Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Equalizer »

Beyes δεν θυμάμαι να σε υποχρέωσε κανείς να το διαβάζεις

Αν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο διευκρινισε το

Αν προσβάλλεις γενικά όλους τους συμμετέχοντες επισης

Σε ότι αφορά το χαρτί του ΑΣ, εγώ λέω ότι πολύ πιθανόν να μην έχει υπογραφεί τίποτα και να εκβιάζει καταστάσεις ξέροντας ότι έχει καβαντζα από πίσω
These users thanked the author Equalizer for the post:
epitropos
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

Επειδή όμως με την ίδια ευκολία μπορώ να ισχυριστώ κι εγώ ότι έχουν ήδη υπογράψει δεσμευτικό συμφωνητικο εργασίας, δε θα έπρεπε ο ίδιος ο ΑΣ να μας δείξει αυτό το χαρτί; Για να μην χρειάζεται εγώ και πχ ο equaliser να τρώμε τα σκωτια μας , χωρίς μάλιστα να ξέρουμε; Εκεί είναι και το μεγάλο κατηγορώ και η " πρόκληση για διχόνοια"
These users thanked the author epitropos for the post (total 2):
Мир, eorptol1
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ronnie έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:52
Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:39
Εγώ τα λέω φόρα παρτίδα, τώρα και χτυπάω μέρες το καμπανάκι, μακάρι να διαψευστώ και να λέω παπαριες.
  • Εσείς που όλοι 2 μήνες τώρα είστε "μούγκα στη στρούγκα" και δεν έχετε τίποτα να προσάψετε για έναν Α.Σ. που παίζει κρυφτούλι.
  • Οι σύνδεσμοι που από τις πυρήνες ανακοινώσεις και τη πολυφωνία, πλέον με βγάζουν παραπλήσιες ανακοινώσεις-ευχολόγια και χαράζουν δρόμο για βραβείο Νόμπελ-Ειρήνης.
  • Ο Α.Σ. που μια διαρρειε με ΜΕΤΡΟ τη λάσπη και βγάζει μεταμεσονύκτια τη γραμμή-ανακοινωση.
Βρε κάπου το έχω ξαναδει αυτό το έργο, σε συντοπίτες; Μόνο ο σύνδεσμος που θα έχει το ρόλο των ποντικό-λοχηρων (όπως τους χαρακτηρίζουν οι ίδιοι) λείπει.

ΟΚ, έχω μανία καταδίωξης μάλλον ή τι να πω εμείς του εξωτερικού πίνουμε χαλασμένο νερό ή μας ψεκάζουν.
Και εγώ από την εποχή του κορωνοϊού φόρα παρτίδα γράφω, λέω και τσακώνομαι με φίλους και γνωστούς, πως μία ποδοσφαιρική ομάδα ΔΕΝ είναι άλλη μία απλή εταιρεία που μπορεί να διοικηθεί από μακριά, θέλει φυσική και ενεργή παρουσία. Γιατί το γράφω αυτό; Φαντάζομαι πως εσύ του εξωτερικού μπορείς να το καταλάβεις, σίγουρα θα είσαι πιο έξυπνος από ένα σκουλήκι σαν και εμένα.
Το πιο προηγούμενο πρωτάθλημα το σήκωσες και η σουιτα ήταν με σβηστά φώτα, αυτό με την διοίκηση εξ'αποστασεως δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλά δεν λέω ότι η διοίκηση τα κάνει σωστα όλα ή δεν χρήζει κριτικής. Πάντως δε χρίζει σίγουρα πισώπλατης μαχαιριάς, τρυπήματος, παρασκηνιακών συνομοσιων, ομερτά και άλλων χαρακτηρισμών που προσάπταμε τώρα χρόνια σε συντοπίτες.
Οι κινήσεις αυτές μεταλασουν μεσοπρόθεσμα το DNA του οπαδού του ΠΑΟΚ, δυστηχως βαδίζουμε σε δύσκολα μονοπάτια.

ΥΓ αν ξερεται κάτι που δεν ξέρουμε για την κατάσταση στην ΠΑΕ πόσταρετε το, γιατί και από ποτέ οπαδός του ΠΑΟΚ να κρυφτεί ή να περιμένει τη μυστική θέση του Κατσαρή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post:
beyes4
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:00 Το πιο προηγούμενο πρωτάθλημα το σήκωσες και η σουιτα ήταν με σβηστά φώτα, αυτό με την διοίκηση εξ'αποστασεως δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλά δεν λέω ότι η διοίκηση τα κάνει σωστα όλα ή δεν χρήζει κριτικής. Πάντως δε χρίζει σίγουρα πισώπλατης μαχαιριάς, τρυπήματος, παρασκηνιακών συνομοσιων, ομερτά και άλλων χαρακτηρισμών που προσάπταμε τώρα χρόνια σε συντοπίτες.
Όχι δεν της αξίζει, γι' αυτό και εγώ το σκουλήκι περιμένω να ακούσω τι έχει να πει ο Α.Σ.. Εσύ ο ασπρόμαυρος του εξωτερικού δεν χρειάζεται να περιμένεις, έχεις βγάλει συμπέρασμα.
Καλό βράδυ/πρωί.
These users thanked the author Ronnie for the post:
Мир
Grimson4

