Αηδία με πιάνει ρε φίλε. Κριτική για τον τρόπο διοίκησης, για κατά την άποψή μου λάθος επιλογές ατόμων στη διοίκηση, για το μεταγραφικό, να κάνω. Αλλά όλα αυτά που διαβάζω με συσπειρώνουν στο πλευρό του. Αν ισχύουν αυτά, είναι ηλίου φαεινότερον ότι για γεωπολιτικούς λόγους και για τα συμφέροντά τους, θέλουν να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ ενδιαφερόμενοι δήθεν για το καλό του. Να μην τους περάσει. Έζησα με τους συνομηλίκους μου παρόμοια γεγονότα πριν 40 χρόνια. Να μην τα ξαναζήσουμε.astral έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:06Τόση δουλειά και τόσο κόπο για το καλό του ΠΑΟΚ όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι?Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:39Τσακμακάς - Κατσαρής- - Πετμεζάς - Καλαφάτης ....ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ:
Ο Βαγέλης Τσακμακάς, απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας, ήταν πρώην επικεφαλής ασφαλείας του Ιβάν Σαββίδη.
Ο ίδιος για ένα χρόνο περίπου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ήταν επι κεφαλής ασφαλείας και του Τέλη Μυστακίδη χωρίς να το γνωρίζει ο Ιβάν Σαββίδης.
Πλέον είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος ασφαλείας του Τέλη Μυστακίδη και ο άνθρωπος που κινεί όλα τα νήματα.
Αυτός κάνει τις επαφές με συγκεκριμένους οπαδούς ενώ έχει πολύ στενή σχέση και με μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τους οποίους και καθοδηγεί.
Ο Τσακμακάς ξεκίνησε την επαφή με τον Θανάση Κατσαρή τον οποίο και έφερε σε επικοινωνία με τον Τέλη Μυστακίδη.
Ο Κατσαρής ο οποίος αν και παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ειτε από το σπίτι του στη Χαλκιδική, είτε από τη Θεσσαλονίκη ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Ο Κατσαρής έχει πάνω από 30 χρόνια στενή φιλία με τον Σταύρο Καλαφάτη.
Ο Σταύρος Καλαφάτης ο οποίος και αυτός γνωρίζεται από παλιά με τον Τέλη Μυστακίδη κι έχουν στενή σχεση, είναι αυτός που έφερε σε επαφή τον Τέλη Μυστακίδη με την κυβέρνηση.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι αυτός έκανε τη συνάντηση του Κατσαρή στο Μαξίμου στην οποία ήταν και παρόν ...σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
Εκεί συζητήθηκαν τα θέματα για τη χρηματοδότηση του γηπέδου της Νέας Τούμπας.
Ο άνθρωπος του Κατσαρή που κάνει όλο το παιχνίδι στο ΔΣ του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είναι η επί 30 χρόνια συνεργάτης και δικηγόρος του ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο τέταρτος της παρέας είναι ο κύριος ΠΕΤΜΕΖΑΣ στενός φίλος του Τέλη Μυστακίδη, ο οποίος και συνέταξε το περιβόητο μνημόνιο συνεργασίας της μιας σελίδας (!) που λέγεται ότι υπέγραψε ο Θανάσης Κατσαρής και το οποίο παραμένει κρυφό για 50 μέρες....
Υποσημείωση : την Πέμπτη το απόγευμα ο Βαγγέλης Τσακμακάς εθεάθη στα γραφεία του ΜΕΤΡΟΣΠΟΡ για να κάνει συνάντηση με τους κύριους Μπούζα ...Γρηγοριάδης ...κτλ
Πηγή https://taxalia.blogspot.com/2025/08/blog-post_40.html
Σιχαθηκα.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 4):
- Unpsofable78, Ιάσονας, paok apo epilogi, leomatos88
- navigator11
Εγώ ούτε Τσακμακάδες, μήτε Πετμεζάδες κοκ ξέρω. Μπορεί οι συγκεκριμένες πληροφορίες να είναι παντελώς του ανδρικού μορίου, ανυπόστατες, αποκύημα φαντασίας. Αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητας είναι ότι επί 50 μέρες υπάρχει μόνο συσκοτιστική και αδιαφανής στάση και συμπεριφορά από συγκεκριμένη πλευρά. Το τι θα μου πούνε οι "θεματοφύλακες" μετά από όλα αυτά μετά από τόσον καιρό, που έχουν προκαλέσει και συντηρήσει όλη αυτή τη δυσώδη ατμόσφαιρα γύρω από τον ΠΑΟΚ, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ας τους αφουγκραστούν προσεκτικά οι ... ήδη πεισθέντες, δε θα πάρω.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 7):
- Ιάσονας, Dimitrisou, epitropos, eorptol1, paok apo epilogi, NIKOS1972, Apil44
Σούπερ σκουληκαντέρες όσοι θέλουν να ακούσουν από τα πλέον επίσημα χείλη πως στο διάολο φτάσαμε εώς εδώ και εσύ που είσαι εκτός γραμμής και όχλου μοστράρεις άρθρο από τα χάλια που σε άλλο άρθρο ζητάνε από τον Ιβάν να φτιάξει γήπεδο αλλού.Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:30 Εδώ μέσα ο καθένας εκφέρει την άποψη του, λεμε αυτα που πιστευουμε και μπορει να εχουμε 1000 δικαια ή να ειμαστε εντελως φελλοί και να μην βλεπουμε μπροστα.
