Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω θεωρω οτι αυτο που λεει ο @makispaspartou ειναι η νοοτροπια που υπαρχει στις μεταγραφες...Αν δωσεις λεφτα οι παιχτες ερχονται..τελεια κ παυλα..ειτε λεγεται γιοβιτς ειτε λεγεται ντουκς ειτε βελτεσεν ειτε ειτε ειτε...Κ σ αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι!!!
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 7):
makispaspartou, thanos-xanthi, margas, soigol, boogeyman77, thios4, Logistis
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

makispaspartou έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:34 Να θυμίσω ότι τον Καρέλη τον πήραμε σαν τρίτο τη χρονιά του πρωταθλήματος. Εκτός κι αν θεωρούμε τον Γιακουμάκη ανώτερο επίπεδο.
Αν θέλουμε Έλληνα για τις λίστες στη δυάδα των φορ ας πάμε να πάρουμε τον Δουβίκα.
Ξέρεις την τιμή του Δουβικα? Επίσης ξέρεις αν θέλεις νά έρθει στον ΠΑΟΚ? Δεν ήθελε όταν έπαιζε Βόλο τώρα γιατί να θέλει? Ο Γιακουμάκης γουστάρει ΠΑΟΚ το λένε καί οι διεθνείς καί οι γνωστοί του.
These users thanked the author paliotomaros for the post:
thios4
black death

Δημοσίευση από black death »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:51 Δηλαδή θεωρείς ότι ένας παίκτης που έγραψε 100 συμμετοχές με Φρανκφούρτη, 50 με Ρεάλ, 50 με Μίλαν, 50 με Φιορεντίνα, με ατομικές διακρίσεις σε Γιουρόπα Λιγκ, που βγήκε τον Απρίλιο που μας πέρασε MVP του μήνα για την Μίλαν (για να μη λέμε ότι όλα ήταν κάποτε στο παρελθόν) δεν έχει δεδομένα διαφορά με έναν που έχει γράψει στην καλύτερη 2 συμμετοχές με Νάπολι? Οκ, να το δεχτώ ως γούστο, αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να τεκμηριωθεί από πουθενά αυτό που λες.
Θεωρω οτι αυτα που γράφεις ειναι η μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι οτι μιλαμε για εναν παίχτη σε μονιμη πτωση, που περσι ηταν 5 μηνες εκτος, που εκανε 15 συμμετοχες με 2 γκολ, που στην τελευταία του γεματη χρονιά στη σεριε α με φιορεντινα ειχε 6 γκολ, λιγότερα κι απ'του τσεντιρα στη φροσινονε.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Για παίκτες με φοβερό βιογραφικό, τα ψιλά γράμματα έχουν σημασία. Δηλαδἠ αν κάπου διαβάσετε ή ακούσετε για ᾽πτωτική πορεία᾽.

Τα υπόλοιπα στο χόρτο (το ίδιο ισχύει και για τον κάθε Γιακουμάκη).
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 08:59
Γιατί δεν λες 2 στα τελευταία 7 και λες 1 στα τελευταία 6; και υπάρχει και ένα κύπελλο ενδιάμεσα. Και 3 δεύτερες θέσεις. Καθόλου άσχημα για 'παρατημένη' ομάδα λέω εγώ. Τι περίμενες δηλαδή, πρωτάθλημα κάθε χρόνο; Οι ανταγωνιστές δηλαδή (εκτός του γάβρου) που δεν είναι παρατημένοι, τι παραπάνω έκαναν; οπότε που καταλήγουμε; ότι αυτό που λες δεν ισχύει, δεν είναι ρίξε και 100 χιλιάδες άλλα να διεκδικείς πρωτάθλημα. Αυτό που θέλετε είναι να βλέπετε λεφτά να ξοδεύονται. Αλλά αυτό τελικά δεν εξασφαλίζει τίποτα. Βλέπε χάρτινη και βαζελο
Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη σου να βάλεις λόγια στο στόμα μου και δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ να το κάνεις (όχι μόνο σε εμένα).
Είναι το κλασικό μοτίβο που ακολουθείτε ορισμένοι προκειμένου να στηρίξετε (στο μυαλό σας και μόνο) την επιχειρηματολογία σας και είναι μια 100% πετυχημένη συνταγή προκειμένου να ξεκινήσετε έναν ακόμα καυγά.
Σου έχω ξαναγράψει πως αυτού του είδους η τακτική δεν θα γίνεται πλέον ανεκτή. Άλλαξε την και πάμε παρακάτω.

