Άντε να τελειώνει αυτό και να συγκεντρωθούμε στον κεντρικό μέσο και το στόπερ που έμειναν.
Από το Ηράκλειο Κρήτης, και λογίζεται ως γηγενής παίκτης.Мир έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 01:44 Από που είναι το παλικάρι; Πάντως αν τον λέγανε Γιακουμή Γιακουμάκη θα μου κολούσε καλύτερα, να θυμίζει και τον Γιασεμή
Μην ξεχνάς τον Qazim Laci που θεωρείται γηγενής . Τέλος ο Μητογλου για συμπλήρωμα μια χαρά είναι. Ούτε καπακωνει τον Μιχα ούτε τον Μπαταουλαektoras έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 02:09 Ο Στεργιάδης είπε ότι είναι πολύ πιθανό να κινηθούμε για ένα ακόμα φορ στη συνέχεια ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει ένας ακόμη Έλληνας παίκτης στις θέσεις που ψάχνουμε...Στα φορ θα ήταν ευχής έργον να δώσουμε Τσάλωφ και να έρθει Ντουκς ή κάποιος νέος ελπιδοφόρος παίκτης...στα χαφ τα ονόματα που ακούστηκαν είναι καλά...θα προτιμούσα Λοκόγκα ή Κραλ ...Έλληνες σε θέσεις που θέλουμε θα μπορούσα να σκεφτώ Κουρμπέλη, Γαλανόπουλο ή Παπανικολάου στα χαφ , στα στόπερ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο καθώς ο Νικολάου πήγε στη Μπάρι...είναι μόνο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Λουγκάνο αλλά δεν λογίζεται ως γηγενής
Δειξτους ξανά το γκολ του Τάισον στο Βικελίδης.Hayate έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 06:47 Έχω συναδέλφους που οι ομάδες που υποστηριζουν δώσανε λεφτά σε ομάδες για να αγορασουν παίκτες.Πειτε μου πως να τους αντικρίσω και τι καζουρα έχω να υποστώ πάλι που παίρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες..Δηλαδή δε μπορούμε κι εμείς να σταξουμε καμία 10 μύρια σε ομάδες για παίκτες,και ας τελείωσε το συμβόλαιο τους,μόνο και μόνο για το πρεστίζ ρε γαμωτο...
Μόνο ως αστείο μπορώ να διαβάσω αυτά που γράφεις φίλε....ελπίζω να μη τα εννοείςHayate έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 06:47 Έχω συναδέλφους που οι ομάδες που υποστηριζουν δώσανε λεφτά σε ομάδες για να αγορασουν παίκτες.Πειτε μου πως να τους αντικρίσω και τι καζουρα έχω να υποστώ πάλι που παίρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες..Δηλαδή δε μπορούμε κι εμείς να σταξουμε καμία 10 μύρια σε ομάδες για παίκτες,και ας τελείωσε το συμβόλαιο τους,μόνο και μόνο για το πρεστίζ ρε γαμωτο...