Αν όμως βλέπεις δημοσιευσεις copy&paste του στυλ ""ας περιμενουμε την συνεντευξη" που αργησε 2 μηνες από 5-10 λογαριασμούς μαζεμενους , τότε σε ζωνουν τα φιδια γιατι μιλάμε για "γραμμή" του στυλ ακολουθουμε τα κεντρικά του σουπερ3, ο ΠΑΟΚτσης δεν ήταν ομως ποτε σουπερας, αυτα ειναι πρωτογνωρα και ανυκουστα για εμας.
Δυστηχως ο όχλος, είναι εύκολο να παρασυρθεί από λίγους, ελπίζω να μην ανατιναξουν τα Ευρωπαϊκά ματς και υποθηκεύσουν το μέλλον της ομάδας για να πετύχουν τους στόχους τους.
Τα χάλια μας τα ΑσπρόΜαύρα.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
gpap5 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:21 Πάντως, μέσο όρο εδώ μέσα, περίπου το 80% είναι υπέρ του ΠΑΟΚ και μόνο καμιά 20% είναι υπέρ ΑΣ ή/και Μυστακίδη. Αν από αυτό το 20%, υποθέσουμε πως το 10% είναι βαλτοί και υπάλληλοι του 5ευρω για να περνάνε προπαγάνδα, τότε μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό εδώ μέσα τάσσονται κατά του ΠΑΟΚ.
Τι όμως συμβαίνει εκτός Paokmania; Με φίλους, γνωστούς, άτομα στην δουλειά, στο καφενείο, τι απόψεις λαμβάνετε;
Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, είναι όντως διχασμένος; Προβληματίζεται;
Ή το αφήγημα της ''διχόνοιας'', είναι απλά στα μυαλά των εχθρών του ΠΑΟΚ;
Δεν μου λες φιλαρακι τον ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΜΠΑΛΑΕΑ που τον βαζεις;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Πηγη taxalia.blogspot.com
Μπαινω και λεει Macedonians nr1 blog!
Δηλαδη σοβαρα τωρα?
Μπαινω και λεει Macedonians nr1 blog!
Δηλαδη σοβαρα τωρα?
Ωραία όλα αυτά
Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:
Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;
ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι συμβαίνει - αναφέρομαι βεβαίως σε όσους ασχολούνται και παρακολουθούν στενα
Ένα ερώτημα για εμάς του εξωτερικού:
Αυτός ο... καθηγητής που βάλανε εκπρόσωπο στον ΑΣ, ισχύει ότι είναι παραγωγός του Μετροπολις όπως γράφει σε σημερινό του άρθρο ο Κόλκας;
ΑΝ ναι, τι ακριβώς καθόμαστε και συζητάμε; Μόνο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι συμβαίνει - αναφέρομαι βεβαίως σε όσους ασχολούνται και παρακολουθούν στενα
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 9):
- navigator11, Unpsofable78, Ιάσονας, Dimitrisou, eorptol1, keep_paokizein, paok apo epilogi, NIKOS1972, astral
Εδω και καιρό,ολοι ζηταμε και περιμενουμε από τον Α.Σ. να παρουσιασει το πλανο του ενδιαφερομενου χρηματοδοτη Μυστακιδη,να ξεκαθαρισει την κατασταση με το ΑΝ και ΤΙ εχει υπογραψει και να λυσει απορίες.Αυτο για σενα αποτελει γραμμη τυπου σουπερ3;Βγαζει καποιο νοημα αυτο που γραφεις;Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:30 Εδώ μέσα ο καθένας εκφέρει την άποψη του, λεμε αυτα που πιστευουμε και μπορει να εχουμε 1000 δικαια ή να ειμαστε εντελως φελλοί και να μην βλεπουμε μπροστα.