Πουθενά δεν έκανα αναφορά σε παρατημένη ομάδα. Όπου βέβαια αν ήταν αυτή η άποψη μου, θα είχα κάθε δικαίωμα να την διατυπώσω και κάθε δικαίωμα να με ενοχλεί η μετέπειτα "επίθεση" γεμάτη εξυπνάδες. Παρ' όλα αυτά δεν έγραψα κάτι τέτοιο.

Πάμε τώρα στο δια ταύτα γιατί ορισμένοι με έχετε κουράσει με τις εξυπνάδες σας:
Δεν λέω 2 στα τελευταία 7 γιατί το ύψος των επενδύσεων έχει αλλάξει σημαντικά από το πρωτάθλημα του 18-19 και μετά.
Δεν αναφέρω το κύπελλο και τις δεύτερες θέσεις γιατί δεν νομίζω πως είναι άξια αναφοράς.
Από όλους αυτούς που ανέφερες μόνο ο βάζελος δεν πήρε πρωτάθλημα. Το χαρτί πήρε νταμπλ και ο γαύρος πολλά παραπάνω.
Βέβαια και ο βάζελος πήρε κύπελλο και δεύτερες θέσεις αλλά δεν νομίζω να πανηγυρίζει κανένας τους.

Το ύψος των επενδύσεων κάθε έτους, πρέπει να είναι τέτοιο που η ομάδα θα διεκδικεί ρεαλιστικά τίτλους, θα κερδίζει ορισμένους και θα ανεβαίνει επίπεδα στην Ευρώπη.
Τις χρονιές των τεράστιων εσόδων ή τις χρονιές που έχεις τρελές ευκαιρίες να κάνεις το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη (βλ. καλοκαίρι Μάλμε) είναι απόλυτα λογικό για τον κόσμο να περιμένει να πέσουν περισσότερα χρήματα. Εσύ πες πως δεν είναι. Δικαίωμα σου.

Εγώ λέω πως από τότε που ήρθε ο Ιβάν, μόνο ΜΊΑ φορά ήμασταν στους ισχυρούς των προκριματικών του Ch.L. και οι κινήσεις ήταν σχεδόν μηδενικές.
Όπως επίσης μόνο μια φορά καταφέραμε να κάνουμε πωλήσεις 40+ εκατομμυρίων μέσα σε 12 μήνες. Δεν θα συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό.
Αυτές τις ευκαιρίες λοιπόν, ΝΑΙ περιμένω να τις εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και να ρίξει λεφτά προκειμένου να μειώσει (όχι να μηδενίσει) το ρίσκο αποτυχημένων επιλογών.
Αν το αποτέλεσμα τον δικαίωνε, δεν θα μπορούσα να πω κουβέντα.
Όταν με αποκλείει η Μάλμε και όταν είναι να κατέβω φέτος στα προκριματικά με στόπερ τον (συμπαθέστατο κατά τα άλλα) Μιχαηλίδη, επέτρεψε μου να έχω τις ενστάσεις μου σχετικά με το πόσο καλά πάει το πλάνο των ελεύθερων και των δανεικών.
Πρώτα απ όλα, να σου πω ότι εσύ μιλάς επιθετικά. Εγώ παρέθεσα κάποια επιχειρήματα και εσύ άρχισες τα 'λες εξυπνάδες' και άλλα τέτοια.

Δεύτερον, το ότι γράφεις ότι το κύπελλο και οι δεύτερες θέσεις δεν είναι άξιες αναφορας το μόνο που δείχνει είναι ότι μεγαλώσαμε πολύ, δεν βοηθάει καθόλου τα επιχειρήματα σου.

Τρίτον, αν περιμένεις κάθε χρόνο να παλεύουμε το πρωτάθλημα με το γαύρο και να το παίρνουμε η να το χάνουμε με 1 βαθμό, λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν θα γίνει ποτέ, όσα φράγκα και να πέφτουν.

Τέταρτον, το ότι αποκλείστηκες μόλις τελείωσε η προετοιμασία από τη Μάλμε που είχε 30 παιχνίδια στα πόδια της για μια λεπτομέρεια, συγγνώμη, δεν είναι τόσο τρομερό ούτε τόσο περίεργο όσο το παρουσιάζετε.

Πέμπτο, το να λες ότι η χάρτινη πήρε νταμπλ και ο βαζελος τίποτα κι εσύ έχεις πάρει επίσης πρωτάθλημα και κυπελλο δεν είναι ένα ασήμαντο γεγονός. Πες μου άλλες χρονικές περιόδους της ιστορίας μας που μπορούσαμε να πούμε το ίδιο.

