Rexaris έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:00
Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια κλπ που λένε μερικοί), δεν έχει την οικονομική επιφάνεια τού Ιβάν, δεν έχει την στήριξη που έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα και παραλίγο να μας φέρει και ευρωπαϊκό με σχεδόν μηδενικό μπάτζετ!
Οπότε ναι, ένα μεγάλο μπαν ήταν δικαιολογημένο και ναι, ήταν σοβαρότερο αυτό από αυτό που έγινε όταν έδωσα εγώ ένα ημερήσιο σε κάποιον φίλο επειδή εκφράστηκε εναντίον τού ΑΣ.
Ούτε μπορούμε να έχουμε 1 πλήρως ουδέτερη στάση ανάμεσα στις πλευρές. Σοβαρά τώρα, θα βάλουμε την ΠΑΕ τού Σαββίδη, την ΚΑΕ τού Χατζόπουλου και ανθρώπους σαν τον Άγγελο από τη μια πλευρά και θα ισοσταθμιστούν από έναν ΑΣ που έχει κάνει αυτές τις ενέργειες που έχει κάνει και έναν Μυστακίδη που δεν πήγε ποτέ ως όφειλε να πιάσει πρώτα τον Ιβάν; Ε όχι. Το να είσαι ΠΑΟΚ, δεν σημαίνει να κρατάς ίσες αποστάσεις. Το να είσαι ΠΑΟΚ σημαίνει να είσαι με όποιον και ότι εκφράζει το ιδεώδες ΠΑΟΚ και δεν προδίδει τις αξίες του.
Ας μας αποδείξει ο ΑΣ οτι αυτό κάνει κι αυτός, με το να δώσει στη δημοσιότητα το περιβόητο μνημόνιο με το Μυστακίδη και να προχωρήσει το μνημόνιο με την ΠΑΕ.
Συγνώμη αδερφέ, αλλά κάνεις λάθος.
Δεν είναι προσβολή να λες κάποιον πιστωτή και τον άλλο οφειλέτη.
Μην τρελαθούμε κιόλας.
Θα χάσουν οι λέξεις την έννοιά τους στο τέλος.
Έχω μετοχές στην ΚΑΕ, ήμουν από τους 10.000 μετόχους που στήριξαν τις 2 τελευταίες ΑΜΚ, έχω διαρκείας, στηρίζω Χατζόπουλο, έχει δίκιο σε κάποια πράγματα σε διαφωνίες με τον Α.Σ., αλλά να μην τα μπερδεύουμε όλα σε ένα αχταρμά για να δικαιολογήσουμε ένα μπαν, δυσανάλογο, επειδή υπάρχει εκνευρισμός και έλλειψη ψυχραιμίας.
Με δάκρυα στα μάτια ήμουν στο Παλατάκι, στον Τελικό φέτος και όχι μόνο, στην ομαδάρα του Κανσελιέρι.
Αλλά όχι, έχω άποψη. Όταν σου έχει δώσει δάνειο ο Σαββίδης, δάνειο, μη απαιτητό αλλά δάνειο, δεν βγαίνεις να μιλήσεις και να πάρεις θέση.
Γιατί αν το προφορικά μη απαιτητό δάνειο, το απαιτήσει επειδή εκνευρίστηκε ο Σαββίδης, γιατί δεν τον στηρίζεις, τότε γεια σας.
Ο Τσαλόπουλος, αποσύρθηκε, ενώ εγώ ήμουν υπέρ του, γιατί ο Ιβάν στήριξε τον Κατσαρή.
Και μπράβο στον Κατσαρή, παρά τα λάθη του, για δύο λόγους. Γιατί ξύπνησε τον εξαφανισμένο Ιβάν και γιατί κράτησε τα γήπεδα δικά μας.
Εξαφανισμένο τον Ιβάν, τον έλεγε ο Τριλυράκης της ΚΑΕ, όταν τον έκραζε πέρσι και αναρωτιόταν για τα πολλά μη αγωνιστικά έξοδα της ΠΑΕ.
Όπως και για την υποστελέχωση της ΠΑΕ, τον έκραζε τον Ιβάν - έκανε σκληρή κριτική, ο Τριλυράκης με ανάρτησή του, που έχω βάλει.
Οπότε, ας ηρεμήσουμε λίγο.
Εάν εγκαλεί η ΚΑΕ τον ΑΣ να αναλάβει τις ευθύνες του, τότε και η ΚΑΕ να αναλάβει τις εκ του νόμου ευθύνες της απέναντι στον Α.Σ.
Όσο η ΚΑΕ έχει δάνειο από τον Ιβάν Σαββίδη, καλό θα ήταν να κρατάει ουδετερότητα.
Για να μην μπορεί να μη πει κανένας, ότι παίρνει θέση υπέρ Σαββίδη, για να μην της ζητήσει ο Σαββίδης το δάνειο ή γιατί ο κύριος Τσαλόπουλος θέλει να λάβει το χρίσμα από τον Ιβάν Σαββίδη για πρόεδρος του ΑΣ.
Ας επικρατήσει ηρεμία, ισορροπία και όχι εντάσεις.
Να ακούσουμε τι έχει να πει και ο Α.Σ. και να κρίνουμε.
Πάντα πρέπει να ακούς και τις δύο πλευρές πριν κρίνεις.