Αν όμως βλέπεις δημοσιευσεις copy&paste του στυλ ""ας περιμενουμε την συνεντευξη" που αργησε 2 μηνες από 5-10 λογαριασμούς μαζεμενους , τότε σε ζωνουν τα φιδια γιατι μιλάμε για "γραμμή" του στυλ ακολουθουμε τα κεντρικά του σουπερ3, ο ΠΑΟΚτσης δεν ήταν ομως ποτε σουπερας, αυτα ειναι πρωτογνωρα και ανυκουστα για εμας.
Δυστηχως ο όχλος, είναι εύκολο να παρασυρθεί από λίγους, ελπίζω να μην ανατιναξουν τα Ευρωπαϊκά ματς και υποθηκεύσουν το μέλλον της ομάδας για να πετύχουν τους στόχους τους.
Πες τα αδερφεleomatos88 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:08 Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης).
Όσο για τον ανεπιθύμητο; Τον υποκινητή της δολιοφθοράς; Αυτόν που παίζει την Τούμπα στα ζάρια; Που προσπαθεί να εκπαραθυρώσει τον ΠΑΟΚ από το σπίτι του; Μόνο η λαϊκή κινητοποίηση, της τεράστιας ανώνυμης πλειοψηφίας μας, μπορεί να σώσει ό,τι σώζεται. Να τον στείλει κι αυτόν και τους αχαρακτήριστους του Σανόπωλις στον αγύριστο.
Υπάρχουν άνθρωποι στους συνδέσμους, άρρωστα ΠΑΟΚτσάκια, με ατελείωτη προσφορά στον μεγάλο ΠΑΟΚ. Από ό,τι καταλαβαίνω υπάρχουν και άλλοι, με τις καλύτερες των προθέσεων, πολύ πιθανόν ανιστόρητοι. Υπάρχουν όμως και κάποιοι (πόσοι να είναι;) που κρατάνε ανοιχτή την κερκόπορτα. Αλλιώς τους είχαμε στο μυαλό μας. Υποτίθεται πως πρώτοι πρώτοι αυτοί θα προστατεύαν την ηθική μας ακεραιότητα. Δυστυχώς, νταηλίκια, κουτσαβακισμοί, προβοκάτσιες. Τι σχέση έχουν επιτέλους όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ; Κομπολόγια και χάντρες! Από πότε απαγορεύεται να ομιλεί ένας Χατζόπουλος; Ή ένας Τσαλόπουλος;
Προσωπικά, αδυνατώ να κατανοήσω όσους νίπτουν τα χείρας τους. Στο όνομα της όποιας απογοήτευσης, γιατί δεν κάνει πιο καλές μεταγραφές ο Σαββίδης, γιατί δεν τους αρέσει το μούσι του. 16 Ιουνίου δημιούργησαν οι επιτήδειοι υπαρξιακό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, και υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που παραμερίζουν το ανήθικο του πραξικοπήματος! Υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που δεν παίρνουν θέση, ενώ διαπράττεται η δολοφονία χαρακτήρα του ίδιου του ΠΑΟΚ και της ιστορίας του!
Ποιος ξεχνάει την παιδική του ανάμνηση, να πλησιάζει πρώτη φορά στη ζωή του την Τούμπα; Το δέος αυτό ανταλλάσσεται; Αν ναι, με πόσα πρωταθλήματα; Ή ένας τυχοδιώκτης, με ποιο μεράκι θα χτίσει το γήπεδο, με ποια αγάπη για τον ΠΑΟΚ;
Φίλοι, αδέρφια και σύντροφοι θιασώτες της Ιδέας του ΠΑΟΚ, εγώ ο κανένας, με την ασήμαντη προσφορά μου, σας καλώ ν' αναθεωρήσετε! Όποιοι κι αν είστε, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ξανασκεφτείτε το και δείτε την αλήθεια κατάματα! Μην αφήσετε τον ΠΑΟΚ μας να πεθάνει.
- These users thanked the author Agopian for the post (total 6):
- Unpsofable78, nkoss, eorptol1, paok apo epilogi, Andrew R, leomatos88
-
Τα έγραψες όλα. Χαλάλι σου.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
- Unpsofable78
alexgarcia6 τα ξαναπες για τους συνδέσμους.
Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μάνα μου και την αδερφή μου. Άλλος τον πουλάει για δέκα μέτρα γης και σφάζεται με τον αδελφό του. Και συ μας λες για τους συνδέσμους. Λες και εμείς δεν ειμασταν σε συνδέσμους και δε βλέπανε τι γίνεται.
