από ότι είμαστε εμείς τώρα.

(Αν είχαμε για 1ο φορ τον Ζινι θα κάναμε κωλοτουμπες)
Ωραια λογικη. Κι εμεις πήγαμε να βγουμε 4οι επειδη παραλιγο να διαλυθουμε. Αλλα τελικα δεν διαλυθηκαμε και βγηκαμε 3οι.
Τωρα για το ροστερ δεν το συνεχιζω γιατι βλέπουμε αλλο άθλημα πραγματικα.
Εγω μια ερωτηση εκανα στο μητσοπαοκι σχετικα με αυτο που έγραψε οτι πρεπει να κανει μαγικα ο λουτσεσκου για να περάσουμε την κουλα (και αυτο το βαζελο που ειδαμε) επειδη έχουν μεγαλυτερο μπατζετ (?). Την κουλα που αυτη τη στιγμη ο ροτα και ο πηλιος παιζουν ολη την πλευρά. Και εμφανιστηκαν κι αλλοι 5 που συμφωνούν απο κατω.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
tolis14, paok apo epilogi
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Και φυσικά ποτέ δεν αναφέρεται ο Ολυμπιακός, λες και είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε μαζί του. Οι δεύτερες θέσεις δεν είναι πρωταθλήματα.

Επίσης πέρυσι δεν ήμασταν πάνω από τον βαζελο, στο κρίσιμο παιχνίδι μας πάτησε μια σβηστή 3αρα χωρίς να παίξει τίποτα. Γι' αυτό έπαιζε φέτος προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ αντί για εμάς και τον βλέπατε στην τηλεόραση.
These users thanked the author paokspren for the post (total 3):
soigol, thios4, Theios
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για την περίπτωση Γιακουμάκη στα ισπανικά υπήρχαν διαφορά σχόλια :
- άλλος έλεγε θα καλύψουμε όλο το συμβόλαιο, άλλος ότι θα καλύψουμε το 65%
- για τη ρήτρα γράφανε απο 4, 5 μέχρι και 6+ εκ.
Προφανώς για να υπάρχουν διαφορετικές πληροφορίες (δεν ήταν όλες από μίντια), υπάρχει διαπραγμάτευση ως προς τους όρους.
Μακάρι να κλείσει μέσα στη μέρα, να κοιτάξουμε τις επόμενες κινήσεις.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Hayate έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:24 Το ρόστερ μας είναι ήδη πολυ καλύτερο από το ρόστερ των άλλων πλην γαύρου...Αν τελικά αποφασίσουμε να πάρουμε κεντρικό και αμυντικό ίσως θα έχουμε το καλύτερο όλων και μετά όλο το βάρος πέφτει στον προπονητή.
O καθένας έχει την άποψή του αδερφέ... Εξάλλου ακόμα και το ίδιο άθλημα, διαφορετικοί άνθρωποι το βλέπουν και το αντιλαμβάνονται με διαφορετικό τρόπο...

Εσύ ας πούμε θεωρούσες χρήσιμο και καλό παίκτη τον ... Σαμάτα... Ας πάμε λοιπόν με το assumption ότι ο καθένας έχει την αποψάρα του και τα υπόλοιπα στις ... 4 γραμμές...
These users thanked the author Developer4 for the post:
Logistis
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

George Best4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:20
black death έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:12
Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:03 Δεν χωνεύεται έτσι εύκολα ότι καταλήγει ο Γιοβιτς στους χάρτινους.
Δηλαδη εσυ τωρα βλεπεις το ροστερ της κουλας και το δικο μας και κρινεις ότι πρέπει να κανει μαγικα ο προπονητης για να τους περασουμε;
Και τι ακριβώς δεν χωνευεται; Αφου δεν ηταν ποτε στοχος μας
Φίλε μου να σε πληροφορήσω απλά γιατί δεν φαίνεται να το έχεις καταλάβει.Περυσι αν ο Αλμέιδα δεν κατάφερνε να διαλύσει την ΑΕΚ και να την πηγαίνει από ήττα σε ήττα, θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να είμαστε 4οι εμείς.
Δε βγήκαμε 3οι επειδή ήμασταν καλύτεροι, βγήκαμε επειδή οι άλλοι διαλύθηκαν.