Τελευταίο, το οτι είσαι διαχειριστής εδώ μέσα δεν σε κάνει πάπα ή κάτι τέτοιο. Τι θα πει βάζω λόγια, είμαι επιθετικός και ψάχνω να ξεκινήσω καυγα; που το είδες αυτό; μια απάντηση σου έδωσα με επιχειρήματα. Λες με έχεις δει και άλλες φορές. Μόνο εμένα έχεις δει; κάποιους που κοροϊδεύουν όλη μέρα, βρίζουν την ΠΑΕ, ειρωνεύονται, λένε πάντα καλά λόγια για τις μεταγραφές των άλλων και ειρωνείες για τις δικές μας δεν τους βλέπεις; πρέπει δηλαδή να τα διαβάζουμε αυτά όλη μέρα και να μη λέμε τίποτα για να μη ξεκινήσουμε καυγά; τέλος πάντων, επειδή είμαι επιθετικός, δεν πρόκειται να σχολιάσω δικό σου ποστ ξανά για να είμαστε οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Δευ 04 Αύγ 2025, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
Unpsofable78, paok apo epilogi
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ενδεικτικά σου το αναφέρω για να σου δείξω το ράφι των παικτών που ΕΓΩ θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτυπάει αν θέλει πρωταθλήματα και κύπελλα.
Αν διάβαζα ότι έκλεισε με διετή δανεισμό ο Δουβίκας και μη υποχρεωτική option θα έκανα πάρτυ.
Για Γιακουμάκη ΕΓΩ προσωπικά προβληματίζομαι γιατί δεδομένα ενδιέφεραν παίκτες από το πιο πάνω ράφι.
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:51 Εγω θεωρω οτι αυτο που λεει ο @makispaspartou ειναι η νοοτροπια που υπαρχει στις μεταγραφες...Αν δωσεις λεφτα οι παιχτες ερχονται..τελεια κ παυλα..ειτε λεγεται γιοβιτς ειτε λεγεται ντουκς ειτε βελτεσεν ειτε ειτε ειτε...Κ σ αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι!!!
Αυτό δεν ισχύει πάντα. Ήμαστε απ' τις τελευταίες επιλογές των παιχτών σαν χώρα. Επισης όταν υπάρχει ταβάνι στο ποσό πού μπορούμε να δώσουμε η δεξαμενή παιχτών μειώνεται.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Εγώ ξέρω ότι έχουμε μια άμυνα ψιλοχωνι.
Μπορεί να σας ξεγελάει το τελευταίο 2μηνο του Μιχαηλίδη αλλά αν σας έλεγα τον Φλεβάρη ότι θα ξεκινήσουμε με άμυνα Μπαταουλα-Κώττα-Κεντζιορα-Μιχαηλίδη-Λοβρεν, θα βγαίνατε όλοι να πείτε ότι είμαι τρελός και ότι δεν υπάρχει περίπτωση....
Έλα όμως που αυτό γίνεται...

Ξέρω ότι φορ δεν έχει έρθει ακόμα. Και αν η επιλογή είναι ο Γιακουμάκης, για άλλη μια χρονιά ξεκινάει το πρωτάθλημα με παίχτες σε θέσεις κλειδιά κατώτερους από τους ανταγωνιστές μας.

Αυτό το ρόστερ δε μπορεί να κυνηγήσει πρωτάθλημα παιδιά.Ας μη γελιομαστε και ας μη γράφουμε ότι να ναι.

Έχει πέσει πολύ κοροϊδία στις μεταγραφές τόσα χρόνια.
These users thanked the author George Best4 for the post (total 6):
Magdi Tolba 4, beyes4, paokspren, margas, thios4, Theios
Dio-4

Δημοσίευση από Dio-4 »

Δεν πάνε να παίρνουνε και γιοβιτς και μαρσιάλ και δεν συμμαζεύεται, όσους περισσότερους παίρνουν τόσο καλύτερο βόμβες στα αποδυτήρια τους βάζουν με τα τεραστια συμβόλαια. Σε αντικειμενική αξία Ντέλιας ( ο καλυτερος παιχτης στην Ελλάδα αυτή την στιγμή )και Ζιβκο πχ τους κατουράνε όλους αυτούς στο γήπεδο.
Μια χαρά είναι ο Γιακουμάκης αν δουλεύει καλά η ομάδα από πίσω θα κάνει και αυτός πολύ καλά νούμερα. Στο κέντρο είναι το στοίχημα, εκεί με έναν δυο καλούς παίχτες ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα + έναν καλό αμυντικό.
icue