Τον Παντελάκη ποιος τον έδιωξε; Τον Βουλινο ποιος τον έφερε;
Δεν ήξεραν; Σαν αυτούς που τώρα περιμένουν τον Γκοντό; Όταν στηρίζεις
κάτι ανήθικο γιατί το κάνεις; Κάτι παράνομο; Κάτι υπόγειο; Κάτι που μας κρύβει την αλήθεια; Κάτι που φέρνει το διχασμό; Κάτι που κάνει κακό στον ΠΑΟΚ; Αυτοί που υποτίθεται είναι ο λαός του ΠΑΟΚ.
Εξήγησε μας εσύ το γιατί το κάνουν.
Εξήγησε μας εσύ αφού εμείς λέμε μαλακίες γιατί η θύρα 4 έτρεξε να προλάβει σε δέκα λεπτά να επικροτήσει τη συμφωνία Κατσαρη-Μυστακιδη;
Τη διάβασε σε δέκα λεπτά: Γιατί εγώ δεν τη διάβασα; Εσύ τη διάβασες; Σε ρωταω γιατί πήρε θέση σε δέκα λεπτά;
Αυτό για εσένα φαίνεται ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;
Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μάνα μου και την αδερφή μου. Άλλος τον πουλάει για δέκα μέτρα γης και σφάζεται με τον αδελφό του. Και συ μας λες για τους συνδέσμους. Λες και εμείς δεν ειμασταν σε συνδέσμους και δε βλέπανε τι γίνεται.
Τον Παντελάκη ποιος τον έδιωξε; Τον Βουλινο ποιος τον έφερε;
Δεν ήξεραν; Σαν αυτούς που τώρα περιμένουν τον Γκοντό; Όταν στηρίζεις
κάτι ανήθικο γιατί το κάνεις; Κάτι παράνομο; Κάτι υπόγειο; Κάτι που μας κρύβει την αλήθεια; Κάτι που φέρνει το διχασμό; Κάτι που κάνει κακό στον ΠΑΟΚ; Αυτοί που υποτίθεται είναι ο λαός του ΠΑΟΚ.
Εξήγησε μας εσύ το γιατί το κάνουν.
Εξήγησε μας εσύ αφού εμείς λέμε μαλακίες γιατί η θύρα 4 έτρεξε να προλάβει σε δέκα λεπτά να επικροτήσει τη συμφωνία Κατσαρη-Μυστακιδη;
Τη διάβασε σε δέκα λεπτά: Γιατί εγώ δεν τη διάβασα; Εσύ τη διάβασες; Σε ρωταω γιατί πήρε θέση σε δέκα λεπτά;
Αυτό για εσένα φαίνεται ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 6):
- Unpsofable78, Dimitrisou, epitropos, eorptol1, keep_paokizein, Apil44
- Notorious4
Ανώτερα Βία είναι οι πόλεμοι, φυσικές καταστροφές κτλ. Όχι καθυστερήσεις από τρίτους και άλλα.epitropos έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:32 Άκου λίγο γιατί ούτε παιδάκι είμαι να μην ξέρω , ούτε χθεσινος για να μπερδευτω επειδή "μου την είπες". Η ανωτέρα βία που πολύ εύκολα ερμηνεύεις ότι είναι ο πόλεμος , εξίσου εύκολα μπορεί να είναι ότι μας μπλοκάρει η πολεοδομία η περιφέρεια ο ΕΦΚΑ ή ο οποιοσδήποτε τη συνέχιση των εργασιών ή ακόμα και ο ίδιος ο ΑΣ που του ζητάμε ως ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΥ μια εξουσιοδότηση πχ και δε μας δίνει, ΑΡΑ προκαλείται πρόβλημα άνω των δυνάμεων μας.. Δεν είναι μόνο ο πόλεμος ο σεισμός ο λοιμός και ο καταποντισμός ανωτέρα βία. Με το ίδιο σκεπτικό αναφέρεται ΚΑΙ στο μνημόνιο (όπως και ξαναλέω σε όλα τα νομικά κείμενα συμφωνιών) η εξαίρεση ευθύνης σε περίπτωση ανωτέρας βίας. Δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση αλλά όχι και να πιανομαστε από κάτι που ΔΕΝ το ξέρουμε, να το ερμηνεύουμε όπως πιστεύουμε , και να καταλήγουμε κιόλας ότι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ισχύει αυτό που ισχυριζόμαστε
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Την απάντηση για την Θ4 την εδωσε η Θ4