Στόχος επίσης δεν είναι να τερματίσουμε πάνω από την ΑΕΚ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Και δε γίνεται κάθε χρόνο να ελπίζουμε σε τι μαγικά μπορεί να κάνει ο Λουτσεσκου με ένα ελλιπές ρόστερ...

Παμε στο επόμενο.
Η ΑΕΚ φαίνεται να βρήκε ένα πολύ καλό σέντερ μπάκ (Ρελβας).Πηρε τον Μαριν και κλείνει την θέση του επιθετικού. Είναι πιο πλήρης στις γραμμές της από ότι είμαστε εμείς τώρα.

(Αν είχαμε για 1ο φορ τον Ζινι θα κάναμε κωλοτουμπες)
Και σε μας αν δεν έλειπε ο Ραζβάν από τα μισά παιχνίδια εγώ λέω ότι θα ήμασταν δεύτεροι με διαφορά από τον τρίτο.
Με τα αν μόνο ο Παπακαλιάτης γ@μησε
These users thanked the author Dimpatra for the post (total 2):
giaxxo, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

sotos26 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:25 Στο 2025 οι παίχτες κάνουν ότι θέλουν. Ότι και να ζητήσουν οι Μεξικανοι, στο τέλος ο παίχτης δε θα υπογράφει σε άλλες ομάδες και θα αναγκαστούν. Τρελό ποσό τα 2,8 εκ όπως και τα λεφτά του Γιοβιτς που ναι ήταν κάποτε παιχταράς και θέλει το restart αλλά κλειστό τριετές εγώ δεν έδινα. Μακάρι βρε να βγαίνουν όλοι να βλέπουμε μπαλαρα να έχει και πιο πολύ πίεση ο γαύρος. Χάφ εγώ θα πω πάλι είναι επιτακτικό, παίχτη με ευχέρεια στο κουβάλημα υπό πίεση και καθαρό μυαλό.

Γιατί να μην υπογράψει αλλου ο παίχτης, εκτός ότι είναι Έλληνας, υπάρχει κάτι που τον συνδέει με τον ΠΑΟΚ,για να πιέσει να έρθει σε εμάς;
Δηλαδή αν πάει στο MLS και παίξει, δε θα τον καλέσει ο Γιοβανοβιτς στην εθνική;
Δεν ξέρω τι θα γίνει, θα φανεί, εμένα πάντως όπως ξαναέγραψα με τα νούμερα που έχουν δαπανηθει, μου φαίνεται,δύσκολη έως απίθανη περίπτωση.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

makispaspartou έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:34 Να θυμίσω ότι τον Καρέλη τον πήραμε σαν τρίτο τη χρονιά του πρωταθλήματος. Εκτός κι αν θεωρούμε τον Γιακουμάκη ανώτερο επίπεδο.
Αν θέλουμε Έλληνα για τις λίστες στη δυάδα των φορ ας πάμε να πάρουμε τον Δουβίκα.
Ποιος δουβικας εγώ λέω να πάρουμε Παυλίδη ...
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Το ρόστερ μας είναι πολύ καλύτερο από περυσι?
Που το είδατε αυτό ρε παιδιά?

Με τα σέντερ μπάκ που έχουμε τώρα τον Φλεβάρη γελάγαμε και πονταραμε πόσες γκελες ανά ματς θα κάνει ο Μιχαηλίδης...

Στα χαφ υπήρχε πρόβλημα που δεν λύθηκε όλη τη χρονιά ότι και να δοκιμάσαμε.Ο Καμαρά θέλει 18 κοντρόλ να δώσει την μπάλα και καθυστερεί απίστευτα η ανάπτυξη.

Φορ έχουμε ξεμείνει με Τσαλοφ.

Ο Όττο έφυγε ήρθε ο Κένι και θα φανεί στο γήπεδο.

Ήρθε ο Τέιλορ σε μια θέση που έτσι κι αλλιώς είχες τον Μπαμπά.

Ήρθε ο Ιβανουσεκ δανεικός. Να πούμε ότι αυτο είναι το στοιχείο που μας κάνει καλύτερους?
Και μια άλλη ερώτηση...ο Μεϊτε ήταν το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος,πήραμε πρωτάθλημα και παζαρευουμε 200 χιλιάρικα να τον πάρουμε 1 χρόνο.
Πιστεύετε ότι θα δώσουμε 5 μύρια για Ιβανουσετς ακόμα κι αν πάρει το χρυσό παπούτσι ξέρω εγώ του χρόνου?