Δημοσίευση από Grimson4 »

Equalizer έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:54 Beyes δεν θυμάμαι να σε υποχρέωσε κανείς να το διαβάζεις

Αν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο διευκρινισε το

Αν προσβάλλεις γενικά όλους τους συμμετέχοντες επισης

Σε ότι αφορά το χαρτί του ΑΣ, εγώ λέω ότι πολύ πιθανόν να μην έχει υπογραφεί τίποτα και να εκβιάζει καταστάσεις ξέροντας ότι έχει καβαντζα από πίσω
https://www.acpaok.gr/el/article/17932- ... -a.s.-paok

Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Δεν νομίζω να μπλοφαρουν. Τα έχουν υπογράψει πιστεύω όλα και παίζουν κρυφτό εδω και ενα μήνα. Το σχέδιο τους πάει μια χαρά. Που ειναι οι περήφανη σύνδεσμοι τώρα που μας τρυπάνε οι κάτω?
These users thanked the author Grimson4 for the post (total 3):
beyes4, ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

epitropos έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:59 Επειδή όμως με την ίδια ευκολία μπορώ να ισχυριστώ κι εγώ ότι έχουν ήδη υπογράψει δεσμευτικό συμφωνητικο εργασίας, δε θα έπρεπε ο ίδιος ο ΑΣ να μας δείξει αυτό το χαρτί; Για να μην χρειάζεται εγώ και πχ ο equaliser να τρώμε τα σκωτια μας , χωρίς μάλιστα να ξέρουμε; Εκεί είναι και το μεγάλο κατηγορώ και η " πρόκληση για διχόνοια"
Επιτροπε, όλα δείχνουν απευθείας ανάθεση, προσωπικά την Παρασκευή περιμένω την ανάθεση του έργου δυστυχώς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author burbu for the post (total 3):
Grimson4, ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δυστηχως δε μπορούμε να συνενοηθουμε καρντασια, σίγουρα ο διχασμός ήρθε για να μείνει, μακάρι να ξεμπλέξουμε χωρίς τα λάθη του παρελθόντος.

Ας περιμένουμε την συνέντευξη του επικοινολογου-μετροκαλεσμενου καθηγητή για να μας κανεί τη πλύση εγκεφάλου που μας χρειάζεται να ηρεμήσουμε και να μην συγχιζομαστε άδικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 3):
beyes4, NIKOS1972, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το μόνο βέβαιο είναι πως λίγες ώρες πριν την... καταιγίδα αποκαλύψεων από τον ΑΣ την Παρασκευή, από την ατμόσφαιρα και τη συμπεριφορά του κόσμου, απλού και μη, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το παιχνίδι με τους Αυστριακούς στο γήπεδο, θα έχουμε βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

beyes4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:49 *Θα ανταμειβω οσα με διασκεδαζουν περισσοτερο με λάικ!! ;)
Ποιον μου θυμίζει αυτό; Σπάω το κεφάλι μου και δεν μου έρχεται. Ποιον μου θυμίζει άραγε; Και 4 στο τέλος; Με τίποτα δεν μου έρχεται.
These users thanked the author wickerman for the post:
beyes4
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Να τος κι ο πικατσου! :lol: :lol:
These users thanked the author beyes4 for the post:
wickerman
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Πέτα την pokeball φίλε μπας και τον πιάσεις.
These users thanked the author wickerman for the post (total 3):
DamoN, astral, navigator11
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

beyes4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:33 ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Αφου δεν διαβασες την συμφωνια; Α.Σ.-Μυστακιδη,πως εισαι σίγουρος οτι αυτη ειναι γεγονός;Γνωριζεις με στοιχεια οτι ο Κατσαρης εχει υπογραψει;Αν όχι,τοτε μηπως να περιμενεις μεχρι την συνεντευξη τυπου,μηπως μας λυθουν οι απορίες;
Αν διαβαζες οτι εγραφα θα ειχες καταλαβει.
Πλεον δε με ενδιαφερει τι θα πει το ΔΣ του ΑΣ
γιατι ειναι ανυποληπτο και αναξιοπιστο.
Και συγνωμη να πει στον Ιβαν, στον ΠΑΟΚ
και στο λαο του δε με ενδιαφερει.Ο χρονος τους
τελειωσε προ πολλου. Επισης ειναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ για
τετοιες αποφασεις. Η συναντηση αν θυμασαι εγινε πριν δυο μηνες
μεχρι τη συνεντευξη. Η ΠΑΕ σε ενημερωσε με ολοκληρο το μνημονιο.
Το ΔΣ του ΑΣ με τιποτε. Και πανω απο ολα δε με ενδιαφερει
ακομα και αν δε συμφωνησε τιποτε. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ
ΔΙΧΑΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.
Αυτο δεν πληρωνεται ουτε ξεπληρωνεται.......