Δεν θα κατσω να αναλυσω την προσφορα των συνδεσμων και την σημαντικοτητα τους ουτως η αλλως η ιδια αποδιδεται οτι αμεσως μετα τη βομβα κατσαρη ο Ιβαν εσπευσε να μιλησει με αυτους
Οπως και εκατονταδες αλλες φορες
ΑΣΧΕΤΟ ολο αυτο
Εγω ρωτησα τον τυπο, που λεει οτι οι μισοι που στηριζουν ΑΣ ειναι του 5ευρου. Αν βαζει μεσα τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ που με τη προχθεσινη του ανακοινωση ειπε «ο διακαης σας ποθος για την προεδρεια του ΑΣ δεν χωραει σε αυτη την περιοδο»
Δεν θα κατσω να αναλυσω την προσφορα των συνδεσμων και την σημαντικοτητα τους ουτως η αλλως η ιδια αποδιδεται οτι αμεσως μετα τη βομβα κατσαρη ο Ιβαν εσπευσε να μιλησει με αυτους
Οπως και εκατονταδες αλλες φορες
ΑΣΧΕΤΟ ολο αυτο
Εγω ρωτησα τον τυπο, που λεει οτι οι μισοι που στηριζουν ΑΣ ειναι του 5ευρου. Αν βαζει μεσα τον ΑΜΠΑΛΑΕΑ που με τη προχθεσινη του ανακοινωση ειπε «ο διακαης σας ποθος για την προεδρεια του ΑΣ δεν χωραει σε αυτη την περιοδο»
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- Мир
- Unpsofable78
Δηλαδή μέσα στους συνδέσμους υπάρχει ομοφωνία. Ομόφωνα βγήκαν οι ανακοινώσεις;
Οι γνωστοί μου είναι με ΠΑΟΚ και Σαββίδη. Στα ραδιόφωνα το ίδιο.
Αλλά στα σοσιαλ το ποσοστό είναι 90%
Δείτε τη σελίδα στο fb του ΑΣ και της ΠΑΕ. Εκατοντάδες σχόλια υπέρ της ΠΑΕ και του ΠΑΟΚ. Τα ίδια εναντίον του ΑΣ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Αυτά είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Υπέρ Τέλη απειροελαχιστοι.
Υπάρχει ένα 10 % περίπου που είναι οι "περιμένω". Περίμεναν να δούμε, περίμεναν την ΠΑΕ,περίμεναν τον Τέλη να μιλήσει, μίλησε ο ΑΣ, τον ξαναπεριμεναν, και τώρα περιμένουν τον ΑΣ , μετά θα ξαναπεριμενουν τον Ιβάν να μιλήσει, να δώσει συνέντευξη τύπου ο Κουβεντιδης, να αναστηθεί ο Ozzy Osbourne(RIP) για να πάρει θέση, να γκρεμιστεί το γήπεδο, να βρεθούν αρχαία οπότε θα φταίει ο Ιβάν, να βρεθεί και ο τάφος του Αλεξάνδρου και μετά τα εγγόνια του Τέλη να τα βρουν με τα εγγόνια του Ιβάν και το γήπεδο να κτιστεί το 2060.
Αυτό! Τίποτε άλλο!
Αλλά στα σοσιαλ το ποσοστό είναι 90%
Δείτε τη σελίδα στο fb του ΑΣ και της ΠΑΕ. Εκατοντάδες σχόλια υπέρ της ΠΑΕ και του ΠΑΟΚ. Τα ίδια εναντίον του ΑΣ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.
Αυτά είναι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Υπέρ Τέλη απειροελαχιστοι.
Υπάρχει ένα 10 % περίπου που είναι οι "περιμένω". Περίμεναν να δούμε, περίμεναν την ΠΑΕ,περίμεναν τον Τέλη να μιλήσει, μίλησε ο ΑΣ, τον ξαναπεριμεναν, και τώρα περιμένουν τον ΑΣ , μετά θα ξαναπεριμενουν τον Ιβάν να μιλήσει, να δώσει συνέντευξη τύπου ο Κουβεντιδης, να αναστηθεί ο Ozzy Osbourne(RIP) για να πάρει θέση, να γκρεμιστεί το γήπεδο, να βρεθούν αρχαία οπότε θα φταίει ο Ιβάν, να βρεθεί και ο τάφος του Αλεξάνδρου και μετά τα εγγόνια του Τέλη να τα βρουν με τα εγγόνια του Ιβάν και το γήπεδο να κτιστεί το 2060.
Αυτό! Τίποτε άλλο!
- Josey Wales
Υπάρχει η τεχνογνωσία ΟΠΕΚΕΠΕ, θα την τελειοποιήσουν και όλα καλά.
- These users thanked the author Josey Wales for the post (total 4):
- Unpsofable78, eorptol1, Мир, leomatos88