Έχουν ενισχυθεί σημαντικά ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός.

Πάλι θα μας φταίει ο προπονητής στα μέσα της χρονιάς, επειδή η διοίκηση για άλλη μια χρονιά στις μεταγραφές είναι απαράδεκτη.

4 Αυγούστου σήμερα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ειναι ιδιο πραγμα να παιζεις σε Αραβιες και Χολιγουντ και να παιζεις Ευρωπη. Για ολες τις εθνικες ισχυει αυτο.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Tους παίχτες που έχουμε πίσω από το φορ δεν τους έχει κανείς παντως
These users thanked the author cartman for the post (total 2):
paokspren, margas
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Μπήκαμε στα Play off στο - 7 από αεκ και - 4 από βαζελο. Με συγκλονιστική προσπάθεια καλύψαμε τη διαφορά από τους χαρτινους και χάσαμε τη δεύτερη θεση για ένα βαθμό. Αντί να λέμε για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, λέμε για τον Αλμευδα που διέλυσε την αεκ και αν και αν και τον βαζελο που μας πάτησε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να δικαιολογησουν τις θεσεις μας. Σοβαρα τωρα, δεν χαίρεστε με τίποτα εσεις; Μόνο με μεταγραφές και εκατομμύρια; μετά είμαι εγώ επιθετικός που απαντάω.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
Unpsofable78, Ypnos, giaxxo, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

embuji έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:14
nunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:07 Να οριστε...η αεχ παιρνει Γιοβιτς και ετσι θα εχουμε μια αμεση συγκριση ποιος κινηθηκε με ποδοσφαιρικη λογικη και ποιος οχι
επισης τελειωνει και το παραμυθι δεν ερχονται τετοιοι παικτες Ελλαδα πριν το τελος των μεταγραφων. Μια χαρα ερχονται. Αν δωσεις τα λεφτα.
Δάκρυσαν από συγκίνηση οι μαρσιαλαμέλες.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Dimpatra, giaxxo
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:38 Μπήκαμε στα Play off στο - 7 από αεκ και - 4 από βαζελο. Με συγκλονιστική προσπάθεια καλύψαμε τη διαφορά από τους χαρτινους και χάσαμε τη δεύτερη θεση για ένα βαθμό. Αντί να λέμε για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, λέμε για τον Αλμευδα που διέλυσε την αεκ και αν και αν και τον βαζελο που μας πάτησε στο μεταξύ μας παιχνίδι για να δικαιολογησουν τις θεσεις μας. Σοβαρα τωρα, δεν χαίρεστε με τίποτα εσεις; Μόνο με μεταγραφές και εκατομμύρια; μετά είμαι εγώ επιθετικός που απαντάω.
Είπε κάποιος εδώ μέσα και αν σε ποιο σχόλιο, ότι δε χάρηκε;

Επιτυχία για εσένα τι ακριβώς είναι; Και δεν αναφέρομαι στο πράγματι καλό φίνις...

Να περάσεις τη ζέλα που οι ίδιοι οι δικοί τους έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά; Να περάσεις το χάρτι; Τι ακριβώς;

Υπάρχει άραγε ΚΑΛΥΤΕΡΟ παράδειγμα λάθους λειτουργίας από την αδυναμία διαχείρισης της επιτυχίας του 2019 και κυρίως του 2024;;; Πήρες 2 πρωταθλήματα εκ των οποίων το ένα ΤΟ πρωτάθλημα και αντί να πράξεις τα δέοντα για τη συνέχεια της ομάδας, πέρυσι παρουσίασες αυτό που παρουσίασες....
These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
Logistis, soigol
black death

Δημοσίευση από black death »

icue έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 10:35 Δεν ειναι ιδιο πραγμα να παιζεις σε Αραβιες και Χολιγουντ και να παιζεις Ευρωπη. Για ολες τις εθνικες ισχυει αυτο.
Εξαρτάται τι εννοεις Ευρώπη. Γιατι αν εννοείς Ελλάδα το μισο mls και μιση spl τουλαχιστον πρέπει να χουν ψηλοτερα στανταρ σε εγκαταστασεις, προπονητικα τιμ κτλ.
Δεν ειδα κανεναν να κόβεται απ'την εθνικη του επειδη πηγε στην αλ χιλαλ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”