Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Rexaris »

Δεν ξέρω, εμένα με έχει πιάσει ένας ενθουσιασμός για τον Γιακουμάκη, ίσως και επειδή τον συγκρίνω με τον Κεντίρα και μου φαίνεται ακόμη καλύτερος. Και νούμερα έχει, και γηγενής είναι και συντοπίτης μου είναι ;)

Άντε να τελειώνει αυτό και να συγκεντρωθούμε στον κεντρικό μέσο και το στόπερ που έμειναν.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
Logistis, Developer4
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Από που είναι το παλικάρι; Πάντως αν τον λέγανε Γιακουμή Γιακουμάκη θα μου κολούσε καλύτερα, να θυμίζει και τον Γιασεμή
These users thanked the author Мир for the post:
Σουριναμέζος
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Ο Στεργιάδης είπε ότι είναι πολύ πιθανό να κινηθούμε για ένα ακόμα φορ στη συνέχεια ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει ένας ακόμη Έλληνας παίκτης στις θέσεις που ψάχνουμε...Στα φορ θα ήταν ευχής έργον να δώσουμε Τσάλωφ και να έρθει Ντουκς ή κάποιος νέος ελπιδοφόρος παίκτης...στα χαφ τα ονόματα που ακούστηκαν είναι καλά...θα προτιμούσα Λοκόγκα ή Κραλ ...Έλληνες σε θέσεις που θέλουμε θα μπορούσα να σκεφτώ Κουρμπέλη, Γαλανόπουλο ή Παπανικολάου στα χαφ , στα στόπερ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο καθώς ο Νικολάου πήγε στη Μπάρι...είναι μόνο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Λουγκάνο αλλά δεν λογίζεται ως γηγενής
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Το να πάρεις δανεικο έναν φορ σαν τον Γιακουμακη ειναι θεωρώ μια μικρή επιτυχία. Ναι η ρήτρα ειναι ψηλή αλλα ξεχνάμε οτι εάν πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα, και ταυτόχρονα κάνουν καλές πορείες στην Ευρώπη οι Ελληνικές ομάδες, υπάρχει καλη πιθανότητα να βρεθούμε απευθείας στο league phase του τσου λου. Εκεί πλέον μιλαμε για αλλα ποσά... εξασφαλισμενα πολλά εκατομμύρια κέρδη. Δεν νομίζω οτι θα ειναι κατι τρελό να δώσουμε πχ 8 εκατομμύρια για Γιακουμακη, Ιβανουσετς (αν πείσουν βέβαια και αυτοι)
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Мир έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 01:44 Από που είναι το παλικάρι; Πάντως αν τον λέγανε Γιακουμή Γιακουμάκη θα μου κολούσε καλύτερα, να θυμίζει και τον Γιασεμή
Από το Ηράκλειο Κρήτης, και λογίζεται ως γηγενής παίκτης.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

ektoras έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 02:09 Ο Στεργιάδης είπε ότι είναι πολύ πιθανό να κινηθούμε για ένα ακόμα φορ στη συνέχεια ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθει ένας ακόμη Έλληνας παίκτης στις θέσεις που ψάχνουμε...Στα φορ θα ήταν ευχής έργον να δώσουμε Τσάλωφ και να έρθει Ντουκς ή κάποιος νέος ελπιδοφόρος παίκτης...στα χαφ τα ονόματα που ακούστηκαν είναι καλά...θα προτιμούσα Λοκόγκα ή Κραλ ...Έλληνες σε θέσεις που θέλουμε θα μπορούσα να σκεφτώ Κουρμπέλη, Γαλανόπουλο ή Παπανικολάου στα χαφ , στα στόπερ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο καθώς ο Νικολάου πήγε στη Μπάρι...είναι μόνο ο Αντώνης Παπαδόπουλος της Λουγκάνο αλλά δεν λογίζεται ως γηγενής
Μην ξεχνάς τον Qazim Laci που θεωρείται γηγενής . Τέλος ο Μητογλου για συμπλήρωμα μια χαρά είναι. Ούτε καπακωνει τον Μιχα ούτε τον Μπαταουλα
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Έχω συναδέλφους που οι ομάδες που υποστηριζουν δώσανε λεφτά σε ομάδες για να αγορασουν παίκτες.Πειτε μου πως να τους αντικρίσω και τι καζουρα έχω να υποστώ πάλι που παίρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες..Δηλαδή δε μπορούμε κι εμείς να σταξουμε καμία 10 μύρια σε ομάδες για παίκτες,και ας τελείωσε το συμβόλαιο τους,μόνο και μόνο για το πρεστίζ ρε γαμωτο...
These users thanked the author Hayate for the post:
tolis14
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Hayate έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 06:47 Έχω συναδέλφους που οι ομάδες που υποστηριζουν δώσανε λεφτά σε ομάδες για να αγορασουν παίκτες.Πειτε μου πως να τους αντικρίσω και τι καζουρα έχω να υποστώ πάλι που παίρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες..Δηλαδή δε μπορούμε κι εμείς να σταξουμε καμία 10 μύρια σε ομάδες για παίκτες,και ας τελείωσε το συμβόλαιο τους,μόνο και μόνο για το πρεστίζ ρε γαμωτο...
Δειξτους ξανά το γκολ του Τάισον στο Βικελίδης.

Το πρεστίζ εξαρτάται από τα πρωταθλήματα και τις πορείες στην Ευρώπη, όχι από τις μεταγραφές.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τώρα που κλείσαμε τον αντί - Σαματτα εκείνος ο Ισπανός ο κοντός που ακούστηκε στην αρχή του καλοκαιριού για αντί - Μπράντον έκλεισε πουθενά;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Venezia, Serie B
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Hayate έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 06:47 Έχω συναδέλφους που οι ομάδες που υποστηριζουν δώσανε λεφτά σε ομάδες για να αγορασουν παίκτες.Πειτε μου πως να τους αντικρίσω και τι καζουρα έχω να υποστώ πάλι που παίρνουμε μόνο ελεύθερους παίκτες..Δηλαδή δε μπορούμε κι εμείς να σταξουμε καμία 10 μύρια σε ομάδες για παίκτες,και ας τελείωσε το συμβόλαιο τους,μόνο και μόνο για το πρεστίζ ρε γαμωτο...
Μόνο ως αστείο μπορώ να διαβάσω αυτά που γράφεις φίλε....ελπίζω να μη τα εννοείς
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

john4serres έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 07:22 Venezia, Serie B
Στο παρασύνθημα :|
Άβαταρ μέλους
gianantho

Δημοσίευση από gianantho »

Καλημέρα , συνοπαδοί.
Δεν λές ότι πετάξαμε και τη σκούφια μας όταν ακούσαμε για Γιακουμάκη,αλλά αν αυτός είναι ο εκλεκτός στα θέλω του προπονητή με το καλό να βάλει τα ασπρόμαυρα.
Πολλές φορές έχουμε δει πιο διαφημιζόμενες μεταγραφές να πατώνουν.
Οπότε στήριξη στο παιδί που τουλάχιστον έχει νούμερα καριέρας αξιόλογα.
theo111

Δημοσίευση από theo111 »

Το Μετροσπορτ γράφει ότι δεν έχουμε κάνει ακόμα πρόταση για Γιακουμακη, παπάς τελικά;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πάντως δεν έχει κλείσει ακόμα. Ίσως να περιμένουν πώς θα πάμε την Πέμπτη για να τον κλείσουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”