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΛΩΝ.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 5):
Unpsofable78, epitropos, dikomou01, ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εφόσον λοιπόν ο κυρ Θανάσης δεν υπέγραψε απολύτως τίποτα, ο "υπάλληλος" Αναστασιάδης είπε επί σκοπώ και δημοσίως ψέματα ότι ζήτησε η ΠΑΕ το έγγραφο της συμφωνίας με Μυστακίδη και της δόθηκε η υπόσχεση ότι θα τους το προσκόμιζαν, πράγμα που δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, ή ότι η νομική σύμβουλος του ΑΣ στην περίφημη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας είπε να μην ασχολούνται με το συγκεκριμένο ... κωλόχαρτο, αφού δεν έχει νομική ισχύ. Ας δεχτούμε λοιπόν είτε ότι ισχύει ότι πρόκειται για ένα κουρελόχαρτο, εφόσον έχει υπογραφεί, είτε ότι ο κυρ Θανάσης δε σήκωσε καν το στυλό του από το τραπέζι.
Σε όποιο εκ των δύο ενδεχομένων, έπεσε χοντρό δούλεμα προς τον κόσμο από αμφότερες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι προχώρησαν ήδη σε ένα τεράστιο, εξελικτικό της υπόθεσης, βήμα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;;
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1, Unpsofable78
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:08 Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης).

Όσο για τον ανεπιθύμητο; Τον υποκινητή της δολιοφθοράς; Αυτόν που παίζει την Τούμπα στα ζάρια; Που προσπαθεί να εκπαραθυρώσει τον ΠΑΟΚ από το σπίτι του; Μόνο η λαϊκή κινητοποίηση, της τεράστιας ανώνυμης πλειοψηφίας μας, μπορεί να σώσει ό,τι σώζεται. Να τον στείλει κι αυτόν και τους αχαρακτήριστους του Σανόπωλις στον αγύριστο.

Υπάρχουν άνθρωποι στους συνδέσμους, άρρωστα ΠΑΟΚτσάκια, με ατελείωτη προσφορά στον μεγάλο ΠΑΟΚ. Από ό,τι καταλαβαίνω υπάρχουν και άλλοι, με τις καλύτερες των προθέσεων, πολύ πιθανόν ανιστόρητοι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι (πόσοι να είναι;) που κρατάνε ανοιχτή την κερκόπορτα. Αλλιώς τους είχαμε στο μυαλό μας. Υποτίθεται πως πρώτοι πρώτοι αυτοί θα προστατεύαν την ηθική μας ακεραιότητα. Δυστυχώς, νταηλίκια, κουτσαβακισμοί, προβοκάτσιες. Τι σχέση έχουν επιτέλους όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ; Κομπολόγια και χάντρες! Από πότε απαγορεύεται να ομιλεί ένας Χατζόπουλος; Ή ένας Τσαλόπουλος;

Προσωπικά, αδυνατώ να κατανοήσω όσους νίπτουν τα χείρας τους. Στο όνομα της όποιας απογοήτευσης, γιατί δεν κάνει πιο καλές μεταγραφές ο Σαββίδης, γιατί δεν τους αρέσει το μούσι του. 16 Ιουνίου δημιούργησαν οι επιτήδειοι υπαρξιακό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, και υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που παραμερίζουν το ανήθικο του πραξικοπήματος! Υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που δεν παίρνουν θέση, ενώ διαπράττεται η δολοφονία χαρακτήρα του ίδιου του ΠΑΟΚ και της ιστορίας του!

Ποιος ξεχνάει την παιδική του ανάμνηση, να πλησιάζει πρώτη φορά στη ζωή του την Τούμπα; Το δέος αυτό ανταλλάσσεται; Αν ναι, με πόσα πρωταθλήματα; Ή ένας τυχοδιώκτης, με ποιο μεράκι θα χτίσει το γήπεδο, με ποια αγάπη για τον ΠΑΟΚ;

Φίλοι, αδέρφια και σύντροφοι θιασώτες της Ιδέας του ΠΑΟΚ, εγώ ο κανένας, με την ασήμαντη προσφορά μου, σας καλώ ν' αναθεωρήσετε! Όποιοι κι αν είστε, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ξανασκεφτείτε το και δείτε την αλήθεια κατάματα! Μην αφήσετε τον ΠΑΟΚ μας να πεθάνει.
Υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που δεν παίρνουν θέση, ενώ διαπράττεται η δολοφονία χαρακτήρα του ίδιου του ΠΑΟΚ και της ιστορίας του!

Η θέση τους ειναι "ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ"
Δλδ στρίβειν δια του αραβώνος
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
eorptol1, Unpsofable78
george188

Δημοσίευση από george188 »

Κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλε μονο ντροπη. Γιατι οποιος δεν κατάλαβε, η έκακτη ΓΣ της σουπερλιγκ γινεται γιατι ο κ. Παπαδοπουλος ενω απομακρύνθηκε απο την ΠΑΕ δεν παραιτείται απο την ΕΠΟ. Σας ειχα κ σε εκτιμηση
These users thanked the author george188 for the post:
eorptol1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”