Δημοσίευση από icue »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:51 Εγω θεωρω οτι αυτο που λεει ο @makispaspartou ειναι η νοοτροπια που υπαρχει στις μεταγραφες...Αν δωσεις λεφτα οι παιχτες ερχονται..τελεια κ παυλα..ειτε λεγεται γιοβιτς ειτε λεγεται ντουκς ειτε βελτεσεν ειτε ειτε ειτε...Κ σ αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι!!!
Ναι απλα ειναι λιγο αοριστο το αν δωσεις λεφτα. Γιατι λεφτα και ειναι και το 1,5, λεφτα ειναι και τα 3. Προφανως αμα δωσεις τρια θα ερθει. Θα τα βγαλει αυτα τα λεφτα ομως; Θα ειναι ψυχραιμοι οι συμπαικτες του που παιρνουν τα μισα αν ερθει και παιζει χειροτερα απο αυτους; Θα μπορει ο προπονητης να παρκαρει ενα τετοιο συμβολαιο αν δεν του κανει την δουλεια; Υπαρχουν παρα πολλοι παραμετροι.

Ναι το αξιωμα ειναι σωστο. Αν τους δωσεις λεφτα ερχονται. Για αυτο παιζουν. Ειναι επαγγελματιες.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν χωνεύεται έτσι εύκολα ότι καταλήγει ο Γιοβιτς στους χάρτινους.
Δυστυχώς και φέτος θα περιμένουμε να κάνει μαγικά ο προπονητής, όταν οι άλλοι (πιθανότατα) θα έχουν πάλι ανώτερα μπάτζετ.

Υγ: Μετά την μεγάλη δήλωση Κουβεντίδη πως την προηγούμενη εβδομάδα θα είχαμε 1-2 νέους παίχτες , τώρα τελικά βλέπουμε πως και ο Γιοβιτς μια χαρά έρχεται Ελλάδα αν πληρώσεις.
Καλά το πάει ως τώρα με τις δηλώσεις.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 8):
WestBlock4, Timelord, Dimitris_L4, beyes4, margas, soigol, Theios, Logistis
Iceman92

Δημοσίευση από Iceman92 »

Τελικά είχε δίκιο ο Κουβεντιδης για Γιοβιτς! όντως πλέον εμείς είμαστε εκτος πραγματικότητας! όλοι οι υπόλοιποι συμβαδίζουν με την πραγματικότητα
These users thanked the author Iceman92 for the post (total 7):
WestBlock4, beyes4, margas, soigol, Theios, PaokFiesta, Logistis
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δηλαδή αν είχαμε ενισχυθεί ήδη όπως έπρεπε και βλέπαμε αυτούς τους αντιπάλους για τα play off του Europa δεν θα μπορούσαμε να πάμε για μεταγραφική υπέρβαση;
These users thanked the author Odi for the post (total 2):
soigol, Logistis
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μία από τις προτάσεις στα φορ, μαντέψτε ποιου, ήταν ο Αμπέλ Ρουίθ.
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς.
Γιατί δεν προχώρησε? Μαντέψτε.
Υπόθεση Άλεξ Κραλ, τα ίδια.
Και η ζωή συνεχίζεται...
Αν είχαμε πληρώσει τα λεφτά που έπρεπε και είχαμε σήμερα Ρουίθ και Κραλ θα γκρίνιαζε κανένας?
Τέλος πάντων. Να περάσει η ομάδα ομίλους και βλέπουμε.
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 8):
Dimitris_L4, paokspren, margas, soigol, thios4, Patron, Logistis, kritikos44
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω θεωρώ ότι η μεταγραφή Γιακουμακη θα χαλάσει, το κόστος απόκτησης του παιχτη και το ύψος του συμβολαίου του ,είναι δύσκολο να κάνουν τους Μεξικανους να αποδεχθούν τα πιθανά για τα δεδομένα,ψίχουλα που θα δίνει ο ΠΑΟΚ.
Όλο και κάποια ομάδα θα βρεθεί να δώσει κάτι παραπάνω,πολύ πιθανό από το MLS που τον ξέρουν.
2,8 συμβόλαιο, 1,5 να δώσει ο ΠΑΟΚ,μιλάμε για χοντρή χασούρα.
Ο μόνος τρόπος να γίνει η μεταγραφή, είναι να πιέσει ο παίχτης, γιατί να το κάνει όμως;
These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
DonnieMcGrath, Patron
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”